Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez az SMT/Persona/Akármi x Fire Emblem továbbra is egy homályos folt nekem. Van benne ének, tánc, csöcslengetés, kardokkal pózolás - hogy mindez hogy fog valamiféle koherens játékká összeállni, még rejtély előttem. Valami PS Vitás japán tucatszarnak hinném, ha nem ismerném a címét.
-
ldave
félisten
-
Zigur
senior tag
Pedig létezik, a Wii egy gamecube szteroidon - valamivel fejletteb cpu de ugyanazon alapon mint a gc-s, de nagyobb frekvencián, a Wii U-ban sem egy új cpu van, hanem a régi lett 3 magos, de maga az alap nem lett sokkal fejlettebb megint.
Sajna nem turbózott X360 a Wii U, hiszen a cpu mindössze 1.2GHz-en megy, az X360 meg 3.2. Tény a GPU sokkal jobb, de ettől még ugyanaz a kategória.
Azt látom bajnak stratégiailag, hogy így egyre kevesebb ember fog venni wii u-t, aki megveszi az a exkluzív címekért veszi meg, de mivel nincs a gép a fősodrásban, eleve nem veszi meg aki nem ismeri, plusz minek is venné meg, nem játszhat a barátaival együtt akiknek xbox vagy ps-e van jó eséllyel. Ez egy ördögi kör.
Nem értem a Nintendo miért nem látta ezt előre .. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ingyen biztosan nem, mert a sketchpad (ami neked is megvan) egy pár eurós cucc, a normál, leckéket is tartalmazó Art Academy kiadások pedig az AAA játékokkal egy díjszabás alá esnek. A 3DS változatot meg lehet kapni egy ideje 5-6 angol fontért az Amazon-on, de szerintem az XL képernyője is kicsi a komolyabb rajzolgatáshoz. Ez a Wii U-ra készülő viszont már tényleg érdekel.
-
ldave
félisten
Semmi értelme kiadni Wii U-ra utólag egy multiplatform játékot, ezt már több kiadó is bizonyította. Szerintem nagyon kevés az a lehetséges vásárló, aki megvenné ezt a szimulátort, de nincs neki se alkalmas PC-je, se X1/PS4-e. Watch Dogs is bukta lett, Desu Ex is, Blacklist is, pedig az asszem nem is később jött Wii U-ra, hanem nagyjából egyszerre a többivel.
-
Én még a wii-hez vettem, használtam is, még magasító talpakat is vettem a step-hez a board alá...
A fit metert is lelkesen felraktam minden reggel, de lassan elmaradt.
Tényleg azt még nem is próbáltam, hogy a EA Active sensorok mennek-e a wii U-val.
Szerintem jó cuccok, a gyerekek is imádják. -
-
adalbert1
veterán
Szívesen. Nekem egyelőre még az előző rész is a queue-ban áll, egyedül az első 'új' Batman résszel, az Arkham Asylummal játszottam, az nem volt rossz. Ma végre szert tettem egy Donkey Kong Tropical Freezre, így kb. beértem magam a Wii U játékok terén, mondhatni minden megvan, amit be szerettem volna szerezni, már csak játszani kellene velük.
-
ldave
félisten
Eddig úgy ment, hogy csak a képet tolta ki a Gamepad-re, a gombok nem működtek.
Amit írnak extra cuccnak a digitális Wii játékokkal kapcsolatban, hogy megjenelik a Wii U-s Activity Log-ban, szóval lehet nézni mikor mennyit játszottál vele. Lemezes Wii játék esetén ezek szerint ezt nem nézi a Wii U.
-
-
boost
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ldave
félisten
Én eddig egyet se vettem és nem is nagyon tervezem. Mint játékkiegészítő nem igazán érdekel, ha meg szobor kéne, akkor vannak ezeknél sokkal szebbek. Igaz, drágábbak is.
-
mirci18
addikt
Ezt mind értem de tudják nézni hogy melyik országból mennyi letöltés származik.
Akkor ki tudták volna már rég szűrni azt is melyik az az ország ami ugyan nagy de az emberek javarésze ott csóró.De nem baj biztos jövedelmezőbb egy ilyen országgal foglalkozni mint esetleg kicsit ránk is gondolni és végre nekünk Magyaroknak is adni eshop-ot vagy területi beállításokat.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Mondjuk én Wii U platformra gondoltam speciel, azt hittem arról beszélünk.
N3DS-t nem kérdés, hogy minél előbb behozzák a nyugati régiókba, és mivel leáll a régi modellek gyártása, kényszerűen meg is vásárolják majd. Eddig ugyanazt a menetrendet követik, mint a DS-nél: bő négy év után jött a ráncfelvarrt változat (DSi), ami után két éven belül meg már jött is a 3DS. Mivel a 3DS eladásai nagyban visszaestek 2014-ben, így nem indokolja semmi, hogy a DS-nél később nyugdíjazzák. Idén jöhet egy kisebb fellángolás az új modellek miatt, de a pályája a konzolnak már leszállóban van alapvetően. Szerintem reálisak az AMD-s 2016-os pletykák, de négy évet legalábbis biztos nem fognak az utóddal várni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Platform Marióra gondoltam elsősorban, de persze annyi játékban szerepeltetik, hogy úgyis fel fog bukkanni valahol (Mario maker, Mario party jön is az idén). 2D és 3D platformerek már jöttek ki szűk egy év különbséggel, tavaly nem is volt már hasonló, Mario Kart pedig csak egy szokott lenni egy generációban. Hacsak Paper Mario nem jön Wii U-ra, akkor platform fronton egy darabig szerintem nem is várható. 3DS pedig most lesz 4 éves, kizártnak tartom, hogy mégegyszer ennyi ideig ne jönne ki az utóda.
-
adalbert1
veterán
Én pont most álltam rá inkább a Lego vásárlásra a videojátékok helyett, talán részben pont abból a megfontolásból, hogy itt sokkal jobb eséllyel játszik vele majd a gyerekem/unokám is, nincs az, mint a videojátékoknál, hogy elromlik a konzol, sérül a lemez, stb.
Ennek ellenére azért nekem is nagyon sok játék megvan, elenyésző a száma azoknak, amiket eladtam - erről jobb lenne viszont inkább leszoknom, pl. a meglévő, már végigjátszott Xbox360 játékok közül nagyon kevés az, amit újra elő fogok venni (ezért sajnálom a sok digitális beszerzést is, de ott pedig az vigasztal, hogy az ilyen-olyan akciókon 1 új játék árán kb. 8-at vettem, tehát hiába marad biztos a nyakamon, elég olcsón sikerült beszerezni, és azért elég sok játékidőt nyújtottak).
A Nintendo gépekre kiadott játékokat viszont szerintem megtartom, itt valahogy sokkal nagyobb az érzelmi kötődés, mint a PS/Xbox vonalon (persze az ideális az lenne, ha ez se lenne, és teljesen függetlenedni tudnék a tárgyaktól). -
Sajnos nehezen szabadulok meg a játékaimtól, az 1977es matchboxaim is dobozban vannak, ill. azokat adtam oda a fiúknak, amik már zúzva vannak... Önző vén s#@¥rágó.
A Technic legoim is el vannak pakolva, felügyelettel játszhatnak velük. Ill. a nagyobbik fiú a sajátjait építgeti és a dinka faterjához hasonlóan félti
Super Mario világa marad, pl a wii super mario galaxykat akkor vettem meg, mikor a wii u már megvolt (és 5000 hufból kijöttek, persze per db.) -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ayo
veterán
1-2 héten belül lesz kint az indexen egy nagyobb cikkem róla, ami viszonylag mindent le fog fedni.
csak a story-ért sztem nem érdemes megvenni a játékot. ha valamennyire bírod a hack n slash dolgokat, akkor idővel meg lehet szeretni, mert azért van benne tartalom rendesen, kimaxolva átlag 200 óra, csak a story olyan 10-15 óra. eleinte nekem se tetszett, de a sok karakter és kombinációknak na meg a temérdek plusz cuccnak köszönhetően (ingyen + dlc) meg tudta hozni a kedvemet.
-
-
Hova kéred Németországba vagy UK be? Vagy ott is laksz esetleg?
Nekem is van 4500 pontom kb de semmi érdemlegest nem latok atm.
Anno volt 3DS XL hez dokkoló azt akartam csak eltűnt.Pedig store ban elég jópofa cuccok vannak igazan kibővíthetnek mar vele a star katalógust is.
http://store.nintendo.co.uk/cool-stuff/view-all.list -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az a baj ezzel a kiadással, hogy nem igazán nyújt pluszt a 16ezres Special Edition-höz képest. Ennyi pénzből inkább vennék egy olyat és ezt a Prima Official Game Guide-ot mellé.
-
90Quiet
tag
Úgy háromszor kezdtem neki valami konklúzió írásának az üzenetem után, de mint látható nem lett belőle semmi.
Engem szerencsére ez nem idegesít, mert még csak haveromnak van Wii U-ja, de nagyon nem várom azt a napot amikor majd a sajátomnál is eljön a tárhelybővítés szüksége -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez is olyan, mint a fogyókúra. Ideig-óráig meg bírod állni, aztán úgyis visszaesel.
Engem ilyen betegség, hogy hónapokra eltegyem a konzolt, mint a befőttet hál'istennek nem fenyeget. Olyan periódusaim nekem is szoktak lenni, hogy hetekig csak olvasok, alig játszom, de azért mindig visszatalálok a könnyű időtöltéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series S + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged