Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
igen, tudom
sokat nézegettem azt a gépet.... de ez a 360.000 nálam lélektani határ. A pénzt még össze is tudnám rá majd kaparni, de..... utána még kéne egy külső optikai meghajtót és egy Wlan karit (asszem a legolcsóbb x31-ben ez nincsen benne) és így már igencsak 400.000-nél tartanék, plussz venni hozzá egy normális táskát.... már több mint 40.000-el túlléptem a keretet. tehát sok
nagyon tetszik az x31, de számoltam és rájöttem hogy ez egy diáknak drága masina
nagyon nyögvenyelősen adnék ki ennyi pénzt egy gépre. A kezemben még nem volt az x31, de azért még megnézem majd élőben, adok neki egy esélyt, ha tényleg olyan hiperszuber überbrutál gép akkor lehet.... -
kapcs-ford
őstag
Acer forma: csak annyit írt hogy nem tetszik neki (mondjuk a képen nekem se).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a sablon szögletes forma. Kinek a pap, kinek a paplan..
Elonye akkor jelentkezik igazán amikor sokat gépelsz vagy játszol.
Amit még kifelejtettem: HALK , nem melegszik stb.. Egyébként itt a PH-n van egy jó kis teszt róla!!!
-
drblum
csendes tag
nem hangzik jol. stuttgartban kezem között tartottam egyet, stabilnak tünt. ha esetlegesen azt felretesszük, hogy adodtak ilyennemü problemak (kinti kollegam tavasszal 1.990-ert vette, de eddig nem volt vele gond), akkor belsö ertekeire nezve megeri avagy nem? es milyen az ertektartasa? ha fel-egy ev mulva talan megunom es valtani akarok, akkor mit veszthetek rajta?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Keretem ca ennyi, dragabb gepbe nemigen akarok beruhazni.