- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ISThun #37664 üzenetére
Na kiváncsi leszek. Csak még nemakarok belekezdeni, nehogy most meg ebbe ragadjak be úgy, hogy ott van még a octopath.
Egyébként 2font alatt volt, és ezt az árszintet mi úgy hívjuk hogy "annyit akkor is megér ha sose játszunk vele"Ojoba1
Én meg nem tudnám mondani hogy ehlgyébkent volt a régiben ilyen teleport vagy hogy ennek hiánya gond lett volna.
Viszont az az amibo nekem akkor is kell ha semmit nem csinál a játékban. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
ISThun #36305 üzenetére
Nem csak Magadnak írod. Teljesen más témájú VLOG-ja miatt követem a Youtube-on Techmoan-t és az ő idén év elején készített egyik videójának volt a témája ez a vonatszimulátor, amely TV-re köthető, fizikai minikonzol kiadást is kapott és azt tesztelte. Jópofa videó, nézd meg, ha érdekel!
-
30z.Samu
titán
válasz
ISThun #24948 üzenetére
Hehe! Haver vette barátnőjének, ebből az lett, hogy asszonypajtás tolta kb egy hónapig, haver meg tök lelkesen tolja a mai napig.
De kb ugyanolyan lelkesen mutatta Nekem is, én meg néztem rá, hogy what a...
Félreértés ne essék, én is szeretek olyan játékokkal játszani, ami nem feltétlen az én korosztályomat célozza meg, de ezzel a játékkal nem sikerült megbarátkozni.
(#24951) Leftpaw: Miért hagyta abba?
-
SityiSXT
őstag
válasz
ISThun #23676 üzenetére
Elnézést, ha félreérthető voltam vagy nem eléggé világos. Viszont a fórum remek hely arra, hogy az ilyeneket pontosítsuk.
Ami a képeket illeti: nekem nagyon úgy tűnik, hogy a készített képek mindig ugyanolyan felbontásúak és minőségűek, függetlenül attól, hogy handheld vagy dokkolt módban ketyeg a gép. -
SityiSXT
őstag
válasz
ISThun #23670 üzenetére
Jogos, de ha lett volna valami extra, megemlítettem volna. A Switch speciális irányítási képességeiből semmit nem használ ki, ergo gyakorlatilag ugyanazt az irányítási élményt kapod, mint mondjuk PS4-en.
Alapvetően handheld módban szoktam tesztelni, és külön szoktam kitérni a dokkolt módra - ahogy itt is. Írtam, hogy a HUD natívan kerül kirajzolásra és emiatt nem látunk homályos feliratot, térképet. Amúgy nem egy képet pont ezért is készítettem, hogy mutassam, nincs gond az olvashatósággal. Azt is írtam, hogy dokkolva a plusz teljesítmény el is megy a jobb felbontásra. Szóval nem igazán értem, mit hiányoltál az irányításon kívül... -
zbundy
aktív tag
válasz
ISThun #22559 üzenetére
Nekem új megjelenések közül szeptembertől áprilisig valamelyik konzolra minden hónapra lenne valami játék ami érdekelne, de mindent nem fogok első nap megvenni. Switchre idén új megjelenésből csak a Luigi's Mansion 3 érdekel és az első napos vétel is lesz. Ezen kívül korábbi megjelenésekből van pár indie cím a kívánságlistámon switchre, ha azok közül valami kap akciót általában behúzom. Most legutóbb épp a Mario+Rabbids dlc-t. Illetve ugyan nem játék, de előrendeltem egy pár joy-cont lila/narancs színben.
-
nxswitch
senior tag
válasz
ISThun #22559 üzenetére
Megvettem Astral Chain-t, még Fire Emblem fele hátra van, de újra akarom kezdeni kevésbé rohanósan. 99%, hogy veszek egy Lite-ot, azon még gondolkodom, hogy PS4-em eladjam-e, mert alig használom, de a jövőben biztos lenne amit játszanék rajta. A régi Switchem nem akarom eladni, mert rokonok játszanak rajta. Luigi's Mansion jön majd biztosan és valószínűleg Pokémon.
Ami még a listámon van(régebbiek is): Doom, Spyro, Ni No Kuni, Dragon Quest XI, Dragon Quest Builders 2, Zelda remake, Witcher 1-2 pc után 3 Switchre, Town(nem tudom teljes nevét), Animal Crossing. Overwatch olcsóbban, ha lesz játékosbázis Switchen.
És még van egy pár, de azokat már nem is tartom észben...
-
-
30z.Samu
titán
válasz
ISThun #16109 üzenetére
Nekem a PS gyári fülese simán megy Switch-csel. Bedugom az USB-be a cuccost és kész.
Mondjuk fura, de nekem a Switch-nél (sőt egyik Nintendo-nál se) nem érzek késztetést hogy használjam a fülest. Valahogy nem ad plusz élményt meg nem is játszom olyan játékokkal amihez feltétlenül kellene.
-
petymek
senior tag
válasz
ISThun #15482 üzenetére
Nem ismerem a világnézeted, de ez az a fórum, ahol, ha valaki megemlít valami "innovácót", ami szükséges lenne a gépbe, akkor rögtön jön az, hogy már a kenyérpirítón is van.
Ugyanígy van a háztartásokba is legalább egy telefon, ami videót készít, és kb. 20 másodperc felvenni egy zacskó kibontását.Egyébként nem tenném rögtön fekete listára őket. Az ő jogos elvárásuk is, hogy valaki alátámassza állításait reklamáció alkalmával, és ne csak bemondásra reklamáljon.
Így ezzel a kb. 20 másodperces művelettel elkerülhetőek a kellemetlenségek, bármely, nem csak Alis, vagy külföldi eladóval szemben. -
-
ViharVadász
őstag
válasz
ISThun #14514 üzenetére
11.-ik napon már azt írja ki, hogy mennyi időt játszottál vele. 10 napig csak azt írja, hogy mikor játszottál vele először. Viszont ha jól figyeltem meg, 10 óra feletti játéknál már csak +5 óráknál jelzi a rendszer az időt, tehát például játszottál 15 vagy 20, 25 órát, de az eközötti időket nem írja ki pontosan.
DVlad: A Super Mario Odyssey játékban játszhatnak ketten is, egyik gyerkőc Mario-t irányíthatja, a másik Cappy-t a sapkát.
Nem kell hozzá plusz kontroller, a két Joy-Con kontroller is elég lesz hozzá.
-
válasz
ISThun #14481 üzenetére
A Nintendo Parental Controls app-ban van info, de a teljes időt kicsit nehézkes összerakni (vagy nem nyomkodtam eleget) - a napi lebontás és a havi összesítés látható (de utóbbi is napi átlagként), szóval béna ilyen szempontból, de gyerekekkel való üvöltözés alapjának megfelel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest