Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Ugyen az ASUS A3625NU-ban Dothan proci dobog, nem Banias? Nem találom sehol az infot rá.

-
d900t
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Az Amilot - mármint a barebone-t -min. három gyártótól vásárolják össze (Uniwill, Compal, Wistron ), így nem lehet egységes termékcsoportról beszélni.
-
Pet_i
senior tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Mindkét márkát lehet kapni náluk. Remélem, hogy végül sikerül megvenni az Asust és akkor nincs kérdés.

-
WN31RD
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Én is csak annyit írtam, hogy nem tetszik.

Nem azzal van a gond, hogy nem teljesen szögletes: Ha csupán lekerekített lenne, nem találnám rondának, de a billentyűzet vonala görbe. Szerintem idétlen. (Nem a kép alapján gondolom így, hanem élőben láttam.)
Ami a sok gépelést illeti: Nem tudom, a görbe billentyűzet hosszú távon mennyivel kényelmesebb, mint egy normális, de nagyon kétlem, hogy ellensúlyozná azt, hogy egyébként kevésbé kényelmesek a billentyűi, mint mondjuk egy IBM-é.
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Szeretnék két dolgot kiemelni abból amit írtam:
''szerintem''
''kinek mi a komolyabb'' -
consono
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Az 5400-as gyorsabb, hiába ''csak'' ATA66-os. A 4200-as fordulatú vinyók eléggé (értsd:nagyon) lassúak...
Aktív témák
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest