Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
(#14027) Thunderzolee:
A matek az úgy jön ki - ahogy írtad is-, hogy ha i5-nél maradok, akkor az kb. 8 ezer, RAM-ot (nem tudom miért) eddig újat néztem kb, 12 ezer, plusz hűtőpaszta 3 ezerért. Ez az anyagköltség.Elvileg meg tudnám csinálni én is a szerelést, van elég tutorial a neten a szétszedéshez, összerakáshoz, csakhogy a billentyűzetet csavarok fejei eléggé el vannak kopva, ugyanúgy ahogy a csavarhúzóm is, nem tudom őket kicsavarni. Ehhez kell egy plusz csavarhúzó, amivel menne. Ha tudtok esetleg valamilyet ajánlani, akkor azt is megköszönöm. Ha nem sikerülne, be kellene vinnem valami szervizbe, ott hátha jobban boldogulnak vele, ami ugye plusz költség. Eddig, amit kaptam ajánlatot, az 13 ezer volt.
Nézegetem közben az ajánlott i7-es processzorokat, sajnos nem nagyon találok itthoni beszerzési forrást, csak e-bayen Kínából találok ilyen 30 ezer környékén.
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Pyttawrx