Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy amikor fenn teljes képernyőn megy a vidi, lenn van egy fullscreen gomb a play alatt. Az mire jó? Sajnos videókban, amiket néztem a konzolról, egyiknél se próbálták ki azt, hogy mit csinál.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
a régi is támogatja, csak a hw gyengébb, főként a RAM okoz nagy különbséget.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi! Külföldi leírásokból én is így vettem ki, csak biztosra szerettem volna menni. A kérdésem még az lenne, hogyha a felső kijelzőn megy videó (pl. youtube), akkor az alsó kikapcsolható, hogy ne világítson az arcomba feleslegesen a fehér menüjével? Ha valaki meg tudná nézni az új szérián, megköszönném!

-
r3dsnake
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy a sima XL és a new XL között a böngészőben milyen különbség van? A sima XL le tudna játszani html5-ös video streamet? Pl. Plex szerverről.
Köszi!
-
Na, gyerekek, egy kis segítég kellene.

Még nem vádároltam sokszor 3DS játékokat, így meglepődtem, amikor olvastam, hogy a régebbi/nem olyan keresett címekből már sokszor nincs és nem is lesz a hazai boltokban raktáron.
Most utazom egy hónapra skóciába, ot lehetőségem lesz betankolni Nintendós cuccokból.
A kérdés: milyen 3DS címeket érdemes beszereznem, amiket itthon már csak nehezen találnék?(Gondolom, hogy az olyan címeket mint a Mario Kart 7, Luigi's Mansion 2, A Link Between Worlds itthon is könnyen be lehet sterezni, nem?
) -
Blaise
veterán
Köszi a választ mindenkinek!
Link between worlds-öt beszerzem, de eddig nem nagyon láttam használtan sehol.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az első igazán vállalható rész a Link to the past volt, de az csak Wii U-n érhető el. Ahhoz viszont közel áll a Gameboy-os Link's awakening, ami letölthető 3DS eshopról. Hasonló, de új feldolgozás a Link between worlds. A 3D-s részek közül az Ocarina of time az első időrendben, ha esetleg az szimpatikusabb.
-
Blaise
veterán
2DS-en melyik játékkal érdemes elkezdeni a Zelda sorozatot?
-
-
boost
veterán
Yokai Watch : 2016 :/
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez egy e3 show, egy összevágott videoban jól mutatott volna pár cím, és ha esetleg japán csak annyit kellett volna hogy azt teszik be ahol nincs felírat, vagy még azt se merthogy nemzetközi show

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Monster Hunter Stories-t sem mutatták, pedig azt még korábban harangozták be. Ha nem lesz most a nyáron egy tűzoltó-Direct a kedélyek lecsillapítására, akkor is legkésőbb ősszel mutatniuk kellene valamit ezekből a jövőre érkező címekből (MH, Bravely Second, FE, Yokai watch stb).
-
aya
addikt
Nintendo e3 műsorban semmi hír nem volt a monster hunter x-ről, pár másodpercre demozhatták volna, +1 game, de mindegy.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Teljesen új Nintendo játékoknak én is tudnék örülni a régiek mellett.
Illetve pl. egy F-Zero is igazán jöhetne, meg egy igazi Metroid.
Technikai oldalról a legnagyobb probléma az ökoszisztéma maximális töredezettsége.
Ilyen téren az Xbox Live-tól vagy a PSN-től vehetnének példát.A Fő probléma amúgy nem is az, hogy a Mario ilyen fajsúlyos a cégen belül, hanem hogy az üzleti modell / szemlélet nem változott semmit az elmúlt 15-20 évben.
A Steam/Xbox/PSN ellen nincs semmijük.
A mobil áruházakkal szemben az eShop inkább elrettentő példa. - Ez amúgy külön érdekes, mert a Nintendo az Apple-t tekinti fő riválisnak, de kb. semmi érdemi fejlesztést nem tesznek annak érdekében, hogy tényleges versengés alakulhasson ki.Szóval csinálnak 1, konzolt, rá 1-2 játékot, 1-2 remake-et, aztán annyi, részükről letudva a dolog.

A PC fejlesztéssel amúgy nem állok rosszul, mivel 2 éve raktam össze a gépet, és igazából csak a VGA az, ami már nagyon csereérett lett. (mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a VGA kb. a kezdetektől fogva kevésnek bizonyult, de jobbra egyszerűen nem volt keret akkor, meg azóta sem változott nagyon a helyzet.
)
Az viszont utólag nagyon jó ötletnek bizonyult, hogy 8 GB RAM-ot vettem, hogy később se legyen kevés.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hja, pontosan ezért volt nagyon kellemes meglepetés tavaly a Splatoon (vagy a Codename Steam), csináltak egy új játékot, de nem húzták rá a Mushroom Kingdom bőrt. Simán lehetett volna Super Mario Turf Wars is a címe. De mégse, hanem léptek egy nagyot és semmit nem használtak fel a megszokottakból.
Erre idén jön ez a Metroid és nem értem miért? Oké, itt is volt egy játéköltlet, hogy legyen 3DS-re valami online lövölde erre adnak egy olyan nevet, hogy minden jóérzéső Metroid rajongó leginkább elsírná magát. Képzeljük el milyen lenne, ha mondjuk az MS azzal állna elő sok én kihagyás után, hogy az új Gears of War egy Kinectes táncjáték lesz vagy a Sony az God of War 4-et Vitára készíteni, mint visual novel. Na, ez pont olyan hülyeség. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Átfogó reform kellene igazából a cégnek, ki kellene végre szabadítani Marió szorításából őket. Ez érintené az architektúra és a szoftveres platform korszerűsítését, a digitális árakat, a meglévő IP-k használatának újragondolását és több újnak a kifejlesztését, online szolgáltatások korszerűsítését stb. Nagy meló lenne, de ez az irány sem jó, hogy Mariót hagyták ennyire a nyakukra telepedni, új irányt kellene már szerintem keresni. Nem mondom, hogy vágják le az aranytojást tojó tyúkjaikat, de egy határt kellene húzniuk valahol. A SEGA sem csak Sonic-játékokat tol orrba-szájba (azt a néhányat is minek), a Nintendóra is ráférne egy fazonigazítás így a Mariós jubileumi 30év után.
Szerk.: PC építés az én fantáziámat is bizsergeti, de baromi drágák az alkatrészek hozzá, egy normálisabb CPU árából már Wii U-t vehet az ember.
-
Ha a "megszokott" 12-15k körüli áron fogják kínálni, akkor eláshatják magukat.

Egy komolyabb reform amúgy ráférne a Nintendo-ra árképzés szempontjából, mert pl. az eShop is elég érdekes mondjuk a Play/AppStore/Windows Store/Steam/stb. azaz röviden a konkurencia árazásához viszonyítva.
Úgy érzem, az idei év részemről PC-s év lesz.

-
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
De ha meg sok n3DS exkluzív játék lenne, akkor meg az lenne a probléma, hogy a simára már nem is jönnek játékok.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Yoshi alighanem csak usába jön olyan későn, EU-s megjelenést erre a hónapra tűzték ki eredetileg. N3DS exkluzívo(ka)t hiányolom én is. Akár a HW is lehetett volna az.
-
ImpersonatoR
addikt
Na megnéztem az e3 show -t.
Mario and Luigi Paper jam mindenképpen varos.
Hyrule warrior legends is jöhet.
Többi nem fogott meg.
Viszont nem latom, hogy barmi new 3ds exkluziv jönne.
Főleg a zelda játék fura mert ahhoz azért kéne vas.
Felek hogy fog kinézni/akadni sima 3ds en.
Most így nem tudom van -e értelme a new 3ds nek.Meg az új nintendo network os dolgokról is mely hallgatás volt.

Viszont latom Wii u s yoshit frankon eltoltak októberre.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Eshopon van néminemű leárazás azokra az AAA játékokra, amik szegről-végről érintve voltak az E3-on (nem sokan).
-
Dinasti
senior tag
Na kicseréltem 32 gigásra a gépem kártyáját. Tényleg 1 szerű a dolog. Bár félek hogy a sok hely miatt elkezdek vásárolgatni

-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Soroljam, hogy a Steam Summer Sale során miket lehet megvenni ennyiért?

-
peterez
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Remek, köszönöm.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
válasz
peterez
üzenetére
Igazából a géphez kötődnek a megvett játékok, meg fiókhoz, vagy tudja a fene.

Na jó, ezt a részét nem tudom pontosan, szóval az egyszerűség kedvéért bonyolult, többszörös DRM-mel védett tartalommal van dolgunk, tehát új fiók = új játékok.
Szóval azért nem éppen egy Steam kaliberű dologról van szó, akárhogy is nézzük.

tl;dr: Amit lehet, dobozosan szabad megvenni! Abból nem lehet baj.

-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A gameparkban még van raktáron (legalábbis a weboldal szerint), de még ennél is drágábban. Pár hónapig volt fent a vaterán is egy (talán Kacsabácsinál), de azt ahogy látom már eladták, üzletekben nem hiszem, hogy lesz.
Esetleg facebook-on itt: Nintendo 3DS - Hungarian Community kérdezd meg, hogy valaki nem-e adná el az övét. -
-
válasz
peterez
üzenetére
Nem te vagy béna, hanem csak a Nintendo van lemaradva ~15 évvel.

Igen, sajnos létezik ilyen, szóval ha a továbbiakban ír fiókot szeretnél használni, akkor újra kell regictrálnod magad írként.
Vagyis ha pl. külföldre költözöl, akkor a Nintendo szemszögéből kb. reinkarnálódtál, és ilyenkor is új fiók kell, hisz már egy másik ember vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel, hogy "szinte új embernek érzem magam" / "mintha újjászülettem volna" stb. mert repül a Nintendo accountod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peterez
csendes tag
Sikerült eladnom a 3DS XL-t, innen is üdvözlöm az új tulajt

Viszont most az újra vennék 1-2 játékot eshopból, de előtte szerettem volna régiót váltani UK-ről Írországra, hogy euróban fizethessek.
Létezik, hogy nem lehet átváltani vagy csak én vagyok béna?

-
-
Dinasti
senior tag
Üdv. Micro sd 32 gigásig mehet new 3ds xl-be ugye? Meg csavarozni kell a hátlapját és ennyi? Ha előretelepített játék volt rajta (Zelda bundle) akkor azt hogy tudom az uj kártyára leszedni? MErt az nem a profilomhoz tartozik hanem a géphez. Vagy csak cserélgessem a kártyát benne ha pl azzal akarok majd játszani? 1 másik témában is érdeklődnék viszont az itt tiltott
Nekem minden játékom eredeti főleg a multi miatt is. Viszont nem sok játék van multiba 3ds re igy érdeklene más megoldás rá. Ha valaki aki járatos ebben és 1 pü ben tudna infót adni megköszönném. -
ImpersonatoR
addikt
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story- et nem tudjatok honnan lehetne szerezni itthon?
Ebay t nezem [link] de 7500 lenne postával

Nem latott esetleg valaki hasznaltat valahol itthon? -
bagszi_lucas
tag
-
Dinasti
senior tag
Megvette valaki az uj lego játékot?
-
aya
addikt
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Jó tipp, köszi.
-
bagszi_lucas
tag
Biztonság medvéért mindenki írja fel az előző gép gyártási számát, mert ha netán az új gépre nem engedné csatolni a régi NNID-t, akkor csak ennek ellenében tudják a Customer supportnál megadni a kellő segítséget.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha törlöd a fiókot, véglegesen törlődni fog a játék is, legjobb tudomásom szerint. Ha a vevő létrehoz a tied helyén egy új saját NNID-t, akkor már 100%, hogy semmit nem lehet visszahozni a régi játékokból. Régen az NNID előtt alighanem úgy oldották meg, hogy az eshop generált egy hosszú szövegláncot valahol a háttértáron, ott tartotta nyilván a már letöltött játékokat. Ami itt nyilván volt tartva, azt le is engedte újra tölteni. Viszont tudomásom szerint ahogy az ember létrehozza az NNID-t, az hozzáköt magához minden letöltött játékot, így ha magát a fiókot törlöd, akkor minden ugrik vele együtt. Csak 99%, mert magamnak még nem töröltem soha, de mindenhol kábé ezt olvasom.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
sziasztok
én is eladnám a gépem, van rajta egy mario 3d.
ha törlöm a gépről a fiókom, ugrik a játék is? /vevő kérdi/
nyilván utána venném meg az újat, átküldésről nem lehet szó.
ha letörlöm a fiókom a gépről, ugrik a letöltött játék is? vagy fiók töröl, játék marad, értelemszerűen az uj gépre nem tölthetem le újra.
no, miként megy ez?

-
peterez
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen, van profilom, akkor tehát menni fog. Köszönöm szépen.
Ha esetleg valakit érdekel, egy 3DS XL Zelda A Link Between Worlds Bundle (arany-fekete) konzol ami eladó
Teljesen újszerű állapotban van, karc- és hibamentes, dobozában, papírokkal. -
peterez
csendes tag
Sziasztok, új gépet veszek, közben eladom a régit.
A régi egy 3DS XL zeldás bundle. Ilyen esetekben költözéskor marad a régi gépen a Zelda játék, vagy jön az újra? Köszi
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Ezekkel a fekete kontúros figurákkal a Smash Bros-ra emlékeztet.
-
bagszi_lucas
tag
Sztem fogták a Samurai Warriors Chronicles 3DS motorját és ráhúzták a karakterdizájnokat és a pályát. De itt egy összehasonlítás:
[link] -
-
Elvagyok én, de félek, hogy az E3-on bemutatnak majd egy-két olyan címet, ami érdekel, és csak a New 3DS-ekre jön, aztán majd szomorkodhatok...

Nem, baj, van még mit bepótolnom - szívesebben költöm játékokra a pénzem, minthogy váltsak az új modellekre.
(De ezt már egyszer leírtam
) -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Itt van a videó a YT-on. Nem a Nintendo, hanem a Koei osztotta meg, az ő hivatalos csatornájukon van.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A HW-vel semmi gond nem volt wiiu-n, beletettem vagy 100 órát, ismétlem semmi gond nincs vele

-
ayo
veterán
sok japán játékkal játszom és ugye a Puzzle and Dragons is ilyen téma csak ott a Bejeweled az alap, viszont a One Piece-ben tökre hasonló a játékmenet, amit itt mutattak, szóval a Mario Edition után simán lehet az is, hogy egyszerűsítik, de ki tudja lehet csak egy új feature lesz... hamarosan kiderül

-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Végülis Wii U-n sikeresnek mondható a játék, szóval 3DS-en is garantált a dolog.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
kell a pénz az tuti. kíváncsi leszek mennyire lesz optimalizálva - ugye bár egyes dolgokat a wii u se bírt el...
-
Lesz Hyrule Warriors 3DS-re. Ez eléggé meglepi.
-
vrob71
tag
Aki szeretne DS jatékokkal játszani és nincs konzolja, próbálja ki a Drastic emulatort androidra. Valami gyönyörűek lettek a játékok a High-Resolution 3D Rendering bekapcsolásával.
-
Dinasti
senior tag
Vettem csillagokért 1 háttérképet. A Redeem download code-hoz kellene beírni ugye a 3ds e-shopban? Vmiért nem igazán akar menni...
-
boost
veterán
Sziasztok, most, hogy lement már a hype-ja, mi a fanboymentes véleményetek a Zelda - Majoras Mask-ról?
Annak viszonylatában, hogy nekem a Windwaker játékmechanikája már kicsit öreges volt. Megéri újáron megvenni? Esetleg más 3DS ajánlat a nyárra? Idén várható valami lazább nyári játék, mint tavaly a Tomadachi, előtte meg az Animal Crossing?
-
Splatoon faceplate érkezik n3Ds-re:

-
Dinasti
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen ez igaz
Bár én azért szoktam meg a gyűjtögetést mert kihúzok melózni és kb 1,5 hónapig nem tudok venni semmit viszon napi 6-10 órákat tudok játszani. Úgy azért gyorsan fogy a készlet
De tényleg sok lenne a NH4 még. -
Dinasti
senior tag
Én meg szemezek ezzel a monster hunter 4-el de nem merek belevágni... Félek túl összetett lenne nekem...
-
adalbert1
veterán
Amik nekem tetszettek DS-re:
Aliens Infestation
Contra 4 (szerintem méltó utódja a régi NES-es Contra részeknek)
New Super Mario Bros.
Mario Kart
Might and Magic Clash of Heroes
Metroid Prime Pinball (nagyon jó flipper játék)
GTA Chinatown Wars
Batman: The Brave and the BoldAmikkel még nem játszottam (vagy nem túl sokat), de szeretnék:
2 Mario and Luigi RPG
2 Zelda
Chrono Trigger
Sonic RPG
Sonic Rush 1-2
Sonic Collection (régi Mega Drive-ra készült részek egy kazettán kiadva)
Alice in Wonderland
Orcs & Elves
Golden Sun
Bomberman -
Picco
addikt
tegnap beujitottam egy DSI XL-t, miutan tavaly elloptak a 3DS XL-emet.
Tudnatok ajanlani par jo jatekot? -
Goldwin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kérdés: milyen 3DS címeket érdemes beszereznem, amiket itthon már csak nehezen találnék?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De jó hogy online vagy

(De ezt már egyszer leírtam 

MEgvan köszi!