-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
tboy93 #59001 üzenetére
Aláírom, tényleg bugyuták a párbeszédek volt amit át is nyomtam mert tudtam hova fog kifutni és bizony a látótávolság is jogos kritika, ami pont akkor kezdett el zavarni mikor Eevee-re vadásztam. Üres a tér, fogom elkezdek a mounttal futni a rét felé, de olyan gyorsan vágtat, hogy egy pillanat alatt megjelent a rét is meg az Eevee akit elijesztettem közben, pedig ha láttam volna.
-
Szabi®
addikt
válasz
tboy93 #58997 üzenetére
Érdekes hogy valakit annyira be tud szívni. Mi anno amikor Game Boyra is kijött, úgy vágtuk egymáshoz a kazettát, mert nem kötött le minket. Nekem asszem egy teknős egy ágyúval volta borítóján, de egyáltalán nem húzott be, hamar gazdát is cserélt. Wario+Donkey-ért volt mindenki oda meg vissza. Bennszülött Bálna eléggé lehúzta az Acreus részt.
-
-
markknight
veterán
válasz
tboy93 #58930 üzenetére
Közben a végére értem. Szerencsére tisztult a kép a játék utolsó negyedétől. A legvégső boss rendesen megizzasztott, de nem volt pofám unchained módra kapcsolni. A sztoriban mondjuk
nagy meglepetés nem volt, már az első jelenetben leleplezte magát a bácsi. Szabi®: Nem túl nagyon a pályák, sok helyen csalnak azért valamicskét. Amúgy csak nyomokban hasonlít a Nierre, bár a klasszikus platinum elemek megvannak itt is. Meg aztán vannak nyomozós küldik, ahol embereket kell kérdezgetni, területeket felderíteni stb. A kritikák azt írták, hogy unalmasak, meg nehezek, én speciel élveztem azokat is.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93 #58867 üzenetére
Nincs még, de már engedélyezik az emulátorokat az Apple-nél, így szerintem idő kérdése, mert pl. már ScummVM is van, amiért vagy 15 évig könyörögtek az almahasználók.
az offnál is offabb, de volt, aki mókolt Switchen próbálta ki, miután rárakta a droidot -
markknight
veterán
válasz
tboy93 #58809 üzenetére
Köszi, akkor nem hardveres probléma, bár 1 hónapos konzolon csodálkoztam volna ha így kikopik/érintkezés. Nagyon amúgy sem szedegetem le, mert inkább handheld mód használom sokat, de majd veszek egy második joycon párt, aztán legalább akkor sem kell leszedni ha tv-re csatlakoztatom.
-
adalbert1
veterán
válasz
tboy93 #58795 üzenetére
Azta, jól lent van az ára - én már többször gondolkoztam, hogy a day 1 vett V1-emet eladjam, mert az oled mellett nem igazán használjuk - de igazából így van egy extra dokkolóm (az oled modellét még ki se vettem a dobozból
) , joy con párom, és tartalék gépem, szóval mindig arra lyukadok ki, hogy többet ér számomra, mint amit kapnék érte
-
-
cactuar
senior tag
válasz
tboy93 #58729 üzenetére
Nintendo Switch 'Parental Controls' App Returns After An Extended Outage
It seems Nintendo has now restored the service and it should be back up and running again. Unfortunately, playtime data between the 13th - 15th October 2024 has been lost and is unable to be recovered.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93 #58706 üzenetére
Ugyanaz ez a bajom a Gamesir G8 Plussal is, utána a gyári Joycon egy fröccsentett gyerekjáták hatású
Arra mondjuk nem jöttem rá, hogyan lehet a hátsó plusz gombokra rárakni funkciókat (lusta vagyok kézikönyvet olvasni), ellenben arra igen, hogy bármelyik gombra lehet "turbo" funkciót rendelni, amolyan régimódi C64-es módon. Poén valami akciójátékkal úgy játszani, hogy elég egyszer lenyomni mondjuk az Y-t a folyamatos lövésért
-
lazac_
tag
válasz
tboy93 #58416 üzenetére
Lego Worlds eléggé eltér az általam ismertektől (Star Wars, City Undercover, meg pc-n a LOTR), sokkal szabadabban berhelhető a világ, de pont emiatt könnyű is elba... izé... elverni benne az időt, nálam a srácok csak a meglévő 4-5 világban kolbászolnak, ha elő-elő veszik, nem viszik tovább a sztorit, nálunk nem is lett sláger. Az irányítás is nehezebb (szerintem), itt már full 3d térkezelés van, repülő járművekkel, felfelé épitkezés lehetőséggel, meg néha nem árt kinagyítani/belezoomolni a világba. Viszont magyar menüs/feliratos.
-
lanszelot
addikt
válasz
tboy93 #58416 üzenetére
Én a Harry Potter teljest vettem meg, de fogalmam sincs hogy kell vele játszani, így 1 ora szerencsétlenkedés után ment a kukába.
Azt hittem nyugis játék lesz.
Tévedtem.
Kockákat nem lehet felszedni a pályán, akkor minek vannak ott.
Extra dolgok játék területen kívül vannak, felvehetetlen, akkor minek tették oda.
Azt hittem később vissza lehet menni es akkor elérhető lesz. Hát nem lehet vissza menni.
Néztem youtube videókat, senki se szedi fel azokat. Gondolom mert nem lehet.
40 percet szerencsétlenkedtem, hogy hogy lehet oda eljutni.
Mikor megláttam, hogy nem lehet, kuka azonnal. Nem lehet tudni mi felszedhető mi nem, merre kell menni, mit kell csinálni.
Csak ész nélkül rohangálni lehet benne.
Nagyon nem ajánlom senkinek.
Többi Lego játékot nem ismerem, de így nem is érdekel. -
LaciGSM
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #58414 üzenetére
Úgy érzem nem lesz ebből ott Switch2 megjelenés évében
Lego HP főleg a year1-4 szerintem a könnyebbek egyike, nem valami bonyi a mechanika mi pl meg is untuk hamar párommal. Tedd figyelőre DekuDealsen, ha szotyiért megy lehet egy próbát megér. Kb a régi LEGO SW-k szintjén van. (The Complete Saga kategória)Régi LEGO batman se egy nagy truvájl lehet menne a kicsiknek ha hagyod őket kicsit és csak akkor segítesz be ha nagyon megakadtak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #58411 üzenetére
HP is splittel sajnos csak kis terekben van rubber banding a karakterek közt.
De enged 1 joyconnal játsszani, vedd le mindkettőt és a második playert ne add hozzá a press any buttonnál, vagy ha hozzá adod tudod drop out-al kidobni a menüben -> single joyconnal irányítasz utána csak várja majd a második playert. (Ergó lurkó mellől elviszed nehogy megnyomja a másik joycont.)Ez a Jurassicban nem megy esetleg így?
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #58402 üzenetére
Ahol a kamerát is lehet/kell kezelni, azt nem tudod fél joy-connal irányítani, mert kell a két analóg kar. Ha jól emlékszem a Harry Potternél is vannak részek, ahol van kamera irányítás. A LEGO City Undercover-ben meg végig vezérled a kamerát.
Az én 5 éves lányom már profin játszik 3rd person nézőpontos játékkal, pár hónap alatt megtanulta mindkét analógot kezelni egyszerre. Szerintem hagyni kell, hogy próbálkozzon és bele fog jönni! -
penge111
addikt
válasz
tboy93 #58340 üzenetére
Szia, nekem Nyxi Hyperion van, a sima, nem a Pro változat. Nagyon szeretem, kizárólag handled módban használom, Nintendo pro kontrollert ha tv-re van kötve. Nagyon kényelmes, jó joy, programozható hátsó gomb, szinte minden funkció benne van, mint a Nintendo pro kontrollerbe, menőn világít de... játék válogatja, van amikor 20-30 percenként lekapcsolódik. Illetve szerintem nagyon hangos, asszony többször átjött, hogy hallja a joy gombjait kattogni, és a "gombát" ahogy rángatom
-
taki01
őstag
válasz
tboy93 #58351 üzenetére
Itt írtam róla korábban.
De ha van bármi kérdésed róla szívesen válaszolok.
Annyit hozzáteszek, hogy egy firmware frissítéssel javítottak a rezgésen. -
hombre[EU]
veterán
válasz
tboy93 #58343 üzenetére
általában nyxi vagy horit választanak. nekem a horibsplit pad pro van, nincs rezgés,nincs gyro, nincs akksi szóval csak handheldre használhatod...viszont pontosan olyan,mintha xbox kontrollert fognál. nyxinél több a feature, de fōleg a jobb thumbstick+face buttonök elhelyezése miatt választattom a horit+helyben van a gari. meg sok helyen írják,hogy kicsit "kínaibb" feelingje van nyxinek (hangosabb gombok, analóg), de mindkettō sokkal jobb,mint bármelyik másik a piacon. itt egy jó összehasonlító reddit poszt,vannak képek [link]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93 #58340 üzenetére
Én egy Gamesir X2-t használtam majdnem két hétig, kifejezetten kényelmes, és jó controller (menő, hogy lehet az analógokra domború vagy homorú gumivéget tenni, attól függően, hogy ki hogyan szereti). Két bajom volt vele; a kisebb, hogy a hátsó ravaszok valami micrókapcsolós elven működnek, így olyan hangjuk volt, mintha egy c64-es joystickot rángatnék xD. A nagyobb, hogy hibás darabot fogtam ki, és 20 óra helyet 5-öt ha bírt.
Berendeltem pénteken a frissen megjelent nagytestvérét, a G8 plust, amiről a lapcsaládnál is volt teszt. Ez egy pro controller (amibe belerakhatod a Switchet
), így az árfekvése is már olyan, de ha beválik és évekig lehet majd gyötörni, akkor megérheti a 29-33 ezer közötti árát.
-
válasz
tboy93 #58288 üzenetére
Akkor működik, ha más más switch -re állítod be. Én be tudom állítani, hogy melyik switch mennyi játék időt kapjon.
Ma megjött a második switch is a családba, a 9 éves fiam ezt kért szülinapra. Gyűjtött rá rendesen és mi kipótoltuk. Az viszont bosszantó, hogy a már létező accountom mellé nem tudok még egy gyereket berakni és másik email címmel másik account reg kellett. És az még bosszantóbb, ha mindkettő egy időben akar valami játékkal játszani, azt 2x meg kell venni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #58203 üzenetére
A kiwami 1-2 pont ugyanez a játékmenet (és motor, úgyhogy pobt ugyanúgy néznek is ki), annyi, hogy egy főszereplő van, nem 2. Sőt a 4-5-6 is, de ezek ósdibbak. A Judgement viszont szuper és modernebb is! A Like a dragon annyira nem jött be, pedig imádom a körökre osztott harcot, itt nagyon nem adja.
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
tboy93 #58128 üzenetére
Az a vicc, hogy mint írtam, már rég levettem casual-ra és még úgy se tudtam átmenni a bosson, még a partyt variálgatva sem sikerült sehogy. Vagy van még könnyebb nehézség?
A 2-3mal is játszottál? Azokban is van grind, vagy ott már javítottak a pacing-en, hogy ne dobáljon a semmiből akár 5-6 szinttel erősebbeket hirtelen?
-
ldave
félisten
válasz
tboy93 #57995 üzenetére
Amúgy a Gold pontok miatt a Switch azonosítani tudja a egyesével a játék kazettákat, szóval technikailag még az is megoldható lenne, hogy ha nem lenne az új gépen Switch kompatibilis kártya olvasó, akkor mondjuk a mostani gépen kedvezményes áron megvenni a játék digitális változatát. Persze ez csak nedves álom, sosem fog ilyet meglépni a cég.
-
Rigormortiis
veterán
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #57932 üzenetére
Még a lányom könyörögte ki magának korábban, persze még bőven nem neki való, de én is kíváncsi voltam rá! Játszott is vele jópár órát én meg segítettem neki, marha jó kis játék egyébként, szerintem senki nem fogja megbánni, ha kicsit is bejönnek az ilyen fejtörős játékok! Még én nem jutottam oda, hogy leülök elé egyedül, de bőven meggyőzött arról, hogy be kell majd iktatni valamikor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest