- Bluetooth-headsetekről általában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz Szilágyi84 #30198 üzenetére
Én most tolom, ahogy safiyah írja, túl lett tolva benne a nyomozós részek száma, meg néha a kamera hajlamos harc közben megzavarodni (nem mindig találja, hol is kéne lennie), emiatt néha nem látni semmit
-
nxswitch
senior tag
Titeket zavarnak az alacsonyabb felbontású játékok switchen? Rengeteg negatív dolgot olvasok most épp Xenoblade és Bioshock teljesítményéről, de gameplay alapján semmi problémát nem látok velük, és sosem találkoztam olyan játékkal, aminek a teljesítményével gond lett volna. Fire Emblemet is sokan szidták, de szerintem szép volt.
-
Wesder
félisten
válasz nxswitch #30202 üzenetére
Switchre csak ex címeket veszek, màskülönben meg sem vettem volna. Szép és jó dolog a hordozhatósàg, de nem veszek meg 2x egy jàtékot. Egyszer màr elég volt, mikor PC-ről Boxra vàltottam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
Csak handheld játszok switchen, azon a 6 inchen 500-720p pont elég. Csak a sokat emlegetett mutant:year zeró nézett ki borzalmasan, minden más szép volt eddig. Műbalhé ezeknek a kritikáknak a jó része. Tíz éve még tapsikoltak a népek a ps3/x360 grafikának 40-50 colon, ahol aztán a 720p szép kockás ám, most meg 6 colon, ahol kisebb a pixel, mint egy 4K monitoron, az már vállalhatatlan. Meg persze az effekt is több, mint ps3/x360 esetén. Ugyanmár.
-
nxswitch
senior tag
válasz Wesder #30204 üzenetére
Nekem pont jól jön, mert bár van PS4-em, de sok játék kimaradt, és így első alkalommal szívesebben veszem a switchre őket. A first party címek és a JRPG-k miatt vettem, de mivel ez a kedvenc konzolom így mindent erre veszek, ami elérhető és értelmét látom. A hordozható részét nem használom ki annyira, viszont még mindig szívesebben játszom sokszor az ágyamban handheld, mint a TV-n, pedig itt van mellette.
Norb79: Én sem igazán értem. Nekem a PS4 játékok már úgy néznek ki, hogy sosem lenne problémám elővenni őket, de emulátorral kicsit nagyobb felbontáson az előzővel sem.
-
DM-Fan
nagyúr
Ha igazán szép grafikát akarok, akkor PS4-en játszok 65"-on, de igazából ott is erős kompromisszum van, mivel nyilván közel sem fognak úgy kinézni PS4-en a multiplatform címek, mint mondjuk PC-n 4K felbontásban, ultra high detail-en, HDR és ray-tracing támogatással. Hja, csak mondjuk egy gamer PC esetében a VGA árából kijön két PS4 Pro és évente tehetsz hozzá valamilyen új komponenst a rendszerhez. Én a gépépítést, mint olyat épp ezért úgy 10 évvel ezelőtt, még a PS3-as időkben el is engedtem, mert rájöttem, hogy olyan szintű pénznyelő, hogy hajaj és mindemellett nincs annyi időm se játszani, hogy az így belefektetett összeget ne érezzem nettó pénzkidobásnak. Helyette ott a konzol (jobb esetben csak 2-3 párhuzamosan), amit a PC árának töredékéből megvesz az ember, a címek sem sokkal drágábbak rá (a Switch mondjuk pont kivétel, de ez más tészta picit a handheld-jellege miatt) és egy-egy generációváltás között eltelik 6-7 év is.
Én 90%-ban handheld használom a Switch-et. Most így nagy hirtelen talán egy olyan címet tudnék mondani az általam eddig megvásárolt játékok közül, ahol azért néha én is sziszegek, hogy ez bizony nézhetne ki jobban is, még a kis képernyőn nézve is: ez a Mortal Kombat 11. Igazából ott inkább arra mentek, hogy a 60 FPS viszonylag stabilan meglegyen, aztán patchről-patchre balanszírozzák mai napig és hol szebb lesz, de akkor lassul itt-ott, hol meg gyorsabb lesz, de akkor meg visszacsúnyul. Kicsit kevés ahhoz ez a vas, na! Az pl. PS4-en kottázhatóan szebb. De maga a játékélmény és az, hogy handheld bárhol tolhatom az MK11-et, kárpótol!
Ott van a 2016-os Doom is, ami egészen elképesztően jól néz ki Switch-en is, cserébe annyi, hogy nem 60 FPS-sel fut, mint PS4-en, hanem csak 30-at tud, de így is nagyon jól játszható és gyönyörűen mutat handheld módban.
Voltak kellemes meglepetések is, mint pl. a tavaly decemberben Switch-re is megjelent Alien Isolation, ahol konkrétan hasonlították a PS4/Xbox One verziókhoz és megállapították, hogy a Switch változat még itt-ott szebb is azoknál, mert új AA-rendszert kapott a 2014-ben megjelent PS és Xbox verziókhoz képest.
Szóval szerintem az a titka ennek, hogy helyén kell tudni kezelni ezt a gépet. Nyilván nem azt kell várni tőle, hogy a kurrens asztali konzolokat lenyomja grafikai teljesítményben, mert nem egy ligában fociznak erőforrás terén, bármennyire is hibrid ez a konzol és kicsit asztalinak van szánva ez is. Szerintem ettől függetlenül nagyon derekasan teljesít, okozott már nem egy kellemes meglepetést és mindig rácsodálkozom, hogy azért van erő ebben a kis vasban. Más kérdés, hogy ehhez mérten többen kicsit túlzónak találják a sok évvel ezelőtt megjelent multiplatform címek most elkészült portjainak árazását, hisz adott esetben még többe is kerül ugyanaz a cím, mint anno PS4-re került és még rosszabbul is néz ki. Igen, ez igaz, de attól még ezekben a portokban komoly munka van és igencsak nagy dolog, hogy egy sokkal kisebb teljesítményű vason közel ugyanúgy néz ki a legtöbb cím, amit aztán bárhol játszhat a nagyérdemű, akár a budin is!
A Bioshock-kal szerintem semmi gond nincs - mondom ezt úgy, hogy egyelőre még csak az elsőnek vagyok a 10%-ánál.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
KisTücsök
addikt
Ha bejön a stílus gyak hibátlan.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Norb79 #30205 üzenetére
Ha már nagykonzol - handheld játék kérdéskör: a Trials of Manát végignyomtad Switchen? Én most járok a harmadik végigjátszás közepénél. PS4 Pron egész jól néz ki a játék, viszont bődületesen rosszul optimalizált, olyan hangokat ad ki a nemrégiben pasztázott Pro, mintha a következő SpaceX rakéta lenne. Ilyet még a Horizonnál / Witcher 3-nál se csinált.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
MasterMark
titán
Azt nem tudja valaki, hogy a Lite-nál is van "dokkolt módú" játék futtatás? Ha töltőt bedugom akkor felvált a nagyobb teljesítményre? Azt tudom, hogy a video kimenet hiányzik az alaplapról is, de tudja ezt a jobb módot vagy ehhez van valami hardver még pluszban a nagyban?
Illetve az usb port mögötti bevágás mire való a házon? Milyen kiegészítő való oda?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #30214 üzenetére
Hivatalosan nincs, gyakorlatilag elvileg meg lehet oldani. De ez nem ide való téma, szóval nincs dokk mód.
Sic Parvis Magna
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #30214 üzenetére
A bevágást a rendes switchnél gondolod ugye?
Az egy ilyen megvezető hogy a dokkolóban könnyebben a helyére kerüljön a gép. Ha belenézel a dockba akkor ott fogod is látni azt a formát ami passzol abba a bevágásba."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
f3rdzs0
senior tag
válasz MasterMark #30218 üzenetére
a bevágás ugyanúgy a dokknak van (a Litehoz való dokkra értem). de tvre nem tudod rákötni
f3rdzs0
-
Baltazár123
senior tag
válasz Wesder #30204 üzenetére
"Switchre csak ex címeket veszek"
Tedd hozzá, hogy kizárólag fizikai példányban, amit kijátszás után jó áron el lehet adni Ez egyenes következmény az N ökoszisztémának, ahol csak mérsékelt akciók vannak és az árak örökre kőbe vésődnek. Amilyen áron egy játék bekerült a shopba, gyakorlatilag örökre annyi marad, pár centes csökkenés lehet csak -
Wesder
félisten
válasz Baltazár123 #30220 üzenetére
Én nem adok el jàtékot. Lemezes jàtékaim nincsenek, mert nem sok értelmét làtom, hogy berakom a lemezt, és még telepítsem is fel. Itt Switchnél nem zavar a kàrtya, mert csak bepattintom és megy is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz KisTücsök #30211 üzenetére
Nekem a Bayonetta 1-2 tetszett sőt várom már a 3. részét is amiről semmi hír sajnos mikor várható. Próbáltam a Nier Automatat is 2 óra alatt a semmilyen gyenge grafika ellenére az akció vitt rendesen szóval tetszettek a csapat korábbi munkái ezért szerintem sem lenne csalódás számomra. Kár hogy alig találni használtan szerintem nem sokan vettek nem lett akkora nagy cím.
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Szilágyi84 #30222 üzenetére
Mármint melyik nem lett akkora nagy cím? Az Astral Chain megjelenéskor kb. másfél-két hónapig out of stock volt, annyira "nem volt rá érdeklődés"
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
KisTücsök
addikt
válasz Szilágyi84 #30224 üzenetére
Jah nem Zelda méretű, de ahhoz képest voltak eladások szépen. Használtan meg valóban viszonylag ritka. Az elmúlt fél évben kb 3-4-t láttam itt aprón.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Szilágyi84 #30224 üzenetére
Figyelgesd Alzákokat, ott néha beakciózzák. Egyébként 17e körül kapható újonnan és kijátsztás után eladod 12-13e forintért, kis szerencsével 13-14e. 2 hónap alatt kijátszod és feldobod apróra, csak arra figyelj, hogy ne éppen akkor, amikor akciózzák valahol
Nézheted úgy is, ha tetszik a játék és nem akarsz vele újra meg újra játszani, akkor kb 5e forintért (szerencsével meg 3e) meg tudod oldani az alapos kijátszást, ami nem olyan rossz azért. Persze, jobb lenne még olcsóbban kijátszani, de ha nincs használtan, akkor vagy vársz vagy ennyit beleraksz.[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Baltazár123 #30226 üzenetére
Kb egy hete vettem a fizikai verziót ediginél 15k-ért, annyit simán megért
-
draco31
veterán
Megérkezett végre a türkiz gépem
Account létrehozva, kétlépcsős azonosítás is megcsinálva.
Töltővel kapcsolatban, ajánlott a gyárit használni, vagy lehet telefontöltőt is nyugodtan?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Rony949
őstag
A játék első 3-4 órája vízválasztó lehet, de miután folyamatosan szerzed megfele a legion-öket, ott indul be igazán a harcrendszer mélysége. Nagyon szórakoztató, de sajnos normálon viszonylag könnyű és első végigjátszásban kénytelen vagy normál nehézségen tolni.
Switches játékokhoz képest pedig kifejezetten látványos kis játék.
-
scyllafren
senior tag
válasz draco31 #30228 üzenetére
Barmilyen toltot lehet hasznalni, csak nem biztos, hogy ugyanugy fognak tolteni.
Pl a toltod kepes 5 wattot leadni (5V es 1A), Switch hasznal (hasrautes) 20W-ot, akkor csak picit lassabban fog merulni, mint "toltes" nelkul.
Ha a tolto 20 wattos, akkor a toltes marad ugyanannyi, es abba kell hagynod a jatekot, hogy toltse.
Ha 30 wattos, akkor jatek kozben is tolti.Tehat toltoje valogatja, hogy melyik a jo es mikor. Egy sima telotolto is jo pl ejszakai tolteshez, amikor nem hasznalod.
Reszletesebben a tema osszefoglaloban van.
-
nxswitch
senior tag
Paper Mario előrendelői extra.
-
draco31
veterán
válasz scyllafren #30231 üzenetére
Olvasom, akkor a felett átsiklottam
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Valaki használ ilyet? Vélemény?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MasterMark
titán
válasz draco31 #30234 üzenetére
Lite-hoz pont most vettem egy big ben / rds kemény tokot. Nekem ez a fajta tetszett, ezek a gumis fajták nem jöttek be. Amúgy ugyanolyan egyszerű gumis ebay/aliról sokkal olcsóbb. De a kemény tokban szerintem jó az alátámasztás, meg hogy nem ilyen gumikat kell ráhúzni csak becsatolni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
draco31
veterán
válasz MasterMark #30235 üzenetére
Lehet az lesz nekem is, csak hamar akartam rá valamit.
-
tboldi
nagyúr
válasz draco31 #30234 üzenetére
Igaz, nem Lite-hoz, de én vettem egy hasonlót, és nem jött be, elég gagyi minőségű. Végül ez lett a nyertes.
-
Silεncε
őstag
Én a korábban linkelt pakkot vettem a Lite-hoz [link] Itt volt talán 2 hét alatt Amazonról, jó a minősége is
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #30239 üzenetére
Az én tokomban meg nincs is semmi. Csak össze kell cipzározni, és kész.
-
Silεncε
őstag
válasz MasterMark #30239 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nem nagyon van hordozva a Lite szóval arról nem tudok nyilatkozni mennyire zavaró, igazából az üveg meg a grip miatt vettem, de akkor már árban ott voltam, hogy olcsóbb volt megvenni az egész pakkot
[ Szerkesztve ]
-
-
nxswitch
senior tag
Valaki játsza most előszőr Xenoblade 1-et? Hogy tetszik?
Én 8 órát játszottam vele tegnapelőtt és tegnap, nagyon bejön. Féltem, hogyha megcsinálom az összes questet, akkor túlságosan megunom, vagy elhúzódik a történet, de egyáltalán nem érzem ezt. Expert módban játszom, hogy ne fejlődjek túl, eddig bevált. A világ és a történet 10/10 eddig, pedig még az elején vagyok. Most értem át az első barlang második felére. A questek nagy részét automatikusan megcsinálod anélkül hogy figyelnél rá, ritkán kell visszamenni oda ahol felvetted.
A harcrendszerrel vannak kisebb gondjaim. Shulk-ot irányítom, de mikor Mechonok(? remélem jól írtam) ellen harcoltam, akkor alig bírtam rávenni a csapattársam, hogy használja a képességeit ami után én is tudom sebezni. Ez lehet csak amiatt volt, mert béna vagyok. A térképen ha kiválasztok egy quest markert, akkor nem írja ki, hogy melyik questhez tartozik, mikor sok van felvéve, ez zavaró kicsit. Kicsit elveszek a túl sok itemben, hogy mit tartsak meg vagy adjak el mert kellhet később questhez, de ami nem felszerelés abból akármennyi lehet nálam, így nem túl nagy gond. Ezek nagyon apró dolgok. Rengeteget olvastam az alacsony felbontásról, nekem semmi gondom nincs a grafikával, szerintem gyönyörű játék.
Elég nehéz lehet a harc néha, volt egy gyíkember, ami majdnem 10x megölt, de sikerült legyőzni.
Eddig összességében tökéletes JRPG számomra.
Én is beszállok majd a xenocsalád, és gyűjtői mutogatásba, csak most épp azon gondolkodom, hogy vegyek-e egy polcot, mert nem férek el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nxswitch #30246 üzenetére
Én is most játszom először, 14-15 órám van benne. Ugyan azt tudom elmondani, mint a 2. részről: érdekes fő történet, szerethető karakterek, piszok jó harcrendszer, és dög unalmas mellék küldetések. De komolyan, mmo-kban érdekesebb mellék küldetéseket láttam
Még szerencse, hogy ahogy te mondtad, szinte automatikusan teljesülnek. Az a pár, aki kimarad, meg így jár, nem foglalkozok velük
Pár boss harcon leizzadtam rendesen, de pl gemekkel még szinte nem is foglalkoztam. Tartogattam őket de lassan felgemelem a felszerelésemet, attól majd megtáltosodok. -
pkaresz
őstag
válasz MasterMark #30245 üzenetére
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Ma vettem egy Switch Lite-ot. Sosem volt, utazgatások közben tökéletes lesz. Azonban...mivel játtszak?
Zelda BOTW az gondolom alap, de amúgy? Sajnos nem ismerem a címeket annyira mi az ami must have. TPS / FPS / mászkálós / vicces bármi.
[ Szerkesztve ]
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali játékos kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs