- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz
donmackó #6243 üzenetére
Szerintem nem kavarodtál össze, az van amit írtál. Megszűnik a ESS. Nekem is az volt. Az ESET IS lesz a folytatása. A ESS licence érvényes rá. Most elellenőriztem a gyakorlatban. Az ESET SS Premium egy más kategória néhány funkcióvak többet tud (jelszó védelem, lemez titkosítás).
(#6244) Jack Oneill: Az EIS licencére fel lehet tenni a premimot? Az elég furcsa lenne, mert drágább.
-
Kékes525
félisten
válasz
donmackó #5054 üzenetére
+(#5055) HZoli87
+(#5056) NarxisHiába ürítem ki a gyorsítótárt továbbra sem megy az update. Megpingettem az update szervert, a ping jó volt.
Próbálnám az újraaktiválást, de nem tudom, mert nekem Felhasználónév és Jelszóm van, az aktiváláshoz pedig Licenckulcs kell. A jelszót hiába írom be a Licenckulcshoz nem jó. Ebben tudnátok segíteni? Kérjek Licenckulcsot?
Találtam néhány érthetetlen dolgot:
Miért van kétszer, mindkettő ugyanazt tudja
:
Visszaállítás a korábbi frissítési fájlokra- beállításnál a frissítés szüneteltetését lehet beállítani:
Továbbra is zavar a felület. Bántóan világos alapon kicsi szürke betűk vannak, így nagyon nehezen találom meg amit keresek.
-
Greenebola
senior tag
válasz
donmackó #4992 üzenetére
Igen eltávolítja, de nem hiába van hozzá unistaller.
Illetve itt fel is hívták a figyelmet a frissítésnél előfordulható problémákra.
https://forum.eset.com/topic/6113-eset-smart-security-v9-2016-notes-for-upgrading/ -
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
donmackó #4287 üzenetére
Igen, közbe rájöttem, lehet mégis csak vírusos lehet. Elindítottam a Malwarebytes Anti-Malware-t és az is rögtön bejelzett, pluszba még IP címeket is tiltott. Átnéztem vele a gépet és talált több mindent, főleg a Firefox profiljába, ott vagy 20 dolgot. AcorIEHelper.dll fájlt hiába törölte a nod, akkor is visszakerült rögtön, így, hogy Malwarebytes Anti-Malware-vel töröltem a többi találatot, egyenlőre nem került vissza és nem is jelez azóta egyik program se.
Lehet format c lesz a vége, biztos ami biztos, úgy is 3 éves az oprendszer.Most nézem (nem tudom, hogy kerülte el délután a figyelmem), hogy az ESET visszaírt, 2 óra múlva, hogy továbbküldték a víruslaborba és valóban káros, semmi köze az Adobe-hez, attól függetlenül, hogy a könyvtárába települt.
Felajánlották, hogy távirányítással megnézik a gépét, de ezt a lehetőséget kihagyom, felhőbe se töltök fel, nem hogy még idegenek a gépemet nézzék. Nem tudom más vírusirtóknál, hogy van, de itt nagyon segítőkészeknek tűnnek és gyorsan reagálnak.
Köszönöm az itteni hozzászólásokat is.
-
Jb001
tag
válasz
donmackó #4265 üzenetére
Konkrétan így néz ki a probléma:
UPC-s a melós gép, gondoltam beadom az ip-jét a tűzfalnak (mert sokáig u.az marad), hogy onnan mindent fogadjon... hát úgy sem megy, ill. délelőtt ment órákig, már nem... valami okos védelem a nod-ban kielemzi gondolom én és úgy ítéli meg hogy nem ok...
Help pls.!
Szerk.:
Ahogy mondtam, ftp-n, 21-es porton töltené fel a backup (meló) progi a cuccot, akkor miért szórakozik egy halom másik porton is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest