- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Én csak azért furcsállom ezt, mert a Sony mérnökei egész biztosan tesztelték/próbálgatták a rendszert akár évekig is, egy ilyen baki nem gondolom, hogy előfordulhat. Szerintem ebből semmi nem lesz, bár én csak egy mezei játékos vagyok, akinek PS5-je sincs.
Remélem lesz Series X teszt is!
-
kazuma921
aktív tag
Digital Foundry szerint a Series X alapvetően forróbb mint a PS5, de semmi olyan hőfok nincsen, amiért aggódni kellene, mindkét konzol hűtése halk, és tökéletesen működik. Nekem egyáltalán nem tetszik a Playstation 5 dizájnja, de nem hiába akkora robosztus egy dög, a hűtése remekül megvan oldva.
51 C a PS5 legforróbb pontja, a Series X-é pedig 62 C. Annyit talán hozzá lehet tenni, hogy ez a legforróbb pont a konzol tetején lévő lyukban van a Series X esetében, ami vélhetőleg pont a Vapor Chambert méri.
-
opr
nagyúr
Imádom ezeket az elemzőket. Kiváló példa arra, hogy ha annyira hülye vagy, hogy még az általános iskolában is éppenhogy átbukdácsoltál, mert két számot éppen össze tudsz adni, de addig már nem jutsz el, hogy értsd, hogy melyiket érdemes mivel, a kokaint viszont jobban szereted, mint a gyerekeidet... Akkor is kereshetsz rengeteg pénzt, és még híres is lehetsz. Csak el kell menni hivatalos elemzőnek, és megfelelően jó nagyot mondani!
-
ldave
félisten
Hehe
Felőlem jöhet egy új indie játék minden hónapban, mint ez vagy a Fall Guys legutóbb.
Amúgy szerintem egyértelmű a Sony válasza az egészre, a konzol exkluzív (akár csak 1 évig) 3rd party játékok, mint pl az FF7Remake, a Deathloop vagy a FF XVI. Nem egész stúdiókat vesznek meg, hanem 1-1 játékot, ami beleillik a portfólióba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest