Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz Alba Game #3748 üzenetére

    Egy mondatban: azért tetszik ez a megoldás jobban, mert így van értéke a digitális játéknak.

    Kérdéseidre a válasz:

    Ha pl a 2DS-em (ami azért 2DS, mert gyerekálló) egy két év múlva, ha a srácom nagyobb lesz, lecserélem majd 3DS XL-re, akkor szépen áttolom az egyik gépről a tartalmat a másik gépre. Ha elromlik a 2DS-em, beküldöm a Ninti-nek, és egy elfogadható fix áron (fennt a support oldalán, hogy ez mennyi) kicserélik, vagy megjavítják, és az új gépre áttolják a játékokat. Ha ellopják a gépet, elég a rendőrségi papírt elküldeni, meg egy új gépnek a szériaszámát, és áttolják az új gépre a játékokat.

    Ha eladom a gépem, amihez van kötve több játék, az többet ér, mint pl az a digitális PS3-as GTA 5 játék, ami rajt csücsül a Sony kontómon, és ott fog elhervadni, mivel azóta lecséltem a PS3-amat PS4-re. Jobban örültem volna neki, ha csak 2000 forint plusszért, de a géppel adhattam volna. (A kontómat kompletten nem, mert azon vannak Vita és PS4 játékok is, amire még szükségem van.)

    Ráadásul ha kijön a nextgen 3DS (legyen 4DS), akkor majd a digitális tartalmakat ( ahogy sima DS esetén 3DS-re) még áttolhatom arra a gépre, mivel az is visszafelé kompatibilis lesz, így az is annyival többet fog érni.

    Amit írtam, az még csak 3DS-re igaz, de WiiU-ra is jönni fog a gép gép közti csináld magad transzfer. A többi talán már most is lehetséges, legfeljebb supportot kell megkeresni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák