- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Wind-Storm #37529 üzenetére
Tippre a kép bal alsó sarkában lévő dupla tüskepár közül valamelyik. Tápot ráadod és kis csavarhúzóval rövidre zárod egy pillanatra. Amikor indul az lesz a pwr tüske. (Csak óvatosan)
-
MMIX
addikt
válasz
Wind-Storm #15531 üzenetére
Voltak ilyen újabb később megjelent SD RAMok, melyeket úgy árultak, hogy "nem BX".
Csak az újabb chipszettek látták az egész kapacitásukat.AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning topik, itt biztos tudják, hogy miért van így, én már nem emlékszem rá.
-
Trebron09
őstag
válasz
Wind-Storm #14405 üzenetére
Ahan.. azt nm néztem, de akkor csinál egy bootolható pendrive-ot
sry
(aszem érthető volt
)
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #14402 üzenetére
Kb arra gondoltam, hogy a telepítés nélküli verziót próbálja meg futtatni nem IDE meghajtóról
De úgy se rossz(sőt, mondhatni úgy jó), ahogy te leírtad
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14384 üzenetére
nem mentem bele... ugye bekapcsolom a gépet, és egyből az jön be, h ilyenolyan biosom van, után jön a fekete képernyő (a dmi pool datas) nah és ez utóbbi helyett jött h bill hiba (ez úgy nézett ki, mintha nem a "képes" bios lenne, az első látott kép bekapcskor, hanem a "régi" stílusú... de tudom, h amúgy ezt be lehetne állítani, h mindig a "régi" stílusúval kapcsoljon be)
nah remélem érthető voltam, korán van még
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #14386 üzenetére
Majd meg is fizeti a tanulópénzt......................
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #14384 üzenetére
Lehet, hogy nem érzi a veszélyét annak, amit csinál, ezért írtam neki.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14381 üzenetére
bios képernyő után írta h vmi fáj neki a bill miatt...
-
ebegab92
senior tag
válasz
Wind-Storm #14366 üzenetére
EaseUS-szal nem mentettem adatot,azzal csak recoveryztem az NTFS fájlrendszeremet.GetDataBack-kel mentegettem.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Wind-Storm #14362 üzenetére
GetDataBack-kel még a keresgélés előtt elkezdtem kimenteni a legfontosabb dolgokat,aztán rábukkantam erre
Meg közbe csináltam pendrive-ra Hiren's Boot CD 15.1-etHatalmas
neki.Eddig ez a legjobb mentő cucc,jobb mint a BartPE
-
ebegab92
senior tag
válasz
Wind-Storm #14360 üzenetére
~300 GB
-
ebegab92
senior tag
válasz
Wind-Storm #14358 üzenetére
EaseUS-szal sikerült elvileg adatvesztés nélkül
kb. 20-30 perc alatt megvolt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14338 üzenetére
csendben szeretek/tudok aludni
és nem hibás a ram
optimista vagyok
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14336 üzenetére
sikerült... HDDkre kellett menni a boot menüben, és ott van az usb pendrive... érdekes megoldás...
egy teszt sikeresen lefutott, kb 50perc alatt!
24h futás kizárt, nem fogok én 3 millió forint villanyszámlát fizetni, és álmatlanul forgolódni egész este
2-3 tesztet még lefuttatok, annyiból csak kiderül, h rossz v sem a ram
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14333 üzenetére
tippelek
1-2 óra is elég sok...
DE akkor lenne a legjobb, ha bebootolna pendriveról... nem akar... bootmenübe belemegyek (f12) ott kiválasztom h usb zip és semmi (van még usb fdd, hdd, cd rom)
@batmab: nem mondtam egy szóval se, h átnéztem, nem is tudtam hol keressem, csak random végigmentem minden menüponton
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wind-Storm #14330 üzenetére
ez egy évig tartó folyamat?
a winfos beépített memória ellenőrzője nem talált hibát...de kipróbálom, ártani nem használ
-
Jester01
veterán
válasz
Wind-Storm #14264 üzenetére
Google nem áraszt el információval de legalább egy alaplap létezett aminek a leírásában szerepel, hogy "ATX power-on methods: Edge trigger or level trigger mode"
Maximum1: legalább felsorolás szinten tudnál említeni egy pár okot?
-
ebegab92
senior tag
válasz
Wind-Storm #14238 üzenetére
Jaja
Ilyen tápokat biztos ne vegyél: Mercury,Codegen,M-Tech,HKC,LC Power.A legrosszabb ezek közül akkor is a Mercury...Vagy egy Chieftec vagy egy FSP tápot érdemes beszerválni.Igaz használtan olcsóbb,és sztem jobban megéri,mint zsír újan,mert általában csak kondit/vmi forrasztással cserélhető dolgot kell benne cserélni.Én is 4k-ért vettem FSP 400W PNF tápot,ami azért már a jobb táp kategóriában van
-
zsombor222
csendes tag
válasz
Wind-Storm #14229 üzenetére
Nem használtam, 3 éves a vinyó. eddig soha nem volt baj vele.
-
zsombor222
csendes tag
válasz
Wind-Storm #14227 üzenetére
Én se értem ha windows ajánlja föl a hogy tömörítsem a rendszert helymegtakarítás céljából akkor mi a para....
-
batmab
senior tag
válasz
Wind-Storm #14224 üzenetére
dehogy..a win tud ilyet, de hogy mibe-hogy, azt ne kérdezd...csak azt tudom, h utána win ujra..
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #14201 üzenetére
Persze az igaz, de azért van amelyiknek sokkal nagyobb az esélye az "elromlásra".....és ezt azért ismerd el.......
szerk: hmm látom ma, kötekedős napod van... -
djculture
félisten
válasz
Wind-Storm #14201 üzenetére
Jó csak egy normális tápban van védelem, ami miatt nem viszi az egész gépet a devnullába.
-
Mefi16
csendes tag
válasz
Wind-Storm #14159 üzenetére
SATA igen. Akkor első az odd lesz, holnap kiveszem aztán tesztelem.
-
waterdragon1
tag
válasz
Wind-Storm #13998 üzenetére
Szia voltam a boltban: fsp hexa he-500 80+ , raptox rt-600p 80+
-
szabotoni
csendes tag
válasz
Wind-Storm #13998 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Medion MIM 2300 típusú laptop, aminek annyi baja van, hogy nem indul el a hűtő ventilátora, és áramot sem kap. Rámértem. Valakinek valami ötlet? Vagy dobós az alaplap?
Köszi! Üdv! -
waterdragon1
tag
válasz
Wind-Storm #13996 üzenetére
Nem tudom a boltban kint van eladó
ujj is de a neten nincs fent ez a táp a bolt oldalán...a Másik a RAPTOXX 600W Akt.PFC 80+ 12cm ventillátorral ez fent van érdekes
ez 14k.Nem akartam pontatlan lenni. A " rossz gépről " írok egy kölcsön 450-es táppal
+ kicseréltés a saphire 6750-eset gigabyte 6770re 1-1gb ddr5 mindkettő
-
waterdragon1
tag
válasz
Wind-Storm #13957 üzenetére
Lehet a leirt konfigomhoz + 1db 1 terrrás winyó, normális 10k körüli tápot kapni ami min 450-500w-os ??
-
TBone
tag
válasz
Wind-Storm #13910 üzenetére
de akkor a cpu tápcsati kihuzásakor se indulna el nem?
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13898 üzenetére
Igazad van! Tegnap végig olvastam egy 7 oldlas cikket
. Kicsit félreértelmeztem. Tehát a lemez bootsectorán belül vándorolnak csak az indító kötetek nem az egész lemezen!
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13896 üzenetére
Nem. Ez nem SSD-re vonatkozó partíció eltolás, hanem "hagyományos" mechanikai, forgóalkatrészes háttértárakra vonatkozó áthelyezés.
-
zolee0307
őstag
válasz
Wind-Storm #13883 üzenetére
Nem használok ssd-t, sata-s a vinyóm, mondjuk mikor raktam újra a win 7-et és nem volt törölve a partició, csak formázva, akkor az indítómenűben két win 7 szerepelt. Mikor töröltem is a particiót, utánna ez már nem volt.
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13880 üzenetére
Én le szoktam törölni a particiókat, ha teljes újra telepítést csinálok, pont azért, amit említettek lentebb (vagy fentebb?): nem törlés esetén volt, hogy lassú volt a gép minden igyekezetem ellenére. Igaz, hogy én IDE hdd-t használok és xp-vel...
-
Diablo18
senior tag
válasz
Wind-Storm #13824 üzenetére
a muszáj nagy úr és akkor a meglévő pénzem arra költöttem volna de minthogy jó :S így tudom másra költeni
de meg szenvedtem érte mire meg oldottam a problémát szóval
-
djculture
félisten
válasz
Wind-Storm #13814 üzenetére
Szeret behülyülni nekem is nemrég bentvolt egy másik vinyó, erre áthelyezte automatán arra azt a 100 megás particiót. Mikor a vinyót kiszedtem persze nem indult el
-
zolee0307
őstag
válasz
Wind-Storm #13806 üzenetére
Ok, köszi. Most működik jól a masina, úgyhogy ez a lényeg.
-
macimeister
aktív tag
válasz
Wind-Storm #13774 üzenetére
Izgibb mint az első csók?
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13762 üzenetére
Nem vitatom, de hat éve megy neki, eddig elvileg jól működött, a hat évesben meg azért elfáradhatnak a kondik. A típusról meg neki kell sejtenie dolgokat...és ez mégse vargáné-feel-stb táp...legalább esély van rá, hogy jó darab
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13689 üzenetére
Na ezért fogom meg a házat. Az én 120 kilóm majd leföldeli
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #13686 üzenetére
Hát nekem soha sem fordult elő még ilyen. Mondjuk fém a szívócső nem műanyag így nem olyan nagy az elektrosztatika.
A legjöbb a sűrített levegő ez igaz de nem a spray hanem a kompresszoros!
-
válasz
Wind-Storm #13686 üzenetére
Én nagyon óvatosan de kompreszorral fújtam ki a rengeteg port.
-
Hiroshi87
csendes tag
válasz
Wind-Storm #12184 üzenetére
A ramot még akkor kiszedtem, utána sem volt semmi, a videót pedig egy integrált chip szolgáltatta eddig, úgyhogy azt bajosan tudom kiszedni
Kicserélni a kondit? Na azt meg hogy? eddig úgy tudtam, hogy egy kép forrasztja őket oda és, hogy az nem igazán cserélhető. -
nihill
őstag
válasz
Wind-Storm #12127 üzenetére
Na próbáltam az elemet, RAM-okat, videókártyát is kivenni, semmi változás.
A tápcsati bekötése is teljesen más mint itt a képen.Pl. a processzorhoz ami megy 4 pin, az is piros+fekete, azaz 5V megy oda? Mert a próba tápon sárga+fekete, ami tudtommal 12v.
De a 24pin rész is teljesen más színekkel van bekötve.
A táp típusa: PS-7231-6CF
Tudok még valamit próbálni ezeken kívül, vagy game over? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #12141 üzenetére
Nem tudom de érdekes volt az egész....
(#12142) Tiger.huhhhh: Az nem lehet, hogy valami testel neki a gépházban?
vagy csak az alaplap döglődik...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #12136 üzenetére
Igen ez igaz, csak fura volt, hogy másik működő táppal semmit sem csinált neki a gép.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #12127 üzenetére
ööö csak egy kósza gondolat, az nem lehet, hogy az a 10+ éves géphez nem ATX-es táp kell hanem AT-s? [link]
-
nihill
őstag
válasz
Wind-Storm #12125 üzenetére
Azt én se értettem, egy kívülről rádugott táppal miért nincs még annyi életjel se, mint a saját tápjával. Kb itt állt meg a tudomány nekem.
Az lehet esetleg, hogy a mostani tápoknak nem pont olyan a kábelezése, mint egy 10+ évesnek? Bár ennek sztem azért ugyan annak kéne lennie. -
nihill
őstag
válasz
Wind-Storm #12120 üzenetére
Méretre nem ATX, valami kisebb méretű Compaq 250w-os.
24+4 pin megy az alaplapra, gondolom ez azért ugyanaz mint egy atx tápnál (?)
Az alaplapi zöld led standby-ban is világít igen. (saját tápjával) -
Wind-Storm
őstag
válasz
Mármint Ubuntu, az ott m helyett vessző akart lenni
Az Ubuntu mára már nagyon felhasználóbarát, kezdésnek tökéletes.
Egyszerű telepíteni és használni, van egy chat szoba is: IRC-en #ubuntu-hu. -
törölt tag
válasz
Nem tudok segíteni, egyszer neki láttam a linux felfedezésének, de abba maradt a próbám. A 95-98-xp ismeréséig terjed a "tudásom"
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11982 üzenetére
Értem, ilyen venti még nem volt a kezeim között. /nem szedtem még szét
/
Ahogy nézem, ez a típus nem javítható, ha egyszer tönkremegy, ki kell dobni -
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11980 üzenetére
Hát, a vízhűtésnek nincs párja, az biztos.
Esetleg a folyékony nitrogénNálunk van a cégnél pár köbméter, a lézervágó gépek miatt
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11978 üzenetére
Ha a golyóscsapágyra gondolsz, talán minimálisan hangosabb mint a csúszócsapágy, de tényleg csak hangyaf@sznyi a különbség. Viszont a golyós megbízhatóbb,tartósabb.
Persze a szélzajtól úgysem lehet hallani -
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11947 üzenetére
Ez a floppyszonett jó kis reggeli vigyor volt
-
ThodEE
őstag
válasz
Wind-Storm #11968 üzenetére
-
ThodEE
őstag
válasz
Wind-Storm #11965 üzenetére
Persze mikor a 4830as tápátalakítójával dugod be az 5970edet XD
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11965 üzenetére
Sajnos igen
Mindaddig jól működött, amíg el nem lett indítva a 3dmark . Utána csak a füst . Még szerencse, hogy nem ért hozzá a kártyához a vezeték, mert kinyírta volna. -
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11947 üzenetére
Phantom of the Floppera háttttttt ezzzzzzzzzz
Én sem láttam még ilyen csatit, de ki tudja még mi jöhet -
Calibra72
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11945 üzenetére
A buzzer egy hangkeltő eszköz /piezzo/.
"Mellesleg ha ott az 1. és a 3. tüske amire rámegy a Suspend LED, akkor a Power LED-nek a groundja a 7. No Pin lesz?" Ezen én is elcsodálkoztam amikor nézegettem mi hova
Esetleg egy 3 pin-es csatlakozó lehet ott, és a gnd közös -
Spet
addikt
válasz
Wind-Storm #11904 üzenetére
Ömmm passzolom
. Anno sokat WoW-oztam és éreztem, hogy a bordán hogy igen csak süt (anno nem ismertem semmi hő fok kijelző progit +nem is érdekeltek annyiar ezek a dolgok
) Oszt egyszer elszált játék közben, a kártyából aztán se kép se hang, cserébe viszont kaptam egy hd3650-et gariba
. Az asus kártya régebbi típus volt, nem is igazán csekkoltam le, mert azért is kaptam azt a gépet, hogy rendbe rakjam, az hallom, hogy valami nagyon küzd, hát a vidkari ventije volt. Kártya ki vidkari ki venti ki, majd szétmállik a ventillátor csapágy, mondom fasza, de legalább szép nagy alu borda van rajta a sima netezést, csak elbírja, hát nem
. Az se szolt semmit előtte, de még utána sem
Nálam ennyit a hardveres védelemről
-
Spet
addikt
válasz
Wind-Storm #11894 üzenetére
Hát főztem már meg passzív kártyát meg aktív kártyát igaz ott egyszerűen elrozsdásodott a csapágy és azért adta meg magát a ventillátor és főt meg úgy a kártya. Igaz nem mai darab volt egyik sem (valami régi asus radeon meg egy gef 5000-es szériás), de ha volt szoftveres védelem akkor miért nem szolt közbe?
Szerk.: Predator2 ha ez terhelés alatti értékek akkor egész normálisak számomra.
-
ludla
őstag
válasz
Wind-Storm #11889 üzenetére
Közben megoldódott
Köszi
-
ludla
őstag
válasz
Wind-Storm #11889 üzenetére
Sajnos nem írja, csak a alt+F2 és a Del de csak a Setup-ot sikerült előhívnom és ott ne hogy már egyértelműen ott legyen a boot sorrend
Nem sikerült beállítani.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11882 üzenetére
Pedig találkoztam már ilyennel akármit is mondasz....
(#11884) Wind-Storm) annak pl: az elektronikája szállt el!
-
TRob1
veterán
válasz
Wind-Storm #11879 üzenetére
Na ezt az 1et nem akartam hallani, mert nekem kellene véghezvinni...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11871 üzenetére
Te itt akkor most nagyon benéztél valamit!
Amit én ajánlottam: memtest86 Version 4.0a Released 20-Aug-2011!!!
"Version 4.0a is the stable, recommended release for desktop PCs." Tehát ez nem alfahanem a stabil végleges verzió. Az a cirka 100 Forintos CD meg nem a világ és nem kell többször kiírni.
Amit te:memtest86+ Memtest86+ V4.20 25/01/2011!!! Tehát ez a régebbi kiadás.
Amúgy én mind a kettőt használom és vegyesek a tapasztalataim.(#11872) love Na ha ilyesmit látsz akkor van hiba [link]
-
lacko22
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11821 üzenetére
Nem használok wifi adaptert. Régi winyóval jó volt a gép.
Most annyit csináltam még hogy fullra kireseteltem a biost áramtalanítással egyetemben, remélem megoldódik a hiba + ki van cserélve a sata kábele + sata tápcsatit is átdugom még.
A tápom pedig Chieftec 450 wattos -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11839 üzenetére
Itt ha megnézed a lap tetején ott van piros betűvel "N/A = Not support" ennyi
meg.....mindegy.
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11842 üzenetére
Nem a túlzott szakmai angol nyelvtudás lesz a halálunk oka...
-
törölt tag
válasz
N/A=Not available
Itt bővebben írnak róla. A lényeg ugyanaz: nem tudja lekezelni. -
ThodEE
őstag
válasz
Igazából szerintem nem szállt el semmi, csak a bios nem támogatja még a benne lévő procit, vettem 2k+postáért olyat ami a lista szerint F5től megy, F7 van rajta, belerakom, frissítés szerintem menni fog, legalábbis sajátomon többször sikerült(x58a ud3r em van )
Köszönöm mindenkinek a sok infót, bízom benne hogy BIOS frissítés kell
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11819 üzenetére
Jó reggelt
lacko22:Az sem ártana, ha legközelebb magát a hibaüzenetet felírnád.Egyébként hiba, fagy és panasz mentes a géped?
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11810 üzenetére
Ó, én vágom, én-én..!!
Tök egyszerű: 42 fokos lázban égő csákó leírta digitális nyelven az anyám tyúkját, ezzel próbálva művelni a tudatára ébredt SyNet-et -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11805 üzenetére
Tiger.huhhhh: Igen igazad van.
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11799 üzenetére
Mivel nekem nincs multiméterem és tudásom sincs, hogyan kell használni így csak feszület mérés lenne: egy adag kínlódás után feszült lennék mint Jézus a kereszten
Aki meg tudná mutatni, az most dajcslandban van, én is oda készülök, majd unalmunkban szóra bírom és jegyzetelek. Ezután már csak a mit mérjek és hol homálya fog megakadályozni a tápegység feszültségeinek pontos megállapításában
Addig marad a feszület elnevezés
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11795 üzenetére
Majd jelentkezik, hogy mit olvas ki az adatokból...ha van, ha nincs eltérés a feszületek között, akkor is érdemes másik tápegységgel megnéznie vagy nézetnie a gépét. Multiméterrel p.l. én annyit érnék el, hogy bebizonyítanám magamnak: még mindig vannak dolgok, amihez ostoba vagyok
(Hogy ő mennyire van otthon ebben a témában, azt neki kell sejtenie.)
-
Kiss70
aktív tag
válasz
Wind-Storm #11795 üzenetére
Meg oldottam.
A biosban volt gond. -
szoke12
őstag
válasz
Wind-Storm #11747 üzenetére
kössz az infot.
semmit se kezel.
-
Trebron09
őstag
válasz
Wind-Storm #11707 üzenetére
P55 + DDR3-al tesztelve semmi gond nem volt.. támogatja kiírta a frekvenciát is meg minden
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11703 üzenetére
USB-s változatot én nem látok. [link] Viszont a "Shareware version" 2007.03.23 az utolsó kiadása, nem fejlesztik csak a "PROFESSIONAL VERSIONS"-t.
-
Trebron09
őstag
válasz
Wind-Storm #11701 üzenetére
igen és fizetős, de a shareware része elég
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #11693 üzenetére
Rendben köszönöm a felvilágosítást.
Amúgy szerintem a Codegen táp miatt is rosszalkodhat, BAD sector keletkezhet a vinyón. Gondolok itt a rossz nem egyenletes áram ellátásra. -
Spet
addikt
válasz
Wind-Storm #11620 üzenetére
Bevallom így sem volt egyszerű megtalálni ezt a leírást a lapról (számomra eléggé noname mint lap, hivatalos oldalukon meg már csak rammal foglalkoznak).
atti1848: Cserét viszont egy az egyben nem ajánlom, mert a végén még azzal is rosszul jársz. Inkább itt kéne élősszőr körbe érdeklődni, hogy nem-e ad valaki kölcsön egy procit. -
atti1848
senior tag
válasz
Wind-Storm #11618 üzenetére
Itt lenne egy kis segítség, amit talált az egyik kolega tegnap.
De amúgy rendes a srác akitől vettem,mert írt és valamit csinálunk,hogy jó legyen nekem is és neki is.Lehet ideadja a procit ami benne volt(2,4 celeron) az enyémért(2,4 Celeron) vagy valamit nem is tudom.
-
atti1848
senior tag
válasz
Wind-Storm #11613 üzenetére
Igen.Nem volt rajta hűtőborda és hideg volt.Egy Fokot nem melegedett.
-
krisztian7
tag
válasz
Wind-Storm #11607 üzenetére
Nincsen rajta semmilyen égési nyom, nem füstölt, nem büdös
3* átnéztem hogy jól kötöttem-e be a kábeleket. Majd kiderül, mert visszaviszem a szervízbe.
-
atti1848
senior tag
válasz
Wind-Storm #11609 üzenetére
Az előbb beletettem a processzort csak magában és semmi melegedést nem tapasztaltam.Elindítottam a gépet, majd hozzányúltam és tartottam rajta a kezem,de semmi, ugyan olyan hideg.
Akkor vajon mi lehet? A lappal van a gond?Mert az ezelőtti gazdája azt mondta,hogy neki ment egy 2.4 celeronnal.De elvileg nem támogatja a 2.4 celeront, akkor neki hogy működött?
-
krisztian7
tag
válasz
Wind-Storm #11604 üzenetére
pedig figyeltem a távtartókra is, meg nem az első gép amit összeszereltem
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11585 üzenetére
Semmi.
-
pincehely
addikt
válasz
Wind-Storm #11566 üzenetére
" tápra még ránézni sem jó a perforált rácskialakításával."-Kifejtenéd ezt bővebben?
-
pincehely
addikt
válasz
Wind-Storm #11564 üzenetére
Coolermaster GX 650(d3), enchance béllel.
-
törölt tag
válasz
Wind-Storm #11533 üzenetére
Igaz
, nem tudom miért így írtam
Mindegyik slotbant akartam írni, mint már oly sokszor
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Wind-Storm #11463 üzenetére
Pontosítanék kicsit:
Bekapcsolás után megy 3 mp-ig, majd leáll minden (alaplapi led világít) 3 mp-ig, majd elindul és nem történik semmi. De a videókártya ventije meg sem mozdul, de nem is melegszik a kártya. -
hernor02
tag
válasz
Wind-Storm #11458 üzenetére
Proci alaplapi 4 tűs csatiját rádugtad? Az alaplapi csavarokat jól meghúztad, földelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest