- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Ez így van de erősen mosolyogtam mikor a Sony eggyik fejese is bevallotta hogy nem tudja miért ilyen sikeres a gépük.
Félre ne érts de soha nem fogom megérteni miért jó megvenni egy új konzolt amire még játék sincs.
Az iphone az más ott egy álmot adtak el neked egy életérzést ezért is veszik.
De most mosolyogtam mert kiadtak végre egy nagy iphone-t mert sok almatulajdonos hiányolta a nagy kijelzőt.Az iphone tulajdonosokat is meg tudom még azért is érteni hogy kapnak egy stabil rendszert.
Én ezért használok lumia telefont mert ugyanazt megkapom mint egy iphone csak kisebb programkínálattal és olcsóbb telefonnal. -
mirci18
addikt
Mit értesz sikeresen váltáson?
Azt hogy a sok gamer megvette a következő generációt csak mert kell és nem azért mert annyi újdonság van benne.
Vagy úgy hogy hála az új architektúrának nem kompatibilis sem az xbox sem a ps4 visszafelé?Mert szerintem nem igazán felhasználóbarát a második gondolat amit írtam.
-
Linkh
tag
Bakker, ezek közül 2 játék az, ami érdekel (és meg is van).
Tomodachi Life-ot a Best WTF kategóriában tudom elképzelni.
szgergely: majdnem eltaláltad
System offról jutott eszembe, hogy a netet lekapcsolom a WiiU-ról,de aztán megtaláltam a helyes megoldást. Le kell startolni a játékot és ott van egy network beállítás, ahol offolni lehet őket.
-
ViharVadász
őstag
Metacritic-en a felhasználói pontozást nem nagyon figyelem, mert sokszor mást gondolnak egy játékról mint én. Másrészt könnyen lehet itt a Watch Dogs esetében szerintem, hogy a sok negatív kritika ami érte a korábbi változatokat (PC, PS4/Xbox One) ide is áthozzák amit lehet javítottak (például vannak olyan emberek, akik úgy szidják a játékot, hogy egy percet sem játszottak valójában vele.)
#6241:Mister_X - Én is megvenném, mert a gépemen kocsivezetés miatt élvezhetetlen a játék (nem az irányíthatatlan vezetés, hanem az iszonyatos szaggatás). Csak elsőnek Wii U-t kéne vennem. -
horkovy24
senior tag
Egyébként teljes mértékben sikerült megnyugodnom a játék tartalmát és hosszúságát illetően. Mégpedig úgy hogy szinte nem spoilereztem semmit a játékból. Annyit elmondhatok és ezzel nem rontom el senkinek az élményt hogy azok akik 100%-ra akarják teljesíteni a játékot mint például én is azok iszonyatosan nagyot fognak szívni.
Örömmámor a köbön!
A lényeg hogy a játék iszonyatosan ott van a szeren és lesz is benne kihívás rendesen szóval nem kellett csalódnom újfent. Egyébként azoknak is frankón lesz a cuccban akik nem mennek a 100%-os végigjátszásra. Bár én úgy vagyok vele hogy az ilyen patent játékokat addig nem tudom abbahagyni amíg nem teljesítettem benne mindent!
Elfelejtettem megemlíteni hogy a játék betétdala valami iszonyatosan kellemes és fülbemászó ezért is nagy plusz pont a készítőknek!
-
horkovy24
senior tag
Hát igen Nintendo-t ismerve biztos hogy lesz valami bónusz is a játékban ahhoz hogy 100%-ra teljesítse az ember a játékot. Szerintem ez a bónusz valami olyasmi lesz amivel az ember vért fog izzadni hogy sikerüljön.
Remélem egyébként hogy lesznek DLC-k ennél a játéknál kimondottan örülnék még sok-sok pályának. Egyébként piros pont nekik hogy végre olyan játék jön ami igazán használni is fogja a gamepad adta lehetőségeket. Most megfogadtam egyébként hogy februárban feltöltöm a húgom kártyájáról az eshop-os egyenlegemet 120 font-al az egy darabig elég lesz pláne hogy ezt az összeget az ilyen játékok kiegészítőihez akarom fenntartani. A játékokat úgy is lemezesen veszem meg. Így egy darabig elég lesz ez az összeg.
-
horkovy24
senior tag
Valóban így van ezt jól tudom. Ha a mi térségünkben jelenik meg egy játék előbb akkor japánban várnak rá egy kicsit. Szóval a szívás megy vica-verza.
Nem az miatt írtam le ezt mert a Nintendo-t most okolni szeretném bármivel is csak érdekes volt számomra. Én már annak is örülök hogy legalább jön ez a cukiság.
Bár egy dolog van ám amitől nagyon félek az pedig a tartalom meg a játéknak a hosszúsága.
Mert bár a végigjátszás videókba nem néztem bele viszont azt láttam hogy volt öt videó részlet amik darabonként voltak olyan 40 percesek és utána már jött is a boss fight videó. Nekem ez így első ránézésre elég karcsúnak tűnik. Nekem így most az esik le hogy ez magyarázza a játék olcsóbb árát a többi nagy N-es játékokkal szemben amik eddig Wii U-ra jöttek.
Egyébként most megfogadtam hogy 1 percet sem nézek meg belőlük! Inkább maradjon meglepi!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kellett, hogy küldjenek ki, különben nem jelenhettek volna meg ilyen korán sajtókritikák róla. Én azt olvastam viszont, hogy folyamatosan lépkedtek ki az emberek a projektből, szinte alig maradt a végére, aki befejezze a játékot. Csak most nem vagyok benne biztos, melyik verziónál, de úgy rémlik, pont a Wii U változatnál (más cég fejlesztette a Wii U és más a 3DS részt).
-
horkovy24
senior tag
Néztem videókat a DLC-ről!
Az a sárkányos pálya valóban pöpec. Az a sárkány egyébként a Super Mario Galaxy 2-ből az egyik főellenség. Sajnos egyenlőre kimarad mert jövőhéten szerdán mandula műtétem lesz.
Sajnos nem tudtam ez miatt megvenni Andrish kolléga gyönyörű szép 3DS XL gépezetét sem mert utána 2 hétig melózni sem fogok tudni menni. Jobbat kívánni sem tudnék így karácsony előtt. Remek!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Igen, engem is meglepett ez a nagy siker, de legalább Yoshidát is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az a baj itt szerintem elsősorban, hogy egy olyan gamer PC, ami ezen a szinten odaveri a PS4-et és az Xbone-t, az legalább dupla annyiba is kerül, mint azok (de drágábbnak biztosan drágább). Ha belebonyolódnának egy ilyen fegyverkezési versenybe, akkor a konzolok egyik sarkalatos pontja, a viszonylag jó teljesítmény/érték arány biztosan odaveszne. Áttolódna a konzolok tömegtermék-jellege a prémium-kategória felé, ahol a gamer PC-k trónolnak, de így biztosan leszűkülne a vásárlói kör és nem lennének profitábilisak a játékok (a mostani árakon legalábbis). A játékfejlesztés alakulása meg egy külön történet, de az biztos, hogy egy fix hardverre egyszerűbb játékot írni, mint egy 2-3 évente megújuló vasra.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem is a hardver drága, hanem maguk a játékok (ezekről írtam). Vagy nagyon nagy létszámú csapat dolgozik 2-3 évig, vagy 'kisebb' teamek 3-5 évig (mindkettő sok pénz). Volt is egy grafikon, hogy a fejlesztői létszám megduplázódott a Nintendónál az előző generációhoz képest, nyilván minden más stúdiónál is. Ha nincs sok konzol, amire elég példányt el lehet adni, veszteséges marad a játékfejlesztések jó része. Ehhez kell a sok év, hogy a piac eléggé telítődjön.
-
horkovy24
senior tag
Hát én nem vagyok nagy online gamer
szóval nekem ez a mód teljesen mellékes. Persze nem azt mondom hogy nem lenne jó ha lenne benne mert valakinek az is kell. De szerintem ez a Pikmin 3 tipikusan olyan játék amit jobb szeret az ember egyedül tolni a single módban. Egyébként igazad van eszméletlenül tetszett nekem ez a Pikmin 3.
Most az első helyre került a játékbeszerzős listámon sőt szégyenlem magam hogy eddig kimaradt.
-
mirci18
addikt
A telefon és a tablet egy olyan dolog amit nem játékra vesznek meg alapból.
Arról nem is beszélve hogy ezeket a kütyüket manapság már mindenki megveszi ha van rá szüksége ha nem.
Ezekre nem sokáig tart egy játékot kifejleszteni.
Ellenben az asztali és kézikonzolokra igen.
Sok értelmét nem látom neki hogy megveszem a konzolt 3 évig használom és addig lessz rá 3-5 exkluzív játék.
Nincs elég idő a gép kiismerésére és a játékok fejlesztésére.
De majd az idő eldönti kinek van.
Egy biztos ha ez a modell bejönne szerintem sokan felhagynának a konzolozással és vennének egy pc-t. -
horkovy24
senior tag
Nekem ez a Splatoon játék valamiért nagyon nem jön be. Nem tudom miért értelmetlennek találom az egészet meg valamiért nem érzem benne azt a Nintendo varázst mint amikor bemutatnak egy játékot és tudom hogy ezt a megjelenéskor meg kell venni(Captain Toad). De lehet velem van a gond nem tudom.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most valamelyik interjúban mintha azt mondta volna, hogy így jobban is érzi magát (volt egy kis túlsúlya). De majd összeszedi magát... Lesz egy-két jó játék azért az első félévre, már akinek mindkét gép megvan. Andris is jókor passzolja le a 3DS-t, mikor jön a következő felújított Zelda.
-
horkovy24
senior tag
Egyébként ha már az áraknál tartunk engedjétek meg hogy megemlítsem ezek az árak is elég durvák egy 3DS Xl-ért hálózati töltővel. Azért szerintem pofátlanság ezeket a gépeket még mindig ilyen áron adni mivel jövő év elején már jön a frissített erősebb változat a 3DS-ből. Akkor a logikusan gondolkodó ember inkább megvárja már azt a verziót a gépből és nem ezt veszi meg bár az embereket ismerve nagy átlagban ez is jól fogy még ha nem csökkentik az árát. Én először azt hittem hogy azért ezeket a régebbi gépeket ki fogják majd szórni jó áron hogy jövőre már csak az új modellek legyenek. Ha így lett volna jó áron még én is beneveztem volna egy ilyen régebbi modellre. De ezen az áron elég húzós pláne hogy van egy csomó cím is rá amit be kéne gyűjteni.
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=8089
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
Ja, szerintem ez számomra ismét a 15 font és alatta vásárlás lesz majd egyszer. Talán, ha egyszerre jött volna ki a többi változattal, akkor azt mondom, hogy oké az árazás (megvenni akkor se vettem volna meg ennyiért, rengeteg sokkal jobb játék van, ami arra vár, hogy játsszak vele) - de azért a WD sose lesz akkora név, mint mondjuk egy GTA5, amiért megérteném, hogy nyugodt szívvel kérnek el ennyit.
-
-
Sirandrish
legenda
Nem kéne annyit függni a WoWon tesó
szgergely Hozzátenném hogy WIIU-t akkor is csak akkor ajánlanám ha Mario, Zelda rajongó az illető, mert azért party játék van bőven a konkurensekre is. Nem beszélve a multiplatformokról ami sajnos ismét egyre kevesebb érkezik az N gépére
-
horkovy24
senior tag
Ez meg hogy lehet hogy te már ma megkaptad?!
Engem ma hívtak a konzolvilágból hogy ha házhoz kérem akkor csak jövőhét kedden kapom meg úgyhogy abban maradtam a sráccal hogy pénteken meló után beszaladok érte az üzletbe. Egyébként szép csomag!
Sajnos én erről a verzióról lecsúsztam. Valóban egyébként én is néztem a konzolvilág oldalán hogy eredetileg mikor még elő lehetett rendelni ezt a first print edition-t akkor még azt hiszem 17990 forint volt de most már valami 21990 forintos ár van kinn érte. Persze mert időközben változtattak az árán és biztos nálad is bepróbálkoztak hátha kifizeted de mivel jelezted így már nem akartak variálni. Ez azért egy kicsit pofátlanság!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
3DS-be az ARM11 chipet rakták, amivel az iphone 3g is működött. Viszont úgy tudom, az már jó sok éve létezett ilyen-olyan formában, tehát 2011-re valószínűleg már fillérekért dobálták a Nintendo után. Ez az A8x lapka viszont nagyon új terméknek néz ki, kétlem hogy akár 2-3 éven belül lemenne a büdzsé-kategóriába. Ha lesz következő N kézikonzol, azt inkább a Vita szintjére (~iphone 4 technika), vagy valamivel az alá fogják belőni, mert akkorra azok az alkatrészek fognak jóárasodni. Asztali konzol téren - ha továbbra is az energiahatékonyság lesz a szempont - viszont már lehet lassan jobban megéri ezeknél a mobiltechnológiáknál szétnézni, mint az eddigi PPC+Radeon vonalat tartani. Ha nem akarnak mindenáron izomgépet, akkor ezek a modern mobil SoC megoldások is alternatíva lehetnek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Elnézve ezt az A8X lapkát, amit az Apple alkalmaz, külsőre van némi hasonlóság ez és a Wii U közt. Három magosak, közel hasonló órajellel, mindkettő 2GB külső memóriát ér el. Kérdés persze, hogy a két architektúra hogy viszonyul egymáshoz, mindenesetre mindkét gépet energiatakarékossági szempontok miatt hasonló elvek mentén tervezték. Az Apple saját honlapján elég móricka-szintű kazuár játékokat mutogatnak, amiket könnyebb az ilyen brutális felbontásokra optimalizálni. Konzol- és PC szintű játékokat viszont lehetetlen volna gazdaságosan, ipari méretekben készíteni ilyen 1,5xFHD aprólékossággal. Szóval technikailag lehet akár jobb is a Wii U-nál, de ez nem jelenti azt, hogy a játékaik is feltétlenül jobbak. Talán inkább másak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest