- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Devil198909 #1253 üzenetére
nem csak régebbi videóknál? mintha rémlene, hogy van olyan beállítás a videóknál, hogy elérhető-e mobil eszközön, vagy sem. lehet, hogy WiiU-t annak veszi?
-
90Quiet
tag
válasz
Devil198909 #1251 üzenetére
Oszd meg velünk is a hibaüzenetet.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1188 üzenetére
A 3D Land nekem ha jól emlékszem 7-8 óra között volt, de az csak az alapjáték, mindent megcsinálni benne szerintem legalább 3-szor annyi. Ez a 3D World meg szerintem ennél nagyobb játék lesz.
-
Brasco31
csendes tag
válasz
Devil198909 #1180 üzenetére
Először nekem sem tetszett, de az októberi Nintendo Direct meggyőzött. Azóta "must have !"
Azért a Nintendo nem szokott olyan "végigszaladok rajta" játékokat készíteni, főleg ha mindent össze is akarsz gyűjtögetni.Más. Mit szóltok a Wii Party U-s japán bundle-k megjelenése óta bekövetkezett eladásokhoz?
Wii Party U szoftver heti 6. - 37 000 db
Wii U hardver heti 2. helyezés - 38 000 db, előző héten 2 500 db
(csak a 3DS XL előzte meg.) -
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1182 üzenetére
Az a titok, hogy nem szabad túl nagy reményeket fűzni semmihez, így nem csalódik nagyon az ember, ha mégse azt kapja, amit várt
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1180 üzenetére
Amikor Bécsben próbáltam, annyira nem tetszett, de ezt betudom annak, hogy négyen kellett egyszerre játszani és persze szokás szerint mindenki másfele ment, szóval nem volt úgy túl jó élmény. De aztán később a trailerek meggyőztek, szerintem jó játék lesz, sokféle felszedhető jelmez, ötletes pályál, én várom nagyon. A 3DS-es 3D Land is jó volt, ez szerintem még jobb lesz
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #1022 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #991 üzenetére
Jól láttam az apróban, hogy közben elpasszoltad a géped?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #991 üzenetére
Milyen vinyód van pontosan? Közérdeklődésre tarthat ui számot, mert sok típus nem működik a Wii U-val megfelelően (vagy sehogy).
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #982 üzenetére
Nekem is a 8GB-os gép van, de én most a színe miatt választottam, jobban tetszik fehérben a gép. Ha lett volna 32 GB-os, akkor talán azt vettem volna, de így belegondolva a PS3 alapján, 32 GB is kevés hosszú távon, szóval arra a gépre kell majd később egy külső adattároló megoldás.
Amúgy beszereztem PS3-ra a Bayonettát, hogy kell-e az majd nekem Wii U-ra. Elég volt fél óra játék, hogy rajongó legyek
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #982 üzenetére
Valami Nintendo közleményben olvastam, hogy globális szinten kábé 7:3 arányban vásárolnak több deluxe modellt. A hivatalos áron megvéve jobban jár vele az, akinek kell a Nintendo Land játék (gyerekeknek pl jó lehet). Akinek nem kell a sallang és jó áron jut hozzá, a basic a jobb választás.
-
idegen lény
addikt
válasz
Devil198909 #977 üzenetére
Kinek az életciklusára gondolsz, a konzoléra vagy a Tiedére?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #958 üzenetére
Kár csak a Super Mario Galaxy-t kiemelni, van itt még Monster Hunter 3 (szvsz, ez a legszebb cím), DKCR, Metroid Prime 3 és Metroid: Other M, Xenoblade is. És még lehetne ragozni.
A Wii U grafikailag alázza mind a PS3-at, mind a Xbox 360-at. Egyedül a processzor gyengébb, csak a 360 szintjén van, de ahhoz képest, hogy 1.2GHz-es és alig fogyaszt valamit...Erősebbnek erősebb, viszonyítási alapnak ott a Black Ops II, ami csak egy port, de jobban fut, mint a kurrens generáción. Most Wanted meg még jobban is néz ki. És ezek csak multiplatform portok. Lesz itt még szemkényeztetés.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #890 üzenetére
Arra tippelek, hogy ez az idei pénzügyi első negyedév (ápr-jún) marad a legsiralmasabb korszaka a Wii U-nak, hiszen akinek nagyon kellett, megvette magának karácsony környékén, említésre méltó játékok pedig nem nagyon jöttek rá (talán csak a MH3U ás Lego city), így a többiek kivárnak a vásárlással. Gyakorlatilag most a Pikmin 3-mal kezdődik el csak a felfuttatási érája a konzolnak, a kulcsot a két legfontosabb játék, a Mario 3D World és a MK8 sikere rejti. Ha ezek buknak, akkor a Wii U is bukik, ha sikeresek lesznek, a gép is talpon fog maradni.
-
ldave
félisten
válasz
Devil198909 #830 üzenetére
Emiatt ne aggódj, a Sony is már elkezdett dolgozni a PS4-en, amint a PS3 a boltokba került. Ez nem jelent semmit a közeljövőre nézve.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Devil198909 #828 üzenetére
Mindkettő hír megvolt már. Én konkrétan teszek rá, hogy mi lesz a third party mamutok tucatvackaival, nekem exkluzívak, Nintendo exkluzívak kellenek. Most van három játék ami kell, karácsonyi szezonra lesz ez dupla ennyi. Ha idehaza is emberi áron lesz, akkor én megveszem a gépet, mert tudom, hogy a Nintendo mindenképpen nyomni fogja a jobbnál jobb cuccokat.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #743 üzenetére
Tartom magam az előzőhöz, ingyen adom! Majd priviben dobok telefonszámot aztán megbeszéljük, hol találkozzunk meg mikor! kb hétfő felé jó is lesz!
-
Devil198909
tag
válasz
Devil198909 #741 üzenetére
Persze azért ingyen nem várom el ha arról van szó fizetek érte!Mondj egy árat!Üdv!
-
A.tessz
senior tag
válasz
Devil198909 #738 üzenetére
Pesti vagy? Nekem már 3 van, ha kell adok egyet ingyen!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #738 üzenetére
"Hivatalosan" van kispórolva belőle (ne kérdezd, miért), ha veszek egyszer Wii U-hoz, akkor vezeték nélkülit veszek hozzá, mondjuk egy ilyet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #733 üzenetére
Ez egy ismert probléma - egyfajta 22-es csapdája - hogy ha nem éri el a konzoleladás a kritikus tömeget, akkor nem nagyon éri meg fejleszteni rá, de ha nem fejlesztenek, akkor meg sosem érik el az eladások a kritikus tömeget. Most a Nintendóé a felelősség, hogy a saját címeivel beindítsa az eladásokat, a növekvő fizetőképes tábor pedig - a piaci törvényszerűségek miatt - a platformhoz fogja csalogatni a külső fejlesztőket is, mert a pénz folyton utat próbál keresni magának. Ahol megjelenik a fizetőképes kereslet, ott előbb-utóbb megjelennek azok a szereplők is, akik kielégítik ezeket az igényeket. Olvastam is ma egy idevágó cikket, ahol Iwata mesélt ugyanerről a témáról.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #700 üzenetére
Köszönjük a vélemény nyilvánítást, és arra kérlek, maradj majd itt a köreinkben, legalább lesz kivel megosztani a tapasztalatokat. Többen is vagyunk itt, akik tervezünk Wii U-t venni, ki előbb, ki utóbb. Legalább - ha úgy adódik - lesz kikkel multizni, chatelni és hasonlók.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Devil198909 #698 üzenetére
A Wii U neked mennyire jött be idáig? Gondolok ezalatt arra, hogy mennyire vagy megelégedve az operációs rendszerrel, a szolgáltatásokkal (MiiVerse, Virtual Console), mennyire jöttek be a játékok rajta tartalom és irányítás szempontjából, meg effélék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged