- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
#39868659 #58049 üzenetére
Legtöbbet egy 5V 2A-es töltővel töltöm.
De van itt minden, mikor melyik kábel kerül hamarabb a kezembe.
Most kipróbáltam már egy okos mindenes töltőmmel, az azt mondja, hogy 15V 0.7A kér csak maximum. 40% on az akku.
Szóval annyira nincs ez túlpörgetve töltés ügyileg.
Igen, tölteni mindennel lehet, dokkoló rész az nekem passz, lite-om van. -
Laurh
aktív tag
válasz
#39868659 #57785 üzenetére
Én is először ott szívtam a játékban (haltam) gondolom a három nővérre gondolsz.
Forognak körülötted és mikor felváltva elveszik az arcuk elől a tárgyat akkor kell villantani őket, majd kivonva a körből egyesével felszippantani őket. (ha van nálad arany csont segítség lehet)
-
horkovy34
junior tag
válasz
#39868659 #57152 üzenetére
Na közben berendeltem tőlük a Fatal Frame-t!
A visszaigazolás megjött a többit meglátjuk! Mivel nem bírtam a seggemmel és már megvettem digitálisan is így a most érkező fizikai verziót elteszem bontatlanul.
Ezeket szerintem úgy sem sokáig lehet kapni szóval szerintem valamikor sokat fog érni. Nem mintha valamikori eladás cèljából vennèm.
-
horkovy34
junior tag
válasz
#39868659 #57150 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy nem láttam!
Csak az a helyzet hogy azt is el kell ám olvasni hogy mennyi embernek mennyi problémája akadt ezzel a game market nevezetű céggel!
Két lemezes játékokból az egyik lemez kimaradva és további finom kis nyalánkságok.
Tudod úgy vagyok vele ha már ennyi lóvét kiadok akkor az legalább patent legyen! Ettől függetlenül köszönöm szépen a segítő szándékot!
Igazából ezt a game market-et ezért ignoráltam is egyből
-
-
válasz
#39868659 #55684 üzenetére
Sajnos úgy tűnik nincs.
"Ubisoft has made no mention of such a feature being available, and the demo doesn’t offer any info on whether or not this is the case. There’s also not an option within the demo to transfer saved data to the cloud or take any similar action, which makes it appear that the option isn’t built into the free slice of gameplay."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Formula-1
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Steam Deck Oled 1Tb
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest