- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Nézegetem a tűzfal szabályokat, de azt nem találom, hogy egy alkalmazásnak, pl. Skype (csak pédaképpen) mi van megengedve.
Arra akarok kijukadni, ha pl. kikapcsolom a netet, feltelepítek egy alkalmazást, s azt követően azt akarom beállítani, hogy ez az exe-ne menjen ki a netre. -
Kékes525
félisten
-
cozmo
őstag
Igen úgy kéne működjön az interaktív mód, hogy kérdez. Sok mindent megkérdezett, de egy sem volt köztük ami releváns lett volna a korábban ecsetelt problémákra. Amit meg kellett volna, azt nem kérdezte meg.
Ha jól látom nálad kőkorszaki java van fent, lehet hogy azt még támogatja a tűzfal?!(#4197) Mosanke: Köszi a választ de most win7 alatt keresem a megoldást. Egy korántsem ritka problémára.
(#4201) Gézengúz: Krómot használok böngetni..
-
geprombolo
őstag
Végül úgy tűnik, hogy az általad linkelt Eset eltávolítóval sikeresen törlődött a program, újratelepítettem, újraindítás után is teljesen normálisan viselkedik. Ez ma sikerült, eddig egy külső progival volt törölve, hibás telepítés lett az eredménye, ráadásul tegnapra teljesen összeomlott, semmilyen funkció nem akart menni, kivéve a keretprogit, ami hűségesen harsogta, hogy NAGY gáz van.
Azt azért még mindig nem értem, hogy bizonyos beállítások miért maradtak meg még mindig (pl. kérte az általam megadott korábbi jelszót a telepítéshez) -
geprombolo
őstag
-
Mosanke
senior tag
Köszi. Eddig én is eljutottam, de aztán sokadikra csak leesett mit akarhat. A Szülői felügyeletnél a fiókbeállításokat hiányolta.
Megtettem amit kért, most már megnyugodott végre és eltűnt az az felkiáltójel is.#3573 HZoli87
Szia! Nem váltotta le, ez nem az én gépemen van hanem azon az ominozus kölcsön laptopon. Kicsit próbálom rendbe szedni a gépet. Tegnap elírtam, és most helyesbítek. Nem NOD hanem ESS van rajta, de nekem csak nod marad. Így könnyebb kiejtenem.
-
-
HZoli87
veterán
Mindegy, akkor szólsz nekik ha az időd engedi, vagy nem.
De továbbra sem értem, hogy a jelenlegi formájában mi értelme volt a hozzászólásodnak, segíteni akarsz, de pont a lényeg maradt ki. De lehet velem van a baj. De majd vigyázunk ..
Egy hiba okának kiderítésénél igen csak elől szerepel, hogy megnézzük, hogy kikapcsolt védelemnél is (AV vagy tűzfal) jelentkezik-e vagy sem. Utána jöhet az összes többi. Szerintem.
-
HZoli87
veterán
Nem kötözködésből, de igazán leírhattad volna, hogy nálad milyen program használata mellett okoz fagyásokat a legújabb verzió. Vagy nem publikus? Esetleg más is kipróbálhatná ezután, és kiderülne hogy egyedi eset vagy valóban összeférhetetlenségről van szó, amit lehet jelenteni a fejlesztőknek.
-
HZoli87
veterán
Egy fájlt akar a kivételekhez adni, és ebben én segítek. Engem nem érdekel, hogy milyen fájlról van szó (ez ő rá tartozik), ha neked nem tetszik amit írt (tény hogy nem kellett volna ennyire konkretizálni az esetet), akkor neki jelezzed az alapelveket és ne nekem, köszi.
-
Kobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest