Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
van benne duplikált is.
hiányzik a gba és az sp. nekem van egy vadiúj dobozos gba pár játékkal, sajnálom, hogy az sp és micrómat eladtam.
bár szempont volt, hogy a gba 10 év múlva is megy 2 elemmel.
mondjuk a másik kettőhöz is lett volna egy li po akksi a conradban...most egy vadiúj wii vel szemezek, de sokallom érte a 30k-t.
-
leeka
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Értem...köszi.
És egy email címre lehet több profilt csinálni?Vagy még arra gondoltam, hogy törlöm a profilt és megcsinálom ugyan azt a másik gépen.
Igazából nekem csak a névre lenne szükségem
-
leeka
tag
Ha leakarom cserélni a 3ds-em és vinném a profilom, akkor elég ha letörlöm a gépröl és bejelentkezek az új gépen.
Semmi vásárolt tartalmam nincs, csak az online játék miatt lenne fontos. -
LeventeV
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Köszönöm a választ. Lehet lecsapok rá akkor, bár még a játékok árával nem vagyok kibékülve.
g@bo: Jelenleg Kolozsváron élek, és itt van egy srác. Fórumon akadtam rá, csak pozitív értékelései vannak. Képekkel vannak a hírdetések, nem kell előre fizetni, futárszolgálattal küldi, és ki is bonthatod fizetés előtt.
Csak Nintendo konzolokkal foglalkozik (60ért árul bontatlan Mario Kart Wii U premium packet is).
Nem tudom, hogy honnan szerzi a termékeket, nem hiszem, hogy nem kamionról lepotyogott darabok. -
LeventeV
őstag
A New 3DS-t lehet tölteni sima usb kábellel is? Vagy szükség van töltőre is.
Láttam bontatlanul 35 ezerért kék New 3DS XL-t. Lehet lecsapok rá. -
TedThomas
aktív tag
Ezt a Fullblox játékot letöltötte már valaki?
Ötletesnek tűnik és 10GBP-ért ajánlotta fel a 200 pályát. -
-
Előrendeltem az Animal Crossing: Happy Home Designer-t a Konzolok Szervizétől, meg is kérdeztem, hogy biztos megérkezik e majd a magjelenés napján. A válasz igen volt, azt mondták, hogy mindjárt ott lesz náluk és adják is fel postán....
Most rájuk írtam, hogy várjak e tovább a csomagra. Természetesen még náluk sincs a játék, valamikor a jövőhéten megkapom. Hurrrrrrráááááááááá!

-
tajner10
tag
Miért olcsóbb ez az új zelda (úgy tudom h ez már kijött egyszer csak az 10k ért és nem 6k ért)
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
De mindegyiknél?

-
cactuar
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát remélem nem

-
cactuar
senior tag
Az új Nintendo selects játékok ára egész baráti lesz.
[link]
Ezzel azt hiszem meg is lesz az első Zeldám.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Volt még valami Dark Spire nevű játék is DS, na az volt durván archaikus.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez jól hangzik, DS-ne próbáltam az eredeti részeket, de pont a történet hiánya volt, ami miatt nem fogott igazán meg a dolog.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Azt kell mondjam, nem rossz. Mai szemmel már fura ez a klasszikus RPG megoldás, hogy saját perspektívából látod az akciót, de működik a dolog. Ezek az új Untold részek nemcsak grafikai turbózások, hanem sztorit is kreáltak a hozzáillő karakterekkel, átvezető videókkal, miegymással. Modernizálták a skill-rendszert, animációkat raktak a statikus képek helyére, stb. Az eredeti DS-rész csak annyiról szólt, hogy megnyílt Etria határában a föld és egy földalatti erdő került felszínre, ide érkeznek a kalandozók, akik közt mi is csak egy vagyunk a sok közül, oszt' menjünk felfedezni. Itt már a nulláról írtak egy sztorit hozzá, amitől normálisabb lett sokkal minden. Ahogy a YT-on néztem az eredeti videókat, a labirintus alapvetően hasonló kiosztású, de szinte minden mást kicseréltek. Állítólag a második rész remake-je, a Fafnir knight még ennél is jobb, pedig ez is rendben van szerintem (USA-ban az már megjelent).
-
leeka
tag
Sziasztok!
A mai naptól én is 3ds tulaj vagyok

...és lenne egy pár kérdésem.
NN-ra ha Angolal regelek, mert ugye a magyar nem támogatott, akkor tudok vásárolni a magyar mastercardomal? -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ajánlod? Mármint megvenni és feltenni a polcra?

-
Feri, Etrian-ból melyik van meg neked? A Millennium Girl?
-
vrob71
tag
Van-e valakinek felesleges kódja? 400 csillag hiányzik a Mario Kart DLC 1-hez.

-
-
Jön EU-ba 3DS-re a Selects csomagolás, első körben az alábbi játékokkal:

-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy gép vásárlásán mert utoljára gameboy color-om volt a Nintendotól és jó pár játék kimaradt.
Jól gondolom hogy most egy 3DS XL-el járok a legjobban?
Gondolom megy rajta minden ami ezen a két listán van? DS 3DS
Mennyire nehéz beszerezni régebbi játékokat?
Gondolok például itt a DS-es játékokra, mert a Zeldákat csak végig kéne játszani
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Kaposvári vagyok és tervezek vásárolni egy Nintendo 3ds-t
Van valaki akinél megnézhetném hogy nézz ki élőben? Somogy megyeiek jelentkezését várom.
esetleg eladó is érdekel.
-
Mi a fene van Amazon-nal? Mindenre ezt írja:

3DS, PS3/4, semmit nem enged.
-
cactuar
senior tag
A mai nap folyamán több nintendo termék akciósan csak 999 ft az 576-nál. Én a New Art Academy-re csaptam volna le, csak mire észrevettem, már elfogyott, nincs raktáron.

-
Faterkam
addikt
Tegnap a lányom játszott a Nintendogs 3Ds.-el. Az egyik feladat az volt, hogy hajtsa össze a gépet és utána kellett még valamit elvégezni. Rohant ki a szobából, hogy apa, apa baj van! Mivel most kapta a játékot én arra gondoltam, hogy meghibásodott a játékkártya. Megkérdeztem tőle mi a baj? Erre mondta, hogy nem tudja összecsukni a gépet, és hogy menjen így tovább
Mivel 2Ds.e van, azt ajánlottam tegye Sleep üzemmódba. Így rögtön tovább tudott lépni. Nekem nagyon tetszett a szitu, mert nézegette erősen, hogy most Ő miként tudná ketté hajtani. Közöltem vele, ez felejtős ötlet 
-
Ma vagy holnap rendelek az Amazon-ról,. a Code Name: S.T.E.A.M. most éppen 15 font (~6400 Ft), ha valaki venne, akkor szóljön és rendelek neki is egyet.
-
-
adalbert1
veterán
válasz
CanibelZ
üzenetére
Igen, sajnos ez is a Mercenaries lett volna, így el sem hoztam, csak a Ghost Recon-t. Ti sem kaptatok Pin Code-ot? Az eladó srác azt mondta, hogy augusztus végén visszakérték tőlük a pineket, ezt kicsit furcsának tartottam, mert elméletileg szeptember végéig lehet regisztrálni, nem (csillagot beváltani biztos addig lehet)?
-
Rhythm Thief and the Emperor's Treasure-t megrendeltem én is, Theatrhythm meghozta a kedvem a ritmusjátékokhoz

-
adalbert1
veterán
válasz
CanibelZ
üzenetére
Hmm, a levélben nekem is Revelations van (az akciós oldalon is az volt még kint, mikor rendeltem), és hívtak is, hogy átvehetem. Kíváncsi vagyok, hogy végül mit akarnak majd adni, a Mercenaries egyáltalán nem érdekel, azért biztos nem fogok fizetni.

Dr.F.E.R.I. és ldave: köszi a tapasztalatokat, szerintem én is előbb-utóbb beruházok egy új masinára, csak egyelőre még sajnálom rá a pénzt, kellene valami jó bundle (amik most vannak, azok közül egyik sem érdekel) vagy akció, akkor könnyebben rávenném magam a vásárlásra.

-
Goldwin
aktív tag
-
CanibelZ
aktív tag
-
aya
addikt
Ápdét:
Most hivtak hogy nem jó a rendelésem

Resident evil revalations-t rendeltem circle pados nagydobozban... de... nem azt adják hozzá hanem a resident mercát
Nem is támogatja a circle padot, mi folyik itt gyöngyösön? -
ayo
veterán
én párszor eljátszottam ezt velük, azt hagytam a ....
Sirandrish-nak is preorder megjelenése után 1 héttel szóltak hogy átveheti...
(#8514) Goldwin: menőség, nekem egyszer se volt ilyen, pedig mindig bepróbálkoztam amikor már nem volt más bolt
-
Goldwin
aktív tag
Engem pont az imént hívtak a debreceni 576 üzletből.

A Steel Diver-t félrerakták nekem, azt akár már ma át tudnám venni, a Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure-ből viszot már nincs náluk raktáron, azt egy másik üzletből kellett bekérniük. Azt ígérték, hogy hívni fognak telefonon, amint megérkezik a játék az üzletbe. -
Goldwin
aktív tag
Az 576 KByte Webshop KByte honlapján leadott rendelésed beérkezett hozzánk, köszönjük.
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot telefonon, adategyeztetés céljából.
Ha a megrendelt terméked időközben elfogyott, arról telefonon értesítünk.
Rendelésedet törölni tudod a help@576.hu e-mail címen.
Ez a levél automatikusan került kiküldésre, kérlek, ne válaszolj rá.Köszönjük, 576 KByte Webshop
-
-
ayo
veterán
576 egyik legszarabb online bolt. Rendelsz valamit és semmi visszajelzés. Nagy ritkán pár hét múlva jeleznek (más userek szerint), de engem pl. soha se hívtak fel - így sikerült elérni nem is veszek tőlül már semmit sem 2000 óta...
nem is értem, hogy van még talpon a bolt. -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
adalbert1
üzenetére
Vállalható, bár lehetne kicsivel nagyobb is. A többi paraméterével elégedett vagyok, még ami nem annyira tetszik, hogy a 3D stabilizátor nem működik annyira jól 30cm-nél távolabb a szemedtől. De az sokat elárul, hogy mióta megvan a kisgép, az XL-t elő sem vettem játszani. Utóbbi most már valószínű meg is marad tartalék gépnek a fiókban.
-
adalbert1
veterán
ldave, Dr.F.E.R.I. és persze mindenki, aki 3DS XL után New 3DS-t használ: hosszabb távon mi a tapasztalatotok?
Nem lett túl kicsi a kijelző mérete a régi géphez képest? Kényelmes használni? Most, hogy az XL-em kölcsön van adva barátnőm unokaöccsének, próbáltam a 2DS-sel játszani (aminek a kijelzőmérete azonos a régi 3DS-sel), de egyszerűen túl kicsi a képméret a nagyobb változathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini PC
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ezt első nap elkapkodják.

Illetve mivel minden játékból egyet lehet regisztrálni, ezért nem hiszem, hogy minden PIN így járt volna.
és igen sok játékuk bontott, ezt mondta is vki aki ott dolgozik, de már nem tudom mi volt a pontos magyarázat