- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Szia!
A Nod az egyik legjobban memóriával gazdálkodó víruskergető.Az újabb verziók pedig csak jobbak memória használat terén.Én a 10-est ajánlom mert ez most még sokkal jobb is mint előző kiadások.Esetleg a sima Nod32 picit kevesebbet eszik mint a Internet Security.De régen volt sima Nod32 a gépemen ezt nem tudom pontosan.De én már cak ezt használom lassan 7-8 éve.
Meg jönnek majd a profik és ők többet tudnak segíteni! -
Varga Csaba
aktív tag
A jó dolgokért meg kell dolgozni
Google a barátod
Töltsd le a klienst, telepítsd, regisztrálj és iratkozz fel a fent nevezett csatornára....
Utána már csak meg kell kérdezned.
(és esetleg megköszönni Csíbornak a rendességét)
Ez nem több, mint 10 perc (a válaszidőt nem számítva), sztem ennyit megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest