Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
zoltannagy
üzenetére
tudomásom szerint ilyenkor mindig az adott géphez van társítva. és ha csinálsz egy system transfert másik gépről, akkor bukod

-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Más nekem sem rémlik, Persona Q2 nekem a következő tervezett vétel, meg lehet még a Bowser's Inside Story-t bepótlom.
-
PitkyePadvan
tag
Tudtok még (fizikailag) megjelenő játékokról 3ds-re?
Hamarosan jön a Kirby, a demo-jával jól elszórakoztam nagyszerű játéknak néz ki
Ezen kívül tudok még a Jake Hunter DS játékok folytatásáról Áprilisban, illetve a Persona Q2 -ről nyár elején.Van esetleg más amin átsiklottam?
Egyre könnyebb megvennem ezeket az új címeket mert kevesebbet kell költenem rájuk
-
Mindegy, csak zárd be előtte a játékot a menüből.
-
Djuree
félisten
es a jatekot kikapcsolt allapotban kell cserelni vagy lehet bekapcsoltnal is?
-
Djuree
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
az ok, de ezen nincs hangerocsuszka, csak a 3D csuszkaja
jah megvan sry.

-
Djuree
félisten
hangot h tudom a menube halkabbra venni??
new 3ds xl -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon jó rész, többször is végigvittem.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Annyit kérdeznék, hogy amit a New DS-hez kaptam, Mario Kart 7-et MicroSD kártyán (pre-installed) az másik DS-be is jó?
Vagy alaplaphoz van társítva?
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
7th Dragon-nak van demója, próbáld ki. Szerintem egész jó, demó után én megvettem, de még nem játszottam vele

-
Freiherr
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nincs olyan.
Nem tudom.
Passz. -
PitkyePadvan
tag
Van olyan aki játszott DS-en is Shin Megami Tensei Devil Summoner játékkal, és 3DS-en is beszerezte?
(shin megami tensei devil summoner overclocked, és shin megami tensei devil summoner 2 codebreaker és az elődeire gondolok)Nagy köztük a különbség (DS és 3DS verzió között) ?
Illetve 7th Dragon III Code VFD -ről tudna valaki pár mondatot írni?

-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok,
ha nem nagyon off a téma, tudnátok mondani 2DS-re "top" jatekokat amiket mindenképp érdemes beszerezni?
Pl: Mario, mario kart, donkey kong-hoz hasonló játékok érdekelnének, pokemon meg ilyenek nem.
Köszönöm! -
xAttilax
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
ali express szarásig
-
woros
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
egamephone.com oldalon vannak full házak. Nézz körül.
-
PitkyePadvan
tag
New 3ds XL -hez lehet valahol szerezni komplett "házat" ? (Replacement housing shell)
Szeretnék festeni rá, de az eredetit nem akarom tönkretenni.
Esetleg gondoltam arra hogy valami hibás/nem működő 3ds-t megveszek és akkor annak a házát használom, csak nem nagyon találok (magyarországra), és 10ezret azért nem költenék egy borításra.
Hol lehet ilyet beszerezni (nem 3+ ezres szállítási költséggel
?) -
bwoay
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
maga az ár nem sokkal alacsonyabb, de helyben van, két év garanciával, amit viszont te linkeltél, onnan ide nem szállítanak
-
bwoay
nagyúr
válasz
zoltannagy
üzenetére
tegnap pont sikerült álomba mariokartozni magam

-
bwoay
nagyúr
válasz
zoltannagy
üzenetére
a black & lime az nem a Mario Kart bundle? szerintem az egy marha jó szín, a sötétek közül az egyik legjobb, de nekem mindenképpen fehér kellett, mert azon az ujjlenyomatok egyáltalán nem látszódnak meg a felső kijelző körül.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Tudod hogy van ez, ami valakinek már bóvli, az másnak még a simán használható kategória
És a new 2DS-t bóvlinak nevezni azért szerintem elég erős túlzás. -
zoltannagy
aktív tag
Rendben, köszönöm!
Csak mert írták privát üzenetben, hogy elég nagy a különbség, bemásolom és kicsit meginogtam, hogya 2 DS XL tényleg nem jó minőség lehet, de akkor megnyugodtam!
Ez volt az üzenetben, mikor a minőségről szó esett:
"Ezzel sokan igy vannak,de ég és föld ám a kettő,már csak az anyag használat és a minőség is,a kijelző is a 3d hatás és sokmindenben sokkal jobb a 3ds,az egy premium és mellette az 2ds egy komolytalanabbnak tünő szint kinai bovli....készülék,eleve az nyeklik mig a másik az fixen áll."Alzarol rendeltem újan Black & Lime Green színben (remélem jó kis szín lesz
) 45.000 Ft ért. -
bwoay
nagyúr
válasz
zoltannagy
üzenetére
kijelzőben biztosan nem jobb, ezt írtam is nemrég, konkrétan ma. a két gépben ugyanaz a kijelző van, csak a 3D miatt a 3DS esetén van rajta egy plusz réteg, erről találsz összehasonlító képet/videot. ugyanakkor léteznek IPS kijelzővel ellátott 3DS és 3DS XL gépek, ezekre nagyon-nagyon kell vadászni, viszont ott tényleg jobbak a betekintési szögek - meg állítólag a 3D hatás is, de a 2DS XL-el ezt pont nem lehet összevetni

de mindezt leszámítva a 2DS szerintem egy marha jól kitalált gép, kisebb is, könnyebb is, azt ugyan nem mondom, hogy svájci pontossággal rakták össze, de véleményem szerint teljesen rendben van. -
Djuree
félisten
válasz
zoltannagy
üzenetére
nem igazán fogsz észre venni semmit ha mezei felhasználó vagy.

-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Én most tervezek venni egy New 2DS XL-t.
Abban kérném a segítséget, hogy valóban sokkal jobb a 3 DS mint anyaghasználatban mint kijelzőben mint a 2 DS? Ahány eladó annyi vélemény, ezért is nehéz eldönteni, hogy akkora különbség van e a kettő között természetesen újan venném a NEW 2 DS XL-t.
Én igazából a 3D-t nem használnám, csak mario stb. menne.
Köszönöm!
üdv -
bwoay
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
itthon olcsóbb. de nem vágyom ilyenre, csak szerintem ez egy jó kiadás. mindemellett tény, hogy azért 3DS-nél lényegesen odatette magát a Nintendo, de lássuk be, akkor azért több volt a platformban, mint most. mondjuk engem speciel nem érdekel a támogatottsága, attól függetlenül lelem örömöm gyakorlatilag bármilyen hordozható konzolban

-
bwoay
nagyúr
azzal a geppel csupan egyetlen probléma van: az ember a hirdetes felrakasa ota konkretan be sem jelentkezett. a 2DS XL arai mellett szerintem total irrealis dolog 200-300 EUR/GBP egy ebayes, nem garis 3DS XL-ert, hiaba uj es bontatlan. novemberben 32-33-ert mentek a 2DS XL-ek a itthoni konzolboltokban, 2 ev garanciaval, ennek a duplajat meg triplajat mi indokolja egy nagyobb es nehezebb konzolnal? a userek ketharmada altal sosem hasznalt 3D? ja es allitolag (!) a 2DS TN panelje jobb kepet produkal, mint a szinten TN-es 3DS XL-ek, pont a 3D-hez szukseges plusz reteg hianya miatt.
amugy szerintem 2DS-bol a Minecraft Creeper edition hatarozottan jol sikerult, meg az Animal Crossing new leaf is tetszik. magamnak vegul az altalam ismert legvisszafogottabb verziot, a feher/levendula szinu Tomodachi life bundle-t vettem, jatekkal egyutt 42-ert.PHM:
jaj bocs, csak utolag lattam, amit irtal. lattam a kommenteket a hirdetes alatt, gondolkodtam is rajta, hogy jelezzem: konkretan a hirdetes feladasa napjan probaltam felvenni vele a kapcsolatot, de azota be sem lepett. -
etnies
senior tag
Persze, nem vitatom a 3DS-t, most venném meg a harmadik példányt, szeretem, nem gond. Egy dologtól félek, hogy idén leállítja a Nintendo és mindenkit átterel a Switch-re. Ha kinyitom az UK oldalt, akkor ömlik a Switch az arcomba, 3DS eldugva. Mindegy, pénteken megrendelem ezt a kiadást 200-ért.
-
woros
őstag
válasz
etnies
üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy milyen játékok vannak rá amikkel játszanál. 2011 óta fut ez a konzol és ezalatt 6 féle verzió látott belőle napvilágot. Nem semmi teljesítmény.. 8 év.. wow. Van rá megszámlálhatatlan játék, amik switchen nincsenek pl. és egy Mario Kart 7-nél még mindig mennek az online játékok, de ez csak 1 a sok közül. Igaz miiverse már nincsen, de üsse kő.
És persze, hogy drágák a new 3ds xl modellek, főleg a limitáltak és főleg újonnan.. nem gyártják egyiket se. Ahogy mondtad csak a new 2ds xl fut jelenleg, gagyi minőségben.
Amit itt hirdet a srác snes 3ds xl az használt, de ahogy láttam tökéletes állapotban van. -
etnies
senior tag
Köszi mindenkinek. Ez jó árnak számít, mert ez a verzió bontatlanul 300 Font körül van, a legolcsóbb amit találtam 200 Font, Metroidos kiadás.
A hardveraprós használt?Nekem igazából erre fáj a fogam, de ez tényleg nincs 300 Font alatt, használtan 180:

Így is nehéz döntés, mert 240 Font egy Switch és a 3ds szerintem nem lesz folytatva, tehát ennyi pénzt belerakni egy haldokló platformba..
Most a 2DS XL van a piacon, nevetségesen gyenge limited edition-kal, úgy érzem hogy ez már a vége ennek a szériának és semmi hír arról, hogy jön egy új DS konzol.
Ebből gondolom, hogy a Switch vonalat viszik majd tovább, aminek én nem ürülök, mert nem kompatibilis a 3DS játékokkal és egyelőre nem bírja sokáig aksival. Az 5 éves konzolom is bír egy töltéssel 7 órát, ez hatalmas előny, amikor utazom. -
etnies
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Ez szerintetek honnan származik?
Jó áron lenne ennyiért -
Jigoku
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Én kicseréltem a gyári 4 gigásat nagyobbra, így 8 gigás van most benne, mert azt találtam itthon. :,D Ez egy jó darabig elég lesz, van rajta pár digitális cím, de mivel én a játékokat nagyrészt (90%) dobozosan veszem, így nem is nagyon kell a hely (max ugye a témáknak, dlc tartalmaknak meg mentéseknek, de azok annyira sok helyet nem foglalnak szerintem). De ha te inkább digitálisan vásárolnál, inkább vegyél bele valami nagyobbat, ártani nem árt.
-
Djuree
félisten
memókarit érdemes venni a new 3ds xl-be vagy elég a gyári memória?
-
-
etnies
senior tag
Európán belül vannak még régiók? Lengyel gép megy mondjuk UK játékkal
-
-
etnies
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Szerintem elsőre Zeldából a Link to the past between worlds a legmegfelelőbb. A Majoras Mask-ban elakadtam régebben, azóta sem vittem végig, holnap tervezem elővenni újra.
Ha szereted a stratégiai játékot akkor ajánlom a Fire Emblem: Awakening-et, minden évben előveszem újra és újra, tegnap fejeztem be megint, 40 óra volt a végigjátszás.
Itt van az asztalomon a bontatlan Fire emblem birthright, alig várom már, hogy elkezdjem.Tudja valaki, hogy az echo is jó-e? Jó áron van most.
-
Djuree
félisten
hát 5000 alatt nem igazán találok játékokat. ilyen drágák még a régebbiek is?
-
Djuree
félisten
ez a majoras mask milyen játék?
-
-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Neked honnan jött?
-
-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
És te mennyiért vetted?
-
-
válasz
etnies
üzenetére
Az ebben lévő linket visszaolvasva megtalálhatod a véleményem a játékról.
-
-
etnies
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ránéztem, mi olyan drága abban?
-
PitkyePadvan
tag
válasz
Djuree
üzenetére
hát szerintem az eBay-es aukciók a legolcsóbbak, főleg ha senki sem licitál rá.
Én szoktam nézni német eBay-t is, mert sok minden van ott ami mondjuk az angolba/amcsiba nincs.
Amúgy meg türelmesen várni kell és nézni az akciókat, magyar boltokba előfordul hogy 2-3 címet eléggé leáraznak, meg használtakat is kiraknak 1-2 boltba olcsón (bár már volt olyan hogy a használt drágább volt mint az új
) , érdemes személyesen átvenni, vagy felhívni előtte a boltot, mert szokott olyna lenni hogy nem azt a képet mutatják ahogy a játék kinéz (selects -es, német nyelvű a borító, stb..).Amúgy a Selects-es / német is ugyanolyan csak más a borító, ha ez nem zavar német eBay-en olcsón be lehet szerezni USK logós játékokat pl. (nem mindig van feltüntetve eBay-en hogy elküldi magyarországra a terméket, de privát üzenetben megbeszélem és általában elküldi)
Illetve pakkokat érdemes még nézni a magyar/külföldi online piactereken, azok jóval olcsóbbak, csak lesz benne 1-2 játék amit nem túl jó/ nem szeretsz ezeket áron alul el szoktam én adni

-
Djuree
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
honnan erdemes jatekot venni ahol olcso?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Stella Glow-t ki ne bontsd, ha le van még pecsételve. Inkább húzd le Shop-ból, azzal játssz. Ezek biztosabbak, mint egy államkötvény

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
nem rossz összeállítás
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Wow, remek fogás! Ezek közül eddig csak a Stella Glow-val játszottam, nekem tetszett, írtam róla itt többször is, amikor játszottam vele, olvass vissza, ha érdekel

-
PitkyePadvan
tag
Na végre megjöttek

A Fire Emblem -et ki is bontottam, mert azt már régóta el akartam kezdeni, csak most volt olyan árban amiért szívesen megvettem. Az Etrian szériával még nem játszottam, ismerős tanácsára vettem meg
. A Shantae meg le volt árazva, korábbiakkal játszottam még és egy elég színvonalas játék. A Stella Glow -t meg sikerült elcsípnem egy aukción, kíváncsi vagyok milyen a játék. 
-
Djuree
félisten
ez valós lehet, megy gyári gépen ami nem mókolt?
[link]
miért ilyen olcsó ennyi játék? -
válasz
Djuree
üzenetére
Azért írtam első körben ezeket, mert ezekből már van ez a Nintendo Selects kiadás, olcsóbbak, mint egy újabb játék.
Amúgy a gépben ha jól rémlik gyárilag egy 4GB-os memóriakártya van, ha nem tervezel digitálisan vásárolni, akkor sokáig elég lehet. Cseréhez meg kell bontani a gépet, szóval érdemes az elején beletenni egy nagyobbat, ha ez később szempont lehet.
-
-
Djuree
félisten
na rendeltem egy new 3ds xl-t ebayről (teljesen új), postával együtt 50-ért ittvan és van hozzá egy játék meg töltő.

milyen játékokat érdemes először beszerezni? mik a legjobbak? minden stílus jöhet.
memókari gondolom nincs hozzá. milyen kell bele és mekkora a max méret amit felismer?
-
etnies
senior tag
Ez miért off?

Szerintem veszek egyet, csak el kell rejtenem asszony elől, már utálja a Nintendot.
Annak idején Gameboyom volt és osztálytársamnál nyomattuk a Snest, ezen nőttem fel.
Most van egy Snes minim, dobozban, ki sem bontottam és ez a második 3DS Xl, az elsőt ellopták, pedig Zeldás limited edition volt.
Ott egy kicsit megharagudtam a Nintendora, mert nem rakták át az eshopos játékaimat, mert nem volt meg a gép sorozatszáma.. Azóta csak fizikai játékot veszek...
Most meg akarok még egy DS-t, holott a mostaninak sincs semmi baja. Decemberben meg a Pc-t ugrapdeltem, Ryzen 2600x, 16 ram, 1070ti. Lefogja harapni a fejem, de veszek egyet
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
És egy Direct-et is kapsz holnap, boldog szülinapot, Feri bácsi!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Na a szülinapomra csak megérkezett. Lehet így is akarták, ki tudja...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest