Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
MadGame #6876 üzenetére
Hello!
Hetek óta ez van nálam is, semmi nem oldotta meg, hiába túrtam fel a netet. Minden ki van kapcsolva ami használhatná a kamerát. Egy dolgot nem próbáltam még ki, az O&O-nak van valami alkalmazása amivel lehet szelídíteni a win10 telemetriát, ha érdekel, azt még kipróbálhatod.
Mondjuk nem értem az Eset működését, ha letiltatom vele, én nem azt választom, hogy minden alkalommal kérdezze meg, akkor miért nem bírja megjegyezni. (igaz nálam még az új verziót sem jelezte) -
Akelaus
senior tag
válasz
MadGame #6413 üzenetére
Ez melyik verzió? Ha nem az új, akkor érdemes lenne rátelepíteni a weboldalról elérhető legújabbat. Hátha. Ha az sem, akkor mentsd le a beállításait, aztán töröld, és rakd fel tisztán. Volt régen nekem is ilyen gondom vele, de nem emlékszem már mitől javult meg. Igaz szerintem ez még vagy 3 éve lehetett.
-
Akelaus
senior tag
Csak egy alkalmazott, de hallgat(na) rá a főnök. Viszont amíg otthon is így gondolja, ott sem fog kardoskodni. Igazából az Eset-nek kéne teljesen leállítani ezeknek a régi vírusirtóknak a frissítését. Amíg ad adatbázisfrissítést, fel nem teszik az újat. (igaz pont Ő lesz az aki majd a win7 támogatásának befejezése után sem fog áttérni a win 10-re.)
Volt olyan, hogy minden otthoni gépüket lejárt licenszel használtak, én adtam nekik újságos kódot, hogy legalább valameddig legyen. -
Akelaus
senior tag
válasz
Jack Oneill #6381 üzenetére
A cég ahol dolgozik, meg is szívta nyáron a fájlzárolásos cirkuszt. Szép zsarolóvírust szedtek össze. Annyi szerencséjük volt, hogy mentenek naponta.
Amúgy a másik agymenése az egy partíciós telepítés. Nem kívánom neki, de most hogy gyerekük született és van vagy 2000 kép róla, ha elszáll a windows, akkor megnézem mi marad meg. -
Akelaus
senior tag
válasz
Kékes525 #6379 üzenetére
Ráhagytam. Meguntam, hogy győzködjek embereket, akik nem frissítenek op-rendszert mert modern szar, vírusirtót mert modern szar, közben meg az okostelefonján nem engedi a képek szinkronizálását, elég amit a fb-n engedek felkiáltással. Otthon meg ülnek egy biztonsági bombán. A másik nagy érv: " miért lennének kíváncsiak az én e-maileimre, képeimre a gépemen?" Szerintem a kérdés nem így a helyes, hanem miért ne lennének kíváncsiak...?
-
Akelaus
senior tag
Amúgy nem csodálom, hogy ki van benne kapcsolva alapból, mikor a múlt héten hallgattam végig egyik ismerősömet, miért az Eset 5-ös verzióját használja otthon és a céges gépeken is. Az ok egyszerű: "modern szar" az új. Nekem nem, engem semmivel nem terhel le mert belekerültek azóta a védelmet, és az én biztonságomat elősegítő dolgok. -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Tegnap jelzett nekem, az ESET I.S. hogy van új verzió. Engedtem, tegye fel. Nagyon nem túrtam át a beállításait, de egy dolog szemet szúrt. Nem írja ki a tálcán az ikonnál a vírusadatbázis frissítés dátumát/verzióját. Ez direkt lett ilyen? Ha igen, mi az értelme?
-
-
Akelaus
senior tag
Nem fél gigám van, hanem 16. Azért jegyeztem meg mert ez volt az egyik amivel reklámozta magát az Eset az erőforrásigénye. Ha 100 megát zabál, akkor fikarcnyit sem kevesebb mint azok amikkel összehasonlítja magát (Kaspersky, Norton stb) Ezért mertem megjegyezni. Amúgy nem folyamatosan csinálja, átlagban 50-60 között van.
Gépész66: Nekem az sem segített, ugyanúgy nem a védett böngészőben nyitja meg. Átállítottam arra, hogy kérdezzen, arra is, hogy eleve ott nyissa meg. Nincs változás.
-
Akelaus
senior tag
válasz
#20584850 #5645 üzenetére
Hello!
Köszi, majd megnézem. A héten rezgett a léc, hogy megy vissza a Kaspersky, mert egyik napról a másikra hirtelen az Eset elkezdett 100 mega fölött zabálni a ram-ból. Majd most napok óta rendben van. Kicsit fura nekem ez a progi 2 év Kaspersky után, viszont "könnyebb" tőle a gép, hamarabb nyílnak meg a mappák stb. Ami nálam valamiért nem akar működni az a bankos oldalaknál a védett böngésző megnyitása. Simán megnyitja a "rendes" böngészőben, meg sem kérdez. Már magában a programban beállítottam oldalakat, amiket ott kéne megnyitni neki, semmi változás. Amúgy én azzal cseleztem ki a tűzfalat, hogy a winfos tűzfalánál tiltottam le ezeket a dolgokat, elvben láttam valahol az Esetben, hogy átvesz szabályokat onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest