Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
válasz
janes1976 #4023 üzenetére
nagy probléma nálam nem volt a szolgáltatással május óta, egyedül ami piszkálja a csőröm az hogy csak a voda apn-el nyújt normális minőséget, illetve a hűség lejárta után árat emelnek, eredetileg úgy volt hogy utána sem amit mára már letagadnak, egyik kutya másik eb ez a szolgáltató is, de árban egyelőre még korrektnek mondható...
roamingról nincs tapasztalatom -
xTech
tag
válasz
Április óta használom, teljesen frankón műkszik. Panaszra semmi okom. A kérdés itt tényleg az, hogy a lakóhelyeden hogyan teljesít a Vodafone.
Illetve ahogy Castell is írta, ha Vodafone-tól jönnél számhordozással, akkor készülj fel arra, hogy több hétig fog tartani a procedúra. Nekem a yetteles hordozás kb. egy hét volt.
-
ianhoward
tag
válasz
Március óta használom a szolgáltatást. Navigáció, YouTube, FB, üzenet küldés, böngészés. Ezekre használom. Dél buda és pest megye déli részén. Nekem rendben van. Yetteltől jöttem át majdnem fele annyi a havi díj. Ami olvasható hogy lassabb igaz, de nekem nem volt olyan hogy használhatatlan lett volna.
10 hónap a hűség, addig adtam időt magamnak és a szolgáltatónak amikor szerződtem. Nem tervezek váltani még ha drágul is amit írnak, részemről az még vállalható.
Balatonon voltam nyáron ott is jó volt. 50gb van a csomagban eddig egyszer sem értem el a 10-et sem. Mindenre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest