Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A megszüntetés után a túlfizetést vissza kell kérni, vagy automatikus?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Stokiii #4048 üzenetére
Az apn-t alapból a telefonod állítja be automatikusan, amit te felül tudsz bírálni (manuálisan). Már ha megtalálod a telefonod beállításai között.
A főútvonalakon nincs különbség, a Bakonyban és a Balaton parton lesz. A voda átlagos letöltési sebessége jellemzően alacsonyabb mint a Telekomé, de telefonon nagy átlagban elég szokott lenni. És nem mindig a voda az utolsó mindenütt, sőt... -
Stokiii
csendes tag
Sziasztok!
Én is beállnék a Netfone-osok közé új telefonszám igénylésével.
Abban tudtok segíteni, milyen különbség van a Telekom-os és a Vodafone-os hálózatbérlés között? Leginkább Dunántúlon használom a telót (Pest-Balaton-Győr 3szögben).
Írtátok, hogy csak Voda APN -nel nyújt normális minőséget... Ez hogy működik és egyáltalán ki dönti el?
Köszi a segítséget! -
xts
csendes újonc
Pest-Bács határ Telekom SIM: le: 41.97 MB/s, fel: 3.43 Mb/s. Torony kb 6 km-re van és van köztünk egy kis dimbes-dombos táj.
1997. óta vagyon Netfonnál, elsőszür Vodafone hálón, aztán kb. 3 éve váltottam csomagot, adtak Telekomos SIM-et, nem volt jó, 2 nap múlva jött újra Vodafone-os. Most kb. 1-1.5 éve váltottuk Telekomosra, azóta azt használjuk (3-an egy csomagban). Működik. Mobiladat annyira nem fontos, mindenhol van wifi, ahol nincs elég a csomagban lévő 1 GB/fő. -
E300TD
tag
Van valakinek tapasztalata telekomos Netfone verzióról? Főként a roaming érdekelne, London és a környező országok.
Mo-n főként pest megye. Nem kell 300Mbit-es letöltés csak legyen stabil kapcsolat.
Ha a hűség lejárata után felemelik az árat, már megéri visszamennem a T-hez. (Soha nem használom el a 20 gigát, bőven elég 4 is) Ez a minőség kb. olyan, mint a Sokol rádió kontra Nakamichi Dragon -
8
senior tag
Elkezdték nevesíteni is a konkurenciát is a reklámokban
-
janes1976
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek az infót!
-
teletipp
friss újonc
Akit érdekel a Netfone Telecom-nál hogy alakul a hűségidő utáni hosszabbítás, íme egy konkrét élő példa:
Korlátlan beszéd + 50 GB net csomag jelenleg 5690 Ft-ért rendelhető akciósan.
Tavalyi ára alacsonyabb volt, kb. egy éve 4990 Ft-ért volt elérhető, azaz időközben 14%-os emelés volt.
Az elmúlt egy évvel ezelőtti árakat mindenki összevetheti a saját szolgáltatójánál, illetve tapasztalhatja a boltokban, hogy ebben az időtávban mekkora volt az infláció.
Azoknak akiknek ezekben a hetekben jár le a hűségideje, felajánlják, hogy a jelenlegi áraknál olcsóbban hosszabíthatnak, azaz 5690 Ft helyett 5490 Ft-ért ennél a csomagnál. Ha esetleg vállalják, hogy +1 előfizetést kötnek 10 hónap hűségidővel, akkor narad a korábbbi igen kedvezményes 4990 Ft-os tarifa mindkét előfizetésre!
Remélem tudtam néhányotoknak segíteni! -
8
senior tag
Ha netán valakinek kedve lenne beleállni a hűségidő utáni emelésbe.
Természetesen a hűségidő lejártával lehet újabb hűséget vállalni, általában emelt áron, ezügyben többször telefonálnak a hűségidő vége előtt.
https://njt.hu/jogszabaly/2003-100-00-00
2003. évi C. törvény
az elektronikus hírközlésről
Az előfizetői szerződés megszűnése134. § (14) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép, amely határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél. A határozott idő elteltét megelőző 90 napban a szolgáltató három alkalommal az Elnök rendeletében meghatározott tartalommal köteles az előfizetőt egyértelműen tartós adathordozó útján tájékoztatni a határozott idejű szerződés határozatlan időtartamúvá átalakulásáról. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a szerződés megszüntetésének lehetséges módjaira, a szolgáltatás tekintetében legkedvezőbb díjszabásra.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
janes1976 #4023 üzenetére
nagy probléma nálam nem volt a szolgáltatással május óta, egyedül ami piszkálja a csőröm az hogy csak a voda apn-el nyújt normális minőséget, illetve a hűség lejárta után árat emelnek, eredetileg úgy volt hogy utána sem amit mára már letagadnak, egyik kutya másik eb ez a szolgáltató is, de árban egyelőre még korrektnek mondható...
roamingról nincs tapasztalatom -
xTech
tag
válasz
Április óta használom, teljesen frankón műkszik. Panaszra semmi okom. A kérdés itt tényleg az, hogy a lakóhelyeden hogyan teljesít a Vodafone.
Illetve ahogy Castell is írta, ha Vodafone-tól jönnél számhordozással, akkor készülj fel arra, hogy több hétig fog tartani a procedúra. Nekem a yetteles hordozás kb. egy hét volt.
-
ianhoward
tag
válasz
Március óta használom a szolgáltatást. Navigáció, YouTube, FB, üzenet küldés, böngészés. Ezekre használom. Dél buda és pest megye déli részén. Nekem rendben van. Yetteltől jöttem át majdnem fele annyi a havi díj. Ami olvasható hogy lassabb igaz, de nekem nem volt olyan hogy használhatatlan lett volna.
10 hónap a hűség, addig adtam időt magamnak és a szolgáltatónak amikor szerződtem. Nem tervezek váltani még ha drágul is amit írnak, részemről az még vállalható.
Balatonon voltam nyáron ott is jó volt. 50gb van a csomagban eddig egyszer sem értem el a 10-et sem. Mindenre elég. -
janes1976
őstag
Erősen gondolkodom a Netphoneon, mert a lányom és az én előfizetésem összegét nagyon sokallom. Netphoneosoktól kérdezném, hogy belföldön mennyire vállalható a szolgáltatás? Net, beszéd stb. Köszönöm a válaszokat.
-
KatonaT
aktív tag
Új előfizetésnél honnan kapok ügyfélkapuhoz jelszót?
-
Tiédetis
senior tag
válasz
fcbarca #4018 üzenetére
Köszönjük a jelzését, örömmel veszünk minden visszajelzést, továbbítottuk a társosztály felé.
A mobilinternetnek nincs garantált le- és feltöltési sebessége, azonban kollégáink dolgoznak az esetleges hálózati túlterheltség javításán.
Az internet.vodafone.net APN címet tudja használni belföldön, amennyiben külföldre utazik, úgy át kell írni internet.netfone.hu címre a működkés érdekében.
Megértését köszönjük!
További kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!
Tisztelettel:
Netfone Telecom Kft.
Ügyfélszolgálat -
fcbarca
őstag
sziasztok. én is netfone-os lettem, voda apn-el sokkal stabilabb és gyorsabb, ezzel is vonja az adatforgalmat?
-
martonl
senior tag
válasz
StarKiller89 #3960 üzenetére
Ilyenkor keresi a hálózat a telefont, mert nem jelentkezett le a hálózatról úgy, mintha kikapcsolta volna.
-
Jozsó
tag
válasz
MadMancs #4000 üzenetére
Igazatok van, megtaláltam. Szóval Xiaomin így néz ki a történet:
Beállítások -> A telefonról -> Összes jellemző -> 5-ször kattintás a Belső tárhely-re -> Telefon adatai (1 vagy 2 sim kártyától függően) -> (Alul) Egyebek (három pontos kör) -> IMS szolgáltatás állapota.
Hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztűl: Rendelkezésre áll
Kipróbáltam mindkét simmel. Azzal is, ami kiírja, hogy VoLTE és azzal is, ami nem. Mindkettőnél ez van. Aztán, ha annál kikapcsolom, aminél látványos a változás, akkor itt a Nem áll rendelkezésre szöveg lesz. (ez azért lényeges, mert egyébként a hangszolgáltatás típusára mindenképpen LTE-t ír.)
Szóval kösz mindenkinek. Megvolt a beszélgetés közben megy az adatkapcsolat próba is.
-
Akelaus
senior tag
Az Ims regisztrációt nézd meg, miközben a telefon 4G-n van.
Nálam Telekom-Voda-Yeti mutatja, 4G kapcsolat esetén. Nem a hívás közben, hanem ha a net ezen van. H - H+ és 3g kapcsolatnál azt fogja írni, hogy nem regisztráltált.
Ha 4G kapcsolatnál ezt írja akkor két lehetőség van: a már írt kód és ott beállítani, illetve igenis nincs bekapcsolva.
Ne hagyd magad, mert nálam sem volt bekapcsolva mondhatott bármit a Netfone ügyfélszolgálat.
(Telekomnál sem, de nem is tagadták) -
Annyi, hogy amikor hívásban vagy, van-e 4G adatforgalom.
Ha van, akkor műxik a Volte, ha nincs, akkor nem.
Ennyi.Ha nem megy, akkor esetleg még annyit nézz meg, hogy a Volte carrier check ki/be van-e kapcsolva.
tárcsázóba ezt be: *#*#86583#*#* (disabled állapotban kell lennie), és utána a menüben lesz Volte vagy ehhez hasonló kapcsoló, és azt bekapcs.
Nekem Yettel esetén kellett az, hogy ezt kikapcsoljam, majd vissza. Hiába volt jó pozícióban a beállítás, be (azaz carrier check disabled) kellett újra kapcsolni. -
MadMancs
veterán
Most komolyan, hányszor írjuk le?
Nem kell program.
Nézd meg ims regisztráció állapotát. Ha ok akkor van VoLTE.
De azt miért olyan nehéz megnézni hogy hívás közben van e 4G net? Ha van akkor VoLTE aktív. 🤷 Ezer meg egyszer le lett írva hogy kijelzés az adott készülék adott szolgaltatóhoz tartozó profil beállításoktól függ.
Nálam (Samsung s21 ultra) csak Yettel és ex digi vel van kijelzés. Voda (Netfone) és Telekom nincs. Ettől még működik.
-
Jozsó
tag
Egy xiaomi mi 9t. Yettelnél mostani és korábbi céges kártyánál is kiírta, diginél is amég nem volt roaming. Diginél magától megvolt a dolog, Yettelnél elég sokat kellett vívni az ügyfélszolgálattal, de megadták magukat és szolgáltató oldalon bekapcsolták.
Nincs erre vmi progri ami mutatná? Mint a wifi típust pl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest