Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elod22
üzenetére
Hát ha így állunk, én először SSD-t vennék a helyedben, aztán 2×8giga ramot.

Gondolom egy jó darabig meg akarod tartani a gépet, nem fog ártani az a 16giga ram a közeljövőben sem.
Mivel nekem 16 van a gépemben, gyakorlatilag sose néztem semminek se a gépigényét, mert úgy voltam vele, h ez bőven elég mindenhez. Utoljára pár éve foglalkoztam vele, mikor az akkor aktuális COD kisebb botrányt keltett, ti. 8 volt a gépigény, de csak 6-ot használt a játék, viszont el se indul, ha nem volt a gépben 8giga ram.
De mondjuk ez akkor nem érintett, mert már akkor is 16 volt.
Most viszont átnéztem a gepigeny.hu-n a kezdőlapon az első 40 játékot, tekintélyes részüknél 12gigát ajánlanak, illetve jópárnál már 16 van ajánlva.
Most attól vonatkoztassunk el, h mennyire túlzóak esetleg ezek az adatok, ha így állunk, én inkább 2×8-at javaslok. Azzal tuti nem fogsz kifutni ram hiányból.SSD-ből meg akkorát vegyél, amennyi játék fel van telepítve, nem muszáj leragadnod a 240-esnél, az említett WD Blue ráadásul nem is jó neked, mert az SATA3-as vezérlőjű, neked meg NVMe kell.
A már linkelt "Milyen SSD-t vegyek" topicban kérdezd meg milyen M.2-es SSD-t vegyél.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx