Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
-
Den
veterán
Csak ajánlani tudom a t40-et. most vrettem egyet használtan 240k-ért, de hihetetlenül jó olyan mintha most csomagolták volna ki. előtte egy t20 volt, az is vékony és kicsi volt a ketegóriájához képest, de ez túltesz rajta, nagyon vékony és könnyű, nagyon gyors, stb...
én is szubnotiban gondolkoztam de irreálisan drágák a tudásukhoz képest, így döntöttem a t40 mellett, ami a legjobb kompromiszzum méret, tudás és ár tekintetében. és a minőség az nagyon ott van. -
WN31RD
addikt
Br. 375e-ért már WLAN-nal adják az X31-et (és 512 MB RAM-mal).
''ha tényleg olyan hiperszuber überbrutál gép''
Szerintem egyszerűen csak egy jól összerakott gép, ami elég kicsi és könnyű (de nem nagyon kicsi). ''Überbrutálnak'' legfeljebb azért tűnik, mert hozzászoktunk az igénytelen kacatokhoz.
Szerk.: Ha ''überbrutál'', akkor már inkább ez: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
Ha nálam az lenne a szempont, hogy minél kisebb legyen, akkor inkabb PDA-t vennék. De az nem szempont. Sonyban nem gondolkodtam mert rendesen megkérik az árárt a névnek, de amit belinkelnetem az a kategoriájában nem számít drágának.
Arra meg, hogy valami minél kisebb legyen nem akarok külön pénzt kidobni (minek rontsam a szemem ugye
)
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop.
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/256 FHD
- Macbook Air 2017 13" (1,8ghz/8gb/128gb)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hát ez siralmas... így jobban megéri T40-est venni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) minden egyes követelménynek, amit felsoroltál, legalább megfelel, és van, amit még túl is teljesít. Kizárólag az ára magasabb valamivel, de nem sokkal.