Hirdetés
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hasonló helyzet lehet mint ez. Volt egy Sony telóm amin volt gyárilag fólia. Örültem neki végre nem kell szenvedni a felrakással/fóliázással. 2 éves korára tiszta karc volt, pedig vigyáztam rá. Hát arról se szedtem le, mert csak hőlég-fúvós melegítés után lehetett volna csak lecibálni róla.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közben rákerestem, es reditten írjak hogy csak a main questen visz végig..
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nyilván nem akarnám leszedni és rögtön menne rá a fólia amint kibontom. Csak kíváncsi voltam mi van ha….
-
NEM SZABAD LEVENNI, PONT. Ha karcos lesz így jártál, használod úgy tovább...
Ez olyan fólia kb mint ami a Fold telókon, azokat sem szabad leszedni, mert gari ugrik+az egész telefon kijelzője elromolhat, lehet itt a S2 esetében nem ennyire drasztikus, de én nem próbálnám meg leszedni 😳
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze vágom
. De mi lesz ha mégis megkarolódik és szeretném cserélni? Ugrik a gari? Vagy le se lehet szedni? Szerviz cseréli? -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy Mario Odyssey-ben ez az Assist mód hogy működik? Mit mutat konkrétan? Asszonypajtinak megmutattam, és egyből kedvet kapott, de néhány napocska összeszedése után (második mapon), már nem mutatott semmit.
Aztán visszavittem az első mapra, és ott sem mutatott neki már semmit...
-
Sirandrish
Topikgazda
“Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”
Kiemeltem neked...nekem elég egyértelműnek tűnik
-
tl-x
addikt
“Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget.”Ha erre gondoltál, de, olvastam. De nem ad választ a kérdésemre. Szilánkokból feltételezem, hogy üveg a kijelző, de máshol meg műanyagnak mondják.
-
tl-x
addikt
Mi van akkor ha megkarcolódik a gyári fólia és leveszem és rakok helyette fel üvegfóliát? Ugrik a garancia? Az amúgy üveg ami a kijelzőn van vagy műanyag és azon van a gyári fólia?
-
Scarletiel
őstag
Én éppen hogy beletettem dokkolóba és ki nem vettem addig míg nem lett fólia, így tuti nem ért semmihez

-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem tudom felbontast de tueles (lehet “csak” skalazott 4k) es atomstabil 60 FPS

-
kmarci25
veterán
Üdv! A szülői felügyelet változtatható? Azaz eddig az egyik szülőnél volt, most átvenné a másik. Ennek mi a menete?
-
-
Bilux
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem melegedett a gép? Na ezt ne mond, vagy 20 fokos szobában voltál
Egyébként
A dokkolóban a ventilátort hogyan lehet ellenőrizni hogy megy e?
-
Keller16
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Meggyőztetek, rakok majd fel a biztonság kedvéért, de addig is elkezdem használni, mert túl nagy a kísértés

szerk.: nem reply akart lenni.
-
tomee007007
addikt
Én ma kb 5 órát teszteltem a Cyberpunkot dokkolva, teljesítmény üzemmódban;
- se glich, se akadás, nagyon szépen futott,
- egyáltalán nem melegdett a gép,
- remélem jön majd azért még frissítés, mert az utolsó 3 órám elveszett, mivel nem lehetett manuálisan menteni, és az automata mentés sem működött
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem a Spigen Dual Grip van, nagyon jó, csak ajánlani tudom
-
kicsako
őstag
OLED másfél év alatt 0 karc. Switch 2 eddig fólia nélkül 0 karc(jövőhéten érkezik)
Redditről, nem volt forrás megjelölve: Next Major Nintendo Direct Scheduled for July 2025 with Huge Announcements, Insider Claims (Animal Crossing 2026, Death Stranding, Metaphor, and more)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát amit én vettem arra is azt mondják, és bele is megy, de érezhetően ÉPPENHOGY!
Mondom...a tok meg az üveg miatt tuti nem karcolódik, de olyan "kellemetlen" beletenni!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
S2-nél a Spigen Dual Grip és a Nano Pop tokok is Dokk kompatibilisek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Spigen Thin Fit. De ez S1-re, nem néztem még, hogy 2-re van-e.
Szépen belemegy a dokkolóba.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Milyen tokod van Switchre amibe belefér a dockolóba? Én is vettem egy ilyen átlátszót, nem a védelem miatt, inkább hogy masszívabb legyen mikor megfogom, de nagyon szűk a dokkolóhoz, így magáról a gépről le is vettem inkább
Bár tok a hátulján, üveg az elején, szóval a gép tuti nem karcolódna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amikor az órámat vettem (Garmin fenix 7x), pont ezért nem vettem a zafír kiadást, mert vagy 50el drágább lett volna, és ugyanúgy ráraktam volna az ezer forintos üveget, mint erre
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nekem is tab s8 plusom van, és esett is, de a spigen rugged armor tok szépen megvédte.
Egy jó tok az alap. A switchen is az van, de hát mindenki úgy fóliázgat, ahogy akar
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mobilra/tabletre törésvédő fóliát érdemes venni, nekem is egy S8 plus van és sikerült már úgy leejtenem, hogy a védőfólia szilánkokban jött le róla
-
consono
nagyúr
válasz
Keller16
üzenetére
Kicsit túlparázod, szerintem. Persze mindenkinél más az ingerküszöb, de nálunk a V1-es Switchen sincs egy karc sem. Messze nem tapogatja annyit a képernyőt az ember, mint egy tabletnél, hisz ott vannak a joyconok. Szerintem jelszó begépelésen kívül nem is nagyon volt használva a touchscreen nálunk...
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Iphone7 ota soha nem volt telefonomon folia(tok az mas teszta) es egyetlen karc nelkul adtam el oket 2-3 evesen
-
Keller16
aktív tag
Mindenki élvezi az életet a switch 2-vel és itt vagyok én, akinek tegnap szintén megjött már a gép, de az üvegfólia ali-ról még nem, így inkább ki sem csomagolom, olvasva mennyire karcolódik a kijelző fólia nélkül
Kínomban már rendeltem amazonról is, hátha onnan gyorsabban megjön
-
Delirious
tag
Konzolvilágnál előrendelhető Donkey Kong Bananza gondolom fizikai adathordozót tartalmaz és nem kódot. Nem vagyok híve a fizikai játékoknak, a megvásárolt játékokat nem szoktam eladni sem. Viszont vennék egy darabot, hogy meggyőződjek működik a kazetta olvasó (vagy mi a neve) a gépen. Nem volt Switch 1-em, azt szeretném tudni az nem gond, ha egy játék állandóan a gépben van? Arra gondolok, hogy a sima SD kártyák is bizonyos használat után tönkre mennek. Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah ennyire kimaxolasra kozel sem mentem
-
pzstm
titán
Minden percet imadtam….nagyszeru dontes volt Switch2-t megvarni vele. Zsenialis lett ez is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerencsére felnőttként sem tiltott a használata.

(Nem akarok spoilerezni, de az egyik sötétnél is sötétebb pályán Assist Mode-dal is vért izzadtam, ehhem-ehhem, az több napos felszívom-magam-és-megcsinálom-szétverem-a-tévét-lenyugszom-felszívom-magam-és-megcsinálom szekvencia volt
, igaz sosem voltam nagy gamer)
-
Bananza ápr. 6-án előrendelve a KV-tól, nekem nagyon várós, az előzetes videók szerinti csihipuhi-ugribugri mellett remélem ebben is lesz időre-pixelre kihegyezett sz.patás is.
-
taki01
őstag
Ezt láttátok vagy megtaláltátok a Mario Kart World-be, hogy be lehet szállni egy hajóba.
[link] -
xAttilax
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
milyen volt? most vettem meg a link's awakening-en felbuzdulva mert az nagyon bejött
-
30z.Samu
titán
De amúgy Mario Kart közben másnak is ennyire meleg a gép? Ez normális?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy 6 éve nem játszottam vele, fogalmam sincs.
De lehet újrázni kéne. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Yepp!
-
Sirandrish
Topikgazda
Echoes of Wisdom végére értem. Jöhet egy kis Mario Odyssey...

Ő is automatan leszedi az S2es uppot? -
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszi urak.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kicsako
üzenetére
Én ha külsős oldalon vásárlok (inkább PC-re), akkor az Allkeyshop-ot használom! Ez összeszedi majdnem az összes ilyen helyet.
-
kicsako
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van valami oldal ahonnan érdemes letöltő kódokat venni? Pl. van ez a DLC ami 1 éve nem volt akciózva, de nem találok neten sem letöltőkódot, hátha valahol még akciósan be tudnám szerezni
-
jcrk
aktív tag
-
g@bo
nagyúr
urak, akkor a totk (ns1) megtartható, ugyanaz mint az ns2 verzió, csak pengessük ki a javitást?
-
30z.Samu
titán
Jött egy update az Animal Crossing-hoz. Erről valaki tud valamit? Gyorsba elindítottam és azt monstatáltam hogy nem 60fps patch jött.

-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
olyan sok nem...két Zelda, Party Jamboree meg Kirby........ ezekből van uprade pack ha jól rémlik
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ket Zeldanak is van, Kirbynek is lesz, Metroid meg S1 es S2 is lesz
-
Bad Pritt
félisten
Sleep Mode-ban mi a kb. normális fogyasztás?
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
minden játéknak lesz digital és physical S2-es kiadása amihez jön Upgrade pack.
-
LeventeV
őstag
Sziasztok!
A Super Mario Party Jamboree fog kapni dedikált Switch 2 releaset, vagy csak upgrade lesz, és kelleni fog majd hozzá a Switch 1-es alapkiadás, hogy megvehető legyen az upgrade?Más: tudtok esetleg olyan oldalt, ami összegyűjti, hogy, melyik Switch 1 játék:
- nem kap javítást, ugyanúgy fut
- nem kap javítást, de jobban fut (pl stabil FPS szám, megemelt felbontást handheld módban)
- kap ingyenes javítást
- kap fizetős javítást
- kap re-releasetElőre is köszönöm.

-
kicsako
őstag
LG OLED C1 nálam is felismeri az új konzolt
-
Scarletiel
őstag
Tegnap megérkezett a Savage Raven/Skull & Co neo gripcase. Hozza a szokásos minőséget, nagyon ergonómikus és tökéletesen illeszkedik. Dokkba is belefér vele a gép. Annyi, hogy ha nincs pro kontrollered és kellenek a Joyconok akkor ki kell venni a case-ből.
-
Nem, Samsung TV nálam se ismerte fel. PS5-el, Xbox Series X-el és Switch1-el se volt probléma. Samu fórumon írták, hogy Switch 1 megjelenésnél is ez volt, pár hét után jött SW frissítés. A HDR-t se ismerte fel a Switch 2 beállításaiban.
De, a TV menüben át kell állítani a HDMI beállításoknál a "Kiterjesztett bemeneti jel"-et, így már műxik a HDR. -
Bilux
veterán
Akkor majd orvosolják
-
Scholes9
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Szerencsére nem volt az

Bilux: nekem sem ismeri fel a gép nevét az S90C Samu TV-m. De szerencsére ugyanúgy game módba rakja a gép a TV-t, mint a PS5 Pro. Csak annak kiírja a nevét a stich 2-nek meg nem. Gondolom majd egy későbbi TV frissítéssel ez megoldódik. Na addig is annyi baj legyen
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)