- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12130 üzenetére
50-50-et én sehol sem láttam, ezért kérdem. A 25-75 meg 40-60 közti arányok többször előfordultak több helyen, az abszolút hihető össz eladásra meg időszakokra is.
Nézd fordítva: ha valaki tradicionális módon akarja eladni a termékét egy olyan platformra, aminek egy szeletét az emberek nem használják (PC Store), a maradék jelentős részére nehezebb fejleszteni, ráadásul a marketing is kevésbé hatékony, mert a Microsoft kommunikációja évek óta az, hogy Xbox = Game Pass és az egész platformon erre tereli a felhasználókat, akkor miért legyen prio?
Egyszerűbben fogalmazva: több meló kevesebb pénzért, megéri? Panaszkodni persze, hogy egyszerűbb, de attól még jogos panasz marad. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12040 üzenetére
Amúgy csak azért kezdtem el újra (korábban otthagytam a 9-10 fejezet környékén), mert 4000-ért volt a Hero Edition.
Ja és megint szép Just for You dealt kaptam (múltkor az Immortals-nak, a Gold kiadása volt 2000-ért most meg a Borderlands Collection: Pandoras box-t tudnám megvenni 52 250 helyett 10 450-ért
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12029 üzenetére
"all Sony systems"
"According to Cyber Security Connect, the group has posted some proof-of-hack data, although it says this is “not particularly compelling information on the face of things”.
It includes what appear to be screenshots of an internal log-in page, an internal PowerPoint presentation, several Java files, and a file tree of the leak which seemingly includes fewer than 6,000 files."Jovanakkor.
Ettol meg siman lehet akar igaz is persze, de nem tudom... Ha a teljes SONY groupot feltorom, izelitonek megvasarlasra lehet nem csak a digitalis szemetet rakom fel.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #12007 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy most mit csinálnak, hanem hogy eddig mit csináltak.
Alapból ettől az évtől kezdve van a boltok polcain a gép.
Ez az év gyenge, de amivel reklámozták nagyjából megvalósult.
Még gép előtt Last of Us2, majd jött a Horizon és GoW folytatás, mellettük még sok kisebb Sub zsáner játék.
még most Spiderman 2.Az évben rengeteg jó multi platform játék jelent meg amivel játszani kell valamin.
Xboxnak a Starfield még édes kevés, mert kb ez az első játék ami hű, ezt ki kéne próbálni.
Kell még majd nekik vagy 10 másik cím.Anno a switchnek is kellett a Zelda!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #11985 üzenetére
Nem kell a coping, PS-re megjelent, szóval van miről beszélni. Nem állítom be semminek, annyit írtam, hogy mekkora sikersztori, hogy a GP-be kerülés lehetőségéhez képest meg se jelent Xboxon.
De amúgy igazad van, Xboxon semminek nincs hatása az elmúlt 3 évben, elvannak a csilli-villi CGI trailerekkel telepakolt világukban.
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #11883 üzenetére
Ouch. Csak FYI, hogy senki ne ertse felre: A ritmikus negy negyedes dubdub hang, ami hallatszik Redmondnal a MS iroda mellett, az nem bulibol kiszurodo elektronikus zene basszusa, hanem annak a hangja, ahogy az osszes marketinges szinkronban veri a fejet a falba eppen.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #11873 üzenetére
Mi termeli ki ha nem a gamepass?
Vettek bele játékokat, vagy adták ki a már meglévő játékokat amik a stúdióknál voltak készülőben.
A gamepass egy rohadt nagy piac formáló cucc lett.
A konkurencia válaszolt is rá, nem hiába lett PS+ prémium és nem hiába emeltek árat is mert ez egy rohadt drága biznisz.
(Úgy ahogy az összes streaming szolgáltató is most emel elég sokat az árakon.)
De a felhasználók is alkalmazkodnak a piaci körülményekhez, nem hiába terjedt el a Gamepass-ba jó lesz kifejezés. -
Farkassacred
őstag
válasz
Wesder #11869 üzenetére
Az megvan persze, de az is, hogy a gamepass még nem termelt ki olyan játékokat mint a Mario, vagy God of War.
És gondolom nem is véletlen, mert fenntarthatatlan hosszútávon ez a rendszer. Avagy hozzászokunk a csakis közepes játékokhoz, úgy is lassan már mindent Ai fog írni..
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #11853 üzenetére
Mert extra penz es ido, ha rendesen akarod csinalni, kis par fos dedikalt csapat kell hozza, es jelenleg a review-k max mellekesen megemlitik a dolgot, de nincs rajta hangsuly.
Ha viszont az lesz az atlag, hogy van haptic, akkor elobb-utobb lesz rajta hangsuly, mert nagyon sokat tud dobni egy jatekon.Amugy nem rezgomotorok, hanem ~hangszorok. Marmint, ok, a hangszoro is rezgomotor, de erted, na. Meg nem is hagyomanyos ertelemben vett hangszorok, de ahhoz van kozelebb a mukodese, szoval, na. Na. Erted. Na.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #11720 üzenetére
Az a Matrix tech!demo az egy olyan "jó" támpont. Kijött a nagy konzolokra is, mindenki el volt ájulva (főleg aki nem tudta helyesen felmérni, hogy igazából semmi jelentősége a később megjelenő játékokra nézve, annak a minőségnek, kinézetnek). Aztán a valóság meg valahol ott van, ahol a Immortals of Aveum minősége.
Nem fenékig tejfel eddig ez az UE, ha valódi játékot kell futtatni vele.
Szóval az ég világon semmit nem jelent, hogy elfuttatta azt a demo-t.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Wesder #11689 üzenetére
Mondjuk a fejekben még ennyi idő után sincs helyén a Motorsport vagy a GT sorozat. Sokan képzelik szimulátornak őket. Vagy éppen olyan elvárásaik vannak az aktuálisan megjelenő új résszel szemben, amitől szimulátoros lesz.
Csak annyi a különbség, hogy a GT -nél valamilyen okból sok ember el is hiszi, hogy az.
Motorsport sikere szerintem nagyban fog múlni azon, hogy milyen lesz a multi. Valószínű ezt a részét kellene jobban megtámogatni, mert erről sok helyen olvasok. Én annyira nem vágom, mert inkább offline módos vagyok mindegyikben...
Viszont én jobban várom, mint a Starfield -et. Premium Add-Ons Bundle -t már előrendeltem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11686 üzenetére
Jó, hát IGN-ről van szó
Egyébként szerintem gp seller is, azért ez mégiscsak egy jól sikerült AAA játék, a marketing is megvan tolva rendesen, viszik az xboxot és a gp-t is (meg külön is veszik azért).
szerk.: csak jelezni akartam, hogy ha nem is minden xbox / gp tulaj próbálja ki, azért rengeteg gépet eladnak, meg valószínűleg hoz jó pár előfizetőt is.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11645 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem szemét, hanem azt, hogy mind az
De ja, ezt én se értem, bár a switch esetében jobban felcsesz a böngésző hiánya, de még az se kellene, csak a streaming appok + youtube, de hát na, ingyen sem a Sony sem a Nintendo nem fog szívességet tenni.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a Sony saját streaming megoldásánál lesz-e majd böngészőből indíthatóság, előbb-utóbb el kell oda jutnia szerintem és akkor érdekes lesz, hogy mit lép rá az MS.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11637 üzenetére
Eredetileg még third-party volt, de persze, azt csinálnak amit akarnak mert most már az övék, de ettől függetlenül gondolom egyetértünk, hogy nem azért nem elérhető PS-en mert a rohadék Sony nem csinál rendes böngészőt, hanem azért mert az MS úgy döntött, hogy nem adja ki rá.
-
Wesder
titán
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11621 üzenetére
Ha ez igaz lenne akkor már egyszerre jött volna a PC-s verzióval, ne csináljunk már áldozatott az MS-ből és állítsunk be rohadéknak mindenki mást, hoztak egy döntést, ez annak a következménye, attól, hogy a Sony piacvezető, jelenleg még nincs olyan nagy előnye, hogy ingyen ennyire őket preferálja egy studió.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11614 üzenetére
De az grafikával kapcsolatos feature, azt tiszta sor, hogy nem kapod meg, mint ahogy a nagyobb felbontást, a részletesebb grafikát vagy a nagyobb FPS számot sem, de egy olyan feature mint a splitscreen már azért más tészta még ha neked fölösleges is (azért is fogják megkapni majd később az S tulajok, ha összejön nekik).
Szerintem meg azt nem indokolta volna semmi, hogy a ps5 kiadással várjanak (vagy a PC-s kiadással), a Sony-nak (vagy a PC alkatrész gyártóknak) semmi köze hozzá, hogy az MS milyen döntést hoz, miért kellene az ő közösségüket szívatni amiatt, csak azért, hogy ne legyen rossz sajtója az MS-nek? Én azt nem értem, hogy miért nem született meg korábban ez a döntés és debütál egyszerre PS-en és Xbox-on a játék, szerintem ez így egy egészen elfogadható kompromisszum, főleg ha igaz ahogy opr mondta, hogy nincs feature parity-re igéret.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #11614 üzenetére
Épp csak a ray tracing egy látványelem és az elejétől kezdve kihangsúlyozták, hogy ne is várjuk el ettől a konzoltól, a split screen coop meg egy játékelem, ami elvárható lenne egy ilyen játéktól és azért kell megint negatív Xbox hírt generálni, mert ez a téma megérdemli, gyakorlatilag itt az első játék, aminél a Series S verzió játékmenetben kevesebb, mint az X. Eddig az volt a mondás, hogy látványban lesznek eltérések, most meg kezdődik majd a magyarázkodós időszak, ehhez mondjuk Phil már nagyon ért, szóval nem féltem.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #11515 üzenetére
Nagyon necces! 8 év lefutása alatt igazából beleférhet több is. Meg lassan kell is a sok exkluzív miatt.
Moby.
De Mire veszel játékot, min játszol ha már ott van.
Switch-nél mondjuk sok kereszteződés nincs. De akkor se mindegy melyik játékot veszed.Mondjuk most a Starfield is érdekel, azért még vegyek xboxot?
Amúgy elmúlt 3/4 évben már 270 ezernél járok PS-en.
Ragnarok, Elden Ring, Diablo 4.
MO-n elek tehát én már túl költekeztem magamhoz képest is, nemhogy az átlaghoz akiknek már nem is merek beszélni róla mert instant hülyének néznek...Előtte PC upgrade volt, mert a sok éves konfig már nagyon haldokolt. Az is volt 200 felett...
Nem, nem fér bele minden is, még külföldön se!
Nem hiába volt káosz legutóbb New Yorkban se ingyen PS osztogatas miatt. -
_drk
addikt
válasz
Wesder #11509 üzenetére
Vagy csak ennyire elfogultak és sznobok?
Komolyan kérdezem, mert nem követek olyan médiumot meg nem is tudok olyat ami elfogultság nélkül beszélne róla.
Van ami már szinte gyűlöli, meg van aki kérdés nélkül imádja.Külső szemmel meg nem értem, 720p grafika, sztori nincs, előre lépés kevés pedig ezt sok folytatásnak felróják, mégis kérdés nélkül GOTY.
Plusz exkluzív cím amiben igaza van az MS-nek hogy tök szar, nem is lehet úgy értékelni. -
_drk
addikt
válasz
Wesder #11464 üzenetére
Rohadt jónak azért nem mondanám!
Kb ez lenne az elfogadható/elvárható szint, ha már ennyi kiadó/stúdió és ennyi milliárdok röpködnek.
Nyilván ízlés kérdése is, egy crpg rajongó a BG3 miatt magához nyúl, ugyan úgy mint a Harry Potter rajongók.
Most a pozitívumot emelném ki, hogy egy Capcom meg előző 2 említett játék stúdiója azért nem nagy, mégis tudnak jo játékot szállítani. -
opr
nagyúr
válasz
Wesder #11417 üzenetére
Pontosan ennyi gond van az S-el. Extra ido, koltseg, szopas epszilonnyi mennyisegu extra jatekosert, viszont ha akarsz lenni xboxon, lenni kell S-en is.
Amugy nem csak a grafika eszi a memoriat, szoval ez, hogy 1080p, tehat eleg az S memoriaja azert hulyeseg, mert mar most sokszor van az, hogy meg a nagyteson sincs meg az 1080p. Akkor az S-en mennyi legyen, 480p? Ordas nagy faszsag volt pont a memorian vagni.
Mondjuk legalabb az IO ugyanaz, szoval kisebb assetekkel a streaming mukodik meg jobban is, szoval ha rendesen hasznalnak, nem lenne ott annyira nagy a baj, csakugye... Ahhoz ido, penz, turelem, stb kell. Es hat a jatekipar manapsag pont nem arrol szol, hogy ezek meglennenek. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #11399 üzenetére
Őőő... nem arról volt szó eddig (nem éppen a fejlesztői oldalon, hanem úgy nagy átlagban), hogy az a játék mutatta meg először, hogy már gyengék a jelen generációs konzolok, és ezért nagyon gyorsan kéne egy újabb félGen (ami a legújabb pletykák szerint közel 30TFLOPS-os lesz?
Na, jó ez is csak vicc volt, mert igazából meg lehet csinálni igazából. Viszont akkor az is igaz, hogy a fejlesztések, optimalizálások esetében jelenleg valami nagyon félrement.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #11386 üzenetére
1 hónapja rajta van a gépen, de valahogy nem visz rá a lélek.
Pedig jókat hallottam róla.
Csak hát nekem ez lenne az első R&C játékom és Rohadt gyerekesnek és komolytalannak tűnik.
A generáció eddigi második legnagyobb hibája a Sonynak, hogy ezzel foglalkozott és nem valami mással szerintem. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #11371 üzenetére
de kellett hozzá hozzá ps5 ssd, mert a ps4 nem vitte el. az insom és a sony pedig csak a saját ökoszisztémájáról beszélt, le se szarták az xboxot meg a pc-t...azt a retardáltak keverték bele
az egész egy kifordított, felfújt lufi volt...amit aztán hagytak felrobbani,mert így ingyen pörögtek a médiában hónapokig
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11341 üzenetére
Nem, nem jön magától, lásd pl Nintendo WII U, jöttek a first-party címek még sem volt elég, meg kell érte dolgozni és pár éve már ezen van az MS, igaz közben már nem ez a fő prioritás, de nem engedték el, erre bizonyítéknak ottvan pl a Starfield exklúzivitása (+más first-party játékoké), a 2 konzolos start (azzal, hogy az SS támogatása is kötelező, pedig a cloud mellett nem lenne rá szükség).
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #11334 üzenetére
Tény, hogy a GP és új területek (mobil) meghódítása valószínűleg fontosabb nekik, de ez nem jelenti azt, hogy ne adnák el a saját anyjukat is ha a mostani lemaradásból a konzoleladások területén valamennyit letudnának faragni, lehet, hogy azt mondják, de baromira nem a playerek miatt gyártanak konzolt, ha csak a gp számítana Series X nem is lenne.
-
consono
nagyúr
válasz
Wesder #11336 üzenetére
Ebben is van igazság, de kíváncsi lennék, hogy a COVID alatt felvásárolt Switchek mekkora részén játszanak még aktívan... Meg hát a Nintendo játszótere mindig is más volt mint a többi konzolé. Személy szerint a két Zelda meg Kart és Odyssey mellett talán a Splatoon ami érdekes volt Switchen...
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #11334 üzenetére
A legerősebb konzol működött volna ha bárki is csinál egy olyan játékot One X-re amin látszik.
A Sony megfogja csinálni first és third party címmel is, hogy latszódni fog a különbség.
Egyébként a fél gen váltás működött már egyszer mert tényleg minden kihasználta és megint működni fog.Tippre alap konzol menni fog CD nélkül 150-ert, a Pro meg mehet 240-ert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest