- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #2550 üzenetére
Írtam már feljebb hogy mi akik így használjuk ki ezt az opciót vagyunk kevesebben...
Elég csak pl egy MM üzletbe bemenned és Varázslóként tekintenek rád az ottani potenciális vevők és az eladók is amikor a GPU ilyen beszerzéséről beszélsz nekik...
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #2546 üzenetére
De a Gold akkor sincs ingyen...
És a magam esetét nézve, a Goldot/Game Passt egyáltalán nem a multiplayer miatt tartom.
Szimplán érdekelnek a korábban behúzott GwG címek, olcsóbban vehetek így meg engem érdeklő játékokat és így olcsóbban férek hozzá sok digitális játékhoz. Minek fizessek ki digitális játékért 3x többet ami kvázi SOHA nem ledz az enyém a vásárlás ellenére sem mintha bérletet veszek rá (Gold/Game Pass Ultimate előfizetés) -
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #2539 üzenetére
apropó Epic-> Capturing Reality is now part of Epic Games
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2522 üzenetére
Igazad van, mindenkinek megvan a rétegjátéka, a mivel játszik
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy amiket felsoroltál azokat világszinten is többen játsszák, mint a Doom-okat... Illetve hát lehet, mert ha jól összeszámolom vagy 20 db játékról van szó
Abban teljesen igazad van, hogy a végtelen sorozatok unalomba fulladnak, pl. a Far Cry-ból talán a 2-volt az utolsó, amivel sokat játszottam, a 4-et már elengedtem egy óra után. De valahol ez van az AC-val is, hiába rebootolták, az Origins végéig sem jutottam el, ott meg a Black Flag volt az utolsó, amivel sokat játszottam.
Nagyon kettévált a game scene, vannak az évről évre érkező, vagy folyamatosan futó online "sport" játékok, COD, FIFA, Destiny, Fortnite, stb. meg a bejáratott franchise-ok amivel sokan játszanak. Meg vannak az egyedi(offline) single player játékok, amiből sok indie van, változatos minőségben, vagy kevés jön, mert sok időbe és pénzbe telik a fejlesztés, rizikósabb... Pont a múltkor hőbörögtem, hogy de szívesen játszanék egy új Mass Effect, TLoU, HZD, RDR2 szintű játékkal, de hát nem jöhet minden hónapban egy játéktörténeti mérföldkő... Azért tegnap elkezdtem elölről a ME-t -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2519 üzenetére
Van miből meríteni, de pont az eltérő kultúra miatt nem biztos, hogy nekünk is fogyasztható lesz a végtermék. A JRPG-ket már évtizedek óta tolhatjuk, mégis erősen rétegjátékok most is... Én pl. annak ellenére nem játszom JRPG-t, hogy a japán kultúrát nagyon bírom, sokat olvastam is róla, olvasok mangát, nézek animét, japán filmeket, stb.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #2513 üzenetére
Az embereknek kell a hardver! Főleg a PC-seknek. Sok-sok mütyűr, minél több és színesebb már annál jobb, pont ezért is indult be az RGB láz! A többi "szépítősről" nem is beszélve, milyen borításokat és hűtéseket találnak ki a gyártók, hogy felkeltsék az érdeklődést.
De a PS5 formája se véletlen, lehetett volna ugyan olyan kocka doboz mint a 4-es.
Szerintem a gamerek még mindig szeretnek birtokolni! A lemezes játékot is csak a PC-sek engedték el, máshol él és virul, pedig azt is temetik vagy 10 éve.
A másik nagy gondjuk, hogy ez nem a "Netflix", ami a tv szolgáltatókat váltja le ami elavult, és minden tekintetben sokkal jobb elődjénél.
Ezzel szemben a felhő játék semmi pluszt nem ad, amennyit nyersz +fpsben annyit buksz latencyben. Ami szerintem idegesítőbb még csúnyább grafikától is és a 20fps-től is. -
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2515 üzenetére
Nem csak a saját fejlesztésekkel jönnek fel, a “nagy nyugati” aaa cégekbe is eléggé bevásárolták magukat, az is gyakran nagyrészt már kínai, amit mondjuk amerikainak gondol a nép
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2515 üzenetére
Persze, jönnek ők fel a nagyprojektekben is, mint a talajvíz. De ez várható is volt, sok éve már bérmunkáznak nagyprojektekbe, egy lépésre voltak attól, hogy sajátokat csináljanak. Elérkezett ez is.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2513 üzenetére
Azért, mert az az üzleti modell arra épül, hogy ha mefelelő számú Guptának el tudjuk adni a bejeweled no. 7546-ot 50 centért, akkor a végén kijön a matek, és ez teljesen helyes gondolkodás(rohadtul kijön a végén a matek). Csak ez nem videógéming. Azért nem, mert a $60-os minőségi tartalomra már nincs elegendő Gupta. Viszont az $50-os minőségi tartalom többek között attól minőségi, hogy kellően összetett, és a kellően összetettet nagyon nehéz tapicskolásig ostobítani úgy, hogy ne sérüljön vagy az összetettség, vagy a minőség. Azt máshol kell keresni, de vannak olyan őrültek, akik e két teljesen különböző területet egymással akarják összemérni.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2509 üzenetére
10 éve megy a mobiljáték kivégzi a konzolt mantra is. Hát annyira nem sikerült kivégeznie, hogy a konzolüzlet nagyobb, mint valaha. Nagyon sok pénz van a mobiljátékokban, de csak a pénz van benne. Más nem, egy komolytalan hülyeség maradt, máig nincs jelentős AAA+ mobilgéming, és nem is nagyon várható, hogy lesz, mert nincs igazán piaca. Ez nem a technológián, a számokon, az infrastruktúrán vagy a technikai lehetőségeken múlik. A jövőt továbbra is az írja, aki játékokat készíti vagy birtokolja, mert a jövő nem a technológiákban rejlik, meg a platformokban. A felhasználók leszarják a platformokat. A switch úgy őrületesen sikeres, hogy közben a vásárlói zsebében erősebb és jobb mobiltelefonok vannak, mégis el tudja adni a játékain keresztül mindenét, és eladja a mariót 40 millió példányban, darabját $60-ért, a legbénább platformon, ami csak a piacon fellelehető. Ez a cloud géming egyetlen egy dolgot tud, a világon semmi mást: könnyű hozzáférhetőséget. A játékosokat nem érdekli a hozzáférhetőség. A játékosokat a a játék érdekli. És ha kell hónapokat várnak egy konzolra, vagy megveszik duplaáron is (PS5), ha kell, akkor vagyonokért megveszik a legbénább hardvert hozzá, mert a tartalom azon érhető el. A tartalom az isten, a reklámszatyor amiben hazaviszik meg senkit nem érdeklő szükséges valami. Mindig lesz valaki, aki feltalálja a killer reklámszatyrot ami majd eladja magát tartalom nélkül is. Még ezt az igenszar cloud géminget is el lehetne adni amőgy, exkluzív és minőségi tartalommal. Az viszont ezeknek a nagy és nagyon félelmetes résztvevőknek nem nagyon van.
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU] #2505 üzenetére
Még messze vannak, de kell tőlük félni mert a jövő a Cloud Gaming. Az Amazon egyébként nincs messze, elég komoly streaming szolgáltatást össze raktak. A Google Stadia bukásán nem csodálkozom hiszen a Google mindenbe bele bukik amit nem ő vesz meg úgy, hogy alapból sikeres. A VR alapból bukta, nem sok embert érdekel.
Moby: Fent a válasz
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #2494 üzenetére
Ezek milyen méretű esport versenyek? Esport scene nagysága és verseny díjak?
Külön esport oldalakat nem követek, de ezekről én sose hallok semmit! Twitch-en se nagyon látom ezeket, hogy bármilyen népszerűsége lenne.
Pedig a hagyományos PC-s esport hír ömlik rám, a crossplatformasokból is csak a PC-s szegmens.
Egyszer Youtube feldobott egy Tekken versenyt és ott is a speckó arcade "joyyal" csapatták. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2492 üzenetére
Call of Duty esetén nagyon meglepne, ha ez igaz lenne. Konzolosoknak esélye nem lenne a 120 fovos, 240fps-es, egyénileg állított felbontású és grafikai részletességű egeres néppel szemben, akkor sem, ha a konzolon is egér van. Verekedős játékokat nem tudom, de simán el tudom képzelni, hogy ott igazad van.
Valamiért esport alatt fps, rts és ilyen league of legends szerű játékok voltak a fejemben csak (meg mondjuk a rocket league, de ott is enyhén szólva a pc dominál).
Wesder: jogos, nintendot kifelejtettem, ott nyilván konzolon megy a dolog. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2471 üzenetére
Hiàba raktam a szememre, képet nem adott.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2463 üzenetére
Gondolom még elhiszik hogy 1440p-s gép. Szerintem semmi baj nincs azzal ha maradna mindenki a 1080p-nél Series S-en.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2455 üzenetére
Ha itt lenne magyar gerincen a szerver, amit elérek mondjuk 3ms-el, akkor lehet. De élek a gyanúperrel, hogy ez sem GF now, sem XCLOUD, sem semmilyen más szolgáltatás esetében nem fog megtörténni
Szal ez az egész kevés helyen lesz a géming jövője szerintem
A többieknek meg marad a meztelen valóság -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2452 üzenetére
Ahhoz eléggé közeli szerverek kellenek. De számolgassunk picit. Button->proci 5ms. proci->net (mondjuk valahol eu szerver) 80ms. szerver->render 16ms.(legyünk optimisták
). Framebuffer->encoder 10ms. szerver->proci 80ms. Proci->decoder 5ms. decoder->megjelenítő 15ms.
Aszondjahogy
5+80+16+10+80+5+15=210ms. És nagyon de NAGYON optimistán számoltunk midennel. És minden PONT odaért, és minden PONT végzett, stb. Sehol nem várt senki semmire. Azaz a valsógában ez inkább 250ms+.
Hát izé. -
válasz
hombre[EU] #2452 üzenetére
GF now-ot ti hogy próbáltátok ki? Én 2x próbálkoztam az ingyenes verzióval, mind a 2 alkalommal nagyjából 4-6 órát álltam sorba mielőtt kikapcsoltam a PC-t. Egyszer sem jutottam még csak a közelébe se, hogy beengedjen az 1 órás ingyenes játékra
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2445 üzenetére
Én kaptam tőlük 6 hónap founders hozzáférést, de szerintem szörnyű az egész. Szerintem a 6 hónap alatt nem tettem bele 2 órát. A minőség viszonylag oké, a latency viszont szar (nyilván nagyon távoliak a szerverek), de ez az egész ahogy működik, hogy azzal indít, hogy egy virtualizált steamen telepítgeti a játékokat amivel játszani akarsz, hát ez valami gyomorforgató bénáskodás.
-
F-ECT$
titán
válasz
Én pár éve leálltam a pc fejlesztéssel, és pont a geforce now-ban bízok 1-2 olyan játék esetén, amit nem feltétlenül konzolon játszanék. Multit biztos nem tolnék így, de azért bízok benne, hogy a single játékok, még ha gyorsabb is a játékmenet, azért játszhatóak lesznek vele.
tboy93: nem hiszem, hogy a kontroller - pc késleltetés okozza itt a fő gondot, de még nem próbáltam a stadia-t.
-
válasz
A stadia kontrollere ebből a szempontból nagyon előremutató volt (kontroller kommunikált közvetlen a routerrel).
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2441 üzenetére
Én hétvégén kipróbáltam a Destiny-t és FPS ilyen felhős dologban szinte játszhatatlan szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2441 üzenetére
Én úgy tudtam hogy a High End PC, amivel rendelkeznek megoldja ezt a problémàjukat.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2389 üzenetére
Itt a harmadik világháború.
A gémerek robbantják ki, nem a politikusok.Se vga, se konzol. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2389 üzenetére
Ettol pont nem felnek. A VGA gyartokkal ellentetben a SONY/MS nem abbol keres penzt, hogy eladja a konzolt, hanem abbol, hogy utana hasznaljak, veszik ra a jatekokat/szolgaltatasokat, ezert tuzzel-vassal irtani fogjak a dolgot. Szoval most ez sikerult, ha megeri (fogalmam sincs, hogy ez a teljesitmeny ezzel az energiaigennyel egyaltalan megeri-e banyaszatra), akkor par honapig vadaszhatjak a banyaszok a konzolokat, de utana uj szoftververzioval fog kijonni a gyarbol is az uj vas, ami -amig ujra meg nem torik- keresztbe fog ennek tenni.
Szoval ez bar ijeszto elsore, de nem hiszem, hogy ebbol barmi hosszutavu gond lenne, itt nem stimmel az erdek sem, plusz a kontroll is sokkal nagyobb a vas felett, mint a VGA gyartoknal.
szerk.: Plusz a SONY es az MS is nagyon orul, hogy ez a hulye banyaszmizeria a foldhoz vagja a PC-s jatekipart, mert kb az osszes, de legalabbis eleg sok "tele van a tokom az arakkal, nincs az az isten, hogy ennyit koltsek erre a szarra" PC-s emberke elobb-utobb valamelyik konzolnal kot ki. Kizart, hogy ezt hagyjak kifolyni a kezeik kozul, nagyon ritka az, hogy ekkora lehetoseget kapjon egy ceg ugy, hogy semmit nem kell erte tennie azon kivul, hogy jokor van jo helyen.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2354 üzenetére
Az Remaster, nem patch. Bàr mondjuk PS5-re csak újrakiadni lehet, patchelni nem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2351 üzenetére
Ez igaz.Ebbe bele sem gondoltam.Tényleg nem korrekt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2351 üzenetére
A patchet nem lehet eladni.
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #2333 üzenetére
Ez sajnos attol fugg, hogy ki mennyi idot toltott el azzal, hogy az LOD valtasok lathatatlanok legyenek. Lehet nincs eleg LOD szintje az adott targynak, vagy csak nem manualisan neztek at az alacsonyabb reszletessegu modelleket, az automata rendszer meg olyanokat gyartott, ahol 2 lepcso kozott tul nagy az elteres. Plusz ott vannak azok az esetek is, amikor a lightmap lesz mas 2 LOD-n es feltuno a kulonbseg.
opr:
Advanced Mesh Shaders | Martin Fuller | DirectX Developer Day
Itt azert latszik, hogy mennyi idot nyernek azzal, hogy nem kell szamolni azon reszeit a mesh-nek, ami nem is latszik. Szoval ez alapjan elmeletileg ezzel nem keveset lehetne nyerni, mert azt a mennyisegu haromszoget amit nem latsz fel lehetne hasznalni mashol. Plusz ha megoldjak, LOD sem kell mert dinamikusan valtozhat a haromszogek szama. -
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #2330 üzenetére
"Not sure if we’d go for mesh shaders in the future as we are not that dependent on traditional vertex/primitive/raster processing anymore on recent architectures. Our current frames are only about 10% raster and 90% compute on PlayStation 5 and Xbox Series X. And raster pairs well with async compute."
En azert orulnek, ha idovel mindegyik engine-be bekerulne, mert az NV tech demo-bol es az UE5 alapjan is lehet latni, hogy van szerepe, nem is keves.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2330 üzenetére
Köszi szépen, már olvasom is!
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #2327 üzenetére
En arrol beszelek, hogy a hardveres lehetosegeket figyelembe veve alakitjak ki a jatek elemeit. Nem teszunk bele olyan crowd simulation-t a jatekba, amit nem kepes kiszamolni a one s ha azon is futnia kell. Emiatt lesz a leggyengebb hardver a kiindulopont. Az, hogy kesobb egyeb megfontolasbol (penz, ido, stb) megelegszenek a 720p 25 fps-sel mar mas kerdes.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #2321 üzenetére
Nem játékra gondolok en sem, hanem arra, hogy mit tudnak kipreselni a vasbol, mert anno a ps3-ps4 eseteben is sokat tettek azert, hogy a belsős fejlesztostudiok ki tudjak aknázni a vasban rejlő lehetosegeket
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #2309 üzenetére
Na, milyen jó idézet, megerősíti amit Cerny mondott, hogy a PS5 képes shadereket futtatni a háttérben míg az RT egység számol.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2274 üzenetére
Várj, várj, még nem érzed magad kellően szarul és borzasztó öregnek. Engedd meg, hogy a rám jellemző nagyvonalú módon segítsek:
1) A star craft közel 23 éve jelent meg.
2) Azok a gyerekek, akik 2000-ben születtek, pont most, ebben a pillanatban konkrétan 20-21 évesek.További szép estét kívánok.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2272 üzenetére
Rendben, de most 21 van. Egyébként szerintem 23-ban lesz a Nintendo-nak generàcióvàltàsa.
-
ImACeltic
őstag
válasz
hombre[EU] #2228 üzenetére
Nem tudom mért nem emelte ki ezt a Control különbséget a DF, de a Division 2-nél például nagyon kiemelték, hogy a PS5 verzió eléggé butított, szóval nem hiszem, hogy tartanának a savazástól.
Egyébként a Division 2 különbségét egy bug okozza amin már dolgozik is a Ubisoft.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #2182 üzenetére
Ezt a képet menteni fogom és lopom.
-
l.skywalker
titán
válasz
De nem őt tartotta most meg a Google? Hogy még a fizetését is megkapja annak ellenére, hogy kuka az egész?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ez jó.
Remek önéletrajz, képekben. -
.LnB
titán
válasz
-
Wesder
titán
válasz
Good job 47.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #2176 üzenetére
Khmm xcoud khmm
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2174 üzenetére
Nem meglepo, a guglinak sose volt meg a ceges kulturaja meg a turelme ahhoz, hogy komoly szereplokent belepjen a gaming piacra, kb mar mikor bejelentettek, lehetett tudni, hogy ezekbol a nagyszabasu ex cimekbol nem lesz konkretan semmi. Oszinten szolva az is meglepne, ha maga a Stadia birna meg 3-4 evig mielott beszantjak az egeszet soval.
Szamomra az egyetlen igazi kerdes az, hogy mi lesz azokkal az emberekkel, akik Stadia-n vettek jatekokat, vajon kapnak epices/steames kupont/hozzaferest a jatekokhoz, vagy a jutalmuk egy diszes IJ kartya lesz. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2174 üzenetére
Màr akkor bukta volt, mikor bejelentették. Meg is érdemlik. Az elbocsàjtott embereket gyorsan felszívja a szakma, emiatt nem aggódom.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2155 üzenetére
Mondtam már, hogy nem szép dolog más intim életében vájkálni. Én és a fillér őszintén szeretjük egymást
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2152 üzenetére
Én azt gyanítom direkt csinálják így, hogy úgy tűnjön mintha a közösség nyomására tették volna
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #2139 üzenetére
No Changes to Xbox Live Gold Pricing, Free-to-Play Games to be Unlocked [Update]
najó visszavonom...ezek töketlenek hozzá,hogy egy kitūzött célt elérjenek
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Vagy ha tényleg a Ultimate Gamepass részei lesznek az Ubisoft játékai, akkor 4-5 évet sem kell várni.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2147 üzenetére
Sok olyan van, aki a F2P játékokon akar spórolni, aztán belever havonta 50-60 eurót a Pass-okba meg a kozmetikai cuccokba
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2147 üzenetére
Érthető. Igazàból a F2P jàtékokhoz nem kellene Gold, és akkor senki sem panaszkodna. Eddig is GPU-t hasznàltam, így ez engem nem érint, de megértem hogy XY-nak nem kell, és csak a Gold fontos neki.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2145 üzenetére
Igen, mert az àtcsàbított emberek biztos csak Fortnite l-ot meg Warzone-t tolnànak, semmi màst.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2141 üzenetére
Az ingyenes multi elég erős fegyvertény lenne sony felé, telintve h a ps+át az emberek 99.99% a multi miatt veszi s esetleg letölt 1-2 ingyenes vackot
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2141 üzenetére
A fillér és köztem az elmúlt években elég mély intim kapcsolat alakult ki ami az Xbox előfizetéseket illeti, ne vess véget ennek a szerelemnek
-
l.skywalker
titán
válasz
De ez több kérdést is felvet. Ingyenes lesz a multi? Ha nem, akkor hova kerül át a Gold funkciói? A sima GP-be? Vagy a GPU-ba? Jobban szeretem ezeket tisztán tudni előre. De egy biztos, a GPU konverziós kiskapu már látja a végét
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2126 üzenetére
A Steamen rendre jól szerepel. link
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2121 üzenetére
Rare-t (akik magas színvonalat képviseltek a Nintendonál), mert nem tudtak velük mit kezdeni...
a Sea of Thieves nekem személyes nagy kedvencem
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2121 üzenetére
Melyik fejlesztő lett elzavarva?
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #2037 üzenetére
Sekiro-rol jut eszembe ,hogy azt meg upgrade-eltek ,lehet le kellene tolteni.
A grafika mondjuk kicsit furcsa ,meg a keparany is, de megkapta a Kurosawa mode-ot ,legalabbis a trailer alapjan ugy tunik. -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1984 üzenetére
Arghhh de utálom mikor a tablet jobban tudja mit akarok írni
-
válasz
hombre[EU] #1980 üzenetére
Érdekes. Vajon a TLoU--nál a Factions multit is beleértik?
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1978 üzenetére
Nem vagyok ebben biztos. Igen, aki multizik az végtelen órákat bele tud ölni, ez kétségtelen, viszont rengeteg ember olyan messziről kerüli a multit amennyire csak lehet. Igazából az utóbbi években én is így teszek, fenének sincs ideje a 24/7 nolifer prok ellen felhoznia magát elfogadható szintre
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #1976 üzenetére
Én is a single játékok miatt vettem PS-t és nagyjából tartom is ezt. A Fall Guys az egyetlen online multi, amit tolok rajta.
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU] #1953 üzenetére
jogos.
Annyira kíváncsi lennék egy sony ps interjúra. Mit élnek át, mi a terv stb.
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1950 üzenetére
Kicsit sajnos úgy néz ki eza launch, hogy a MS megint bukdácsol, a Sony meg szinte nulla marketinggel rekordokat dönt eladásban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #1942 üzenetére
na még lehet be is jön a végén a tippem
Sources: PS5 was the UK’s biggest ever console launch -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #1929 üzenetére
720p? Ez ám a next-gen konzol
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1916 üzenetére
A PC-sek is panaszkodnak, BSOD, dropok.
Majd az 1.0.5 -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1916 üzenetére
De az alapbeàllítàs nem vàltozik a patch miatt, marad perf-en.
Szokàsos vihar a biliben.
Mindig kell valami ami miatt lehet a "dobàld a kakit" jàtékot jàtszani. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1910 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1910 üzenetére
Akkor nem tudom hogy John mit csinàlt, de azt nagyon rosszul.
-
-FLY->
őstag
válasz
hombre[EU] #1899 üzenetére
Duracell for oem a tartozékok között van (kitart). Szerintem ez ilyen pro - contra dolog, nekem megfelel bármelyik, ebben az elektromos világban nem nehéz egyiket sem üzemben tartani.
DS-ből kettőt vettem, mert ált. elfelejtettem tölteni, így nem kellett kábelen játszani. Tudott szépen merülni, rendes fénnyel, rádugott fülessel. -
Tuomas
addikt
válasz
hombre[EU] #1899 üzenetére
Hát, én speciel nem a kontrollerhez vettem, hanem amúgy is volt itthon.
De persze, elfogadom, hogy vannak olyanok, akik azt sem tudják, hogy léteznek újratölthető elemek.
Az elite-t ne vegyük szerintem ide, a maga 50-60 ezer ft-os árával. -
-FLY->
őstag
válasz
hombre[EU] #1883 üzenetére
Csak egy vélemény volt az enyém, természetesen.
De ha engem ez annyira érdekelne, akkor építgetném a pcmet.
Mert mondjuk még lényeges is lehetne, hogy melyik vga a legjobb ár/érték arányban.
Igazából a két konzol nagyon hasonló hw dizájn, ha szoftveres részt nem cseszik el, akkor maximum mikroszkopikus különbségekről beszélhetünk, amire már talán a legvéresebb vérpista sem rángathatja az e-péniszét.
Nagyjából még minden alap fw-n fut, minden fejlesztő még patchel, komolyan nem értem, hogy ki mit akar eldönteni ennyire az elején.
DF legalább csinálná jól, ha már megkapaszkodott a semmin, legalább mérnének többször, mert minden műszaki tudja, hogy egy mérés nem mérés.
Itt a cod, komolyan csak egyszer vették a fáradtságot mérésre /gép?!
Ha követnék a műszaki alapelveket, azonnal kibukott volna, hogy miért droppol rt-ben a ps5,
többszöri mérést meg csak checkpoint visszatöltéssel érdemes csinálni (teljesen elölről csak nem ugrik neki senki egy játéknak mérés miatt).
Komolyan csak annyi zavar, hogy ezzel pénzt keresnek és akarva, akaratlanul sajnos b@szkodják is az éket az egyszeri játékosok közé (van min veszekedni).
-
-FLY->
őstag
válasz
hombre[EU] #1879 üzenetére
Nem információ egy konzolnál, amit csinálnak, jó példa erre a Nintendo.
5 - 100+ éves korig elszórakoztatnak egyazon játékkal bárkit és senkit sem érdekel, hogy nem rt, nem 4k, de nem is tükröződik mario arca az esőben.
Mert, igazából a konzol színtisztán célszerszám, ami a játékról szól, ha jó a játék minden egyéb le van szarva (így van jól).
Pl a ps4pro őszintén szólva nem volt egy kifinomult eszköz, de k.jó játékokat is készítettek rá, amik minden egyéb zavaró tényezőt elfeledtetettek. -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1879 üzenetére
Manapság erről szól a gamer sajtó sajnos.
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #1847 üzenetére
Bármire vagy mindenre. Szoftverfejlesztéssel (is) foglalkoztam, egy 3 soros programot is meg lehet úgy írni, hogy percekig fusson meg úgy is hogy a másodperc tört része alatt végezzen ugyanazon a gépen. Ezek meg több tízezer soros cuccok.
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #1843 üzenetére
10-20% nyers számítási kapacitás különbséget bőven ellensúlyozni tudnak szoftveres oldalról.
De még nagyon az elején vagyunk, később változhat az eredmény. Mondjuk óriás különbség nem lesz szerintem, pár % előny lesz az egyik vagy másik oldalon a cross platform címeknél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #1829 üzenetére
Jaoemberek a Red Dead Redemptionrol volt szo.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1829 üzenetére
Én se értem h lehetne fake
[link]
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1751 üzenetére
Miért van cpu limitnél előnyben a ps? Hogy jön ide a memory latency? Valami nagyon elment most mellettem, úgy érzem.
Mentségemre szóljon, két órát sikerült aludni, perpill nem vagyok a legélesebb kés a fiókban, szóval lehet ezért, de abszolút nem tudom összerakni, miről beszélsz. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1742 üzenetére
Eskü fogalmam sincs, hogy ezzel most mit szeretnél mondani.
Decode error-t kaptam rá. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1721 üzenetére
"mint modell szerintem ez egy végtelen cash burn a gamingben"
Szerintem is, de olyan 100 millio elofizeto felett mar lehet profitabilis a dolog, foleg, ha arat is emelnek, ami szerintem 1000%, hogy meg fog tortenni, a nem is olyan tavoli jovoben. Game Pass Ultimate 3 honap most valami 20 font/euro, nagyon meglepodnek, ha a vegleges ara nem inkabb 20 font/euro/honap lenne par even belul, amint vegeter a beetetesi idoszak. Kerdes, hogy olyan aron is meg tudnak-e tartani 100 millio koruli/feletti elofizetot. Ha igen, akkor nyertek. Ha nem, akkor marad a hagyomanyos modell.
A SONY szerint jelenleg ez nem megoldhato/nem elerheto, de a SONY ugye csak konzolos nepekben tud gondolkodni, MS meg konzol+pc+telefon+piritossuto+stb, streamkent gyakorlatilag a legy seggen is ezt akarjak latni. Kerdes, hogy van-e annyi nem konzolos user, ami eleg a celhoz. Sajat, hasrautesszeru, abszolut szemelyes tippem az, hogy valoszinuleg jelenleg nincs. Kerdes, hogy par even belul lesz-e, meg hogy menyire turelmes az MS, meddig hajlando egetni a penzt, hogy cserebe majdegyszer jo lesz. -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #1721 üzenetére
Rengeteg pénz van a gamingben és csak egyre több és több lesz. A lebecsült pc-n tavaly több pénz forgott mint bármelyik konzolon. Igaz hogy nem az MS-nek ment a bevétel de mind azon a rendszeren ment.
Szerintem az MS-nek most a Steamre fáj a foga, vagyis inkább arra a rendszerre, amilyen hatékonyan működik közösség és fejlesztés terén modokkal, early accessel mindennel.
Ha megcsinálja a mását és azt átülteti xboxra is, tehát gond nélkül megcsinál bárki egy feliratot, vagy modot az nagyon nagy win lesz.
A store-ral meg kapni fog 30%os jutalékot minden egyes elkoltott pénz után. -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1662 üzenetére
Igen, ez is igaz, bár nekem nincs USA accountom, de az nem jelenti azt, hogy enm is lesz
-
kazuma921
aktív tag
válasz
hombre[EU] #1643 üzenetére
Bevallom, én csak egyszer játszottam életemben ilyen FPS értékekkel. PC-n toltam egy FPS-t, ami pont 90 és kb. 120 között ugrált. A szememmel nem láttam semmi különbséget, de valahogy éreztem az irányításban, mintha az eséseknél lett volna egy minimális input delay. Szóval nem vagyok profi a témában.
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #1634 üzenetére
Ebben a videóban a 30. másodpercnél lehet látni/hallani szikrázást a füst kíséretében... [link]
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1629 üzenetére
Hülye vagy? Pandèmia van. A swingerklubban sincs se puszi, se kèzfogàs. Se előtte, se utàna.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1621 üzenetére
bocs, nem válogattam ki a lényeget
, de hallod...a a 3/4-ét én sem tudom mi, de jól hangzik, bármi legyen is...
. Viszont osztatlan sikert nem aratott...kicsit úgy érzem magam, mint a koronavírus a 9 fős családi rendezvényen......
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1614 üzenetére
Én nem játszani veszem a konzolt, mert arra nincs időm. Boxon kisebb a játékra csábulás esélye, hiszen nincsenrájáték#.
Ezt találtam: FEHÁBORÍTÓ miket írnak....
PS5
Játékár emelés - pipa
- Jelentősen gyengébb hardver - pipa
- VRR támogatás hiánya - pipa
- ALLM nincs - pipa
- Szándékos periféria NEM támogatás (dualshock ps5 játékokkal direkt nem megy) - pipa
- Gyászos tárhely, amit bővíteni sem lehet jóideig - pipa
- Ultraszupergyors SSD gyakorlatilag mint kiderült jóval lassabban tölt be és működik mint az XsX megoldása - pipa
- herélt BW komp - pipa
- fizetős upgrade lásd Ps4 Spidermanról mennél Ps5-re - pipa
- Tempest Engine 3d hangzás abszolút parasztvakítás, szokásos virtual térhangzás - pipa
- Mentéseket immár nem backupolhatod USB-re, csak felhőbe pénzért - pipaDe legalább vannak exkluzívok.....Vagyis lesznek, mert 1-2 éven belül talán ami még kihagyhatatlan is lehet de jelenleg szinte nulla.
Fordöpléjörsz!Elhatárolódom!
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1614 üzenetére
Aztàn meg majd csak pislogsz, mikor a DeS kihajcsa a PS5-öt és elfüstöl.
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #1598 üzenetére
A pénz keresésének szakemberei, minden bizonnyal
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1598 üzenetére
Ott csak a grafikusok dolgoznak, meg szagemberek.
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #1586 üzenetére
Szakemberre kéne ezt bízni
-
zkxdn
őstag
válasz
Francba má pedig PS5ön terveztem végigjátszani tavasszal
Hátha addig patchelnek rajta egy kicsit
GTX 1660 videókártyámhoz képest jó a ray tracing....mert van (kb, részvétel a fontos) -
kazuma921
aktív tag
válasz
A Ubisoftnak vannak mindig ilyen ügyefogyott megoldásai, de a nagy kérdés az, hogy mindig ilyen az RT a Legionsben, vagy ez egy egyszeri eset? Mert ez így elég ergya. Viszont láttam videót, Series X és Series S-en, ott elég szépen csillognak villognak a pocsolyák, szóval úgy gondolom lesz értelme ennek a Ubis RT-nek is, csak néha ilyen... gagyi.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1588 üzenetére
Most làttam egy màsik videót, ha esik az eső és köd van, attól még a talajon a tiszta ég tükröződik vissza. Nagyon ügyes ez az Ubisoft.
-
Wesder
titán
válasz
Nemhogy örülnél hogy ennyi legalàbb sikerült.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1562 üzenetére
Ugyanakkor máshol:
It’s worth noting that save data isn’t the only thing that the PS5 won’t let you transfer to a USB device. The console also blocks players from moving entire games to external storage. While it’s no surprise that players can’t play PS5 games from external storage, given the speed of the PS5’s internal SSD, it is a little surprising that Sony won’t let players use external USB drives as “cold storage” to free up space on the SSD without having to re-download games.
PS5 save files can effectively only be backed up to PlayStation Plus cloud storage
https://www.polygon.com/2020/11/6/21551875/ps5-save-data-backup-cloud-usb-storage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest