- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Csak ahhoz szólok hozzá, amivel kapcsolatban van tapasztalatom:
Nemrég volt a kezemben egy ''hajlított billentyűs'' Acer, bár nem az a típus, amit te kinéztél. Szerintem is ronda. A minősége középszintűnek tűnt.
Amilokat is kénytelen voltam (rövid ideig) használni az utóbbi időben (nem azt a típust, amit kinéztél, olcsóbbakat), a minőségével egyiknek sem voltam igazán megelégedve: Nagy, nehéz, forró és hangos (a teljesítményükhez képest), és recsegős volt mind, de gond nem volt velük, bár talán csak azért nem, mert szinte vadi újak voltak. Szerintem alulról súrolják az éppen még elfogadható minőséget.
Azt, hogy a Toshiba már névnek számít, felejtsd el. Ugyanis Toshiba név alatt adnak el igen szar termékeket is. Az összes Satellite, ami megfordult a kezemben (főleg régebbiek), szerintem pont ebbe a kategóriába tartozott sajnos.
Nekem X31-em van, minőségileg nem egy kategória az előbbiekkel, gondolom, ez egyértelmű. USB-ről a BIOS szerint tud bootolni, de még nem próbáltam. Én egyszerűen hálózatról bootolva telepítettem rá Linuxot.
De igazából nincs szükség külső meghajtóra ahhoz, hogy vészhelyzetben újratelepítsd a Windowst, mert a merevlemez egy rejtett területén rajta van a telepítőkészlet (CD-ket nem is adnak hozzá), és onnan bármikor helyreállíthatod az oprendszert. (Ezt a lemezterületet hardveresen is lehet védeni, tehát ha a BIOS-ban beállítod, akkor tuti nem fogja felülírni valami elszabadult program.)
Nincs S-Video, nincs beépített optikai meghajtó, csak Banias a proci, ha ezekkel megelégszel, szerintem jó választás az X31. (Ráadásul alapból 3 év gari jár hozzá.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest