- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #5723 üzenetére
Wireless Network Watcher Segít a feltérképezésben.
-
Joshi
titán
válasz
GEPESZ66 #5690 üzenetére
Az a gond hogy nekem nincs már fent az ESET szóval nincs is mit leszedni. Hiába van kitörölve minden ESET mappa még a Registryből is akkor az a telepítéskor a hibaüzenet hogy A Telepítés nem sikerült mert esetleg vírus van a gépen. Úgy tűnik a hibakód is mindig más. Ezt most nagyon nem vágom.
Egyébként lefuttattam az Eset Uninstallert Csökkentett módban de mindig ugyan az (Win10 64bit).
-
-
-
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #5523 üzenetére
Ezt csináltad: How do I manually uninstall my Windows ESET product? - Windows 10
Adminisztrátori (rendszergazda) joggal indítottad?
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #5516 üzenetére
Windows tűzfalán, Nagyító alatt a Windows 7 tűzfala vagy az eszközkezelőben a hálózati kártyát letiltod, ha ismét kell a háló engedélyezed.
Mindenkihez:
Telepítettem a gépemre a WinPatrol WinAntiRansom programját. Az ESET Smart Security 9.0.402.1 tűzfala a WinAntiRansom programjának kimenő forgalmának megbízhatóságát sárgával jelzi. Mennyire érdemes ezt figyelembe venni?
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #5424 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. És ha mondjuk a felfrissüléses esetet nézzük akkor a liszensz kódot nem kell újra beírni a felfrissült 10-es programba hanem ugyan úgy működik tovább minden az előzőleg a 9-es verzióhoz beírt 2 éves liszensz kóddal? Magyarul nem kell úgymond az immáron 10-es verziójú programba is újra beírni a liszensz kódot? Köszi....
-
Patrick76496
őstag
válasz
GEPESZ66 #5373 üzenetére
Most felraktam a NOD32-t és ez most sikeresen feltelepült (tegnap még ez sem akart felmenni...). Azt hiszem ezt most hagyom is fent, nincs kedvem többet szórakozni vele (számomra úgyis mindegy, hogy ESS vagy EAV).
Még mák, hogy mindkettő rajta volt a PCWorld DVD-n. Köszönöm a segítséget!
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #5234 üzenetére
Én is rátelepítettem. Most már nincs semmi problémám vele.
(#5235) King Unique: Azóta, amióta tiltom a HTTPS-Everywhere-t azóta nekem sincs semmi gondom vele. Az ESET-nek megírtam és azt ígérték, hogy utánanéznek, hogy miért inkompatibilis a HTTPS-Everywhere a Netbank- és tranzakcióvédelmükkel.
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #5234 üzenetére
Szerintem telepítheted rá nyugodtan, csak főverzióváltásnál javasolták itt egyesek a tiszta telepítést.
Meg különben is, maga az uninstall is eleve macera, mert ESET tool + csökkentett mód kell hozzá, hogy teljesen és korrektül le lehessen vakarni. Egy kis verzióugrás nem ér annyi vesződséget, szerintem.(#5231) Greenebola: nálam simán működik a netbank, MKB. Amikor beírom a bank weboldalának címét, már nyitja is meg automatikusan a védett böngészőt Firefoxban.
-
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #4914 üzenetére
Megtaláltam a biztonságos indítást, mindjárt megnézem.
A gyári eltávolítója is hibát ír, ezt:[08/11/15 19:14:56] Services: deleted: ControlSet001\Services\eamonm
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Delete failed! Services 0x80004005
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Services: Driver's .sys (64-bit) file eamonm.sys delete failed! 0x5
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Services: Driver's .sys (64-bit) file epfwwfpr.sys delete failed! 0x5
[08/11/15 19:14:56] Services: deleted: ControlSet001\Services\ehdrv
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Services: Driver's .sys (64-bit) file ehdrv.sys delete failed! 0x5
[08/11/15 19:14:56] Services: deleted: ControlSet001\Services\edevmon
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Services: Driver's .sys (64-bit) file edevmon.sys delete failed! 0x5
[08/11/15 19:14:56] Services: deleted: ControlSet001\Services\ekrn
[08/11/15 19:14:56] ERROR! Delete failed! Services 0x80004005 -
Qasam
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #4458 üzenetére
Szia!
Nekem KIS van ugyan, de szerintem az ESS védelme is megfelelő a biztonságos bankoláshoz.
Korábban használtam és soha nem volt vele gond. Igaz, hogy a KIS-ben több "látványos" funkció van erre a célra, de hát az ESS is arra lett kitalálva, hogy megvédje az adatainkat. Elképzelhető, hogy ha lejár a KIS licenszem én is (vissza)váltok ESS-re. Szóval no para, maradhat nyugodtan az ESS. (Szerintem.) -
HZoli87
veterán
-
-
Orlin
addikt
válasz
GEPESZ66 #4386 üzenetére
Nekem nem jelentett.Régebben nálam is az ESS volt fent és most csak a sima Nod.Kicsit úgy is érzem jobban kijön a géppel!Meg mérlegeltem én is,hogy mire kell és mi kell nekem.Mér egy ideje arra törekszem csak,hogy tényleg azok a progik és olyan funkciókkal legyenek a gépen amiket használok
Meg itt is sokan írták már a Win 8 tűzfala már egészen jó.Erre még a Nod szerintem elég. -
HZoli87
veterán
válasz
GEPESZ66 #4315 üzenetére
Itt nem írják, hogy probléma lenne vele. Próbáld ki.
-
Orlin
addikt
válasz
GEPESZ66 #4064 üzenetére
Helló!
Majd jönnek profibbak is mint én,de én azt mondom igen nyugodtan használhatod bankólásra!
Valamint a Win 8, Win 7-ben már elég jó fal van ami biztonságot tud nyújtani!De az eset saját fala gondolom még jobb lehet valamint az oldalukon azt írják az ESS-ben a fal együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mint ha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust.Erőforrásban nincs nagy különbség a Nod vagy az ESS között.Max van pár plusz szolgáltatás az ESS-ben ami nincs a simába.
Üdv!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #3958 üzenetére
Kérem töltse le a http://letoltes.nod32.hu/remover5.exe
programot és indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban (ennek
kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el
közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória
ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak), majd futtassa az
imént lementett fájlt. A program futása során nyomja meg az "y"
billentyűt, majd az "1" és az "Enter"-t (amennyiben több vírusvédő
terméket talál a program, akkor értelem szerűen a többi számot is),
illetve még egyszer az "y" billentyűt az eltávolító által feltett
kérdésekre. Ha végzett a program, indítsa újra a számítógépet normál
módban, majd törölje a következő könyvtárakat:
Windows XP esetén:
A C:\Program Files\ESET a C:\Documents and
Settings\%felhasználó%\Application Data\ESET és a C:\Documents and
Settings\All Users\Application Data\ESET könyvtárakat.
Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8 esetén:
A C:\Program Files\ESET a
C:\Users\%felhasználó%\AppData\Local\ESET és a C:\ProgramData\ESET
könyvtárakat.Ekkor a programot eltávolította a gépéről.
Ezután kérem töltse le a http://www.eset.hu/letoltes/ címről az
Ön programjának legfrissebb verziójú telepítőjét, majd futtassa azt.
Telepítés után aktiválja a programot felhasználónevével és jelszavával a
https://www.eset.hu/tamogatas/gyik/felhasznalonev-jelszo címen található
leírás alapján. Így már rendeltetésszerűen kell működnie a programnak. -
DjGábor
csendes tag
-
DjGábor
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #3954 üzenetére
Szia. nos akadt 1 kis gondom ezzel a virusirtoval.. azt csinaltam,hogy teljesen eltavolitottam.az elozo verziot ,és feltettem ezt a ESS 6.0.314 -est. de sajnos ezt ahogy feltettem,ugyanugy maratt,mármint hogy nem full verzió.és ugyszint 10 nap marat hátra a védelméből.hiaba aktivaltam az eset fiokommal,és ez most valahogy roszul sült el. vagy én csinaltam valamit roszul,hogy az állítolagos ,,full verziobol" nemlett ,,full verzió" a-z ingyenes próbaverzió után?
ha van valami otleted,megirhatnad,vagy esetleg ha tudod,vagy ha tudna valaki,hogy hogy kéne megcsinalni,hogy nelegyen lincencje esetleg. vagy hogy mit ronthattam el.. Előre is köszi a segitséget
-
HZoli87
veterán
válasz
GEPESZ66 #3873 üzenetére
A Support javasolta, hogy menjek a további beállításokra, azon belül a frissítésre, ott válasszam a tesztet, ürítsem ki a gyorsítótárat, majd normál frissítésre vátsak, s ismét frissítsek.
Ez a kérdés már meglett válaszolva a topikban, csak rá kellett volna keresned.
Ezzel a módszerrel tudok maradéktalanul eltávolítani.
How do I manually uninstall my Windows ESET security product?
-
HZoli87
veterán
válasz
GEPESZ66 #3849 üzenetére
Igen, ha problémába ütközöl, akkor itt egy részletes leírás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest