- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Mi még a sima Wii-hez vettük, kb. 9 éve.
Most már a Wii U-hoz van kapcsolva.
Teljesen megérte, bírja, nincs semmi baja, csak néha fel kell tölteni az elemeket.Btw, nem tudja valaki, nem lehet valami megoldással megoldani, hogy ne kelljen a remote-okat szinkronizálni összevissza a Wii és a Wii U között? Nekem mindig csak az aktuálishoz sikerült hozzápárosítani.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Pedig az a legjobb. A Switch pro kontrollere sem tűnik jobbnak, sőt. Árban húzósak, én 17k körül vettem eredeti japán verziót, fehéret (ez passzolt a géphez). Fekete lett volna 13-14k körül. Ilyen 5-6ezrekért csak utángyártottak vannak, azokról nincs közvetlen tapasztalatom.
-
woros
őstag
-
gainwardgs
veterán
-
Sirandrish
legenda
Nem sajnálom azt az egy árva játékot, csak gondoltam majd Switchen is ezt az accot használnám.
Ezek szerint erre nincs esélyem, szóval gyakorlatilag tökmindegy.Öhm viszont..akkor már szívesen odaadom az OOT-t is. Ámbár format után azt nem tudná használni gondolom...és letölteni sem igaz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Megvenné esetleg valaki az utolsó Wii U játékomat?
[Batman: Arkham City Armored Edition ]
Már csak 4k
És sztem nagyon élvezetes a Wii U gamepaddel!
-
-
ldave
félisten
3DS-re ezt találtam a Nintendo oldalán:
In which countries is Nintendo eShop available for Nintendo 3DS?
For the European region, Nintendo eShop on Nintendo 3DS is available in the UK, the Republic of Ireland, France, Italy, Germany, Spain, Portugal, Belgium, the Netherlands, Luxembourg, Russia, Austria, Poland, Switzerland, Denmark, Finland, Greece, Norway, Sweden, and South Africa. A variety of Nintendo eShop services are also available in the Czech Republic and Turkey.
Gondolom Wii U-ra is ugyanez igaz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néztem mint hülegyeker, aztán láttam leírást hozzá:
"I think they are members of AKB48, a Japanese music band. Every year they have a rock, scissor, paper competition, the winner will become main character of the next music video. Since there are a lot of members in this band, this is a very good opportunity to become more famous than the rest, that is why she is so excited."
Azért vicces, hogy kő papír ollóval döntik ezt el.
-
ldave
félisten
Tegnap este megcsináltam 3 pályát, nem egy rész volt, amikor hangosan felnevettem. Nem tudom, hogy kik írták és fordították ezt angolra (és milyen a japán eredeti), de nagyon tetszik ez a fajta humor, Ráadásul eléggé önírónikus. Spoiler: van a rész, amikor először kell kivágni a hátteret és mondja hogy essél le hátul. Na ott én előre estem vissza, mire közölte velem a játék burkoltan, hogy hülye vagyok
-
tthom
senior tag
Igen, akkor, meg előtte karácsony körül volt sok helyen. Én tavasszal szerettem volna, akkor már eltűnt mindenhonnan a basic pakk, meg bundle, csak a premium maradt.
Én is csak 1-2 hónapja tudtam venni egy ex-display Just Dance 2014 pakkot Angliából, ugyan remote+játék+sensorbar nélkül, szállítással 48e-ért.
/nálunk kikötés volt, hogy új legyen, de egy prémium árat azért sokalltam érte../ -
sting2
addikt
Kizárólag azért nézem a hirdetéseket mert a 6 és 3 éves gyerekeket ezzel szeretném egy kicsit elvarázsolgatni néha, néha.
Az egyik játszik, a másik nézi, alapon..
Sima WII is szóba került de itt már tartok tőle, hogy 60" colon nem igen fog szépen mutatni..
SD tartalmat nem is igazán látnak mert ha nagy ritkán tévéznek akkor tematikusan teszik azt és azt HD csatornákon .
Mondjuk, poénból (meg szoktatás jelleggel is) a PS4 + Youtube segítségével a Super Mario Bros-t bejátszottam nekik - lehet WII U-val volt feljátszva, és nem mutatott rosszul. -
ldave
félisten
Felőlem nyithatunk egy topikot a Mobiljáték fórumban, de szerintem az ráér, majd ha tényleg jönnek a játékok.
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha látszólag ki van kapcsolva, akkor is folyamatosan kommunikál a konzollal. Ráadásul nagyon gyenge a gyári akksija (1500MhA), ez kábé a fele a mostani mobilokénak. Úgyhogy sajnos ez van, max annyit tehet akit zavar, hogy megveszi hozzá a nagyobb kapacitású telepet. Én hagytam a fenébe, mert kábellel használom.
-
Faterkám, én is így járok el, egy kártya van hozzárendelve fixen, ha jól emlékszem valmiért nam fogadta el vagy én bénáztam a web MC-ot, de a mostani azonnal sms-t küld forgalom esetén.
Jut eszembe, hiába van magyar eShop, nem láttam még feltöltőkártyát a magyar eShophoz... Vagy az is euro alapú és euro-s feltöltőkártyát lehet használni?
-
-
ldave
félisten
Nekem úgy sikerült, hogy böngészőben a Play-ben rákerestem és kértem, hogy töltse le a telómra. Aztán pár perc múlva már rajta is volt.
-
adalbert1
veterán
Ahogy váltottál, akkor az E-shop is módosult? Lehet, hogy az euro-s árak miatt nekem is megérné UK-t lecserélni.
Illetve akkor már csak a digitális vásárlás lesz ösztönözve? A korábbi, pin-es rendszert azért jobban szerettem, mivel az N játékok nagy részét dobozosan veszem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest