Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
Halihó!
Egy BOTW után egy Majora's Mask mennyire visszalépés?
-
twingers
tag
válasz
dabadab
üzenetére
A NES-es Metroidnak en tobbszor is nekifutottam az evek soran, de valamiert sosem "jott at", viszont a Legend of Zelda az lenyugoz a mai napig, ketsegek nelkul a kedvenc Zelda reszem. Eddig ket alkalommal jatszottam vegig, de biztosan lesz meg alkalom, amikor lekerul a polcrol es becsusszan a gepbe hogy eltoltson benne par napot/hetet amig ujra vegetvetek a gonosz uralkodasanak

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Már régről megvolt a VC-s változat, csak eddig valahogy egyáltalán nem tűnt csábítónak, csak a Zero Mission valahogy meghozta a kedvemet az eredeti kipróbálásához, és így, hogy volt némi kontextus meg gyakorlat, kiderült, hogy igazából elég élvezhető még ma is (oké, a save pointok használatával, mert amúgy a 30 HP-s respawn az rettenetesen elrontott dolog).
Egyébként meg ezek az őscuccok is egész jók tudnak lenni, ezelőtt a Legend of Zeldát játszottam végig, az is rendben volt.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
jól emlékszel
-
LaciGSM
aktív tag
Nem bántam meg hogy eladtam a 2ds XL-t, és előrendeltem a New 3ds XL Snes editiont!
Már most imádom.... egyszerűen gyönyörűséges! ( egyébként is a Snes a gyengém
)
Viszont ez az új Metroid játszik az idegeimmel.. csak én érzem rohadék nehéznek??? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én majd digitálisban tolom főleg, a dobozosak repülnek fel a polcra, ki se fogom bontogatni. Wii U-hoz is akarok valami nagyobb adattárat nézni, oda már inkább valami kis házi adatszerverben gondolkodom, amibe több vinyó is belemegy. Egy kell az U-nak, egy a PC-nek, egy meg film/zene/egyéb. De ezen majd még meditálok, ez a kártyacsere már jóval égetőbb volt. Még a Vitába is kellene egy nagyobb, de azok az árak...

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem asszem 16 GB-os van benne, de digitálisan csak kisebb játékaim vannak a régi 3D Land és Kart 7 mellett. Ja, meg az Ocarina 3D-t is digitálisan vettem meg.
-
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A legjobbkor, most a legdrágább
nekem 32gb-s van, mindenre elég. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Eddig 4 GB-on toltad azt a sok-sok digitális játékot, amit megvettél? O.o
-
aya
addikt
Tele vagyok silver pénzel, kis ajándék a leggyorsabbnak :
Pokémon Gold Version / Pokémon Silver Version: Cast (Theme)
B0TM PS7D 5VFQ R38J
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Baromi jó ínhüvelygyulladást lehet kapni a Samus Returns-től... N3DS-en játszom és marhára nem gyere be, hogy a 'L' gombot és az analógot is sokszor kell egyszerre használni

-
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Ha az USA amazon-ról rendelnék new 3ds xl-t, akkor:
- annál a készüléknél hogyan működik a garancia?
- melyik eshop-ot használhatom?
-
Ebből is hiány van, egyenlőre csak külföldön, de közeledik a Karácsony... lesz még ez itthon is 50-60k legalább.
A Samus Edition XL-ra megjött az occó plasztik védőburok, jobb és vékonyabb, mint reméltem, simán belefér a hivatalos amazon basics 3dsxl hordozóba úgy is, hogy rajta van

-
-
-
g@bo
nagyúr
skacok
a snes mini átvehető, valaki vett már?
-
neogeonet
csendes tag
Én is elkezdem.
-
-
aya
addikt
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ez még a régi, csak már csorgott a nyálam rá rég óta.
Köröztem mint sas a préda felett, aztán lecsaptam rá.
A new 3ds xl mellett jó lesz
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ilyen teljes fekete leállás nekem egyszer volt, még valamelyik korábbi FW frissítés után nem indult újra a gép, hanem hasonló állapotba került.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Éjjel nyomom a metroidot, egyszer csak tök fekete képernyő --> indítsam újra a gépet. Újraindítom, nem látja az SD kártyát. Reggel bekapcs, most meg ott van minden. De amit haladtam vele, az mondjuk elment lecsóba :-/
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Holnapra pihenőt kaptam, úgyhogy ma délután és hétfőn metroidos nap lesz nálam is. Na majd leteszteljük azokat a főbossokat, mennyire vagányak vagy sem.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Mondtam, hogy vért izzadós.

-
g@bo
nagyúr
no, egy samus edition beugrott újonnan 50 ért... drukkoljatok a tn panel miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zbrab
csendes tag
Sziasztok! Használt Super Mario Maker 3DS játékot keresek, ha valakinek van ilyen, legyen szíves jelezze. Köszi.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Bocsi, de ezek szerint nem játszottál a korábbi részekkel, akkor tudnád mi az a kis "nünüke". Mivel remake, nem gondoltam, hogy spoiler, azt hittem, hogy ezzel a játékkal leginkább az játszik, aki ismeri a sorozatot.
-
shenmuedc
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi ránézek :-)
-
shenmuedc
tag
Nem létezik valami megoldás arra 3ds en hogy az ember ujja ne csússzon le az analóg karról? Vagy ez csak nekem problémám? Volt sima 3ds és XL is de ugyanaz a gondom vele. Irtó idegesítő. Valami öntapadós. Akármi.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Mindkét amiibo-val megnyitható egy-egy art gallery, illetve van egy ún. Chozo Memories néven futó galéria is, amik ilyen 3D-s képek, tök jól néznek ki.
-
_Balee_
aktív tag
Most nézem az art gallery-t, hatalmas...
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kötelező volt az amiibo-khoz, a demot kezdtem, nekem tetszik eddig.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
_Balee_
üzenetére
Sajna a Nintendo MO FB oldala lespoilerezte egy trailerben de mit sem veszít a nehezsegebol. Az a menekulos baromi jol esett gameplay balnce szempontjabol. Nemtudom gigyeled e de kb. addigra leszel a backtrackhez op megint es feldobja a ritmusat egy ilyennel. Sztem zsenialis.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ja én nem a menekülős részre gondoltam, igaz az sem könnyű, na de a... (nem akarok spoilerezni, majd meglátod).
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mennyire szemét az új Metroid-ban a Diggernaut boss, vagy két órát szenvedtem vele, mire meglett. Tropára ment a bal hüvelykujjam.

Egyébként brutál jó a játék, és bizony van benne tartalom bőven, olyan 20 óránál játék és még nem értem a végére.
-
Tegnap kipróbáltam két demót, az egyik az Etrian Odyssey V: hát olyan szinten elkenték az arcom már az első pályán, hogy behúzott farokkal menekültem.
A másik pedig a Miitomo volt: Dávid, a daliás hős, oldalán a boszorkány Bayonattával, a pap Morgan Freeman-nal és a tolvaj Peter Griffin-nel karöltve megindult a gonosz varászló Snoop Dogg ellen, a jóságos Jack Black útmutatása segítségével. #truestory
-
woros
őstag
Akit érdekel a Konzol Stúdió boltban van még 3db Metroid Legacy Edition. https://www.konzolstudio.hu
-
Csak kíváncsi voltam... még nem néztem meg, ips vagy tn a Samus Edition. Illetve System Transfer-t csináltam és megnéztünk a gyerekekkel a browser-en keresztül egy 3D video-t, teljesen elégedett vagyok.
Remélem ma tudok játszani kicsit... illetve annyira szép a külseje, hogy azonnal rendeltem rá valami átlátszó kínai bugyit. -
válasz
koncsik
üzenetére
Tudom, hogy én vagyok ebben a témában a kisebbség, de én általában szemből nézem a 3DS-t, onnan meg minimális a különbség hogy TN vagy IPS a kijelző.
Ez ilyen mentális dolog, van akit zavar, ha nem a lehető legjobbat kapja, pedig valóságban alig van különbség a kettő között. -
Adam_Shepard
addikt
Van valakinem 20 felesleges vagy bealdozhato gold pontja szamomra?
-
zitrone88
aktív tag
De durva.. Még jó, hogy végül nem cseréltem le a 2ds xl-em egy használt new 3ds xl-re, ez lett volna kb a fő szempont. Az újak már mind ips-sel jönnek? Pl majd az snes verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bocsiiiiii 
priviért nem sértődöm meg