- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz nxswitch #30202 üzenetére
Switchre csak ex címeket veszek, màskülönben meg sem vettem volna. Szép és jó dolog a hordozhatósàg, de nem veszek meg 2x egy jàtékot. Egyszer màr elég volt, mikor PC-ről Boxra vàltottam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
Csak handheld játszok switchen, azon a 6 inchen 500-720p pont elég. Csak a sokat emlegetett mutant:year zeró nézett ki borzalmasan, minden más szép volt eddig. Műbalhé ezeknek a kritikáknak a jó része. Tíz éve még tapsikoltak a népek a ps3/x360 grafikának 40-50 colon, ahol aztán a 720p szép kockás ám, most meg 6 colon, ahol kisebb a pixel, mint egy 4K monitoron, az már vállalhatatlan. Meg persze az effekt is több, mint ps3/x360 esetén. Ugyanmár.
-
DM-Fan
nagyúr
Ha igazán szép grafikát akarok, akkor PS4-en játszok 65"-on, de igazából ott is erős kompromisszum van, mivel nyilván közel sem fognak úgy kinézni PS4-en a multiplatform címek, mint mondjuk PC-n 4K felbontásban, ultra high detail-en, HDR és ray-tracing támogatással. Hja, csak mondjuk egy gamer PC esetében a VGA árából kijön két PS4 Pro és évente tehetsz hozzá valamilyen új komponenst a rendszerhez. Én a gépépítést, mint olyat épp ezért úgy 10 évvel ezelőtt, még a PS3-as időkben el is engedtem, mert rájöttem, hogy olyan szintű pénznyelő, hogy hajaj és mindemellett nincs annyi időm se játszani, hogy az így belefektetett összeget ne érezzem nettó pénzkidobásnak. Helyette ott a konzol (jobb esetben csak 2-3 párhuzamosan), amit a PC árának töredékéből megvesz az ember, a címek sem sokkal drágábbak rá (a Switch mondjuk pont kivétel, de ez más tészta picit a handheld-jellege miatt) és egy-egy generációváltás között eltelik 6-7 év is.
Én 90%-ban handheld használom a Switch-et. Most így nagy hirtelen talán egy olyan címet tudnék mondani az általam eddig megvásárolt játékok közül, ahol azért néha én is sziszegek, hogy ez bizony nézhetne ki jobban is, még a kis képernyőn nézve is: ez a Mortal Kombat 11. Igazából ott inkább arra mentek, hogy a 60 FPS viszonylag stabilan meglegyen, aztán patchről-patchre balanszírozzák mai napig és hol szebb lesz, de akkor lassul itt-ott, hol meg gyorsabb lesz, de akkor meg visszacsúnyul. Kicsit kevés ahhoz ez a vas, na! Az pl. PS4-en kottázhatóan szebb. De maga a játékélmény és az, hogy handheld bárhol tolhatom az MK11-et, kárpótol!
Ott van a 2016-os Doom is, ami egészen elképesztően jól néz ki Switch-en is, cserébe annyi, hogy nem 60 FPS-sel fut, mint PS4-en, hanem csak 30-at tud, de így is nagyon jól játszható és gyönyörűen mutat handheld módban.
Voltak kellemes meglepetések is, mint pl. a tavaly decemberben Switch-re is megjelent Alien Isolation, ahol konkrétan hasonlították a PS4/Xbox One verziókhoz és megállapították, hogy a Switch változat még itt-ott szebb is azoknál, mert új AA-rendszert kapott a 2014-ben megjelent PS és Xbox verziókhoz képest.
Szóval szerintem az a titka ennek, hogy helyén kell tudni kezelni ezt a gépet. Nyilván nem azt kell várni tőle, hogy a kurrens asztali konzolokat lenyomja grafikai teljesítményben, mert nem egy ligában fociznak erőforrás terén, bármennyire is hibrid ez a konzol és kicsit asztalinak van szánva ez is. Szerintem ettől függetlenül nagyon derekasan teljesít, okozott már nem egy kellemes meglepetést és mindig rácsodálkozom, hogy azért van erő ebben a kis vasban. Más kérdés, hogy ehhez mérten többen kicsit túlzónak találják a sok évvel ezelőtt megjelent multiplatform címek most elkészült portjainak árazását, hisz adott esetben még többe is kerül ugyanaz a cím, mint anno PS4-re került és még rosszabbul is néz ki. Igen, ez igaz, de attól még ezekben a portokban komoly munka van és igencsak nagy dolog, hogy egy sokkal kisebb teljesítményű vason közel ugyanúgy néz ki a legtöbb cím, amit aztán bárhol játszhat a nagyérdemű, akár a budin is!
A Bioshock-kal szerintem semmi gond nincs - mondom ezt úgy, hogy egyelőre még csak az elsőnek vagyok a 10%-ánál.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs