Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

őstag

Nyomom most az Age of Calamity-t de nem hiszem el gyerekek, hogy a többséget nem zavarja hogy mindenkinek van hangja de Link-nek nincs. Mi a búbánatos értelme van olyan döntésnek játékkészítés során ahol azt találják ki, hogy a fő karakternek nem lesz mondandója az egész k*r*a játékban :U . Értem én ilyenkor szokott az az indok a fejlesztőktől feljönni, hogy így a te képzeleted által adhatsz szavakat a karakter szájába és ezáltal olyan mintha a te hangodon szólalna meg tehát olyan mintha te lennél a főhős. Nálam ez így néz ki:
    Mindenki marha fontos dolgokról beszélget, majd feltesznek egy kifejtendő kérdést a karakternek akinek nincs hangja, az meg annyit csinál hogy néz mint borjú az új kapura és nyög, hogy "hmm hmm" ezzel el vagyon intézve a stratégiai megbeszélés, mert ugye mindenki keni vágja, hogy a hmm hmm azt jelenti, hogy odamegyünk, felgyújtjuk az ellent, majd eltűnünk a sötétben a fák között miközben a csapat szétválik. Eskü kipróbálom már a munkahelyen is...
    Szóval szerintem bármennyire is magyarázzák, tök kiábrándító. Most nem feltétlen egy Warriors játékban de sok RPG és JRPG is így készül sajnos. Sosem fogom megérteni :/

Új hozzászólás Aktív témák