- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Abban jobb hogy mindenki arra esküszik amilye van holott lehet hogy még életükben nem láttak más márkát.
Egy barátomnak Amilo-ja van nekem meg az említett Acer . Együtt vettük majd pár hét múlva kölcsönadtuk egymásnak a madarakat 1hétre. Közös vélemény az Acer mellett döntött. -
kapcs-ford
őstag
Acer forma: csak annyit írt hogy nem tetszik neki (mondjuk a képen nekem se).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a sablon szögletes forma. Kinek a pap, kinek a paplan..
Elonye akkor jelentkezik igazán amikor sokat gépelsz vagy játszol.
Amit még kifelejtettem: HALK , nem melegszik stb.. Egyébként itt a PH-n van egy jó kis teszt róla!!! -
kapcs-ford
őstag
Spanyolban amikor gépnézegetésnél megkérdeztem az eladót hogy miért van az árlistában 18 Acer , 7 HP és 5 Toshiba akkor azt válaszolták hogy ha kell akkor rendelnek LG vagy stb.. is de nem szívesen teszik mert ott az Acer ami kielégít minden kategoriát, jó árban van és ritka a hibásodás.
-
kapcs-ford
őstag
Hol lehet infót találni arról hogy milyen hdd van a gépben? A géphez mellékelt könyvben bele van írva??
Melyik a gyorsabb? ATA/66/5400rpm vagy ATA100/4200rpm
A boltban ugye ki lehet próbálni az adott notit? és mondjuk le lehet-e rajta futtatni egy hdd-test progit?
Köszi!
Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest