Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Ha esetleg még valakinek előjönne ez a probléma. A megfejtés az volt, hogy a nevet adták meg rosszul. Ugyanaz volt az email tag elé írva, mint a jelszó, de az valójában valami e-mail-hez jobban hasonlító dolog volt. Egyelőre csak wifi-vel lett lemérve a kapcsolat, ott egy ax-es router, laptop párossal olyan 760/760 megabit jött ki.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, nemtom van-e még itt más, akinek a vezetékes internetet a netfone szolgáltatja. Kaptunk egy név jelszó párost: xzy2345qq@fftx.netfone.hu/xzy2345qq
Sajnos erre az írja a router, hogy rossz jelszó. Kb. 1000x ellenőriztem, de jól írtam be. Lehetséges, hogy a névnél nem kellett volna utána írni a fftx.netfone.hu-t? Vagy mi lehet a baj? (PPPoE alapbeállításokon hagytam a routert, de ahogy nézem csak az MTU-t tudnám a név jelszón kívűl változtatni. A modemen az a lámpa ég, aminek égnie kell)
(ui. nyilván az ügyfélszolgálatot kérdezném, de hétvégén olyan nincs )
-
Jozsó
tag
Netfone vezetékes internettel van vkinek tapasztalata? Ahogy nézem a Telekom netjét adja tovább, de olcsóbb, vagyis megérné, a kérdés inkább az, hogy milyen gyorsan jönnek ki szerelni.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, legyenek néha jó hírek is. Portugáliában voltunk, mindenhol hibátlan volt a roaming és itt mértem az eddigi leggyorsabb mobil netet, egy 5 éves 4G-s telóval, 286/23 megabit.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, most Vodafone apn-en vagyok. Tök jó. Külföldön maradhat ez, vagy váltsak vissza Netfone apn-re?
-
Jozsó
tag
válasz Stonerice #4178 üzenetére
Azért azt megjegyzem, hogy azért is látsz sok panaszt a Vodás APN-re, mert azok írnak akiknek gondjuk van vele. Az viszont nem látszik, hogy ez lehet, hogy 5% vagy 0,5%.
Nálunk pl. 4 előfizetés van a családban. Nekem vodás apn van, a többieknek viszont nem tudtam elmagyarázni, hogy miért kéne átállítani, mert netfone-os apn-nel is tökéletesen megy. Én is csak biztos, ami biztos állítottam át, a legtöbb mérésem szerint, ahol én járok, ott egyforma.
-
Jozsó
tag
válasz MadMancs #4000 üzenetére
Igazatok van, megtaláltam. Szóval Xiaomin így néz ki a történet:
Beállítások -> A telefonról -> Összes jellemző -> 5-ször kattintás a Belső tárhely-re -> Telefon adatai (1 vagy 2 sim kártyától függően) -> (Alul) Egyebek (három pontos kör) -> IMS szolgáltatás állapota.
Hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztűl: Rendelkezésre áll
Kipróbáltam mindkét simmel. Azzal is, ami kiírja, hogy VoLTE és azzal is, ami nem. Mindkettőnél ez van. Aztán, ha annál kikapcsolom, aminél látványos a változás, akkor itt a Nem áll rendelkezésre szöveg lesz. (ez azért lényeges, mert egyébként a hangszolgáltatás típusára mindenképpen LTE-t ír.)
Szóval kösz mindenkinek. Megvolt a beszélgetés közben megy az adatkapcsolat próba is.
-
Jozsó
tag
Egy xiaomi mi 9t. Yettelnél mostani és korábbi céges kártyánál is kiírta, diginél is amég nem volt roaming. Diginél magától megvolt a dolog, Yettelnél elég sokat kellett vívni az ügyfélszolgálattal, de megadták magukat és szolgáltató oldalon bekapcsolták.
Nincs erre vmi progri ami mutatná? Mint a wifi típust pl...
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Mégegyszer felhoznám ezt a VoLTE témát. Tudom, hogy az az általános nézet, hogy ugyan nem írja ki a telefon, de van.
Namost én ezt nem igazán tudom elhinni. Szóval nekem a másik kártyám yettel-es és ott kiírja. Plusz kiírja hívás közben, hogy a hívás minősége HD. Szóval nekem van egy olyan erős gyanúm, hogyha a netfonos kártyánál a telefom nem írja, akkor ott nincs is VoLTE. Egyébként feleségem telefonján ugyanaz a helyzet.
Szóval merre tovább? Netfonnál próbáltam hibajegyet felvenni, kb. 1 másodperc alatt pattintottak le, hogy kapcsoljam be a telefonom, indítsam újra, csá, hibajegy lezárva. (btw, nem igazán szeretem, ha ennyire hülyének néznek, de tudom ügyfélszolgálat, nekik több van megengedve mint a népesség többi részének).
Próbáljam esetleg a 1250-et? Volt akinek már sikerült?
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Akkor, ha jól értem, akkor ha internet.vodafone.net-et állítok APN-nek, annak csak annyi a hátránya, hogy a netfone nem tudja számolni.
Csak mert én is gondolkodtam rajta a napokban, hogy az hogy lehet, hogy 4G+ -al 2 MB a sebesség, több helyen is.
A másik, hogy tudom, hogy írtátok, hogy a Volte-t nem mindig jelzi ki a telefon. De nekem eddig yettelnél és diginél is kijelezte. Akkor itt az a jó stratégia, ha szólok ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják be?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest