Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ISThun
csendes tag
válasz
petymek
üzenetére
Ha jól emlékszem a topikgazda régebben is ajánlotta ezt a boltot, ezért rendeltem meg onnan. Meg azért a 35 ezer rendelés az oldalon sem azt mutatja, hogy problémás bolt lehet. Így jártam, jó eséllyel valaki benézett valamit ott.
Unboxing videót eddig sem gyártottam, eztán sem fogok, normális kereskedőnél nem azon múlik, hogy visszaadja-e a pénzemet, vagy küldd helyette másikat. A tapasztalatomnak megfelelően ratingelem a boltot és megjegyzem magamnak, hogy innen többet ne rendeljek ha van rá mód.
Itt a fórumon azért jeleztem a problémámat, hogy azért óvatosságra intsem az arra fogékonyakat. Tőled meg jó ötlet az unboxing videó, remélem mások megfogadják, nekem a világnézetembe nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- VoLTE/VoWiFi
- NBA és kosárlabda topic
- E-book olvasók
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish