Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
tag
válasz
üzenetére
Na közben berendeltem tőlük a Fatal Frame-t!
A visszaigazolás megjött a többit meglátjuk! Mivel nem bírtam a seggemmel és már megvettem digitálisan is így a most érkező fizikai verziót elteszem bontatlanul.
Ezeket szerintem úgy sem sokáig lehet kapni szóval szerintem valamikor sokat fog érni. Nem mintha valamikori eladás cèljából vennèm. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A visszaigazolás megjött a többit meglátjuk! Mivel nem bírtam a seggemmel és már megvettem digitálisan is így a most érkező fizikai verziót elteszem bontatlanul.
Ezeket szerintem úgy sem sokáig lehet kapni szóval szerintem valamikor sokat fog érni. Nem mintha valamikori eladás cèljából vennèm.
koncsik
Sirandrish