- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Rezuhu #10558 üzenetére
Gondolom te nem olyan rég lehetsz Wii U tulaj!
Amihez gratulálok és kívánok sok örömet hozzá.
De én például akkor vettem amikor majdhogynem megjelent és azok a játékok amiket felsoroltál szépen lassan potyogtak csak hozzá tehát elég sok idő telt el játék megjelenések között. Egy-egy játék megjelenése között bőven volt időm maxolgatni a játékokat és utána még mindig volt időm a következő játék megjelenéséig amíg ott porosodott a gép a polcon. Ha én is úgy lennék ahogy te hogy most vettem volna csak Wii U-t és a nyakamba szakadna az a játék mennyiség ami most van hozzá akkor valószínűleg én is úgy vélekednék ahogy te hogy el leszek vele egy jó darabig.
Amúgy jómagam is a legtöbb játékot még Wii-n is meg Wii U-n is kimaxoltam pl: Super Mario Galaxy 1-2,New Super Mario Bros Wii, New Super Mario Bros U, New Super Luigi U, Super Mario 3D World, The Legend of Zelda Wind Waker, stb...... Egyébként én magam azt mondom nem lett volna nekem sem ez rossz gép ha a játékmegjelenések között lett volna valami töltelék amivel el tudtam volna ütni az időt mivel sajnos ezeket a játékokat ha nagyon nekiugrottam kimaxoltam a legnehezebbet is egy hét alatt. De sajnos semmi multi cím nem jött rá a gép elavultsága miatt mármint a két nagy géppel szemben.
-
woros
őstag
válasz
Rezuhu #10562 üzenetére
Egyenlőre amit kimaxoltam az a NSMBU+NSLU és Wii-n a NSMBWII.
aya: Miért is bannolnának? Mert nem frissítesz rendszert? Az hogy a routeredben aminek semmi köze a wii-hez milyen címeket tiltasz az a te szuverén jogod. Ja hogy azok a címek pont a nintendo update szerverei? Ez van.
Ha meg mac address-t tiltasz akkor meg pláne esélye nincs bannolni.
-
ayo
veterán
válasz
Rezuhu #10562 üzenetére
Nekem sok Wii játék van amit még ki akarok maxolni, szóval anno eladtam 20-25-ért a sajátomat és viszonylag olcsón lett egy Wii U-m.
Wii U-n Mario Kart 8 pörög azóta és Hyrule Warirors. Utóbbit maxolom, közel 400 óránál vagyok és hát még van pár cucc, amihez közöm sincs. Ha kész akkor megyek majd más játékra, addig csak veszem a cuccokat vagy ha olcsón adnak valamit. Igazából én azt érzem, hogyha van minimum 1 játék ami le tud kötni az bőven elég, független hogy milyen konzolod van.
-
ldave
félisten
válasz
Rezuhu #10558 üzenetére
Lehet rosszul foglamaztam. Nem a Wii U játékokra gondoltam, hanem hogy akinek volt otthon Wii és hozzá pár játék, annak már nem olyan nagy szám, hogy a gépe képes a régi lemezek futtatására. Néha én is bedobom a Galaxy-t vagy a Skyward Sword-ot, de max 1-2 órát játszok vele, aztán elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest