Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az hogy végre matt a felület és nem ez a fényes mint a 3dsxl volt, nálam hatalmas pirospont.
Ez az átlósan csíkozott dizàjn a fedélen is tetszik, a kék rész meg lehetne zöld de így sem rosz.
Nem kell linkelni, most latram ugyanott ahol vettem neonzöld-feketét.XAttilax
Majd azt vagy az x y-t kipróbálom.
De itt ilyen cukorka kellett neki, amit odahúztam touchpadon majd elengedtem és leesett a földre.
Néztem hogy remélem nem ott kell tartanom a szájánál.. de bizony.. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak haza kell hozni...

-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, mondjuk te az eddigi posztjaid alapján kőkemény fanatikus vagy Zelda témában, szóval gondolom mindegyiket többször is végigjátszottad már - tényleg, a Game Boy és Game Boy color Zelda játékok mennyire élvezhetőek? Megéri őket megvenni 3DS-re?
Illetve, aki próbálta a Yoshi's Wolly World-öt: Wii U-n értékelhetően jobb, vagy elég 3DS-en is játszani vele? A tartalom ugyanaz a két játékban?
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te nem játszottad már egyszer végig az összes erre a gépre megjelent Zeldát?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Másnak nem "veszek", ne is kérjétek

-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen. Rosszul tettem fel a kérdést. Mennyire öregedett szépen a Majoras Mask? Szemezek a BOTW utánra egy special editionnel. De nem tudom, hogy mennyire vágná haza a mostani majdnem tökéletes BOTW beszippantást.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pedig elég egy nem? pokemon x. de van y sapphire ruby meg atyaég.
okok hogy picit más a sztori meg pár eltérő lény, de az alap ugyanaz..... rókabőr rev. 1000
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a frencsájz lényege, de tény hogy pokemonnál ez több mint durva. Viszont ha értenék pokemonokhoz lehet észrevenném azt ami ezt cáfolja.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ocarinát nem láttam most olcsóé...
/3/ds nél érdemes zsákolni. tudjátok, egyszer volt, aztán hol nem volt... soha többé nem kapni.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem emulátorral ne fárassza magát senki, annyira szépen átdolgozták ezeket 3DS-re. Akkor inkább egy-két videó a YT-ról, de csak ízelítőnek a sok spoiler miatt.
-
Faterkam
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dehogy, áhhhhhhhh

De mé nincs demo
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
james szótárában. a játéknehézség fogalma ismeretlen bejegyzés ezt màr a Ps3 topicból tudhatjuk... :-P
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked melyik akkor a kedvenc? Vagy csak simán jobb mind oszt ennyi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként magyar shop van a gépen? -
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mostanság a munka annyira kifáraszt, hogy örülök ha az Animal Crossing: New Leaf játékban gyorsan fel tudok lesni a városkámba. De amint van lehetőségem, folytatni fogom a Majora's Mask-ot, nem hagyom félbe a játékot.

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pff én nehézséget reggelizek
(ez de hülyén hangzik
) Csak nem lesz olyan gázos 
Amúgy én úgy tudom a Majora's Mak-ot tartják a legjobb Zeldának,videók alapján is elég "sötétebbnek és betegebbnek" tűnik
(#8355) Dr.F.E.R.I.: Játszottam már DS-en,tényleg másabb de szerintem nem lesz gond,hozzászokok. Én szeretem a kézikonzolokat,régen volt nálam sokáig egy GameBoy Mini is az tök frankó volt

Egyébként tetszik hogy el akarjátok venni a kedvem tőle

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te mondtad hogy mindegy a sorrend
De előbb úgyis az Ocarina-t tolom ki N64 emulátoron.
Ezt a kettőt olcsón ki tudom hozni most egyik ismerősöm jóvoltából,azért is veszem ezt
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
+ a Kennedy-gyilkosságot se fogja megúszni
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
passz.
gondolom e-mail értesítést kapott a szerencsés nyertes. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Smash Bros megjelenése után mutattak sok ilyen képet, mondjuk a Monster Hunter-en sem csodálkozom.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Minek az új 3DS?! Csinálok én magamnak saját c stick-et!"
kb. ez lehetett a motiváció. -
twingers
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat így nem sokat veszítünk azzal hogy megszűnik a "club"...
Én már anno akkor megorroltak rájuk mikor x idő után törölték a pontjaimat. Nehogy az ember össze tudja gyűjteni úgy valami komolyra, hogy havi 5-6 új játékot kelljen megvennie... -
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Biztos.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel az analógiával csak gameboyra jöhetne ki most is játék.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem muszáj mindig azonos nézőpoton lennünk

-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A DSinél tal´n nem használták ki. úgy látszik itt jobban van rá leheto"ség, hogy párhuzamosan a két gépre fejlesszenek, ahogy tették látszólag a Monster Hunter 4 -vel.
-
PHM
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
DS: 67MHz ARM9, 4MB ram.
DSi: 133MHz ARM9, 16MB ram, -GBA slot.
Itt is volt jócskán hardveres fejlődés, csak a fejlesztők nem használták ki.
Egyébként meg szerintem ugyanúgy elvétve lesz only N3DS játék,
mint anno a DSi-nél volt.
Konkrétan nem is hallottam olyanról, hogy valaki a DSi exlúzívok
miatt döntött volna az újabb konzol mellett. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Ennél valszeg többet fejlődött a technika 5-6 év alatt és pont itt a gond."
Ez teljesen igaz, de:
- egyrészt az már jó eséllyel csak magasabb fogyasztás vagy magasabb ár mellett lett volna kivitelezhető
- másrészt ez nem teljes generáció váltás; tehát nem is lett volna célszerű egy komoly hardveres upgrade.
Arra ott lesz a 9. generáció.
Nekem kimondottan tetszik ez az ütemezett, generációkra bontható életciklus, ami a konzoloknál van; nem kéne felforgatni az egészet. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért?
Amikor a 3DS-t tervezték, akkor valószínűleg még nem volt elérhető ilyen teljesítményű GPU, ilyen fogyasztással.
Gondolom a hardvert már 2009-2010 körül véglegesítették. Azóta meg 5-6 év telt el, és ennyit fejlődött a technika.
Tény, hogy jobb lett volna, ha kapásból így jön a 3DS, de akkor az vagy az üzemidőben, vagy az árban mutatkozott volna meg, de egyik esetben sem jó irányban.
De amúgy ez is olyan, hogy ha a régi 3DS mellé nem teszed oda az újat, akkor annyira nem szembetűnő a dolog.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezért nem érdekes neked a Gta5 :-P
Mindig csak az a Zelda! B-)
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szuper, köszönöm a választ.
Akkor holnap végre pihenés és játék lesz. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy tűnik nagyobb szerencsém volt, mert ma hívtak, hogy már át is vehetem akár ma a csomagot.
Csak sajnos elaludtam, és lekéstem az utolsó győri buszt, így holnap vehetem át.
Ilyen esetben egyébként nem adják át a csomagot másnak ugye, hogy ha egy nappal később veszem át jelzés nélkül?
Bocsánat az off-ért, csak az 576-ban most vásárlok először, ki kell tapasztalnom, hogy mi hogyan van. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én is remélem, mert 3 nap, és a világnak vége lesz ha megtörténik a baj.

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként az 576 bolttal mi a baj? A szállításra gondolod a 2 hetet, vagy arra, mire hozzájuk is megérkezik?
Mert személyesen venném át. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt Szlovákiában nem lehetett előrendelni sehol, Magyarországon meg csak az 576-ba tudok eljutni úgy, hogy azok fel is tudjanak hívni. (A GameShop-nál szlovák telefonszámot nem enged beírni).

-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem csak jövőhéten lesz meg, de legalább olyan pakk amit szeretnék

#7485) szabo111: széjjel fogom fotózni

egyetlen bajom, hogy nem lila lett, hanem szokásosan arany az egyedi cover, amit valahogy még most sem szeretek:S
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én az 576-ban rendeltem elő, remélem holnap én is átvehetem. Másoknál már láttam, hogy megkapták, ezért is reménykedek.
Igaz, ők más boltban is rendelték. -
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez azért erős túlzás de érzem az iróniád.
Mindenesetre nem semmi hogy régen ilyen strapabíró gépeket csináltak. -
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Ezért mondtam mert ehhez képest ez a gameboy nem semmi.
-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nálam a szépséghiba a konzol nyitómechanikájánál van a kijelző alatt.
Meg van repedve a műanyag.
Tartja a kijelzőt de szépséghiba.És miért vennél dsi-t miben jobb?
Én maximum dsi xl-t vennék dsi-ből de ds-ből elég a lite. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy emulátor durván leterheli pluszban a gép teljesítményét.
Egy N64 szintű játék max. emulátor nélkül futna a DS-en, ugyanis a két gép teljesítménye kb. egy szinten van.A GBA-val ugyanez a helyzet: Emulálva azt sem vinné a DS hardvere, ezért meg sem próbálják emulálni.
Helyette a komplett GBA firmwaret rakták rá, ezért is kell folyton újraindítani a DS-t, ha a két fw (GBA - DS) között váltassz.A 3DS-nél is hasonló a helyzet. Az egyébként a GCN-nel egyenértékű.
Ott mindjárt 4 firmware is van: 3DS, System Settings, GBA, meg egy ismeretlen. -
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert a GBA játékokat natívan futtatja, azaz van egy GBA a DSben, míg az emulátor egy köztes szoftverréteg, ami emulálja a gépet, amin elvileg futtatod a játékot, és annak nagyon rossz a hatékonysága.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
wiire is van n64 emu és az se valami jó. viszont snes játékok olyan 75%-a szépen fut, link to the past is vagy donkey kong - mk2 csak hang nélkül stb. zelda nekem hibátlan volt ameddig játszottam vele, egy két glitch volt, de semmi vész
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pc-n érdemes ilyenekkel próbálkozni.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem tudom, de nekem régen ds-en nem ment 100%-osan.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, még az Snes is megerőltető neki. Nes az megy rajta szépen emulatorral.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos a gép adottságai miatt nincs normálisan működő.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
máshol olcsóbb
new 3ds árakat viszont még sehol se látok 
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kéne egy Nintendo offtopik szoba is a többi mintájára

Most látom hogy van is egy, a szép emlékű Weißturul indításával...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
mint mondottam, a kényelem nem ingyen van.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
- = mínusz.

(#7128) Dr.F.E.R.I. : Én azért nem szívesen vágnék zsebre egy ilyen hacukát.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugye a New 3DS még csak Japánban és Ausztráliában elérhető, viszont most lehetőség van a "kiválasztottaknak" is venni az EU-n belül az úgynevezett Ambassador Edition-t ami drágább, de limitált kiadás és az elsők között jut így az ember New 3DS-hez az EU-ban. Remélem így már kicsit érthetőbb.

-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talán ez segít. Lényegében arról van szó, hogy a Nintendo random embereket kisorsolt, akik vásárolhatnak új fajta 3DS-t limitált speciális kiadású fedlapokkal. Ők a kiválasztottak--->Ambassador,
ldave ilyen ember, élt a lehetőséggel, megrendelte, már lehet hogy javában bontogatja kifelé a gépet a szoba egy eldugott sarkában a sötétben. 
-
n000rbi
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ambassador. Kapott mailt, élt a lehetőséggel

-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szivesen válaszolok a kérdésedre.
Amikor leírtam a véleményem akkor azért írtam le mert reagáltam az eggyik topiktárs gondolatára a csökkenő Japán konzolpiacról.
Ezután jegyeztem meg az eladási számokat és azt hogy vajon miért bukott ez a cég ennyire meg szerintem a kézikonzolpiacon.Akkor lehet meg kéne próbálni a témához hozzászólni és nem a PS vitát ócsárolni amikor csak időd engedi. Szerintem jobban járnál vele.

Hidd el így teszek majd mert annyira a gép nem érdekel csak számomra furcsa hogy az én negatív véleményem nem helyénvaló de egy-egy topiktárs komoly védőbeszéde egy olyan gép melett ami nem is Nintendo még se probléma.
Eddig azt tartottam hogy egy jó vitánál van két vélemény két ellenvélemény pontosabban.De akkor ezek szerint itt a fórumon a negatív kritikának helye nincs.
Pont mint a politikában ahol hangoztatják Magyarország jobban teljesít. Aki mást mond az meg hazudik."A többiek és a te véleményed megértettem és tiszteletben tartom és majd ez alapján igazítom a véleményem"
Ez megint mit jelent? Nekünk kell megformálni a te véleményedet?

Ez pusztán annyit jelent hogyha gond hogy van psp Vita-ról véleményem és ez ennyi embert zavar de ez lehet más téma is akkor moderálom magam és nem erőltetem feleslegesen.
Vagyis alkalmazkodok a tömeghez.Mert nekem nem az a poén hogyha itt a feszültséget generálom hanem az ha megvitatunk konzolos témákat. -
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudod mi a gyerekes egyáltalán?
Azt hogyha leírok valamit Vitáról negatív véleményt akkor egyből letámad a topiktárs szabo111 mert védeni kell a gépet mert erről nem lehet rosszat írni.Ezek szerint akkor én jogosan csak akkor szólhatok egy gépről hogyha nekem is van olyan persze akkor mások véleménye és újságcikkek alapján nem is lehet véleményem.
Másik dolog örülnék neki ha nem kötnél bele folyton abba amit írok mivel én a tényeket írom le.
Eladásszámmal és játékfelhozatallal kapcsolatban.
Vagy akkor ugyanazt az álláspontot véleményt már nem is szabad újra leírnom.Én próbálok itt a fórumon kedélyesen beszélgetni veletek néha egy kicsit vitatkozni de nem arrogáns módjára.
Légyszives próbálj meg te is így viszonyulni hozzám és nem folyton engem kioktatva ledegradálva a személyem megmagyarázni a dolgokat. -
BulletBill27
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát mindet

Nekem az 1. 2. 4. 7. 11. 12. és a 17. tetszett. Az első (Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back) és a 11. (Giratina and the Sky Warrior) magyarul is fent vannak (én csak ezeket találtam meg), de angolul mind megtekinthető. A szinkron olyan, amilyen.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A mostani nem volt rossz (Pokémon the Movie: Diancie and the Cocoon of Destruction). Persze volt, amelyik elég gáz volt. YouTube-on néztem én is őket, van, amelyik magyarul is fent van, ha érdekel. Japánban nagyon népszerűek, évente készül új mozifilm.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez egy Dragon Ball játék
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem nagyon tetszik.
én simán merném használni bárhol.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szép, de túl retró használni.
-
tybaa
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kicsit lassan mozdultak rá az akcióra, a többi konzolboltban már vagy nem adják mellé, vagy szép lassan addig emelték az árat, hogy már nem igazán számít jó vételnek.
De azért szívesen bemennék az 576-ba, hogy egy ilyen szép fekete-piros 2DS-t kérnék.
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart az akció, mert az 576 oldalán már most se látok 1 db NSMB2-t sem raktáron...
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Magyar oldalak közül szinte csak a Gamepod-ot követem, de az összes általam olvasott nemzetközi játékos oldal megemlékezett róla valamilyen formában.
-
Diopapa
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Adapter elvileg van hozzá. Valahol azt olvastam, hogy a 3ds visszafele kompatibilis, vagyis a DS játékokat tudja futtatni. Igaz ez? Az a bajom a régebbi gépekkel, hogy nem tudom az akksijukkal mi a helyzet. Amit kinéztem, az elvileg egy 1 éves gép, a fotók alapján karcmentes és RÓZASZÍN..
Ugye nagyon nem mindegy... 
-
Podolski1998
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem belépő pokemonosként kicsit túl könnyű a játék. A sztori meglepően tetszett bár nagy fordulatokra számítson. A harcrendszer nekem nagyon tetszik. Az viszont már kevésbé hogy minden barlangban és városok között menve beleütközünk vad pokemonokba akiket könnyű legyőzni viszont lecsipegetik a támadásainkat. Meglehetősen frusztráló hogy egy bosst azért nem tudsz legyőzni mert pár vad pokemon elvitte a támadásaid. Ezenkívül viszont nagyon jó játék.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szabó kolléga magyarázata (az első fele) elég kézenfekvőnek tűnik, vagyis simán kápéért megvehető így egy alapvetően digitálisan terjesztett játék. Igény pedig biztosan van ezekre, mert korábban is láttam már ilyet (csak Nintendónál még nem).
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, hogy ping-pongozni kell a gömbbel
Uhh pedig ilyen az ocarinaban is volt. En meg rápróbáltam minden itemet mar.
3 és fel hp val nem akartam emberkedni nagyon
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Leginkább számítógépen elterjedt ez a terjesztési módszer, pl az Euro Truck Simulator 2.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Más cégek már régóta csinálják ezt, Nintendó részéről viszont most hallok ilyet először.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van, a Titan's Mitt a Desert Palace-ban van. A futóversenyhez pedig kell a pegasus boots amit Kakariko Village-ben tudsz beszerezni a tolvaj figurától.

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ez gyors volt. Jo akkor nem veszem meg inkabb a bombat fogom.
Illetve akkor meg ket kerdes a futoversenyt siman le kell tekerni vagy van valami trukkje?
Meg a karkotot amivel nagy kovet lehet emelni hol lehet megszerezni ? -
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor a metacritic reális lehetett.... mindegy, megvettem. már késő.

-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
azzal nincs baj, animal crossing is magányos gém, elvagyok vele... 20+ óra jó / kaszt
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
fantasy life jól leült. nekem van 10 percem benne....

-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
egyáltalán nem rövid, a sokadik nekifutásra meg gondolom már viszelőre a rutin

-
raggg
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre gondoltam, viszont a gépet használtan vettem. Ez a club nintendo sem tiszta nekem; ez gyakorlatilag az eshopos nintendo fiókom, vagy egy külön account?
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tény, irgalmatlan tartalommal pakolták meg.
mondjuk szerintem hosszúságra a Twilight Princess sem piskóta
Nagyon régen játszottam vele, de úgy rémlik, hogy baromi hosszú volt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd ha hivatalos Nintendo eltörlés lesz, akkor felkapom a fejem, de ez addig a semmi extra kategória nálam.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell magyarázkodni, ez nem a rossz tanuló felel topik
Amúgy én a Vitával vagyok így, megvettem, végigjátszottam rajta a Tearaway-t (ami elsőrosban érdekelet) és nagyjából a LBP Vitát és a Lumines-t, és bár van még pár cím, ami érdekelne a gépre, de nem tudom mit csináljak. Az FF X egy min, 40+ órás játék, magamit ismerve sose fejezném ezt már be. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt egyedül te adod el a 3DS-ed, mi ezt nem tudhatjuk

-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alt Gr + j
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
azért két csúnya műanyaggal is meg lehetne tolni a cipőit mit gondolsz?

-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
szééép, csak a sárga
pisiállvány hiányzik a lába alól, és mehetne amiibo-nak
Pont ma reggel toltam egy kis WW-t, míg aludt a család. Ez is nagyon kedves kis játék. Kár, hogy nincs időm rendesen leülni ezzel játszani.
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
előtte még végigtolom a DS-es New Super Mario-t, vagy 6 éve játszottam végig azt is, jó lesz egy kis nosztalgiafaktor

utána jöhet a OOT

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tényleg nem volt bonyolult, bár a végén már nagyon kezdtem unni a gyűjtögetést, egy-két darab megszívatott rendesen, de 78-ról kb. háromnegyed óra alatt felugrott százra a mutató.
legyakom a főbosst, aztán elég is lesz egy darabig a LBW-ből

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
á dehogy, az már nekem túl sok volt.
viszont a maimaiokból tegnap gyorsan meg lett a 100

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor mindent összegyűjtök a főboss előtt

Lassa 30 órát toltam bele, de nem tudom megunni, nagyon megszerettem ezt a Zeldát is, bár nekem az örök etalon a Wind Waker marad

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
grat! az szép

hány órád van benne? minden más 100%?
De a végefőcím után is tovább gyűjtögethetek?
-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi, élek a segítséggel

Végigtolom a lbw-t, kis pihi zeldából, aztán újra nekiugrok az OOT-nak.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy OOT-t nekem is újra be kéne szerezni... meg egy csomó időt

-
qper
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem eddig nem volt problémám az egy helyes iránnyal, egyedül a Zelda OOT-ben sincs fogalmam sosem, hogy most mikor mit kellene csinálni, melyik időben

Nehézre sikeredett nekem, egy kicsi kényelmessé tettek az utóbbi évtizedek játékai

Egy hónapja félbehagytam, muszáj lesz újrakezdenem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy erre, vagy a Link between worlds-re. Egy felülnézetes és egy 3D rész után most nem hiszem, hogy jönne újabb. Talán majd a generáció vége táján még valami.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem írnál olyat, amit a személyem elleni támadásnak vélhetek (ha csak vicceskedve is, de a zsebemben turkáltál, ezt még az anyámbak se tűröm el), máris meg lenne előzve minden "nem állok mostantól veled szóba" ovis durcizást.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy gondolom, hogy arra költöm el a munkával megkeresett pénzem, amire úri kedvem tartja...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyira nehéz?
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Küldtem egyet, de csak most vettem észre, hogy írtál.
Pedig jó ötlet volt, legközelebb ha írok akkor tuti az lesz. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindenesetre megpróbálom, maximum elzavarnak csehül.
Köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Csak nem lesz olyan gázos 
De előbb úgyis az Ocarina-t tolom ki N64 emulátoron.
Akkor holnap végre pihenés és játék lesz.
Ilyen esetben egyébként nem adják át a csomagot másnak ugye, hogy ha egy nappal később veszem át jelzés nélkül?

Dr.F.E.R.I.