- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Hát ha így állunk, én először SSD-t vennék a helyedben, aztán 2×8giga ramot.
Gondolom egy jó darabig meg akarod tartani a gépet, nem fog ártani az a 16giga ram a közeljövőben sem.
Mivel nekem 16 van a gépemben, gyakorlatilag sose néztem semminek se a gépigényét, mert úgy voltam vele, h ez bőven elég mindenhez. Utoljára pár éve foglalkoztam vele, mikor az akkor aktuális COD kisebb botrányt keltett, ti. 8 volt a gépigény, de csak 6-ot használt a játék, viszont el se indul, ha nem volt a gépben 8giga ram.
De mondjuk ez akkor nem érintett, mert már akkor is 16 volt.
Most viszont átnéztem a gepigeny.hu-n a kezdőlapon az első 40 játékot, tekintélyes részüknél 12gigát ajánlanak, illetve jópárnál már 16 van ajánlva.
Most attól vonatkoztassunk el, h mennyire túlzóak esetleg ezek az adatok, ha így állunk, én inkább 2×8-at javaslok. Azzal tuti nem fogsz kifutni ram hiányból.SSD-ből meg akkorát vegyél, amennyi játék fel van telepítve, nem muszáj leragadnod a 240-esnél, az említett WD Blue ráadásul nem is jó neked, mert az SATA3-as vezérlőjű, neked meg NVMe kell.
A már linkelt "Milyen SSD-t vegyek" topicban kérdezd meg milyen M.2-es SSD-t vegyél.
-
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Ram /hdd csere álltalában nem veszedelmes... ha nem bizol magadba vidd be egy szervizbe , ha nem kérsz ujratelepitést akkor olcsón kicserélik neked.
4+8 bovitésre szavazok én is
aztán itt a ph-n meghirdeted a 2*4 et ... hozzápotolsz picit és máris megvan a 8 gbs második modul
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged