Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PhilBrick

őstag

válasz nxswitch #30202 üzenetére

Engem igen.
    Ezert mar csak exkluzivokat veszek switchre. Ami elerheto pl pc-n, akkor inkabb ott.

• Wesder

félisten

Switchre csak ex címeket veszek, màskülönben meg sem vettem volna. Szép és jó dolog a hordozhatósàg, de nem veszek meg 2x egy jàtékot. Egyszer màr elég volt, mikor PC-ről Boxra vàltottam.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

• Norb79

őstag

Csak handheld játszok switchen, azon a 6 inchen 500-720p pont elég. Csak a sokat emlegetett mutant:year zeró nézett ki borzalmasan, minden más szép volt eddig. Műbalhé ezeknek a kritikáknak a jó része. Tíz éve még tapsikoltak a népek a ps3/x360 grafikának 40-50 colon, ahol aztán a 720p szép kockás ám, most meg 6 colon, ahol kisebb a pixel, mint egy 4K monitoron, az már vállalhatatlan. Meg persze az effekt is több, mint ps3/x360 esetén. Ugyanmár.

• Scholes9

nagyúr

One X, PS4 Pro és 4K TV mellett észrevehető nyilván. Azért a HDR hiányzik kicsit a gépen. Én is csak exkluzív címeket veszek Switchre, persze azokért megéri a kis konzol számomra :K

[ Szerkesztve ]

PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

• Kvelstadt

veterán

Éngem nem feltétlen zavarna ha cserébe jól fut. Bár elég ritkán veszek átoratot mert annyit nem utazok és amiket portolnak szinte mind megvan másik platformon.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

• DM-Fan

nagyúr

Ha igazán szép grafikát akarok, akkor PS4-en játszok 65"-on, de igazából ott is erős kompromisszum van, mivel nyilván közel sem fognak úgy kinézni PS4-en a multiplatform címek, mint mondjuk PC-n 4K felbontásban, ultra high detail-en, HDR és ray-tracing támogatással. Hja, csak mondjuk egy gamer PC esetében a VGA árából kijön két PS4 Pro és évente tehetsz hozzá valamilyen új komponenst a rendszerhez. Én a gépépítést, mint olyat épp ezért úgy 10 évvel ezelőtt, még a PS3-as időkben el is engedtem, mert rájöttem, hogy olyan szintű pénznyelő, hogy hajaj és mindemellett nincs annyi időm se játszani, hogy az így belefektetett összeget ne érezzem nettó pénzkidobásnak. Helyette ott a konzol (jobb esetben csak 2-3 párhuzamosan), amit a PC árának töredékéből megvesz az ember, a címek sem sokkal drágábbak rá (a Switch mondjuk pont kivétel, de ez más tészta picit a handheld-jellege miatt) és egy-egy generációváltás között eltelik 6-7 év is.

Én 90%-ban handheld használom a Switch-et. Most így nagy hirtelen talán egy olyan címet tudnék mondani az általam eddig megvásárolt játékok közül, ahol azért néha én is sziszegek, hogy ez bizony nézhetne ki jobban is, még a kis képernyőn nézve is: ez a Mortal Kombat 11. Igazából ott inkább arra mentek, hogy a 60 FPS viszonylag stabilan meglegyen, aztán patchről-patchre balanszírozzák mai napig és hol szebb lesz, de akkor lassul itt-ott, hol meg gyorsabb lesz, de akkor meg visszacsúnyul. Kicsit kevés ahhoz ez a vas, na! Az pl. PS4-en kottázhatóan szebb. De maga a játékélmény és az, hogy handheld bárhol tolhatom az MK11-et, kárpótol!

Ott van a 2016-os Doom is, ami egészen elképesztően jól néz ki Switch-en is, cserébe annyi, hogy nem 60 FPS-sel fut, mint PS4-en, hanem csak 30-at tud, de így is nagyon jól játszható és gyönyörűen mutat handheld módban.

Voltak kellemes meglepetések is, mint pl. a tavaly decemberben Switch-re is megjelent Alien Isolation, ahol konkrétan hasonlították a PS4/Xbox One verziókhoz és megállapították, hogy a Switch változat még itt-ott szebb is azoknál, mert új AA-rendszert kapott a 2014-ben megjelent PS és Xbox verziókhoz képest.

Szóval szerintem az a titka ennek, hogy helyén kell tudni kezelni ezt a gépet. Nyilván nem azt kell várni tőle, hogy a kurrens asztali konzolokat lenyomja grafikai teljesítményben, mert nem egy ligában fociznak erőforrás terén, bármennyire is hibrid ez a konzol és kicsit asztalinak van szánva ez is. Szerintem ettől függetlenül nagyon derekasan teljesít, okozott már nem egy kellemes meglepetést és mindig rácsodálkozom, hogy azért van erő ebben a kis vasban. Más kérdés, hogy ehhez mérten többen kicsit túlzónak találják a sok évvel ezelőtt megjelent multiplatform címek most elkészült portjainak árazását, hisz adott esetben még többe is kerül ugyanaz a cím, mint anno PS4-re került és még rosszabbul is néz ki. Igen, ez igaz, de attól még ezekben a portokban komoly munka van és igencsak nagy dolog, hogy egy sokkal kisebb teljesítményű vason közel ugyanúgy néz ki a legtöbb cím, amit aztán bárhol játszhat a nagyérdemű, akár a budin is!

A Bioshock-kal szerintem semmi gond nincs - mondom ezt úgy, hogy egyelőre még csak az elsőnek vagyok a 10%-ánál.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák