Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikromanus
üzenetére
A felháborító az, hogy mit ígértek és ahhoz képest mit adtak, illetve hogy hogyan bántak a játékosbázissal. Ezek után szerintem nem én leszek az egyetlen, aki nem fogja - főleg nem előre - megvenni a kiegészítőt pénzért. A játék nagyon jó ötlettel indult, nekem tetszett a combat rendszer is, de amiket műveltek az kritikán aluli volt. Szóval nem a fizetős kiegészítő a gond - GW2 esetén bármikor megvenném látatlanban a soron következő kieget -, hanem a bizalom hiánya. Ezt pedig nem így szerzik vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő