Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ayo

veterán

Na közben átolvastam mint mondanak a Switch verzióra az MK fórumokon - eddig igazából nem néztem ezeket, mert inkább a taktikákkal, kombókkal és egyéb finomságokkal szoktam foglalkozni :)

Grafikán sokan túl tették magukat és inkább kerülik a handheld játszást, mert ott állítólag kicsit rosszabb az FPS is. Az egyik nagyobb gond, hogy sok helyen crash-sel a játék, amit ugye már anno is mondtak, hogy jól fut, de még sok a bug. Állítólag ezt hétvégén v köv .hét elején javítani fogják, de jelenleg talán ez a legzavaróbb benne.
    Emellett sokan panaszkodtak, hogy halott az online. Persze mondtak olyan okos dolgokat, hogy EU-ban csak este v hétvégén érdemes, meg biztos sokan single nyomják még, meg hát "ki játszik Nintendón ranked?"... de hát ez ugye nem indok, főleg hogy csak pár napja jött ki a játék :/

Nem tudom ezek mennyire igazak, meg hogy egyáltalán van itt pl. valaki aki komolyan nyomja Switch-en, de többnyire ezek voltak a témák. Ha valakinek van tapasztalata crash és online ügyben az ne tartsa vissza :)

(#19358) Madoc: hány évesek ha nem titok? :)

Új hozzászólás Aktív témák