Hirdetés
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
renji00
üzenetére
Mivel a teljes kiadás csak valami extra, limited edition változatban lesz elérhető, nálam az amúgy se kerül szóba és a japán kiadásból kiindulva jó drága lesz. Én a Birthright változatot veszem meg majd elsőnek, a másik kettő majd jöhet digitálisan. Idővel talán akcióban is lesz.
-
renji00
aktív tag
Befejeztem a Fire Emblem Awakening-et. 32 óra játék után azt kell mondjam, hogy ez nagyon fasza volt. Soha nem játszottam még ezelőtt ehhez hasonló stratégiai játékkal, szóval kilőttem a "permanent death" funkciót és még így is a könnyű fokozaton ugrottam neki. Az egyetlen csalódásom a játékkal: a karakterek közötti dialógusok nem változnak a kapcsolatuktól függően. PL Az én karakteremet Lissa-hoz párosítottam, de nem mutattak semmi vonzalmat/ változást a párbeszédekben és az átvezetőkben. Chrommal megtették ezt, nem értem hogy a másik átvezetőkben szereplő karakterrel miért nem lehetett.
Ha szert tudok tenni a Fates Special Edition változatára mindenképp beszerzem. Ha nem, akkor szerintem kimarad, mert nem akarok 1 játékért háromszor fizetni.

-
aya
addikt
Az mh4u ezüst gép vajon ips?
-
vrob71
tag
Az új 3DS felsö képernyöje két féle panellel érkezik. Van tn és van ips paneles.
Youtubeon van róla összehasonlító video. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Az szemmel látható volt, hogy a new 3DS feketéje mélyebb, mint a DSi esetében, de azért nem ennyire, mint a fotón előjött.
A fényerő közepes volt mindkét gépen. -
-
alevan
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én meg tudnám a New Super Mario Bros-al oldani (van itthol vagy 3, mivel a 2 DS-t (ami nem megy és az utódja) illetve a 3DS-t is használtan vettem és mindegyikhez kaptam egy New Super Mario Bros-t
(meg valami Nintendogs-ot amit szépen eltettem a fiókba és azóta sem vettem elő
.Viszont nem tudom lefényképezni, Lumia 920-nak a hátsó kamerája kicsit eltört, fényképezőgépem viszont nincs.
Esetleg este előlapival megpróbálok pár képet "szelfizni", de nem várok sokat tőle.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Meglátom mit tehetek az ügyben, este megpróbálok majd valami képet készíteni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez nem élsimítás lesz, hanem a 3DS több sorba tördeli be ugyanazt a képanyagot, mivel nagyobb valamivel a felbontása, mint a DS-nek. Sokkal sajnos nem, de annyival igen, hogy az eredeti határozott körvonalak eltűnjenek, különösen a szöveges tartalmaknál. Az egésznek az az apropója, hogy van jó pár DS játék is, amivel játszanék, de az Új 3DS-en játszva nehezebben lennének olvashatóak a szövegek a fenti miatt. A 3DS XL-en ugyan meg tudnám oldani a pixelhelyes megjelenítést úgy, hogy originál méretben indítom, de akkor meg távol kerülnek a képszélek a fizikai képkerettől. Ez meg azért nem jó, mert tollas irányításnál könnyű leszaladni a képről, kell hogy fizikailag is legyenek a képnek szélei. Az XL szerintem nem a legszerencsésebb méret erre a játékformátumra, ezért érdekelne a DSi képe elsősorban.
@Dave: kalandvágyból nem próbálsz ki valamilyen sötétkamra tesztet? Felveszed mondjuk telóval külön-külön őket és notin visszanézed egymás mellett például

-
alevan
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem egy sima DSi és egy sima 3DS-van (nem XL-ek).
A DS játékok (szerintem) sokkal szebben néznek ki, élesebbek a DS kijelzőjén. A 3DS-en a betük éles helyett inkább homályos szélüek (nem értek hozzá, de ha jól tudom, ezt nevezik élsimításnak PC-nél).
-
aya
addikt
Ezeket meg sem nézem, az XL is kicsi néha

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem az van, de csak a new 3DS-hez tudom hasonlítani. Viszont nem tudom egyszerre ugyanazt az egy játékot megnézni a két gépen.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Aki jobban otthon van a DS gépek világában:
Néztem ezt az összehasonlító videót a 3DS XL, New 3DS XL és a DSi XL képminősége között. Az érdekelne, hogy aki ismeri a sima DSi és a DSi XL képi világát, mennyire találta azonosnak/különbözőnek a kettőt? A New 3DS képe például nincs olyan kontrasztos, mint a New 3DS XL-é, jobban bevilágító panelja van. A videóban a DSi XL és a New 3DS XL képe hasonló, mert mindkettőnek aránylag mély feketéje van. Engem most a kisebbik DSi érdekelne, de azt pont nem mutatták a videóban.
-
ldave
félisten
Japánban átlépte a 20 milliós eladást a 3DS, az elődje 33 millióig jutott 10 év alatt. Mondjuk a DS 3 év után járt 20 milliós eladásánál.
-
Goldwin
aktív tag
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
ocarinát nem láttam most olcsóé...
/3/ds nél érdemes zsákolni. tudjátok, egyszer volt, aztán hol nem volt... soha többé nem kapni.

-
g@bo
nagyúr
urak
zelda majoras mask megér 8 ropit? bezsákolnám, mignem eltűnik.
a zelda link between worlds már megvan. meg a spirit track is. de az ds.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
alevan
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A bekezdésnél az utolsó előtti mondat nem tiszta. Ha a legtöbben nem viszik ki a négy falon kívülre a kézikonzolt akkor miért ajánlottabb a nagyobb méretü Vita? Tudtommal csak egy méretű Ps Vita van.

Továbbá a Pufi DS leírásánál közbeesett pár felesleges szóköz.
Ám jó lett.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Köszönöm, hogy belenéztetek, a töltőket megemlítettem már itt-ott, de az utolsó konzolos szakaszban mindegyik gépnél odaírtam, ahol gyárilag nincs.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szép

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szuper lett. Én még azt kiemelném a vásárlás résznél, hogy a Nintendo nem csomagol töltőt a 3DS modellek mellé és azt külön kell megvenni (vagy ha leírtad, akkor nem vettem észre, az értő olvasás nehezen megy ma).
-
Podolski1998
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nagyon jó lett minden tisztelet érte a többi topikban messze nem találkoztam ilyen részletes témaösszefoglalóval.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Minap reggeltől estig (most fejeztem be) egyetlen hosszú bejegyzésen dolgoztam, gyakorlatilag ezt szántam a témaösszefoglaló legfontosabb részének. A tudástárban elérhető, de ide is bebiggyesztem. Akinek lesz kis ideje átnézheti, netán véleményezheti is utána.
-
ldave
félisten
Persze, én csak arra utalok, hogy Steam-en, az akcióban vett, hogy majd jó lesz egyszer játékok nagy részét végül sose indítom el. Ha újonnan megveszem, akkor meg tuti, hogy játszom vele jópár órát, mégha nem is viszem végig. Arról már rég lemondtam, hogy befejezzek minden megvett játékot, játszok velük, ameddig élvezem, aztán kész, ha az 5 óra akkor annyi, ha 80, akkor meg annyi. Idén ennek köszönhetően jóval kevesebb játékot vettem, mint a korábbi években.
Most nézem Steam-em, hogy akcióban van pár játék a wishlistem-ről, de tudom, hogy a laptopomon nem igzán futatnának jól. Most meg azért nem veszem meg, mert most olcsó, aztán majd ha lesz rá PC-m, akkor játszom vele, mert ha lesz PC-m, akkor lesz más játék 100%, ami épp jobban fog érdekelni.
-
ldave
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Akcióban olcsóbb, persze. De új játékként PC-n is ennyi az ára, vagy legalábbis is közeli. Az akciós vásárlásról meg már nagyjából leszoktam. Ha tetszik és kell valami, akkor megveszem újonnan. Most csak azért nem fogok várni, hogy majd a Steam sale során olcsóbb lesz. Amit úgy vettem 70%-ban el se indítottam.
-
adalbert1
veterán
Nekem ezzel az árkategóriával csak az a gondom, hogy ezeket az indie játékokat PC-re sokszor jóval olcsóbban meg lehet venni.
Viszont ayo-val ellentétben én itt még szívesen játszottam volna, számomra valamiért nagyon addiktív volt a Steamworld Dig (persze lehet, hogy 15 óra alatt már beleuntam volna).Ma kipróbáltam egy kollégám New 3DS-ét, és nekem is tetszik, ezt a méretet pont jól eltalálták (a kijelző se nem túl nagy, se nem túl kicsi, illetve a súlynál éreztem azt, hogy se nem túl nehéz, de azért érzed is, hogy fogsz valamit). Lehet, hogy lassan tényleg be kellene szerezni egyet, ahogy néztem, van, ahol még van NSMB2-es bundle-ből.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nálam mindig csutkára fel van tolva. Ahogy Aya is írja, én is sokszor a Monster Hunter alatt kapcsoltam ki, mert akció közben rángatom a gépet is, mint buzi a f@szát, ilyenkor nem jó a szemnek, hogy sokszor kiesik a fókuszból.
@Dave: üdv újra a fedélzeten! A devil survivor-on gondolkodom most egyedül. 30 fontot tuti nem adnék érte, de így 10 tíz fontért elgondolkodtam rajta.
-
ldave
félisten
Steamworld Heist-tal játszik még valaki? 6-7 órám van benne, nagyon tetszik, ajánlom a stratégiai játékok kedvelőinek. Nem tudom mennyi van még hátra, de van benne tartalom bőven.
-
aya
addikt
Bocsánat kimaradt hogy a fej rész ütése hatásosabb, illetve ha sokáig vagdossuk a farokrészt akkor leszakad külön loot-olható, de attól még elvileg lehet sok hp-ja. Ez mind a mh3u és mh4u játékokra igaz.
-
aya
addikt
Sok mindentől függ, lényegében fokozattól függően ( low, high, G, superG ) van egy fix energiája, solo módban.
Erre jön még rá multiban hogy hányan ütik, és persze hogy mennyi az attack-ja a 4 főnek.Ééés még az is számít hogy mekkora volt, de ezt csak utólag tudod meg miután kiírta a lecsapott szörny méretét.
A sebzés mértékét onnan tudod hogy : másik helyre menekül, levágod fülét farkát... illetve csurog a nyála, végső stádiumban húzni próbálja magát a pihető helyére ( fészek )
-
alevan
őstag
Ti szoktátok használni a 3D funkcióját a 3DS-nek?
Én ritkán meg-meg nézem egy érdekes jelenet hogy néz ki 3Dben (mint Bravely Default-ban a tolvajbarlang vége (miért nincs Spoiler tag a topikban?
)), de általában csak véletlenül kapcsolom be ha leteszem az asztalra a konzolt. -
akos712
csendes tag
Hol lehet olcsón 3DS játékot kapni? Konkrétan egy Xenoblade 3D kellene...
Használtan is jó lenne, csak postázzanak vidékre...
Ti honnan szerzitek be a játékaitokat? -
g@bo
nagyúr
és az NX et vegye meg az első 1 évben az, akinek 3 nagyanyja van.
én is elhoztam 95000 ért megjelenés után a wii u-t. ahha... mázli hogy eladtam rá egy évre 50k, most porosodik.
mégegyszer nem ugrunk az üres medencébe.

sim ds lite al is megszivtam az első szériát, zsanértörögetés.
-
mark!
őstag
Kicsit NAGYON hülyén fogalmaztam. De eldöntöttük, veszünk egyet, max. eladjuk!

-
mark!
őstag
Sziasztok! Öcsémmel most tervezzük, hogy veszünk egy 3DS-t. Megvegyük, vagy várjunk amíg az NX-ről kiszivárognak infók
Mert ahogy nézegettem a használt 3DS-eket, nem olyan kelendő. De az itt a kérdés, hogy várjunk, vagy megvegyük most. Előre is köszi mindenkinek! 
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Netszámla az gyakorlatilag bankkártyáról történik, csak ilyen "alszámla". De remek, akkor ma meg is veszem. Köszi!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
És úgy tudok fizetni, hogy közvetlenül paypal-ról vagy netszámláról vonja le az összeget, ugye?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Elvileg találtam 14k-ért, de az kicsit sok így, hogy csak egyetemi ösztöndíjam van.
De egyébként megéri? Mert 4k-ért még vennék is játékot, ha tényleg olyan jó, mint amit olvastam róla egy-két helyen. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
CanibelZ
üzenetére
Az Overclocked egy régebbi játék, azt már biztosan nem kapod meg dobozosan. Az Atlus játékai amúgy is hamar kifogynak, nincs nagy készlet belőlük. Ez valószínűleg egy instant akció, mivel most jött meg a második rész. Hasonló játék-megjelenésekkor gyakrabban akciózzák a korábbi részeket, de általában csak arra a hétre.
-
CanibelZ
aktív tag
Szerintetek most megéri valamelyik játék az eShop-ból? Shin Megami Tensei Devil Survivor érdekel, de a dobozost verziókat jobban szeretem.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
akos712
üzenetére
"Az NX-ről eddig mit lehet tudni, valaki összefoglalná?"
Nintendo NX: Everything we know about Nintendo's new mystery console
-
akos712
csendes tag
Sziasztok, új 3ds tulaj vagyok és még ezen a fórumon is új vagyok...
Két kérdésem lenne:
Az NX-ről eddig mit lehet tudni, valaki összefoglalná?
Van valakinek eladó Pokemon Y-ja, úgy hogy postázik vidékre? Olyan 6k körüli áron... -
aya
addikt
A new 3ds valahol olyan mint a xbox one elite controller, szép, jó, drága, de mi a fenének ha van olcsóbb, az is jó a userek 80-90%-nak.
MInden ezt new 3ds xl tulajként.
-
Linkh
tag
válasz
tajner10
üzenetére
Szerintem meg egyszerűen azért adják el, mert nincs rá játék. Idén alig jött ki valami érdemleges 3ds-re. Jónép megvette a gépet, végigjátszotta azokat a játékokat, ami érdekelte őket, de frissítés nincs. Én is még a Majora's Maskot vettem meg tavasszal, azóta semmi nem volt, ami érdekelt volna.
-
tajner10
tag
Szerintem azért ennyi az eladó new 3ds mert várják az nx-et amire azt mondták h kombinálj a hordozhatót meg az asztalit meg h lessz olcsó meg drágáb változata meg mindent mondtak 2 az hogy nem nagyon jön ki new-ra semmi (a biding of isaac és a xenobladen kívűl meg pár játékban van grhapic up az erősebb hardver miatt)
-
SzDavid99
tag
válasz
SzDavid99
üzenetére
Most, hogy lámpafénynél megnéztem tisztán látszik, hogy átlátszó műanyagból készültek a gombok és a festék kopik le róluk (a HOME-gomról már szinte teljesen eltűnt, ezért tűnik természetes fénynél szürkének). Sőt, a kijelzők körül is látszik kopás. Nem egy tartós megoldás.

-
alevan
őstag
válasz
SzDavid99
üzenetére
Ha nem félsz a konzol szétkapásától, akkor csere a legjobb ötlet. Nekem a 2 vállgomb halt meg, szétkaptam, 100%-os alkoholba áztattam (meg kattintgattam a folyadékban velük), visszatételkor elszakítottam a baloldali szalagkábelét, lerendeltem 2 újat, betette és azóta sincs gond

-
SzDavid99
tag
A 2DS-em gombjai már teljesen beszürkültek. Hogyan lehetne újra fehérré tenni őket?

-
tajner10
tag
Valaki tud gy normálisabb kamera kezelési módot Zelda OOT-hozolyat mint ami a MM-ben van?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADVA! Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Újszerű Playstation Portal ( Fekete )
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(meg valami Nintendogs-ot amit szépen eltettem a fiókba és azóta sem vettem elő
.

remélem megoldják...