- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
Hát igen.
Lehet, hogy januárra kell majd halasztani a vásárlást.
Karib, ha épp itt vagy, Te melyiket ajánlanád az Acer TM 4002LMi Bővebben: link és az ASUS A3526NU Bővebben: link közül?
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford #429 üzenetére
Ugyen az ASUS A3625NU-ban Dothan proci dobog, nem Banias? Nem találom sehol az infot rá.
-
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford #421 üzenetére
Mindkét márkát lehet kapni náluk. Remélem, hogy végül sikerül megvenni az Asust és akkor nincs kérdés.
-
Pet_i
senior tag
Na, végül úgy tűnik, hogy sikerül megvenni az ASUS A3526NU-t. Egy helyen van összesen, pedig vagy 30-at végighívtam... Van ilyen valakinek?
-
Pet_i
senior tag
up
-
Pet_i
senior tag
-
Pet_i
senior tag
Ezt most találtam:
ASUS A3N A3526NU Igaz, hogy shared vga, de igen jó paraméterei vannak:
Bővebben: link
Vélemény?
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Én meg szintén 3 típus között vacilálok. Az egyik a már Trane által is írt
Acer TravelMate 4002 LMi, a másik az:
Acer TravelMate 4502 LMi. (Igazából nem tudom mi a különbség a 2 között, nem találom. Az utolsó pedig a:
Fujitsu-Siemens Amilo M1425
Nekem egy boltban azt mondták, hogy ez a középkategóriás Fujitsu veri az Acereket minőségben és designban. Csak egy picit olvastam most vissza, de Fujitsukról úgy tűnik nem jó a vélemény? Ti melyiket ajánljátok? Lehet másik típus is, 400ezer Ft-ból ki kellene jönnie, legyen benne DVD író, nem osztott memóriás VGA, 512MB ram, Centrinos legyen, min. 40giga HDD-vel.
Trane: Te hol láttad a 4002 LMi-t 350ezerért?
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest