Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok! Nem tudom más is találkozott ezzel a problémával próbáltam rákeresni külföldi fórumokon de nem jártam sikerrel. A probléma hogy a jobb oldali joy con sehogy sem akar második player lenni. Akármit csinálok nem veszi be és ha a sync gombot megnyomom nem történik semmi (a baloldalon teljesen jó ott a snyc megnyomása után a kis zöld pötty világít). Viszont itt semmi zöld pötty a másik oldalon. A jobb joy con amúgy működik wireless mert single player játékokat tudok vele játszani és a plusz gombot nyomva is reagál. Valakinek valami ötlete van mitől lehet ez? Elromlott a sync gomb talán?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest