Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam egy 2DS XL-el. Nagyon szuper, minden rendben van. Annyi lenne a kérdésem, hogy ha a microSD kártyát szeretném nagyobbra cserélni, akkor a rajta lévő adatokat elég csak átmásolni a másik kártyára vagy van valami spéci eljárás? Nyílván nem szeretném a rajta lévő mentéseket és játékokat elveszteni.
-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi szépen! Én is, azért esett erre a választásom! Bár stílusosan lehetett volna Sam is...

-
ViharVadász
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A Luigi's Mansion-t biztos imádni fogod.
Picikét mondjuk az irányítás bugyután van szerintem megoldva, de ettől függetlenül nagyon szórakoztató játék. Ha meg szereted a logikai játékokat, nagyon tudom ajánlani a Professor Layton játékokat, azok is nagyon hangulatosak a rajzfilmes jelenetekkel. 
Szerk. : nagyon jó lett az új profil képed, bírtam nagyon a karaktert.
-
Narxis
nagyúr
2DS New XL-ben 32GB-os kártyát lehet mondjuk 64-esre cserélni, úgy hogy a gépre másolok mindent a 32-esről és azt a megfelelő formázás után csak rámásolom a 64-esre?
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ha ki tudod várni, parancsolj!

Más: Elkezdtem a Detective Pikachu-t. Kicsit mást vártam tőle, meg nem egy hű de pörgős játék, ennek ellenére szerintem egyáltalán nem rossz. Agyalós, össze kell tenni a dolgokat, Pikachu-nak is vannak néha jó beszólásai, mellesleg a grafika is egész jó véleményem szerint.
-
PitkyePadvan
tag
Vettem egy akku bankot még anno a telefonomhoz, és arra gondoltam hogy milyen jó lenne ha a New 3DS XL töltésére is lehetne használni. Van esetleg olyan kábel valahol aminek az egyik fele USB a másik pedig a 3DS-hez csatlakozik?

-
g@bo
nagyúr
mindegy, alza hozta a 3ds xl-t....
amúgy még valami, náluk is elfogyott, volt este 5 db. előtte hívtam a platinumshop-ot, hogy a rendelésem megkapom e, azóta se hívtak vissza, pedig "raktáron" a termék.
mázli, hogy máshol is -duplán- berendeltem.szóval, szívatni ezeket a pofátlan webshopokat ami belefér. mert belefér.

-
30z.Samu
titán
Este végigjátszottam a Mario 3D Land-et, az utolsó világnál volt egy kisebb cummandáré, de ettől eltekintve szerintem meglehetősen easy a játék. Elég hamar végig tudtam rajta rongyolni, pedig nem állt szándékomban. Ettől függetlenül ez az egyik legjobb Mario játék, amivel eddig játszottam. Ott vannak még a Speciel World-ök, szerintem majd időnként előkapom a játékot és azokat is megcsinálom. A következő project a Yoshi's New Island vagy a Detective Pikachu lesz.
-
g@bo
nagyúr
srácok.
n3dsxl blue 67k...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
emez 48 ért???

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem is az van, még mindig kapható, a SNES-esnek már se híre, se hamva...
-
-
Hogy megmondtam! Jó, csak másfél évet tévedtem.
-
g@bo
nagyúr
válasz
f3rdzs0
üzenetére
kék most van nekik... rendeltem. gamepark már a kék rendelését is visszadobta.
Kedves Gedeon!
Köszönjük rendelésed, de sajnos nem tudjuk teljesíteni:
A forgalmazó már nem tud 3DS XL készülékeket adni, kifutott termék lett.
Le kell vennünk az oldalról nekünk is, más csak 2DS-ek lesznek.
Elnézésedet kérjük!Üdv'
Game Park Team
alzában 1 hete volt fekete, mindegy, a kék is jó lesz.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, N3DS-re kerestem kijelzőfóliát és nagy nehezen rátaláltam erre az Akwox-ra, csak kb. ez a legolcsóbb és 5000 a posta, nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e ilyet kapni máshol vagy itthon? Esetleg, ha ilyet nem, akkor másik fajta üvegfóliát esetleg simát N3DS-re? Szinte minden boltban csak a régihez találok, vagy az új XL-hez.

-
Jigoku
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát igen, én is nézegetem X időnként, hogy mik várhatók a jövőben a kis konzolra, és azért aggódok kicsit. Meg pöppet mérges is vagyok magamra egyébként, hogy idén nyárig vártam a vásárlással... de annyira engem nem zavar, ha nem current gen lesz a 3DS, végül is rengeteg játék van rá, amikkel utólag is fogok tudni játszani.
Csak azért hiányozni fog, hogy nem fogok tudni várni már rá új megjelenéseket. -
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Remélem lesznek még rá játékok, mert szeretem ezt a kis konzolt. Csak jelenleg nagy a csend, túl nagy...

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Miért mutogatnának? Szokás szerint megvárják a konzol utolsó hónapjait, majd kiadnak egy menő címet 10 darabos fizikai változatban természetesen US only, nem várok többet

-
30z.Samu
titán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Csak kérdés akarnak-e még, eddig sok címmel nem találkoztam, amit jövőre akarnának kiadni rá...

-
30z.Samu
titán
Most már egyre valószínűbb, hogy a Nintendo inkább a Switch-re szeretne koncentrálni. Egyébként valahol meg is értem, mert egyrészt a 3DS mint olyan már jó pár éve a piacon van, másrészt pedig eléggé korlátozza a fejlesztőket a hardver. Én már a Luigi's Mansion 2 végigjátszásánál itt-ott éreztem hogy el tudna viselni egy erősebb vasat is a játék, pedig én már az újabb 2DS-el nyomtam, ami elvileg erősebb mint a kisebbik tesója. Én is meglehetősen későn vettem meg a gépet, viszont kis millió játék van rá, továbbá kompatibilis a DS-el is, így még több játék elérhető rá. Szóval egy darabig marad nálam ez a kis konzol.

-
-
g@bo
nagyúr
uraim,
kissé aggódom a jövőt illetően, a nintendo valóban befejezte a 3ds gyártását?

amennyiben komoly zsét szórnék az ügyre, metál kék v fekete modell közül ti melyiket választanátok?
-
Youri
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Fizikaira igen, jöhetnek olyanok is amikből a PAL-os nem igazán beszerezhető
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
De amúgy volt valami nem? Resident Evil rémlik, hogy akciós volt a napokban, de nem nagyon figyeltem ezeket.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én igazából azt nem értem, hogy a saját kisebb cuccait miért nem akciózza sosem a Nintendo, pl Pocket Football Club, Pullblox és társaik. Már csak kipróbálni is megvennék párat.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem volt netem öt napig, mert megdöglött a kábelmodem. Most szembesültem csak a sivár valósággal. Tényleg nem futotta még egy nyomorult helloweenes akcióra sem?

-
30z.Samu
titán
Jó játék mind a kettő! A Luigi's Mansion 1-et is be fogom szerezni, bár őszintén szólva ezzel a portal én nem vagyok kibékülve. De örüljünk, hogy van, legalább végig tudom tolni.
Továbbá tervben van a Majora's Mask beszerzése a későbbiekben, meg Virtual Console-on végig akarom tolni a Zelda A Link to the Past-ot is, azzal tartozom még gyerekkori önmagamnak.

-
30z.Samu
titán
Luigi’s Mansion 2 pipa, nagyon jó pofa játék! Aki eddig nem szerezte be, annak tudom ajánlani! Szerintem a Mario 3D Land-et fogom folytatni.
-
Youri
veterán
Sziasztok,
van valami lista azokról a megvásárlásra érdemes játékokról, amik nem jelentek meg PAL-ra, de azu USA-ban igen? Beszereztem egy US 3DS-t, aztán gondoltam pár érdemes darabot össze
harácsolnékgyűjtenék
-
g@bo
nagyúr
elmentem megvenni, nem tudom a bontalan / vadonatúj (a hirdető szerint érintetlen) kinek mit jelent, de tiszta karist volt az alsó kijelző, is.
a gép zacsi nélkül csak hanyagul be volt vágva a dobozába. sértődés volt, mikor mondtam ez nem új, kösz nem kell.
használt termék, pofátlanul. -
adalbert1
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Igen, nekem még talán 2 játék van, ami új megjelenés, és be fogom szerezni, de utána sok érdekesség már nem fog jönni (legalábbis számomra) - a 3DS-t én úgy kezelem, hogy van rá rengeteg jó játék, amit már kiadtak, illetve a DS kompatibilitás miatt még több, de új dolgokat már nem várok tőle, arra ott a Switch.
Amúgy hasonló Sega collection már jött ki anno Xbox 360-ra is, szerintem Wii U-ra akkor sem jött ki, ha jól emlékszem.
-
Narxis
nagyúr
Unom már, hogy minden csak switch-re jelenik meg.
-
aya
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Arra is lusta voltam hogy ezt a képet összehozzam

Gyengém a japán meg a monszta hanta, a kettő együtt.A legszebb limitált kiadások mind japánok, aztán mindenki úgy használja ahogy akarja. Az enyém maradt full japán, 3x 1600ft postával a monsták darabja, és mehet a lokál multi. Egy rajang gold sima LL még befigyel szerintem, de érdemes megnézni az alap 3ds kingdom hearts kiadást, nagyon szép az is.
-
g@bo
nagyúr
urak
45 ropiért mennyire vállalható? vagy inkább éhezni és new 3ds xl?

-
maximilian4
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen new xl. Korábban írtam hogy alsónak fakóbbak a színei és a betekintési szögei is mások, de ez így nem volt igaz. Vagyis igaz, de akkor kint néztem napsütésben és abból adódhatott hogy míg a felső kijelző felülete teljesen fényes, addig az alsó kijelzőnek másabb a felületkezelése (inkább matt), és máshogy törik meg rajta a fény. Viszont sötétebb környezetben mindkét kijelzőnek gyakorlatilag 180 fokos a betekintési szöge és a színek sem invertálódnak, mindkettő ugyanolyan élénk.

-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"én szemből nézem."

amúgy nem minden xl modell ips..
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Ha jól látom egy XL modell, akkor pedig valószínű. A sima N3DS-em szögei messze nem ilyen jók. Mondjuk én hülyén csinálom, én szemből nézem.
-
shenmuedc
tag
Ajánlanátok valami pörgős de egyszerűbb nyelvezetű rpg-t egy 11 éves kisrácnak?
Úgy értem amiez nem kell erős nyelvtudás. konyhanyelven azért tud. -
Narxis
nagyúr
Sega nem adta ki Golden Axe-t 3DS-re?
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Akkor érdemes a sima SMT IV-gyel kezdeni, ha azzal is mindenképp terveznél játszani, amúgy magában teljesen jó az Apocalypse is.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Értelek, a napokban szerzem be a kettőt, de hogy is mondjam, inkább másra költöm, mert elég sok játék van amivel még nem játszottam. Például meg van a Shin Megami Tensei IV: Apocalypse, viszont más fórumokon többen javasolták hogy érdemes a sima IV-essel kezdeni
, úgyhogy inkább az lesz belőle.Azért ha látom olcsóbban, 6 esetleg 7 ezer forint körül lehet lecsapok rá, sajnos nincs rálátásom hogy mennyire fogy és mennyire lesz nehéz később beszerezni, de egyenlőre nem látom értelmét.
-
30z.Samu
titán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Én ettől függetlenül meg fogom venni, 10k egy játékért szerintem nem olyan vészes. Oké, remaster/remake, de akkor is.

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
hát az egyszeri kipörgetős sajna, utána nem nagyon van már értelme tolni és a kb 8 óra is olyan hogy az összes szellemet meg fogod találni, tehát nem lesz miért utána játszanod. amúgy jó játék, a második rész már jóval több dolgot ad, remélhetőleg a Switch-re közelgő harmadik meg majd még menőbb lesz.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Luigi's Mansionre kérded?
-
shenmuedc
tag
A regebbi tipusu 2ds, myen minosegu? Ugy ertem kenyelmes? Anyagminoseg strapabirosagra
-
PitkyePadvan
tag
Újrajátszhatóság mennyire játszik?
8-9 órás a teljes játék elvileg, és kicsit sokallok érte 10k-t.
Normális esetben várnék hogy valaki eladja olcsóbban, de nem tudom hogy erre mennyi a reális esély
-
30z.Samu
titán
válasz
planbmokus
üzenetére
Nagyon jó játék! Én kb 2 hete nem kapcsoltam be szegény kis masinát, más projekt volt, meg dolgoztam is. De szerintem hétvégén folytatom, lassan a vége fele vagyok.
Az egyet is meg kéne venni, meg a 3 megjelenéséig kéne szerezni egy Switch-et. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
planbmokus
üzenetére
Jobb később mint soha.
Én már kaptam az emailt, hogy holnap hozzák a Luigi's Mansion játékot. 
-
maximilian4
addikt
Köszi. Csak arra voltam kíváncsi hogy reális áron vettem-e, de ezek szerint igen. Mettalic blue, kijelző karcmentes, fedlap karcmentes, hátlapon van néhány hajszálkarc, de az könnyen cserélhető. Igazából a fedlapot sem nagy dolog cserélni, gondolkozom rajta hogy felpimpelem és rendelek hozzá ebay-ről egy majoras maskos vagy snes-es házat. Az snes-es mondjuk úgy lenne szép ha a belső borítást is kicserélném, az már kicsit nagyobb munka.
-
woros
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ha csak a gépet nézed, játék nélkül, akkor állapottól függően szvsz 30-45 között a reális. 30k az ütött kopott 45k egy jó állapotú, nem limitált példány még garis.
-
maximilian4
addikt
Egyébként jelenleg egy new nintendo 3ds xl-nek mennyi a reális használtpiaci ára?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én berendeltem az első részt is. GC-n úgysem fogom sose játszani, legalább ez is meglesz. Az Epic Yarn és a Bowser is le lesznek töltve, így egyszerűbb mint a használt DS és Wii verziókat hajtani. Azt még nem tudom, ez a kettő dobozosan is kelleni fog-e. Bowser meg van eredetiben, de az origi Kirby-t is fel fogom majd hajtani.
-
aya
addikt
Holnap lefotózom a japán 3ds kollekciót, gépekből tuti nem kell már onnan semmi, van 3-ds kintről

Meg egy rakás monszta hanta
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Picikét mondjuk az irányítás bugyután van szerintem megoldva, de ettől függetlenül nagyon szórakoztató játék. Ha meg szereted a logikai játékokat, nagyon tudom ajánlani a Professor Layton játékokat, azok is nagyon hangulatosak a rajzfilmes jelenetekkel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)