Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Azért ez, ebben a formában nem igaz!
A netfone előtt 25 évig voltam Telekomos, egyszer sem kellett felhívnom az Üfsz-t
20 hónap Netfone első fele, a vodás rémálom volt, mind a szolgáltatás minősége, mind az Üfsz ténykedése minősíthetetlen. Az második rész, a telekomos rendben volt.
Yeti flotta hibátlan, remélem egyszer sem kell az Üfsz-t hívni.
Ha valakinek van más kapcsolata is, mint a világháló, (5-10 Gb/hó) sokkal kedvezőbb ajánlatok is vannak, mint a Netfone, 1000x jobb minőségben, a szerződéskötésről nem is beszélve: Telefonon el lehet intézni mindent, nem kell semmiféle papír. Nem pitiánereskednek a sim postázásí díjával, pl. -
E300TD
tag
Azért vannak furcsaságok, érdekességek a Samsung software-ében. S22U, pl. csak akkor lehet állítani a Vowifi preferenciát (mi legyen elsődleges, a mobil vagy a wifi), ha 2 sim van benne, akkor előjön a menü, amíg csak egy sim van a gyári beállítás az elsődleges - mobil - kapcsolat és nem is lehet változtatni. Felhívtam a samsungot, ők sem tudták. Szóval én kísérleteznék a helyedben ...
-
E300TD
tag
válasz
4Grider
üzenetére
OK, azért írtam, mert a tarifa oldalán ez van: "4G/LTE hálózat 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről a Szolgáltató honlapján és Értékesítési pontjain kapható tájékoztatás. A 4G/LTE hálózat használata során az sms küldés és -fogadás kiegészítő szolgáltatás nem vehető igénybe. A Mobil Internet tarifacsomagokkal elérhető becsült maximális sebesség 4G+/LTE Advanced hálózaton (le-és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. ......."
Én is néztem ezt, mert ha megszüntetik a telekom hálót, vagy extrém emelik a mostani csomagomat, akkor lépek. Eddig revo mobilnettel roamingoltam a yeti hálózatán, ittnon és külföldön, klasszisokkal jobb, mint amilyen a korábbi vodás vacak és a telekomosnál is az 5G miatt. -
E300TD
tag
Én azt gondolom, hogy az "inflációs mizéria" előtt volt egy nagyon statikus helyzet a mobilpiacon és az okos marketingesek kitaláltak valami "ütős" megoldást, hogyan szerezhetnek ügyfeleket. Aztán hirtelen jött a magas infláció, a törvényi engedély az emelésekre és hirtelen ott találták magukat, hogy százalékosan nagyokat kell emelni, ahhoz, hogy működjön a buisness. Ehhez hozzájön a magyar emberek nagy része arra is képtelen, hogy helyesen értelmezzen egy egyszerű mondatot, hát még ha meg kell érteni egy elég bonyolult gazdasági helyzetet. Ráadásul 2 fillérért vízbefolytatá még a "rokonait" is. Nem mondom azt, hogy ez korrekt eljárás a Netfone-tól, még mindíg a legolcsóbbak egyike és, akinek nem tetszik, miért nem áll tovább? Ez a "piszlicsáré" ügy a legnagyobb gond ma Magyarországon? Nevetséges ...
-
E300TD
tag
Szerintem rosszul értelmezed a leírtakat.
(Nem hinném, hogy egy ilyen cégnél a szerződést ne hozzáértő jogászok írnák.)
..... lakossági díjcsomagból származtatott kedvezményes díjak ....
Nekem ez azt mondja, hogy az én esetemben a hűségidő lejárta után nem lehet a díjam magasabb az adott díjcsomagnál 7035 Ft, amiből "származtatták" a kedvezményt. Ez bőven megfelel a törvénynek.
A fő baj az, hogy a jogászok más bolygón élnek, a még nagyobb baj az, hogy szerződéskötéskor nem hívják fel a figyelmedet, hogy ez a kis "szösszenet" a szerződésben mit is jelent pontosan. -
E300TD
tag
Olvasgatom pár napja ezt a cunamit, ami itt megy
. Gondolom mindenkinek van egy szerződése, amiben benne vannak az akkori árak és kedvezmények.
Én az enyémből azt olvasom ki, hogyha lejár a hűségem és nem vállalok új hűséget, akkor elvesztem a kedvezményt, ami jelen esetben 3545 Ft, azaz a mostani 3490 Ft-os havidíjam több mint a duplájára, 7035 Ft-ra emelkedik. Ez ellen igazán nincs "apelláta" - Szerintem!
Az, hogy mit ajánlanak egy újabb hűségre, egy jó kérdés, de ennél nem lehetne több.Nem jól látom? - Gondolom a hűségidő alatti "inflációs emelést" ebbe a díjba nem számolhatják bele pluszban!
-
E300TD
tag
Roaming London - Telekom háló.
Na, valahogy így kell működnie egy szolgáltatásnak. Azonnal kapcsolódott automatikusan, Three és EE hálózatot váltogatja 4G+-on, semmi szakadozás vagy kimaradás.
Szinte pontosan egy éve, még voda hálózaton egy rémálom volt ... -
E300TD
tag
válasz
martonl
üzenetére
Ezzel az emberrel ne vitatkozz, teljesen értelmetlen. Vagy annyira aluliskolázott, hogy képtelen egy egyszerű mondatot értelmezni - privátban írt, nem akarom megosztani itt, mert nem elegáns, de képtelen megérteni, hogy az osszák és az osztják is helyes alak, de bizonyos jelentésre nem használható egyik helyett a másik. Mondjuk ez általános iskola nagyon alsó tagozat - vagy direkt csinálja, akkor pedig azért ne ...
-
E300TD
tag
Tavaly nekem kellett "100 km" a pályán, mire nagy nehezen talált hálózatot. (Kézi mazurka, automata hálózatválasztással nem kapcsolódott. Miután nagy nehezen kapcsolódott, visszatettem automatikus hálózatválasztásra). Utána nem volt gond, ment szépen és hazafelé automatán átváltott. Sebességgel sem volt gond, mondjuk nem használok semmi olyat, amihez nagy sebességű kapcsolat kell. - Zadar és környéke.
-
E300TD
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
A probléma ott van, hogy átverik az ügyfeleket. Tavaly május előtt, mikor átjöttem a T-től, olvastam a fórumot, senki nem panaszkodott roaming problémákra és az üzletkötő sem mondta, hogy gáz lenne.
Egyébként pedig, ha azt gondolod, hogy mo-n a piac szabályoz, akkor neked valóban nincs logikád, de másod sem nagyon .... -
E300TD
tag
Azt azért még hozzátenném, hogy kipróbáltam a Rev. eSim-es mobilnetet. 1Global nevű szolgáltató, itthon a Yeti hálózatán roamingol, TÜKÖRSIMÁN kapcsolódott azonnal, a X. kerületben 5G-n. Szóval, ha egy bank tud találni ilyen - roaming - megoldást / partnert, akkor a Netfone-nak ez igen nagy szégyen, hogy ilyen szolgáltatást nyújt, ami ugyebár már nem is olyan olcsó!
-
E300TD
tag
válasz
koko_boxos
üzenetére
... azért az arcodat megnézném, amikor reklamálod a fizetésemelésedet a főnöködnél, és azt mondja, "sajnos valaki megfúrta az nmhh-nál" így ebben az évben nem lesz ...
De a viccet félre téve, amennyi energiát belefektettek egyesek ebbe a témába, több kormányt is ki lehetne szavazni és megoldódna minden probléma ...
-
E300TD
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Az érdekes, mert a levélben, amit küldtek, az van, hogy az e-pack kedvezmények nőnek, ergo a havidíj csökken ...
"Az e-Pack kedvezmény módosításra kerül azzal, hogy a 190 Ft mértékű kedvezmény 220 Ft-ra emelkedik (a változás mértéke 30 Ft), a 500 Ft mértékű kedvezmény 580 Ft-ra emelkedik (a változás mértéke 80 Ft), a 600 Ft mértékű kedvezmény 700 Ft-ra emelkedik (a változás mértéke 100 Ft)." -
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezek a teszt letöltések kb. semmire sem jók. Nekem csak akkor nem működik rendesen, amikor kellene. Itthonról dolgozom, igy, ha utazom valahová, akkor használnám, ami kb így nézett ki az utolsó pár alkalommal:
Kecskemét, hotel, 15 másodperces videot nem tudtam feltölteni fél óra alatt sem
Navigáltam volna egy pizzériába, csak 3x kellett megálnom, mert a wazze-ra sem volt ég a sávszél
Ma este be kellett mennem pestre, darts dutch masters közvetítés, digi online. Gödöllő Bp, oda vissza.Nem volt olyan egy prec, hogy nem szakadt volna meg 3x legalább a közvetítés, kb élvezhetetlen sq felbontáson ....Nem hinném, hogy túlzóak lennének az igényeim. -
E300TD
tag
válasz
Ritter007
üzenetére
Szerintem türelem kell a roaming-hoz ...
Amerre én jártam, mindenhol problémás volt a csatlakozás az ország elhagyásakor - Szlovákia, Horvátország, Anglia - érdekes módon visszafelé nem.
Fél órás sz@rakodás, manuális hálózatválszatás, repülő üzemmód nyomkodás után sikerült felcsatlakozni, utána már ment többé-kevésbé. Hozzá kell tenni, hogy a legutolsó alkalommal automatikusan nem, de manuális hálózatválasztással rögtön csatlakozott, de ezt megelőzte 3-4 hónapnyi küzdelem az üfsz-szel. -
E300TD
tag
válasz
tjati64
üzenetére
Welcome on board!
Nekem csak ott nem vált automatikusan, ahol próbáltam - London, Szlovákia, Horvátország. Majd jönnek az okosok és megmagyarázzák, hogy ennek így kell működnie! Egy fél évvel ezelőtt sokkal rosszabb volt, most nekem manuális hálózatváltással legalább működött.
-
E300TD
tag
Roaming - London
Valamit biztosan mókoltak május óta. Magától nem talált hálózatot, manuális kereséssel viszont egyből kapcsolódott a voda UK-hoz, elfogadható, 20 megabit körüli sebességet hoz és nem szakadozik egyáltalán. 4G+
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ha jó emlékszem eddig kategorikusan tagadtad a "limitált sebesség Netfone APN el" létezését is, illetve elvileg lehetetlen kategóriába soroltad. Engem, aki ezt többször is felhozta pedig különböző jelzőkkel illettél, nem emlékszem pontosan, de volt helikopter vagy valamilyen állat is, persze nem direkt, csak úgy sejtetve
. Akkor, hogy is van ez. Nem, nem haragszom, csak elég érdekes, hogyan változik a "világ"

-
E300TD
tag
VoWifi[link]
Ez mikortól lesz érvényes a netfone-ra? -
E300TD
tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Úgy néz ki, nálam kimondottan a Netfone apn-nel van gond. Cserélgettem, teszteltem a kártyákat 3 telefonban, sim 1-2 helyeken.
Samu note 10 plusz és a Note 20 ultra is, ha egy adott sim helyről kiveszem a kártyát és másikat teszek bele, "eltünteti" az előtte használt apn beállítást.
Automatikusan létrehozza a kártyának megfelelőt, netfone esetében a vodásat, digi esetében a digi-t.
Így hibátlanul működik mindkét kártya, nem dobálja el a hálózatot, a sebesség cirka 20/10.
Ha létrehozom a netfone apn-t és használom cirka 3-4 órán belül elkezd szakadozni a sebesség visszaesik 2/1-e. Utána hiába váltok vissza vodára, marad a szakadozás és a csiga tempó.
Nem tudom ennek van-e értelmes magyarázata azon kívül, hogy "sz@r" a telefonom és cseréljem ki ...
Egyébként ezen az adott helyen valódi vodafon előfizetéses kárya mindhárom telefonban, ugyanazon a tornyon 40/20 sebességet produkál.
Hajlandó vagyok elhinni, hogy elméletben ez lehetetlen, mert minden vodafon, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a voda különbséget tesz netfone/digi és a valódi voda kártyák között, azaz priorizál. -
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Rengeteg ügyféltől kapok pozitív visszajelzést, és nem csak én, persze van negatív is de elenyésző a pozitívhoz képest, nincs tökéletes szolgáltatás, de Te egyszemélyben túlteszel mindegyiken. Szerintem nálad akkor is probléma lenne ha a nappalid közepére állítanának egy dedikált, optikai betáppal ellátott tornyot.
Ugye látod a telefonszámomat, -06-30-992x-xxx
1998-ban osztotta ki a Westel, (ha jól emlékszem, akkor még csak egy darab kilences volt), azóta egyszer hívtam az ügyfélszolgálatot, most májusban, amikor akadozott a számhordozás.
Ennyit a problémás ügyfélről, ha jó a szolgáltató ... -
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
aha, minden ugyan az ... szóval akkor semmi különbség a voda és a netfone apn között sem, mert mindkettő ugyanazt a hálózatot használja.
Vagy, ha te azt mondod akkor van különbség, ha más mondja, nincs ....
Az égetés inkább az, ha valaki olyan szekerét tolja, ahol magasról tesznek az ügyfélre, aki akár lehet hülye is, de belőle élnek. Ha valami gond van legalább válaszolni kellene .....
A hozzáállásod azt sugallja, hogy akinek gondja van, annak igazán nincs is, csak szórakozásból írogat. -
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ez mondjuk engem kevésbé vígasztal ...
Egy vodfonos kártya az én telefonomban: cirka 1,5 órája megy egyszer sem kapcsolt szét, ennyi idő alatt a netfone-os legalább 2x eldobja a kapcsolatot és -101-nél a netfone halott.
Ugyan ott mérve.
Akkor hogy is van ez a helikopteres cucc?
Biztosan az én eszközeim a hibásak, mind a 3.

-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem muszály olvasni, válaszolni meg pláne nem ...
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Hogyne, ismét visszatértél a jolly jokerhez. Egy rakás sz@rt próbálsz védeni.
Az ugye nem számít, hogy a Telekomos kártyával simán megy minden legyen az akár előfizetéses vagy feltöltős?
Pláne, hogy 2 másik telefonban is ugyan így működik, az egyik sziamiau, a másik Samsung Note 20 Ultra
Az pedig egy másik adalék, hogy a 2-es slotban a digi kártya simán megy ugyanúgy a voda hálózatán, amikor a netfone már kapcsolatot bont. -
E300TD
tag
Ez mondjuk egy rohadt nagy átverés a lefedettséggel kapcsolatban:

Cirka 500 méterre a toronytól:
-
E300TD
tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Basszus, neked vip előfizetésed van 🤣. Rám sem bagóznak 🤮
Néztem a hibajegyeim számozását, úgy tűnik futó sorszámot kap mindegyik, 4, 3 milliónál járnak.Nem tudom mikor kezdték és hány előfizetője van a cégnek, de napi cirka 1500 hibabajelentés van online .....
Ebből lehet következtetni a szolgáltatás minőségére is ... 
-
E300TD
tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Jelentsd be hibára az app-ban. Úgysem fognak vele foglalkozni, majd pár nap múlva hívd, hívogasd az ügyfélszolgálatot. "Erőteljesebb kommunikációdra" felajánlják a kötbérmentes távozás lehetőségét. (Saját tapasztalat, nekem küldtek e-mailt, hogy mit kérnek még, elküldtem, erre lezárták a hibajegyet minden intézkedés nélkül. Erre eléggé felkaptam a vizet
). -
E300TD
tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Ha az előző posztomból nem érted, akkor privátban sem tudok mást írni ....
-
E300TD
tag
válasz
Stokiii
üzenetére
Tapasztalataim alapján azért erősen meggondolandó a netfone, szerintem.
Letöltési sebesség, kapcsolat minősége, (szakadozás), ügyfélszolgálat, roaming kritikán aluli.
Én májusban csatlakoztam, akkor még voltak jobb árú csomagok, de a hűség lejárta után emelnek.
Ha a havi adatforgalmad ~4-5 GB és nem kell korlátlan beszéd, szerintem nem éri meg a sok szenvedés, hasonló árú csomagok vannak bármelyik szolgáltatónál és fényévekkel jobb a szolgáltatás pl. a T-nél. -
E300TD
tag
Van valakinek tapasztalata telekomos Netfone verzióról? Főként a roaming érdekelne, London és a környező országok.
Mo-n főként pest megye. Nem kell 300Mbit-es letöltés csak legyen stabil kapcsolat.
Ha a hűség lejárata után felemelik az árat, már megéri visszamennem a T-hez. (Soha nem használom el a 20 gigát, bőven elég 4 is) Ez a minőség kb. olyan, mint a Sokol rádió kontra Nakamichi Dragon -
-
E300TD
tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Nekem itthon nincs gondom, nem méregetek és nem telefonon élem az életem, amikor kell működik, szóval nem veszem észre, hogy gond lenne. De a roaming bosszantó. Legfőképp az, hogy májusban, amikor átjöttem vagy nem tudtak róla, hogy gond van vagy gondosan elhallgatták. Pár hetet néztem akkor a fórumot, senki sem panaszkodott roamingra (vagy baromira elkerülte a figyelmem).
-
E300TD
tag
-
E300TD
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Note 10+ csak 4G, Note 20 Ultra csak 5G-s van. Nekem is az ment, de miután manuálisan felment, átváltottam automatára és onnan már működött szépen 9 napig. Csak ugye azt nem értem, ha a telefon választ hálózatot, akkor hazafelé hogyhogy azonnal vált Vodára, szinte észrevehetetlenül, kifelé miért nem.
Dombon ülő vadászkutya legyek, ha ez telefon hiba
-
E300TD
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Samsung Note 10 + Kipróbáltam a feleségem Note 20 Ultrájával, ugyan úgy nem talál elsőre hálózatot, mint az enyémben határátlépéskor. Az én telefonomban az Ő Telekomos kártyája ugyanúgy hibátlanul működik, mint az Övében.
Egyébként pedig, ha bekapcsolom a 2.sim-en a digis kártyát, (ami ugye már Voda és itthon is roamingot mutat
) talál hálózatot és azonnal küld is SMS-t, hogy helló, külföldön vagy. A Netfone reggel 9-es határátlépés után 13.30-kor ébredt rá, hogy külföldön vagyok, amikor már majdnem Zadar-nál jártunk. HRV-A1 hálózatra szenvedtem fel, ami utána szinte hibátlanul ment. -
E300TD
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
OK, értem én, hogy low cost service, de egy nyüves software-t csak kellene írni, ami rátalál a hálózatra. Vagy írják ki, hogy külföldön kell postagalamb vagy akármi, hogy kapcsolódjál. Ez miért nem probléma a Telekomnál vagy a Vodánál?
Ez volt az egy kérésem/kérdésem az üzletkötőnél, hogy ne legyen gond a roaming ...
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Természetesen internet.netfone.hu volt beállítva. Kitöröltem, hoztam létre újat. Annyi a különbség, hogy az újnál:
hitelesítés típusa "nincs beállítva"
APN típusa "default"
a réginél volt valami érték, gondolom a telekomos beállításból maradt.
bár úgy emlékszem a netfone-os kártya behelyezésekor az APN automatikusan átíródott internet.netfone.hu-ra a többit nem néztem -
E300TD
tag
Senkinek nincs roaming problémája vagy mindenki csak itthon használja?
3 ország, ugyanaz a roaming probléma. Az ország elhagyásakor Mo-Szlovákia Bánrévénél, Mo-Horvátország Letenyénél, illetve London Luton reptéren megérkezéskor a telefon nem áll át a külföldi hálózatra. Folyamatos szenvedés: repülő üzemmód váltogatás, manuális hálózat keresés és beállítás után újra automata üzemmód és egyszer csak talál hálózatot, utána működik rendesen. Ez 10-20 perc szenvedés. Hazafelé semmi gond, azonnal, szinte kimaradás nélkül vált az otthoni hálózatra. (Bejelentettem hibára természetesen)
-
E300TD
tag
Roaming.
Szlovákiában egy kicsit jobb a helyzet, mint Londonban. Kb. olyan sebeséggel, mint itthon.
Egy furcsaság volt, hiába szűnt meg a lefedettség, nem kapcsolt automatikusan másik szolgáltatóra (és sms-se jött, hogy üdvözöljük Szlovákiában, bla-bla), amíg nem nyomkodtam a repülő üzemmódot. Hazafelé simán váltott vissza Orange-ról . -
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nemsokára Szlovákia és Horvátország roaming ... lesz az 3% is ...
.
Egyébként elképesztően gyenge Londonban a mobilnet lefedettség. Pont ott nem volt rendes kapcsolat, ahol kellett volna. Lakáson, ahol egyébként van wifi volt cca 40-80 mbit., de tömegközlekedéssel, ahol nem ártott volna az applikáció élőben az tragédia.
Egyébként itthon is naponta 2-3x leszakad egy két másodpercre a telefon a hálózatról, (nem nettől). Arról vettem észre, hogy eddig nem tapasztalt pittyegés volt és egy felkiáltójeles háromszög a felső sorban, majd újra kapcsolódik.
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ezek közül lehet választani:
O2-Uk, 3 UK, 23432-re nem tudok regisztrálni sem, EE-re felenged, de nincs net. Így elvileg mindegy, hogy automata vagy kézi választás, csak vodafone UK van. Feleségem telekomos kártyája 23432 kivételével mindenhol megy, az O2-UK-n 5G-n. Bekapcsoltam a ( sz@r) Digi-s kártyámat, amin fizetős a roaming, 3 UK hálózatán vígan megy. Nem egy sebesség bajnok, de nem szakad le dns hibával. -
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ok, automatikus dns választással is ez a helyzet. Igaz, hogy nem vagyok telekommunikációs szakértő, de mérkökként túl vagyok már pár hibakeresési, analizációs problémán, legyen az akár pl six szigma eszköztár használata vagy józan paraszti ész. Azt ne mondja nekem senki, hogy két különböző eszköz ugyan azon a hálózaton az adott kártyával ugyanazt a hibát produkálja az nem a kártya, szolgáltató hibája. Amellett, hogy mindkét teló másik kártyával ugyanazon a hálózaton jó. Az, meg hogy nem tud semmit csinálni a Netfon, az egy ordas nagy csúsztatás, mondhatnám szemétség. Elad egy olyan szolgáltatást, ami minimun nincs tesztelve teljeskörűen, nagy mértékben szarik az ügyfél panaszára, mert eléggé biztos benne, hogy nem tudok érdemben mit tenni ellene. Ez korrekt szolgáltatói hozzáállás?
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Reggelre annyira normalizálódott a helyzet, hogy a hívás minősége legalább jó lett. Az oldalak betöltenek 10-ből 2x kapok csak dns nem válaszol hibaüzenetet. 10-ből 2x elég gyorsan, a többi csiga lassú.Csináltam "keresztpróbát" a feleségem telefonjával - Samsung note 20 ultra, az egyém note 10 plus - nincs különbség. Az ő telekomos kártyájával az én telefonom működik, a netfone kártya az övében sem jó. Beállítottam a google privát dns-t, nincs változás. Az , hogy ez telefon beállítási probléma lenne, kizárva.Beltéren ez a helyzet, szabadtéren valamivel jobb. Annyi változott, hogy az oldalak 5-10 másodperc "gondolkodás után berobbanva" töltenek be.
-
E300TD
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Őszintén? Szerinted hány szolgáltató hálózatát lehet itt használni? Ugyanazon a hálón hogy-hogy működik a telekom kártyája ez meg nem? Veled beszéltem, egy dolgot kérdeztem és kértem, külföldön legyen stabil net. Nem, hogy az nincs a hívást, az üf hangját alig lehet érteni. Szerinted ez milyen szolgáltatás? Ez nem timbuktu b+, ebben a városban 10 millióan telefonálnak kivéve engem ...

-
E300TD
tag
Közben felhívtam az ügyfélszolgálatot. A hívás minősége a béka segge alatt van, a hölgy hangja remeg, mintha 150 éves lenne, hátterzaj, stb. Mondjuk ő valszeg hallott, mert eléggé zokonvette, hogy erősen leszaroztam a szolgáltatást ...
-
E300TD
tag
Az első éles teszten simán elbukott a Netfone. Egy dolg lett volna fontos, ha külföldön vagyok, évente 4-5 alkalom, legtöbbször London, legyen stabil net. Luton-on leszállás után még jónak tűnt, mentek az üzenetek. London Brige, ahol egy fűszállal is "gigabites a kapcsolat" fagyás, nincs net. Feleségem telefonján mellettem, telekomos kártya, telekom hálózata, amit nekem is kiírt, hasít a net. Telefon újraindít, visszavergődik valahogy, de a következő 20 percben szinte nincs kapcsolat. Telefonon közben 4G+ jelez, de nincs net. Samu note 10 +, az előző években ugyanitt a telekokos kártyával sohasem volt gond. Persze én vagyok a hülye, tudom, hogy a telefonoknál sem a hw számít, hanem a sw. Lehet akármilyen bika erős hardware, egy sziamiau nem éri el egy középkategóriás samu színvonalát sem, de azt nem gondoltam volna, hogy ez a szolgáltatókra is igaz. Ez eddig egy rakás sz@r . 😡
-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Reggel valamiért korán keltem, de fél kilencig az ügyfélszolgálat nem volt elérhető ...
.
27 éve vagyok telekomos, de a telekom ügyfélszolgálattal szolgáltatás kimaradás vagy hiba miatt nem kellett eddig beszélnem, a netfone-nal eddig 2x, így a következő 57 évre az új szolgáltató elhasználta a keretet
-
E300TD
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Már itt van hétfő óta, áttették a hordozás jövő hétfőre (ami ugye valójában kedd)...

Remélem nem ezt fogják játszani nyugdíjig ...
-
E300TD
tag
Ez nem indul simán. 04.24.-én indult a szerződéskötés, vártam türelmesen másfél hetet, majd a telekom csesztetése - számhordozás - .....netfone-os kártya nálam, tegnap éjjel kellett volna megtörténnie a számhordozásnak. Telekomos kártya akívabb, mint új korában, netfone ügyjélszolgálat még alszik ...
-
E300TD
tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Szétnéztem, de lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam. A telefonos ügyintézők infojai és az itt olvasottak is szöges ellentétben vannak egymással. A viberes üzenet alapján 3-an is felhívtak és volt aki szerint lehet váltani voda és telekom kötött, amit itt olvastam nem lehet. (Mondjuk kezd a telekom is gatyásodni, de csak most néztem. Gödöllőn régebben lazán volt 300/300, most ugyanitt 15/20 a sebesség, vodás sohasem voltam ...)
-
E300TD
tag
Sziasztok,
Próbáltam infót összeszedni (viber, email, telefon), de tök ellentétes válaszok jöttek. Amikor kértem, hogy email-en írják le a válaszokat, csak a díjcsomagok árait kaptam meg.
Ami igazán érdekes lenne:
- van vagy nincs Volte és Wowifi?
- lehet-e voda hálózatos szerződéssel váltani telekomos hálózatra vagy fordítva?
Ezekre jöttek igen és nem válaszok is, persze csak telefonon, le nem írta senki.Mi van, ha valami történik a "céggel", hogyan tudom visszakapni a számomat? Erre senki sem válaszolt ....
Esetleg van itt üzletkötő, aki segít és nem 8-10 nap telik el, amíg válaszolnak egy e-mail-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Gondolom mindenkinek van egy szerződése, amiben benne vannak az akkori árak és kedvezmények.
Én az enyémből azt olvasom ki, hogyha lejár a hűségem és nem vállalok új hűséget, akkor elvesztem a kedvezményt, ami jelen esetben 3545 Ft, azaz a mostani 3490 Ft-os havidíjam több mint a duplájára, 7035 Ft-ra emelkedik. Ez ellen igazán nincs "apelláta" - Szerintem!

Biztosan az én eszközeim a hibásak, mind a 3.