- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Abban jobb hogy mindenki arra esküszik amilye van holott lehet hogy még életükben nem láttak más márkát.
Egy barátomnak Amilo-ja van nekem meg az említett Acer . Együtt vettük majd pár hét múlva kölcsönadtuk egymásnak a madarakat 1hétre. Közös vélemény az Acer mellett döntött. -
kapcs-ford
őstag
Acer forma: csak annyit írt hogy nem tetszik neki (mondjuk a képen nekem se).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a sablon szögletes forma. Kinek a pap, kinek a paplan..
Elonye akkor jelentkezik igazán amikor sokat gépelsz vagy játszol.
Amit még kifelejtettem: HALK , nem melegszik stb.. Egyébként itt a PH-n van egy jó kis teszt róla!!!
-
kapcs-ford
őstag
Spanyolban amikor gépnézegetésnél megkérdeztem az eladót hogy miért van az árlistában 18 Acer , 7 HP és 5 Toshiba akkor azt válaszolták hogy ha kell akkor rendelnek LG vagy stb.. is de nem szívesen teszik mert ott az Acer ami kielégít minden kategoriát, jó árban van és ritka a hibásodás.
-
kapcs-ford
őstag
Hol lehet infót találni arról hogy milyen hdd van a gépben? A géphez mellékelt könyvben bele van írva??
Melyik a gyorsabb? ATA/66/5400rpm vagy ATA100/4200rpm
A boltban ugye ki lehet próbálni az adott notit? és mondjuk le lehet-e rajta futtatni egy hdd-test progit?
Köszi!
Aktív témák
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest