Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Most nézem Amazon-on, pár Atlus játéknál, amík eddig raktáron voltak most már 'Only 8 left in stock' és 'Usually dispatched within 4 to 5 days' feliratok jelentek meg....
-
vhw
addikt
Átfutottam pár google találatot, de végülis mire is jó az az AR kártya?
-
ayo
veterán
-
válasz
japunk
üzenetére
Itthon fene tudja, érdemes felhívni pár boltot (KV, Platinum, Gamepark), mást nem nagyon tehetsz. Vagy megrendeled külföldről.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Record Breaker-t lehet jövő héten meg is rendelem. Legyen itthon, az a biztos.
-
japunk
aktív tag
Srácok, valahol lehet még kapni Final Fantasy Explorerst? Szívem szerint a CE kellene, de azt aranyárban mérik, szóval megelégednék most egy sima verzióval is.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Most írta VooĐoo kolléga a Japán fórumba, hogy a NIS America abbahagyja az Atlus játékok EU-s kiadását. Érdemes lehet, akkor gyorsan lépni, mert ki tudja mi lesz, ha elfogynak ezek a játékok. Ha minden igaz a Sega lenne az új kiadó, kérdés mennyire lesz aktív 3DS fronton...
-
-
vhw
addikt
Új még nekem ez a világ; van lehetőség arra, hogy pc-n böngésszem a nintendo eshopját (3ds)? (kínálat-árak érdekelnének).
Mert a hivatalos honlapon csak amolyan ízelőtéként raknak ki játékokat... nem találtam egy jól használható, szűrhető játék listát, árakkal, esetleg véleményekkel (à la steam). -
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ezt még átgondolom, Köszi a gyors választ.
Igazából belépőnek jó lenne, aztán ha tetszik, akkor tudom, hogy jobb a New és lehet beújítok. Most semmiképp sem akarok 60+ pénzt kiadni rá, lehet nem is fog tetszeni, akkor meg jön a macera az eladással meg ilyesmik. 25ezret szívesebben kiadok tesztelésre. 
A kijelzője amúgy tényleg kicsi, bár nem tudom, mennyit számíthat a New-nál az a +0,3". Lehet megtapogatom majd őket Konzolvilágnál, ha odaadják. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Bad Pritt
üzenetére
19e-ért nem mondom, hogy rossz vétel (mert külön a Zelda magában 6 rugó), de a felhasználói élménye sajnos nem üti meg az Új széria gépeiét. Kicsi a kijelzője és a 3D-je is a régi szétesős, ha nem a megfelelő pontból nézed. Persze ha ennyi a keret rá, akkor mehet, de aki nagyon nintendózni szeretne, inkább egy Új gépre beszélem rá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen, azért néztem nagyot, mikor láttam, mert úgy tudtam már csak a 2DS meg a New 3DS megy. Még arra gondoltam, hogy esetleg refurbished konzolok lehetnek? De azt meg fel kéne tüntetniük.
25-öt megér szerintetek egy ilyen, ha 55-ért megy a New, mik a tapasztalatok a két félével kapcsolatban? Olyan sokat nem szánnék rá, de ha 25-ért nem csorbul számottevően a felhasználói élmény, akkor ezt simán bevállalnám. -
Mattb
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy online játékok milyen formában vannak. Arra gondolok itt, hogy több emberrel egyhelyen lehet együtt játszani? Afféle mmorpg-k léteznek?
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok, erről az eszközről tud valaki valamit? Hogyhogy előrendelhető és hogy lehet ilyen baromi olcsó?
-
vhw
addikt
Beneveznék egy új 2DS-re, melyik webshopot ajánlanátok?
A Konzolok szervízében találtam eddig legolcsóbban 29.990-ért Pokemon yellow csomagban 2 év garival.
Milyen tapasztalaitotok van? (kiszállítás, garanciális ügyintézés stb? - ezzel illetve másokkal)
(alapvetően nem bánnám ha valami bundleben tudnám megvenni, nem csak sima alapváltozatban - szóba jöhetne Mario vagy Zelda csomag is éppen - gondolom más nem is nagyon van errefelé)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Fantasy Life írását gyorsan átpörgetve, azért nem ártott volna, ha pár óránál többet játszott volna vele. Már nem is tudom, folytatta-e utána a játékot, talán valami retrospektív átdolgozást megérne, mert amúgy a szöveg tagolása, a képek és a hosszúság is jók lennének.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
De, írhatok róla. Meg mondjuk a Luigi's Mansion-ról is, Andris régebben írt a Logout-ra a Fantasy Life-ról, szerintem, ha engedi, azt is átvehetjük.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pöpec
Amúgy a Miiverse jó forrás képeket találni a játékokhoz. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Közben kicsit tovább vittem az összefoglalót és útnak indítottam a játékszekciót is. Itt listába lesznek szedve azok a játékok, amikről úgy gondoljuk, mindenképp érdemes egy betérő emberkének fontolóra vennie. Sokan érdeklődnek afelől, mivel játsszanak, mostantól majd lehet ide is irányítani őket. Beirkáltam előre néhány címet, amikről én magam úgy gondolom, hogy megérnek egy misét, egyelőre az EO: Millennium Girl az egyetlen, amit ki is dolgoztam. Ebben kérném majd a segítségeteket, hogy ennek mintájára segítsetek ti is kidolgozni, amivel játszottatok. Én értelemszerűen nem tudom csak azokat véleményezni, amik már megfordultak a kezeim közt, így jó lenne, ha ez egy ilyen össznépi projekt lenne.
A szerkesztési elvet illetően a Millennium Girl mintájára kellene mindet megcsinálni, vagyis 5-6 képet illusztrációként és egyben szövegtagolónak felhasználva rövid, lényegre törő bekezdésekben leírni egy-egy játék tartalmát. Nem kell full-size véleményező cikk, csak annyi információt tartalmazzon, hogy az újoncok el tudják dönteni, kipróbálnák-e a játékot vagy sem. Privátban elküldhetnétek nekem a saját írásaitokat, én pedig beleszerkesztem az összefoglalóba. Ha nincs készre szerkesztve, csak a kinézett képek vannak benne és a szöveg, úgy is elég. Aki megcsinálná maga, a képek közt szerepeljen egy doboz borító és az egyes képek max 400 pixel szélesek legyenek, függőleges irányban pedig 200-250 között, hogy inkább téglalap alakúak, mint négyzetes formájúak legyenek. Ha több vélemény is születne egy-egy játékról, akkor is mindegyik szerepelne az összefoglalóban, természetes a szerzők neve mindig fel lenne tüntetve. A legkisebb eshopos játékokról is írhattok, ha jónak ítélitek, én maximum egy egészséges korrektúra erejéig másznék csak beléjük, tartalmat nem módosítanék. Köszönök mindent előre is!!4!4!!!

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akad, de nem valami vonzó. Új nehézség nincs, sőt, inkább könnyebb lesz a játék másodikra: több xp, több pénz, több szabadidő. A második végigjátszás célja, hogy minden karakterrel a kapcsolati szintet max-ra lehessen tolni, így az összes befejezés elérhető lesz. Semmi extra pálya vagy boss nem jön
Szóval tényleg csak a legnagyobb fanatikusoknak érheti meg újra végigjátszani.Pénz a végére mint látható nekem rengeteg maradt, a legdrágább fegyverek elég sok aranyba kerülnek, de alig voltak jobbak, mint amiket szereztem menet közben, így nem is vettem meg őket. Az xp úgy működik, hogy ha a karakternél magasabb szintű ellenfelet támad vagy öl meg, akkor több xp-t kap, ha kisebb szintűt, akkor meg alig, szóval emiatt nem lehet túltápolni nagyon a csapatot. A New Game +ban ezt a korlátozást kivették.
-
-
japunk
aktív tag
A PS3-as részt ne is emlegessük, a Lords Of Shadow második részéből kb. 10 percet bírtam. Köszi amúgy a válaszokat nektek, asszem pár éve nyomtam a HoR demóját még a sima 3DS-emen, de hát nem tudom, akkor annyira nem győzött meg. Mindegy, max nyomom tovább a Xenobladet.
Annyi játék áll már otthon mégis előjön mindig a "kapuzárási pánik", hogy nem tudok mivel játszani. 
-
-
japunk
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami hack n' slash szerű cuccot a gépre? Most a Castlevania Mirror Of Fate-et nyomom, ez körülbelül tudja mindazt, amire mostanában szükségem van.
-
-
Tegnap esti Stella Glow (spoiler):
Dávid: Na te köcsög boss! Most aztán véged!! levertem mind a 2500 életerőd!!
Stella Glow: LOL, azt hiszed, hogy vége? Hogy ez volt az utolsó pálya?
Dávid: Mi?? Mi jön még?? Hagyjál már!
Stella Glow: Ó, hát csak ez a 8000 életerős kis szépség, sok sikert! Hehehehehehehe... -
Petykó78
tag
-
Mattb
senior tag
Új vagy használt készüléket érdemes venni, első készüléknek? Az n3ds xl érdekelne. Valamint, mennyire lesz időtálló ez a gép még?
-
-
-
Mattb
senior tag
Hány óra játékot bírnak egy feltöltéssel az új 3ds xl modellek ? Ha nem használok 3d-t és ha igen?
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Végülis én viszonylag kevés olyannal játszom, amihez a stylus kell. Wii U-ra tettem védőt, de hát annak ugye mindig szabadon van a kijelzője, szóval nem árt. Vitán sincs fóliám, amikor nem használom (sose), akkor a tokjában pihen.
Amúgy meg utóbbi két telefonomra se tettem már, régen pedig mindig.
-
paisacha
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem pont a múlt héten szúrt ki renji00 a NN3DS-em felső kijelzőjén két felületi, de masszív karcot is. Az alsó káva igenis tudja karcolni a felső kijelzőt: mivel mindig szobában használtam így nekem nem tűntek fel, játékoknál sem látszik, de napfénynél kint jól észrevehető. Fél éves gépről beszélünk...
Szóval én javaslom a fóliát, a KonzolStúdióban van Hori sima és XL gépekre is. Méretre elég jól passzolnak, nem egy ördöngösség a felhelyezésük sem, meglátjuk mennyire lesznek tartósak.
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát mondjuk azt tudom, hogy a játékok ideális hosszáról alapvetően mást gondolunk, nekem egy 50+ órás játék már bőven sok, csoda hogy eddig bírtam. Nem tudom a 40 óra miként jön ki, mondjuk én elég sok pályát újrakezdtem, hogy meglegyen a két bónusz feladat, ha azokra nem megyek rá, akkor lehet én is 40 körül értem volna el a végét. Igazából extra tartalom nem nagyon van a játékben, nincsenek mellékküldetések vagy extra boss-ok.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy N3DS XL-el. Nagyon régen volt retro konzolom. Megbízható használt forrást tudtok ajánlani? Vagy érdemesebb újat venni?
Játékok terén milyen kínálat van. Valamint, sosem volt ilyen készülékem, van valami pontos leírás, az összefoglalón kívül, ami elmagyarázza, hogy mi micsoda pontosan?
Köszönöm! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez alapján is elég rövid játéknak tűnik, egy átlag RPG úgy a duplája szokott lenni ennek. Majd ha megrendelem a Fafnir-t, ezt is hozzávágom és megnézem.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
50 óra körül járok, ez a kis grindelés még lesz szerintem +5 legalább, ha mindenkit egy szintre akarok hozni.
-
n000rbi
senior tag
Igaz nem ips vs lcd kép, de hátha ez is érdekel itt valakit

Érkeztek ma N3DS cover plate-ek:

-
-
Szóval tegnap este úgy terveztem, hogy befejezem a Stella Glow-t. Vettem egy csomag kesudiót, egy üveg jó belga sört, feltöltöttem a 3DS-t majd kényelmesen leültem a fotelbe, felvettem a fülest. Innentől spoiler:
Már sírtam egyszer a játékkal kapcsolatban (a nem tervezhető pályákkal kapcsolatban), most sajna újra ez jön, akit ez zavar, kérem kapcsolja ki.
Elemehet a jó k** **ba aki szerint kihívás olyan boss-t betenni, aki fényévekkel nehezebb, mint eddig bármi ebben a játékban. Most nem az általános nehzéség ellen szólok, mert ha van kihívás, az nem baj, sőt, de akkor az legyen valami normális módon legyőzhető. Pl a Persona játékokban is rohadt nehezek a boss-ok, de szinte mindnek van valami gyenge pontja, amit ha megtalálva és kihasználva teljesíthető a feladat, legyen az bármilyen reménytelen is az elején.
Kb 4 órán át próbáltam a pályát, mindenféle taktikával, de egyszerűen előbb-utóbb mindig elfogytam. Az én embereim életerje 300-400 pont között van, a mana pedig 70-80 körül. Eddig a legtöbb boss, ami volt, ennek úgy a háromszorosával rendelkezett, ráadásul alig pár mana nekik a varázslat. Namármost ez az izé 2500 életerővel jön és körönként gyógyít magán. Brutál magas a védelme, szóval alig sebzek rajta és miután nekem elfogy a manán, nem is tudom már olyan gyorsan ütni, mint ő gyógyúl, szóval game over. Egy ötletem van még, minden karaktert felhúzok 40-es szintre, hogy meglegyen az összes képesség, mert hátha van még olyan, akinek van bypass armor képessége, mert más már nem jut eszembe. -
Bétaville
senior tag
Srácok!
Segítsetek már légyszi.
Hol tudnám szervízeltetni a gépem, mert belefolyt a szörp és nem kapcsol be.
-
aya
addikt
érdekes mert ugyanaz a szög, mégis többet látni a XL-en.
-

-
renji00
aktív tag
Ha lecserélném a New XL majora gépemet egy sime New gépre, mennyi különbözet lenne a reális? Nem nagyon használom ki a nagyobb gépet azal az 2-3 játékkal amim van, így lehet lecserélném.
-
válasz
japunk
üzenetére
Pont tegnap próbáltam ki a Legend of Legacy demót, mert múlt héten már jött a füles, hogy a héten hoznak pár ilyen játékot itthonra a boltokba. Háááát, nem igazán jött be így a demó egy órája alapján. Maga a harcrendszer tetszik, kicsit az FF XIII-ra hasonlít azzal, hogy előre megadott szerepek vannak (guard, support, attack) viszont a véletlenszerű szintlépésnél kevés dolgot utálok jobban. Mármint nem teljesen véletlen, mert az a képesség fejlődhet, amit épp használsz, de akkor is. A másik, ami nem tetszik benne, ahogy a tereptárgyak felbukkannak a képen, először még érhető lenne, hisz feltérképezésről szól a játék, de amikor már sokadszor megyünk ugyanazon az úton, akkor már inkább az idegesítő kategória. A zene viszont nagyon tetszik, az elég jól sikerült. Az még nem derült ki számomra, hogy a többi játszható karaktert miként kezelné a játék, lehet-e bármikor váltani a csapaton vagy csak adott helyeken, mert utóbbi nem hangzik túl jól.
Szóval nemtom, terveztem a játék beszerzését, de egyelőre halasztom. -
japunk
aktív tag
Sracok! Aki Stella Glow-ot es Legend Of Legacyt keres az latogassa meg a Platinum Shopot. Tegnap voltam bent es lattam mindkettobol.

-
Gripper
tag
-
unrealnoise
senior tag
Viszont egy új kérdés, böngészőből (tehát nem a kézikonzolról!) hogy érem el a store-t? :/
itt: http://www.nintendo.com/games/3ds semmi buy now gomb vagy ilyesmi nem érhető el. Lehet totál buta kérdés megint, de nem értem... Ahol csak lehetett a hivatalos tartózkodási helyem (Magyarország) van megadva, nem irányít át sehova, viszont vásárolni csak a konzolról tudok. Legalábbis remélem, most nekilátok a dolgoknak.

-
unrealnoise
senior tag
közben rájöttem hogy vak vagyok, illetve az UI nem teljesen olyan, amilyen szerintem 2016-ban lennie kellene.

Ott volt a négy négyzet, felül a Nintendo Networkos szöveget szinte észre sem vettem, azt hittem az adott menüpont címe van odaírva, vagyis a logika és a megszokás ezt diktálná.

nagyon tetszik a kütyü, a retro címekkel is tolom majd sokat, lévén szinte mind kimaradt, de azért a Mario Kart 7 digitális ára borzasztó pl, nem is tudom, lehet kártyásan kellene megvenni őket...
-
-
válasz
unrealnoise
üzenetére
Próbáld így: menj be a "System Settings"-be, ott pedig a "Nintendo Network ID Settings'-t keresd, majd pedig "Create a New ID".
-
unrealnoise
senior tag
Azuért nevetséges, hogy van egy mynintendo accountom, és kéne egy Nintendo network ID, de hogy hol állítom be, hol regisztrálom... itt a kezemben a 2DS de tanácstalan vagyok, nevetségesen túl van ez bonyolítva, nem értem miért ilyen, pedig aztán nem vagyok kezdő kütyük terén...
-
-
Úgy látszik a Stella Glow az utolsó fejezetre tartogatta a legjobb pályákat, egész jó kis bónusz feladatok vannak már itt. Ha minden jól megy, ma este a végére érek. Szerintem ez után folytatom majd a Fantasy Life-t, az könnyedebb móka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- E-book olvasók
- Házi hangfal építés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Posta, csomagküldés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igazából belépőnek jó lenne, aztán ha tetszik, akkor tudom, hogy jobb a New és lehet beújítok. Most semmiképp sem akarok 60+ pénzt kiadni rá, lehet nem is fog tetszeni, akkor meg jön a macera az eladással meg ilyesmik. 25ezret szívesebben kiadok tesztelésre. 

Szóval tényleg csak a legnagyobb fanatikusoknak érheti meg újra végigjátszani.

Annyi játék áll már otthon mégis előjön mindig a "kapuzárási pánik", hogy nem tudok mivel játszani.