- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7593 üzenetére
Addig én is várok, aztán majd kiderül
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7549 üzenetére
A GTA 5 alatt egyedi motor fut azt hiszem, az nem Unreal Engine ha jól tudom. Bár én már akkor magamhoz nyúlnék örömömben, ha egy GTA 4et átportolnának Switchre
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7545 üzenetére
A GTA-t nem a Rockstar műveli?
Bocsi, nem vagyok annyira otthon a kiadókban.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7545 üzenetére
ó istenem, egy XCOM 2 port de jó lenne, még akkor is, ha buknám a moddolhatóságot. csak nem hiszem, hogy gatyába tudnák rázni annyira a kódot, hogy elfogadhatóan fusson a Switchen, sokkal erősebb hardveren is komoly teljesítményproblémái vannak.
az EA-től én két játékot várnék Switchre, Peggle és PvZ.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7541 üzenetére
Az NBA-n kívül mit fejlesztenek még ők? Még véletlenül sem ugrik be semmi.
-
válasz
Darth_Revan #7445 üzenetére
Nem leszel
-
Peat;)
veterán
válasz
Darth_Revan #7339 üzenetére
Kérdés mennyit foglalt az x360 változat...mert kb az amit a switch használ. Valszeg spórolásból a switch is a 4k! fícsőrös verziót kapta meg és beállítással van visszavágva switch szintre a grafika. Jogos valahol a felháborodás. X360nál elég lett volna a 32 giga és a switch az a szint. Nem ps4..
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Nagyon egyszerű a Doom, kivették a nagyfelbontású textúrákat.
-
ayo
veterán
válasz
Az a gond, hogy igen csak hamar kijött a Switch tárhelyének gondja. Engem pont nem érdekel, mert 2011 környékén kitoltam, de azért ~15 GB 1 day patch az platformtól független para
-
fityere
senior tag
válasz
Darth_Revan #7250 üzenetére
Semmi nincs, csak a játék. Collector Edition-hoz van, az meg nagyon drága.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7245 üzenetére
Köszi. Én biztos usa storeban fogom megvenni, jobban megéri.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Darth_Revan #7225 üzenetére
csak handheld modeban. Dokkolva Sleep mode van.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7198 üzenetére
A DOOM teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem tetszik ez az arcade Quake koppintás (szubjektív vélemény, senki ne kössön bele).
A Skyrim sem érdekel egyáltalán. -
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7190 üzenetére
November az kegyetlen hónap lesz 😂 Te jó ég, simán 100 rugót el lehetne verni csak játékra...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7190 üzenetére
A revelations jó cucc?
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6736 üzenetére
Nem fogom róla levenni
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Darth_Revan #6712 üzenetére
De miért nem karácsony előtt?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Darth_Revan #6538 üzenetére
Erre gondoltam 😊 [link]
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6468 üzenetére
Nekem szeptember,október,novemberre a terv (ebből 1 meglesz már holnap)
Fifa 18, NBA 2k18, LA Noire, Resident Evil, Mario Odyssey. -
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6465 üzenetére
Egy kis felmérés előzetesen: Ki veszi majd meg a LA Noire-t?
KOHO: +1 -
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6458 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy egy relative sikertelen játékot sóznak el most a Switchre (én mondjuk megveszem) teszt gyanánt, sok minden következtetést ebből nem lehet levonni szerintem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #6458 üzenetére
GTA V a buszon? Hm... Éri a Switch vásárlás.
-
boost
veterán
válasz
Darth_Revan #6416 üzenetére
Pedig a pálya nem valami nagy.
-
Phobion
őstag
válasz
Darth_Revan #6405 üzenetére
sajnos nincs a redownload menüben sem, ilyenkor nintendo support vagy mi a teendőm?OTP hiba....
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6384 üzenetére
Van esély rá, hogy Switchre is átportolják majd?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #6343 üzenetére
Nekem bőven elég a 30 FPS is, viszont a DOOMnál talán jogos az aggodalom mert oda kell a lendület, és a pörgés.
A Horizont a napokban platináztam, és azért az jóval lassabb játékmenettel rendelkezik mint egy DOOM. Bár szerintem singlere doszta elég a DOOMnál is... -
DonDennis
senior tag
válasz
Darth_Revan #6260 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
DonDennis
senior tag
válasz
Darth_Revan #6258 üzenetére
Lehet én vagyok a béna de nem találtam amazonon digitalis switch 2k18-t :/
-
horkovy24
senior tag
válasz
Darth_Revan #6229 üzenetére
Úgy látom ez a játèkok SD kártyán lèvő technológia mèg nincs igazán kiforrva.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6227 üzenetére
Ez most komoly??? Akkor minek adják ki dobozosan? Rohadjanak meg, adjanak akkor mellé microsdt is
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6225 üzenetére
Amit tudok azt igyekszem dobozosan megvenni 😂
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6223 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor ebből 64es UHS-3as kártya lesz.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6221 üzenetére
Tehát akkor UHS-3 az ajánlott?
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6215 üzenetére
Szerintem az Usaban is 70, annyi, hogy ott $
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6207 üzenetére
Néztem én is az NBA-t, de 70 eurót szerintem nem ér, pedig must have listán van nálam. Egyébként nem októberre ígérték a játékot?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Darth_Revan #6207 üzenetére
Nyilván a megvalósitás miatt lehet a két játék között ekkora méretbeli különbség. A Zeldánál ami alacsonyan tarthatta a helyigényt az a párbeszédek hiánya meg a cel-shaded grafika bár inkább az utóbbira tippelnék.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6174 üzenetére
Basszus, nem lesz annyi pénzem novemberben, hogy ezeket megvetyem 😂
-
válasz
Darth_Revan #6148 üzenetére
A wii U verzió a legjobb nem N játék szerintem, ami ki is használja wii U koncepciót.
A Switch verzióval nyáron játszottam handheld módban, nem tapasztaltam problémát, de most lehet, hogy megszabadulok tőle, mert túl sok minden jön és ds-re is megvan... -
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #6148 üzenetére
a Lego sajnos PC-n is gyenge port lett, pedig nem szokott ezekkel gond lenni.
remélem hogy a trollt nem vetted meg... -
hszilard666
veterán
válasz
Darth_Revan #6085 üzenetére
Kérem! Most!
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6085 üzenetére
Ezért a játékért egy fillért nem adnék...
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6053 üzenetére
Ezt mondjuk nem egészen értem. Megveszem a játékot, aztán még olusszba nekem kell microSD-t is venni hozzá? 😂
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #6049 üzenetére
Kell majd hozzá microSD?
-
hszilard666
veterán
válasz
Darth_Revan #6049 üzenetére
Ezz full jó. Jöhetne még AAA cím a cucc mellé. Mondjuk egy fallout 4. Vagy GTA... Vagy adják ki rá a god of warokat. Annyira imádtam anno a PSP-s részeket
-
hszilard666
veterán
válasz
Darth_Revan #5962 üzenetére
Nagyon vááááárom!
Van valakinek valami infója hogy mikor gyün?!
-
planbmokus
senior tag
válasz
Darth_Revan #5891 üzenetére
Sajnos az optimalizáció nem az igazi, de szerintem szórakoztató maga a játék
-
n000rbi
senior tag
válasz
Darth_Revan #5891 üzenetére
Nincs semmi gond nálad, ez sajnos így sikerült. Én ezért is adtam túl rajta kb. fél nap után.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #5862 üzenetére
Az évtized játéka után minden gagyinak tűnik
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #5859 üzenetére
"Arra viszont figyelmeztethettek volna hogy az utolso boss utan mar nem lehet felfedezgetni. Meg statisztikaknak is tehettek volna be menupontot, pl latni mennyi szentely Lett megtalalva (toltokepernyon mondjuk kiirja, de ujra kell tolteni a jatekot ha elfelejted megnezni)"
Összes Zeldában a boss után visszarak a Boss előtti mentésre, tehát bármit lehet utána is csinálni. Ráadásul a térképen előjön egy %-os jelzés, hogy mennyinél tartasz...persze ennek nagy része a korokok és nincs részletezve, de "van".
-
Madwe
nagyúr
válasz
Darth_Revan #5856 üzenetére
Az mondjuk elég cinkes, vásárló megtévesztése stb, legutóbb a no mans sky-t perelték emiatt (az egy dolog h prelaunch össze vissza hazudtak, de az azokból készült videókból tettek be nem valós képeket, meg szövegeket a játék oldalára, mondjuk az nagyobb volumenű átba...sa a vásárlóknak...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #5832 üzenetére
Én is terveztem megvenni, még nagyon régen...már nem bánom hogy nem csaptam le rá egyből
-
woros
őstag
válasz
Darth_Revan #5833 üzenetére
14 napon belül elállhatsz az eshop-os vásárlástól.
-
ayo
veterán
válasz
bárcsak az optimalizálás lenne a gond...részvétem, én ilyenekre soha se adnék ki pénz
-
ldave
félisten
válasz
Aucs, ez tényleg eléggé gáz
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Jah most olvasom hogy ez a ceg nem tud optimalizalni, 2006-os szintu grafikahoz 2016-os szintu PC kell.
Ezert lenne Jo ha eshop-ban lenne refund lehetoseg, vajon banyan vettek mar meg ezt a hulladekot? Foleg hogy meg ertekelni sem lehet...tok jo hogy egy Play Aruhaz fenyevekkel fejlettebb, mint a Nintendo eShop. -
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #5671 üzenetére
Ja, ott 20 FPS körül mozog, szóval csak remélni lehet, bár nem ez lenne az első eset, hogy valami nem tudja a stabil cinematic FPS-t. Mondjuk szerencsére ez is megvan Humble Capcom Bundle-nek hála
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #5577 üzenetére
elhiszem, nem a legkedvesebb mission volt a játékban az tuti
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #5570 üzenetére
az jó rész volt...
van egy technikája, ha arra ráérzel, akkor menni fog.. na meg érdemes vmi jófajta lóval menni, ami bírja is,mert viszonylag rövid idő alatt kell teljesíteni
-
Viper26
nagyúr
válasz
Darth_Revan #5563 üzenetére
HZD megvan, kb 10 órám van benne eddig, nagyon durván el lett találva.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Darth_Revan #5561 üzenetére
Én pont Zelda miatt gondolkozom rajta (PC és PS4 mellett), éppen ezért nagyon meg kell fontolni.
Ráadásul ahogy láttam az összefoglalóban, tartalom is lesz azért. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #5532 üzenetére
Ez az hiba javító nagyon korrekt...szóval töltőre dugva hang fel+le+pwr gombokat, majd ezután le kellett húzni a töltőrol és erre betöltötte az os-t.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #5525 üzenetére
Na sikerült feltámasztani !
Fentebb említett bill kombinációk kevesek voltak, ami segített :
Töltőre dugva nyomtam hang fel+le+pwr gombokat, amíg meg nem jelent az elem ikon fekete képernyővel. Ezután lehúzták a töltődik és csodák csodájára erre betöltötte az os-t.
Ezután visszajöttem a töltőre és már fel is töltöttem 100%-ra..fura ez az os -
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Kapcsold a switch-et töltőre, majd mikor megjelenik az akku ikon a benne lévő töltési jellel, akkor tartsd nyomva a power gombot addig, amíg kikapcsol a gép. Utána kb. fél óráig hagyd a töltőn, majd kapcsold be. Ha ez nem segít, akkor vedd le töltőről. Ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki, majd a hangerő fel, le és power gomb nyomvatartása mellett várd meg míg megjelenik a Nintendo logo. Utána elengedheted a gombokat. Ezzel recovery módba került a gép, lépj ki belőle és utána rakd rá a töltőre.
-
KOHO
senior tag
válasz
Én azt vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban is draszikusan merül az akksi. Ezt egyszerűen nem tudom mire vélni. Csak nálam fordul ez elő?
-
grosy
senior tag
válasz
Ez tipikusan hiba, amit sokan tagadnak, mert jaj...csorba esik a drágaszág hírnevén.
Próbáld a bekapcsoló gombot nyomni többször egymás után, lehetőleg joyconok nélkül.
Amúgy szerencsére a komolyabb oldalak is foglalkoznak a kérdéssel, hátha ez megoldásra sarkalja a Nintendot
[link] -
belan
addikt
válasz
Darth_Revan #5338 üzenetére
Egyetertek 2013 2014 azért voltak szep játékok még Mai szemmel is szèpek gears of war 3 alan wake mass effect 3 ès ezek x360 voltak ès switch is van olyan erōs mint x360, Zelda szerintem egèsz szèpen fut rajta, igen is kell hasonló jó cimek mint a Zelda ennyi penzèrt vagy jó indie cimek èn siman ellenèk 2013 2014 szintű grafikával egy kezi konzolon
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Darth_Revan #5328 üzenetére
(Mondjuk akkor meg azért jönne a hőbörgés, hogy "Nem régi járékok miatt vettem konzolt !!!!")
Folytatnám: "Arra ott van a PC-m, és a Csikkboksz, meg a Spielstation."
Ismerőseim így vannak a switch-el. Pofátlan módon egyiknek sincs meg a BOtW.
-
aya
addikt
válasz
Darth_Revan #5328 üzenetére
Azért nem mindenki tolt végig mindent. Csak fennáll a veszélye hogy véletlenül pont akkor jön ki egy játék free gold vagy psplus-ban ingyen mikor switchre megjelenik mocskos pénzekért....
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #5315 üzenetére
Nem szóltam, csak webböngésző nem jelenítette a meg a gombot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #5270 üzenetére
Nem akarok a warez mellett kardoskodni, mert engem aztán tényleg nem érdekel, de egy YT (amit már kenyérpiritón is meg tudok nézni) nem fogja meggyőzni a warezmatyikat..
-
adalbert1
veterán
válasz
Darth_Revan #5270 üzenetére
Jó, mondjuk egy Youtube, Netflix kliens, böngésző, stb. alapból része lehetne a gép operációs rendszerének, remélem idővel elérhetőek lesznek ezek a funkciók (igaz a Wii U-n sem használtam egyiket sem, de pl. Xbox One-on, mivel halkabb volt, mint a gépem, rengeteg mindent néztem Netflixen).
-
belan
addikt
válasz
Darth_Revan #5216 üzenetére
Kérdés hogy fog rajta futni a játék
-
szilchi
őstag
válasz
Darth_Revan #5216 üzenetére
Köszi
. Skyrim, Zelda ,Mario Odyssey és a Mario Kart miatt már be van tervezve magamnak karácsonyra
.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #5153 üzenetére
Remélem nem csak pletyka. Valljuk be azért, hogy nem egy rossz játékról van szó, vinnék, mint a cukrot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4746 üzenetére
ez egy lightos Zelda klón volt, én anno próbálkoztam vele, mobilon nem volt számomra játszható, hosszabb távon, gamepeddel lehet más lesz, de ezért nem veszem meg újra.
-
RangerFox
veterán
válasz
Darth_Revan #4629 üzenetére
De akkor ez sima legacy edition lesz mint Ps3/X360-on?
Szerk.: Már látom,hogy még nem derült ki pontosan.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #4629 üzenetére
Kinézed az EA-ből hogy 2 verziót csinál?
-
Vebber
tag
válasz
Darth_Revan #4571 üzenetére
Hol olvastál a rev. 2-ről?
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #4456 üzenetére
nagyon jó a régi részek portja, egyedül tényleg annyiban jobb, hogy ez tényleg handheldben jobb...csak ahogy írtam a deadzone miatt engem pl. zavart az irányítás, szóval szerintem egy kellemes Steam sale-en rákacsintok majd, hátha visszakacsint
(#4458) Sirandrish: jól hangzik, ahogy az is, hogy majd jön a video capture funkció is egyszer. Én kicsit kételkedem ezekben, játékok laggal küzdenek és a net se stabil, ami a MK8D-nél meg is látszik sok esetben. Még mindig azt érzem, hogy ez most egy nagyon nagy Early Access folyamat, csak jó lenne már tudni mikor éri el az 1.0-ás állapotot a dolog...
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #4454 üzenetére
közben bejelentették PC-re is hogy jön szóval akkor ezt majd Steamen olcsóban. Street Fighter jó közepest pontokat kapott, szintén majd egyszer... ha így mennek továbbra is a címek, akkor még se kell annyira vásárolnom
-
ldave
félisten
válasz
Darth_Revan #4424 üzenetére
Fura, hogy letölthető hangsávként se érhető el a japán, pedig lassan kezd alap lenni.
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #4424 üzenetére
téged nem zavart az irányítás? Switch sticknek nagyon nagy a holtjátéka (deadzone) pedig itt pont hasznos lenne valami Xbox-szerű finomság a pontos iránymegadáshoz. Amúgy nem lenne rossz, de szerintem majd olcsón használtan
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #4354 üzenetére
Szerintem ez simán megvalósítható. Annyira nem durva ez a grafika szerintem...mármint annyira hogy a Switch ne bírná el.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #4354 üzenetére
Igen, ezt a játékot én is várom, dr ez hivatalosan be is van jelentve ha jól tudom.
-
adalbert1
veterán
válasz
Darth_Revan #4299 üzenetére
Én Xbox 360-on, és én is (igaz akkor még nem voltak kint a jelenlegi generációs konzolok).
Igaz, utána megnéztem PS4-en is, hát azért ott sokkal jobb volt.
Switchre én örülnék régi GTA-knak is, főleg a Vice City és a Vice City stories lenne biztos vétel, de kétlem, hogy ezek kijönnének. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #4301 üzenetére
Előbb valaki kezdje el átportolni...majd aztán izguljunk hogy jó lesz-e
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #4299 üzenetére
Switchen annál csak jobb lenne
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #4280 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy és még a hardver se legjobb.
Zeldánál engem még mindig zavar, amikor a nagy moblinnál 1-2 sec-et áll a játék. Ami ugye egy saját fejlesztésű játék a cél hardverre. Pár indie játéknál is volt lag, ezek után egy KOEI nél nem csodálkoznék
Ők amúgy nem szoktak fixeket készíteni, szóval csodát ne várj.
Fire Emblem Warriors t várom, remélem ott egy fokkal jobb lesz a dolog... -
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #4278 üzenetére
KOEI játék, tehát lagra lehet számítani.
A tesztek az első pályákat szokták nézni, de azok mindig egyszerűbbek mint a későbbiek, szóval lesz ott még lag rendesen. Anno nekem a demó eleje harc és mobok nélkül is érezhető volt a lag... Ilyen frame alapú játékoknál meg ugye eleve alap lenne a fix FPS, de eddig kb. max. 3 játékukban tapasztaltam stabil 60-ast PC-n... -
[Ixub]
tag
válasz
Darth_Revan #4250 üzenetére
US shopban simán tudok mastercarddal fizetni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4248 üzenetére
Én a későbbi értékesíthetőség miatt egyelőre tartózkodok a digitális vásárlástól, plusz memória kártyát se nagyon volt még kedvem venni. A nyáron érkező Battle Chasers mondjuk sanszos, hogy digitális terjesztésű lesz, de amit lehet, inkább cartridge formájában veszek, pláne, hogy az Estore rohadt drága.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4246 üzenetére
Azért remélem játékot is vettél hozzá
-
válasz
Darth_Revan #3965 üzenetére
köszi a kiegészítést!
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #3930 üzenetére
A gép független, a fiók nem
-
válasz
Darth_Revan #3924 üzenetére
Igen, de bármilyen, több accountod lehet 1 gépen.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #3920 üzenetére
Köszi az infót, tényleg rövidebb lesz úgy. Még új vagyok Nintendoban
-
válasz
Darth_Revan #3754 üzenetére
"Mainly focus on Arms and Splatoon 2", de hátha legalább ígérnek valami mást is.
(#3753) ldave: Köszi
-
ayo
veterán
válasz
Darth_Revan #3709 üzenetére
Simán, region free a gép, csak helyi bankkártya kell. Amúgy max. akciókkal tudsz olcsóbbítani, mert amúgy mindenhol egyenlő árakkal dolgoznak, amazonon mondjuk talán erre van esély.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Darth_Revan #3698 üzenetére
Konzolvilagba kapható 3000 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Legion Go 1TB
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest