Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
na, befejeztem a new super mario 2-t, hosszú idő után. Majoras mask viszont még mindig nem igazán tetszik.
-
Bétaville
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi!

Majd megnézem. -
-
Bétaville
senior tag
Szeretném az E-shop-ból letölteni azokat a játékokat, ami már egyszer
le lett töltve. Melyik menüpont alatt tudnám ezt kivitelezni?
-
-
boost
veterán
Ki próbálta már ki az új Kirby játékot? Konnektor.org podcastben egész jókat meséltek róla, de nekem Kirby mindig is nagyon gyerekesnek tűnt.
-
Phobion
addikt
válasz
Bétaville
üzenetére
a WiFi-re tudtál csatlakozni? tehát kiírta, hogy a kapcsolat sikeres? mert erre ha rá guglizok, akkor azt írják, hogy nem tudott csatlakozni a wifire
itt van erről egy jó kis leírás:http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/499/p/430/c/260
-
Bétaville
senior tag
Nem tudok belépni az E-shopba, mert a következő hibát írja ki: (lefordítaná valaki?)
"Error Code: 003-4199
A communication error has occurred.
There may be problems with the
network or the enviroment.
To ensure an optimal connection
anvironment, move closer to the
acces point and make sure that there
are no obstructions between the
system and the access point.
If this does not work, please try
again later.If the problem persists, please contact
your local customer support centre.
For contact details, check the
Operations Manual or visit
support.nintendo.com." -
Bétaville
senior tag
Srácok!
A wifi-t, hogy tudom aktiválni a Nintendo 3DS XL-en? -
Phobion
addikt
válasz
planbmokus
üzenetére
Biztos? [link] : (
Azért köszi!

-
Phobion
addikt
komoly, hogy pokemon X-et sehol nem kapni jó áron
, ellenben az Y meg mindenhol kapható és még le is van értékelve néhol -
Bétaville
senior tag
32Gb-os memória kártyát elviszi a New Nintendo 3DS XL?

-
-
domiromm
tag
Helló.
Szeretnék venni New 3ds xl-t és nem tudom hogy ez belefér-e ebbe a tokba vagy ti milyen képernyő védőt és tokot ajánlotok hozzá.
Válaszokat előre köszönöm. -
adalbert1
veterán
Itt egy jó lista a DSi enhanced címekről, gyakorlatilag csak ezektől kell tartani, hogy eltérő régió esetén nem mennek DSi-től felfelé.
-
ayo
veterán
na megnéztem: Sonic Classic Collection (DSi Enhanced) a teljes neve, szóval akkor azért nem
.akkor a lényeg: az a pár DSi játék és az összes 3DS játék régiós, többi viszont független.
-
ayo
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
pedig mindnek mennie kell ami usa.
összedobtam egy videót, bocs a rossz minőségért

-
ayo
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
nálad lesz valami, mert nálam szuper minden, de amúgy kb. mindenki USA DS játékot vesz, pont azért mert olcsóbb és lejátssza
nem lehet hogy DSi játékot próbáltál, mert onnan kezdték a régiózást aszem?
-
Bétaville
senior tag
Egy elég láma kérdésem lenne.
3DS-el, hogy tudok játékot vásárolni? -
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Kirby Planet Robobot story végig játszva, de nem 100%-ra. Van még mit gyűjtögetnem. Ötletes pályák, nehézség fokozatosan adagolva, de nem vészes. A végső boss harc nekem nem tetszett, és kicsit rövidnek tartom. Végig játszás után nyílik meg plusz tartalom.
-
-
A DS töltője ugye nem jó a new 3ds-hez?
-
Phoeniҳ
tag
Érdeklődnék ha N3dsXL-en szeretnék játszani DS játékokkal akkor azoknak is PAL-nak kell lenniük vagy a DS játékoknak mindegy?
-
csatis
csendes tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ne felejtsd el átvenni a minden hónapban megjelenő Pokémon ajándékokat.
Kezdd el a játékot, juss el egy Pokémon Centerhez mentsél majd lép ki a játékból.
Indítsd újra el a játékot és válaszd a Mystery Gift/Receive Gift/Get via internet pontot vedd át az ajándékot, majd látogasd meg a Pokemon Centerbe a Postás csajszit aki átadja a karakterednek az ajándék pokémont, majd mentsd el a játékot.
Idén minden hónapban van ajándék pokémon, illetve a konzol boltokban vannak ingyenes ajándék pokémon kódok. Érdemes beszerezni azokat is.
-
Phobion
addikt
válasz
planbmokus
üzenetére
szuper, kicsit megijedtem

akkor csatlakoznék
:
nagyon tetszik
-
Phobion
addikt
new 3ds xl tulajok, nektek a kihajthatós kijelző nem lötyög kicsit?

-
Phobion
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
rendben, köszi!

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mintha lenne valami eShop-os program, ami a játékkártyáról átteszi a mentést az SD kártyára, de sajna csak ebbe az irányba működik.
-
-
Ó, arra a szintre nem megyek el, hogy mindenből mindent
Elég lesz a DS-es kiadás. 3DS-re jön majd ősszel a hetedik rész, majd talán év végén a nyolcadik. Abból EU-s változat lesz majd, mert hát a 3DS-em csak az fut. PS4-re meg majd a DQ Builders, bár a Minecraft nem jött be, de hátha DQ köntösben megkedvelem majd. Amit sajnálok, hogy a Theatrhythm vátlozat csak japánul jelent meg, azzal pedig szívesen játszanék, jó zenék vannak ebben a sorozatban is. -
-
-
-
csatis
csendes tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ha több játékot akarsz letölteni az eShopról akkor mindenképpen cseréld le a 4GB kártyádat egy 32 GB-ra.
Omega Ruby a cseh eShopban jelenleg nem akciós 1129 CZK ami 13 500Ft, azonban most ennek fizikai változata a konzolboltokban a rövid ideig akciós 9999.-Ft
Érdemes figyelni az eShopot mert időnként vannak nagyon jó akciók.
Fontos mindig mérlegelni:
A fizikai változatot később el tudod adni, azonban ha kártya nincs kéznél amikor kéne az bosszantó lehet.
A digitális változat a géped memória kártyáján lesz így nem kell több kártyát egyszerre magaddal cipelni, továbbá a My Nintendón 50-60 arany tallért kapsz egy "A" kategóriás játékért. amit aztán később beválthatsz pl:40%-os kedvezményre.
Az eShopban az akciókra érdemes figyelni, továbbá a 25-75%-os kedvezménnyel vásárolt játék eredeti ára után kapod az arany tallért a My Nintendón.
Az új játékok megjelenéskor a cseh eShopban a magyar fizikai hordozóhoz viszonyítva egyező vagy kedvezőbb árúak. (persze lehet néhány kivétel is).
A lényeg az, hogy számodra mi a vonzóbb. -
aya
addikt
Capcom, kína only, de január óta beengedik az angol ip-t is, és a magyart is

Tencent játék, ( már ők a világ legnagyobb játékkiadója )
Folyamatosan fejlesztik, most épp a generations-ból vették át a tárgy maxolást.
Kicsit laggol de free

Off vége.
A generations már csak a mountolás miatt jobb, azt még nem vették át.
Egyébként hiába mmo, 100%-ban ugyanaz mint a sima MH csak itt látod a lobbiban a többieket.
-
-
-
Phobion
addikt
Keresgéltem az összefoglalóban, de ezzel kapcsolatosan nem találtam információt. Ha eshopról töltök le több játékot, akkor célszerű nagyobb memóriakártyát vásárolni a géphez, vagy az alap 4GB-os elég 2-3 játékhoz?
Illetve még annyi, hogy pl egy omega ruby-t is célszerűbb cseh eshopból vásárolni mint fizikálisan megvenni?
-
Phoeniҳ
tag
válasz
alevan
üzenetére
Error-al eldobja a kártyát....amazon/ebay/g2a, de eddig mindig minden elfogadta, de itt nem.
Ezért kérdeztem ezt a tényleg lényeges kérdést, mert semmi különbséget nem láttam a magyar és uk eshopba direkt végignéztem. Még az árak is stimmelnek 100-200 ft eltéréssel néhol a font-euro különbözettel persze. -
Phobion
addikt
Jól látom [itt], hogy gameboy-os játékokkal is lehet játszani 3DS-en?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most már másnak is egyértelmű lesz milyen játék min fut!